ΘΑΑΑΑΑΝΟ !!!!
ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΚΛΕΣ ΣΟΥ ΡΕΕΕΕΕΕΕ !!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΕΥΤΥΧΗ ΠΑΤΕΡΑ ΘΑΝΟ:wacko:
να σου ζησουν οι κορακλες και να τις χαιροσαστε
![]()
![]()
![]()
gas......N
Και μετα τις ευχες ας επανελθουμε στα δικα μας...Αρχικά δημιουργήθηκε από inpas
Αγαπητέ ταμία του tener-οίκου,
θα'θελαμε να σε ενημερώσουμε ότι εδώ στον παντοφλ-οίκο
ουδεμία προκοπή θα δεις στα άξια μνείας συμφεροντολογικά σου σχέδια
διότι είναι τοις πάσιν γνωστό ότι οι φύλακες του οίκου μας (βλ.σύζυγοι)
φροντίζουν να αδειάζουν το πορτοφόλι μας με φρενήρης ρυθμούς
έτσι ώστε τελικώς να μην μας μένει διαθέσιμο ούτε ένα cent.
Ως εκ τούτου το μέλλον σου εδώ διαγράφεται λίαν χλωμό
και θα σε συμβουλεύαμε να παραμείνεις εκεί που είσαι.
Καλή τύχη
:
Χρήσιμο link για επίορκους, καταχραστές ταμίες διαφόρων moto-club.![]()
Επειδη τυγχανω παντοφλοεισπρακτορας γνωριζω πολυ καλα πως οτι αφαιμαξη και να μας κανουν οι αγαπητες μας γυναικες, εμεις παντα βρισκουμε τροπο να κραταμε καποια καβαντζα για τις αλλες αγαπημενες (διτροχες) για ωρα αναγκης (οπως συνδρομες στα διαφορα μοτοκλαμπ).
Ως εκ τουτου σε ενημερωνω ΚΑΙ εσενα ΚΑΙ το αλλο τον σαλιγκαροσκωληκα οτι την Κυριακη εχουν γνωση οι φυλακες!!!:a015: :a015:
![]()
![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Γελας εεε???Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
:rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
Ετοιμασου σου' ρχεται...:a47: :a39:
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Βρε λές? ...Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Γελας εεε???
Ετοιμασου σου' ρχεται...:a47: :a39:![]()
![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Ρε paranoid την Κυριακη θα ερθεις??Αρχικά δημιουργήθηκε από paranoid
Θάνο, να σου ζήσουν....![]()
![]()
![]()
Welcome to the club...![]()
Τελικά τι ώρα θα ξεκινήσετε ρε απολιθώματα? μήπως και καταφέρω και έρθω και εγώ![]()
![]()
![]()
![]()
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)
Κοιτα, σε γενικες γραμμες ειμαστε πρωινοι τυποι για να γυρναμε νωρις και να τρωμε λιγοτερες ξυλιες, αλλα για τον βοηθο ταμια μπορει να κανουμε μια εξαιρεση και να το καθυστερησουμε λιγακι...Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Τελικά τι ώρα θα ξεκινήσετε ρε απολιθώματα? μήπως και καταφέρω και έρθω και εγώ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Στράτο, δε ξέρω σίγουρα ρε φίλε, γι'αυτο δεν έχω απαντήσει (ανωτέρα βία βλέπειςΑρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Ρε paranoid την Κυριακη θα ερθεις??:rotflmao: ).
Θα σας πώ το Σάββατο. Κανονίστε μέρος, ώρα κλπ και αν είναι να ακολουθήσω δεν θα κολλήσουμε σε αυτά..
![]()
![]()
![]()
Πάντως το http://www.poseidon.hcmr.gr/weather_...php?area_id=gr δείχνει να έχει καλό καιρό...ψήνομαι πολύ λέμε...
Τελικά τι ώρα λέτε ρε παντοφλοεισπράκορες?
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)
Κατα τις 8,30 σε κεντρικο σημειο της Αθηνας κοντα στον Μπιλλυ (Λεωφ. Κηφισιας) πως θα σας φαινοταν??Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Πάντως το http://www.poseidon.hcmr.gr/weather_...php?area_id=gr δείχνει να έχει καλό καιρό...ψήνομαι πολύ λέμε...
Τελικά τι ώρα λέτε ρε παντοφλοεισπράκορες?![]()
![]()
![]()
Πωωω, ρε Θανο τι μωρο ειναι αυτο???Αρχικά δημιουργήθηκε από θανος honda xx
Παιδια χιλια ευχαριστω να ειστε ολοι καλα και επισης για τα παιδακια σας.![]()
![]()
και για τωρα μονο η μια κοπελα μου.?/:a07:![]()
![]()
Κουκλαρα ρε φιλε, ευτυχως που δεν σου μοιαζει:rotflmao: :rotflmao:
Να την χαιρεσαι, αντε να δουμε και την αλλη.
Συναδελφοι αμα βρεθουμε στην Κηφισιας να παμε εξω απο το ΙΑΣΩ να μαρσαρουμε δυο γκαζιες για τα μωρα του Θανου.![]()
![]()
Ψευτη ακου δεν μου μιαζει χαχαχαχαχα....:rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
Tελικα η κρηση μας χτυπαει απο παντου κ'εμεις δεν μασαμε τιποτα:a17: