Πού θα προτιμούσατε να γίνει η Ετήσια 2025; Ενημερώστε μας για την προτίμησή σας εδώ...
Δημοσιεύθηκε αρχικά από annoula1981 Άτιμο πράγμα ο πυρετός.. 39,2 και δεν πέφτει Τσεκαρε θερμοστάτη. ....
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Δημοσιεύθηκε αρχικά από annoula1981 Άτιμο πράγμα ο πυρετός.. 39,2 και δεν πέφτει από μάτιασμα είναι, άλλαξε avatar.
Grow old disgracefully Restoring Caponord
Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimmie_72 από μάτιασμα είναι, άλλαξε avatar. Up.......
Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Up....... εσύ να ατμίζεις atmos τζατζίκι.
Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Τσεκαρε θερμοστάτη. .... Έλα ρε συ!!! Παίζει αυτό??? Που βρίσκετε ο θερμοστάτης?
Δημοσιεύθηκε αρχικά από GiorgosLa Έλα ρε συ!!! Παίζει αυτό??? Που βρίσκετε ο θερμοστάτης? Ανάλογα το μοντέλο Συνήθως κοντά στο ψυγείο
Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Ανάλογα το μοντέλο Συνήθως κοντά στο ψυγείο Μη γελάτε με τα χαλια μου ρε! Σεβασμός στο συνάνθρωπο!
Αν η ζωη σου ειναι πικρή ανακατεψε. Εχει καθήσει η ζάχαρη..
Δημοσιεύθηκε αρχικά από annoula1981 Μη γελάτε με τα χαλια μου ρε! Σεβασμός στο συνάνθρωπο! Περαστικά Αννούλα. (δεν είναι μπίρες. χαμομήλι έχουν μέσα)
Δημοσιεύθηκε αρχικά από annoula1981 Μη γελάτε με τα χαλια μου ρε! Σεβασμός στο συνάνθρωπο! Aννα Δεν ησουνα εσυ για αεροπλάνα
Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Aννα Δεν ησουνα εσυ για αεροπλάνα Από την αννουλα του χιόνια καλύτερο. Αν βάλεις και την Άννα του Μαχαιριτσα καλυτεροτερα!
Δημοσιεύθηκε αρχικά από GiorgosLa Περαστικά Αννούλα. (δεν είναι μπίρες. χαμομήλι έχουν μέσα) Ανταποδίδω με μπύρες. Όχι με τσαγάκια...!
Δημοσιεύθηκε αρχικά από annoula1981 Ανταποδίδω με μπύρες. Όχι με τσαγάκια...! Γιωργη .......αυτο ηταν κλωτσια στ'@ρχιδια...........και απο τις καλες τις χουφτερες......
Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Γιωργη .......αυτο ηταν κλωτσια στ'@ρχιδια...........και απο τις καλες τις χουφτερες...... Γιατί ρε συ? Στραβά το είδες. Εμένα μ άρεσε.
Δημοσιεύθηκε αρχικά από annoula1981 Από την αννουλα του χιόνια καλύτερο. Αν βάλεις και την Άννα του Μαχαιριτσα καλυτεροτερα! Κοψε φλέβες ΑΝΝΑ https://youtu.be/NwbadOKsjf4
Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Γιωργη .......αυτο ηταν κλωτσια στ'@ρχιδια...........και απο τις καλες τις χουφτερες...... Μαλακα το avatar μαμησε