Σελίδα 52 από 86 ΠρώτοΠρώτο ... 242474849505152535455565762 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 766 έως 780 από 1276

Θέμα: Δολοφονία 15χρονου

Πλην 3-4 ατομων ανεξαρτητου αποψης
    οι υπολοιποι ειστε για λυπηση....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
    ΑΝ ΑΚΟΥΣΩ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ¨ΤΙ ΗΘΕΛΕ Ο 15ΑΡΗΣ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ" , ¨ΠΟΙΟς ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ" , "Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΠΟΛΛΑ" ΚΛΠ
    ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΘΑ ΤΟΝ ΣΑΠΙΣΩ ΕΠΙΤΟΠΟΥ ΣΤΟ ΞΥΛΟ

ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ

ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΟΣΜΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΡΕ ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΝΕ? ΜΕΧΡΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΘΑ ΒΓΑΖΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΙΟΛΙ ΗΡΩΑ!
    Και να τον σημάδευε με κανόνι πάλι δεν είχε δικαίωμα να τον πυροβολήσει.
    Δηλαδή πόσους νεκρούς έπρεπε να είχαμε χτές που σπάσαν ολη την Αθήνα και πετάγανε μολότοφ?

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Εγώ πάντως δεν θα ήθελα να είμαι στην θέση των παιδιών του Ειδικού Φρουρού....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Εγώ πάντως δεν θα ήθελα να είμαι στην θέση των παιδιών του Ειδικού Φρουρού....

Συμφωνώ απόλυτα Νίκο & να προσθέσω ότι (νομίζω) κανείς δε θα ήθελε τέτοιο πατέρα.

Σκέψη φίλου απο αλλο φορουμ η οποία με βρίσκει σύμφωνο!!

Προτου καταλογισουμε ευθυνες πολιτικες και αλλες,δεξια και αριστερα ας κοιταξουμε πρωτα ο καθενας απο εμας τι κοινωνια θελουμε.Κατ'επεκταση ολα τα υπολοιπα βρισκονται απο πισω(αναρχικοι,δημοσιογραφοι,αστυνομικοι,δικαστες, εμεις οι ιδιοι κτλ.)
    Κανεις αναρχικος δεν θα κατεστρεφε περιουσια αν ηξερε οτι θα τιμωρηθει για αυτα που κανει,κανεις δημοσιογραφος δεν θα θησαυριζε απο τα καναλια αν δεν υπηρχε κοινο να τον θαυμαζει και να τον παρακολουθει,κανεις αστυνομικος δεν θα σκοτωνε εν ψυχρω αν του ειχαμε ορισει επ'ακριβως τις αρμοδιοτητες του(σκεφτειτε το,αν χρειαστει να καλεσετε την αστυνομια εαν κινδυνευει η σωματικη σας ακεραιοτητα ή η περιουσια σας) ,κανεις δικαστης δεν θα πληρωνοταν αν δεν του ειχαμε δωσει αυτην την δυνατοτητα,κανεις απο εμας δεν θα ειχε αγανακτησει σε συναλλαγη του με δημοσια υπηρεσια αν ειχαμε σταματησει εδω και καιρο να διαιωνιζουμε το συστημα με την ψηφο μας.

Αυτη η ταλαντευση μεταξυ δικαιου και αδικου,ηθικου και ανηθικου,καταστολης και απαθειας,νομιμου και παρανομου και εκφρασεις τυπου "ναι μεν αλλα..." πρεπει να παψουν μεσα μας.
    Δεν ειναι "καρφωμα"να ενημερωσεις τις αρχες οτι καποιος κλεβει,δεν ειναι δικαιωμα να ενημερωσεις τις αρχες οτι καποιος παρανομει,ειναι "υποχρεωση".Δεν ειναι δικαιωμα να μην κανεις μια προσπαθεια για να αποτρεψεις καποιον να κανει μια παρανομη ενεργεια του τυπου "κοβει δενδρα απο το δασος" ή "πεταει σκουπιδια-μπαζα οπου βρει" ειναι υποχρεωση.
    Ποσοι απο εμας βλεποντας κατι τετοιο απλα το εβαλαν στα ποδια αγανακτωντας;..."ελα μωρε τωρα...!!!"

Επρεπε να σκοτωθει το παιδι προκειμενου να καπηλευτουν καποιοι το θανατο του και να διαμαρτυρηθουν για την κοινωνικη καταντια;;;
    Γιατι τοσο καιρο δεν εκαναν τιποτα;;;
    Και μονο γι'αυτο ο "αγωνας" τους ειναι απαραδεκτος και καλα θα κανουν να τους καταστειλουν αμεσα και βιαια προκειμενου να βρει ο τοπος διεξοδο απο την κριση.
    Αρκει μονο να πηραμε ολοι τα μαθηματα που επρεπε να παρουμε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dimdil
    εσυ κοριτσι μου για δικηγορος κανεις
    χαραμιζεσαι εδω μεσα

μη το χασουμε τωρα το σοου και φανει οτι ο δολοφονος μπορει και να μην ηταν τοσο δολοφονος---τοσο ρημαγμα επεσε σ ολη τη χωρα--πωςθα το δικαιολογησουμε

ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AntoD
    Πλην 3-4 ατομων ανεξαρτητου αποψης
    οι υπολοιποι ειστε για λυπηση....

Βαριές κουβέντες λες....
    Δεν έκατσα να διαβάσω όλο το μπάχαλο που γράφτηκε το 3ημέρο, γιατί δεν άντεξα μετα από 1-2 εμετικά ποστ.

Σε μένα λύπη μου προκαλεί η προσπάθεια να δικαιολογηθεί ένα έγκλημα εις βάρος ενός παιδιού από ένα τρελλαμένο τραμπούκο που το μόνο που θα έπρεπε να κρατάει είναι τα λουριά του ζουρλομανδύα και όχι όπλο.
    Όπως λύπη μου προκαλεί και η αποδοχή τέτοιων ενεργειών που μόνο από κατοχικά στρατεύματα γίνονταν, στο όνομα της εννόμου τάξεως.
    Ο κόσμος και η νεολαία έχει οργή. Αυτό που έγινε εχθές ήταν το ξεφούσκωμα της οργής τους. Ούτε 50 ούτε 100 ήταν οι "κουκουλοφόροι" που παραμυθιάζουν τα ΜΜΕ. Κάποιες χιλιάδες ήταν που με κουκούλες ή χωρίς ξέσπασαν.
    Και πως να μην ξεσπάσουν όταν ασφαλίτες με πολιτικά μάζεψαν 6-7 πιτσιρικάδες της Ιωννιδείου απ΄το χώρο που είναι το σκάκι στο Δημοτικό Θέατρο στον Πειραιά επειδή φώναζαν συνθήματα; Και επειδή μαζεύτηκαν μπροστά στην Ασφάλεια οι συμμαθητές τους και άλλοι 300 Πειραιώτες που διαμαρτυρήθηκαν για τον τσαμπουκά των "δυνάμεων ασφαλείας", έφεραν 50 Ματατζήδες να κυνηγήσουν τα 15χρονα με δακρυγόνα;
    Το ότι έσπασαν τα αστυνομικά τμήματα αμέσως μετά, δεν είναι ούτε τυχαίο ούτε ανεξήγητο. Όταν 15χρονα πιτσιρίκια "καλών" σχολείων σηκώνουν την κουκούλα και βάζουνε μαντήλια κάτι πηγαίνει ΠΟΛΥ ΣΤΡΑΒΑ και απορώ πως δεν το καταλαβαίνουν. Μόνο απ΄τον πρόεδρο της ένωσης Εισαγγελέων (!!) άκουσα τον προβληματισμό.

Μακάρι να μην υπάρχουν άλλα επεισόδια και κυρίως άλλο αίμα. Ας εκτονωθεί γρήγορα η κατάσταση και ας αποδωθεί επιτέλους δικαιοσύνη για τα εγκλήματα.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    ειναι κτηνωδια πραγματικα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Βαριές κουβέντες λες....
    Δεν έκατσα να διαβάσω όλο το μπάχαλο που γράφτηκε το 3ημέρο, γιατί δεν άντεξα μετα από 1-2 εμετικά ποστ.
    ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΩ ΒΥΡΩΝΑ...βλεπουμε το τυρι...δεν βλεπουμε την φακα.

......Μακάρι να μην υπάρχουν άλλα επεισόδια και κυρίως άλλο αίμα. Ας εκτονωθεί γρήγορα η κατάσταση και ας αποδωθεί επιτέλους δικαιοσύνη για τα εγκλήματα. [/B]
    Αυτο προσπαθω να πω και εγω αλλα δεν ακουει κανεις....

Το λες λαθος

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Μόνο απ΄τον πρόεδρο της ένωσης Εισαγγελέων (!!) άκουσα τον προβληματισμό.

Από τον διορισμένο "κύριο" Σανιδά; Αυτόν που μιλά για "παραπλανηθέντες υπουργούς" για την υπόθεση του Βατοπαιδίου;

Επίτρεψέ μου να γελάσω!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    ...

Όλη η ουσία της υπόθεσης αποτυπωμένη σε μια εικόνα
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Το λες λαθος
    Δεν με διαβασες μαλλον.Αλλα δεν πειραζει...

Μην κανεις αλχημιες στο μυαλο σου Στελιο και δες την πραγματικοτητα.

Ολη μερα στους δρομους εισαι και κανεις ρεπορταζ .

Το συναισθημα μαλλον εμποδιζει την κριση σου επειδη εισαι αγνο παιδι απ οτι εχω καταλαβει.

Αν και δεν τα βρισκουμε στις συζητησεις εδω μεσα δεν σου κραταω κακια γιατι σε εχει παρει το κυμα.

Να λυπασαι γι αυτους που κρυβοντε απο τις καβατζες τους και το παιζουν επαναστατες

γιατι αυτοι προκαλουν το χαος που βλεπεις γυρω σου.

Μην τσιμπας με τις ακρεες τοποθετησεις μου.

Ειναι αντιδραση στην υποκρισια.

Το να εφαρμοστη ο νομος επιτελους , εχει παρανοηθει τελειως και λανσαρετε ως φασισμος.

Κατω απο τετειες συνθηκες, λατρευω να με βριζουν και να με λενε φασιστα.

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 25/11/2008, 19:49
  2. Δολοφονία μοτοσυκλετιστή από αστυνομικούς...
    από idomeneas στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 09/06/2008, 21:37
  3. Δολοφονία η ατύχημα ?
    από THEOD στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 109
    Τελευταίο μήνυμα: 23/08/2007, 12:33
  4. Σαν σήμερα... Martin Luther King Jr... Δολοφονία
    από Cpt. Haddock στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 05/04/2007, 12:17

Κανόνες δημοσιεύσεων