Σελίδα 55 από 86 ΠρώτοΠρώτο ... 545505152535455565758596065 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 811 έως 825 από 1276

Θέμα: Δολοφονία 15χρονου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
    Είσαι λάθος. Βάλε τί προηγήθηκε στην κάθε περίπτωση και τις συνθήκες που έγινε ότι έγινε. Το να λες "δολοφονήθηκε" μόνο εντυπώσεις δημιουργεί.

Σίγουρα κάποια από αυτά δεν ήταν "δολοφονίες", αλλά μέρος επιχείρησης, καταδίωξης ή όπως αλλιώς θες πες το.
    Σωστός.

Προβοκάστορας Το avatar του/της gloum
    Δεν ξέρω αν ακούσατε ποίος γνωστός μαιντανός ανέλαβε την υπεράσπιση των οργάνων.....

ΑΧ!
    I love deadlines.I love the whoosing sound they make as they go by. Douglas Noel Adams

Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει δείτε εδώ http://bilaguras.blogspot.com/

Ταξιδιάρικο μέλος... Το avatar του/της trumpet
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SNORLAX2
    Τι φασισμός είναι αυτός??

κ τι δεν ειναι φασισμοσ???οτι συμφωνει με τισ αποψεισ σου???

και ποιο ειναι το επιχείρημά σου ρε φιλαράκι???

αυτό σε πείραξε από όσα έγραψα?

ΑΝτιπαραθέσου σε κάτι άλλο... Και ανοίξτε κάνα λεξικό, καμια βικιπαιδεια κλπ να μάθετε τι σημαίνει φασισμός...

Φασισμός είναι να σκοτώνεις από θέση εξουσίας και ισχύος, φασισμός είναι και να συμφωνείς με αυτόν που διέπραξε την εκτέλεση..

Άϊ σιχτιρ...

Σε αυτά τα πράγματα δεν έχω βρει μέση λύση που να είναι αξιοπρεπής. Ή με τον έναν ή με τον άλλον.

και μη με ρωτήσεις ποιος είναι ο ένας και ποιος είναι ο άλλος!

Τα γράφω ξεκάθαρα στο ποστ μου. αν έχει κανεις την καλοσύνη να το διαβάσει πριν μου την πει..
    Θέλω ταξίδι με μοτοσυκλέτα, ένα μήνα Κάτω Ιταλία και Σικελία...

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
    ΑΝ ΑΚΟΥΣΩ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ¨ΤΙ ΗΘΕΛΕ Ο 15ΑΡΗΣ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ" , ¨ΠΟΙΟς ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ" , "Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΠΟΛΛΑ" ΚΛΠ
    ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΘΑ ΤΟΝ ΣΑΠΙΣΩ ΕΠΙΤΟΠΟΥ ΣΤΟ ΞΥΛΟ

! [/B]
    [B]

βρε τι μου θυμιζουνε τα λογια αυτα..βρε τι δημοκρατικοτητα ειναι αυτη
    να μου ζησεισ μεγαλε δημοκρατη....τι διαφορα εχουν τα λογια αυτα απο
    λογια χουντικου???οποιοσ δεν συμφωνει μαζι μασ στην πυρα..
    θα φαει το ξυλο τησ αρκουδασ
    ρε αντε κλ...σε μασ 2 μαντρεσ
    HOME ALONE

Αρχικά δημιουργήθηκε από gloum
    Δεν ξέρω αν ακούσατε ποίος γνωστός μαιντανός ανέλαβε την υπεράσπιση των οργάνων.....

ΑΧ!
    Ο ΜΟΝΤΕΛΟΠΝΙΧΤΗΣ !!!!!!!!!!!!

ΟΥΥΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ !!!

ΠΣΤΜ !!!
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Νικος Δήμου 23 χρόνια πριν
    http://www.ndimou.gr/articledisplay....=142&cat_id=16

ΠΟΥ ΜΕ ΒΙΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΗ ΓΗ...

Όλοι είχαμε ακούσει, πως η βία φέρνει, βία — αλλά αυτές τις μέρες το ζήσαμε. Καταλάβαμε πως μπορεί ένας πυροβολισμός να φέρει μιαν εξέγερση.

Παράξενοι οι δρόμοι, της βίας. Από τους αλλοτριωμένους στους ελεύθερους. Από την εξουσία προς την αντιεξουσία. Γι' αυτό μια επανάσταση δεν είναι δράση. Είναι αντίδραση.

Και οι εφημερίδες — σκέτη ναυτία: "ΣΚΟΤΩΣΑΝ 15ΑΧΡΟΝΟ ΑΝΑΡΧΙΚΟ". Τι πλεονασμός! Κάθε δεκαπεντάχρονος είναι αναρχικός (αλίμονο αν δεν είναι!). Αυθόρμητη, καθαρή φύση.

Αλλά και κανένας δεκαπεντάχρονος δεν είναι συνειδητός και υπεύθυνος οπαδός του Μπλανκί η του Μπακούνιν. Ένα παιδί! Καθαρή φύση...

"Όμως η βία δεν ξεχωρίζει ποιότητες. Σκοτώνει. Έρχεται από το μηδέν και θέλει να μηδενίσει. Η βία μισεί το Είναι. Ο “νόμος και η τάξη” οδηγούν τελικά στους πιο εύτακτους, ασφαλείς και ήσυχους χώρους: τα κοιμητήρια.

Προσέξτε, προσέξτε καλά τους αναρχικούς. Είναι, το θερμόμετρο της κοινωνίας. Όταν αγανακτούν, σημαίνει πως η “νόμιμη” βία έχει ξεπεράσει τα όρια επιφυλακής.

Βέβαια οι περισσότεροι, αναγνώστες μου, άνθρωποι σοβαροί και ευπρεπείς, δεν θα δέχονταν υποδείξεις από έναν αναρχικό. "Όμως, στο βάθος, ο αναρχικός έχει, πιο πολλά να πει από τον μικροαστό. Όσο κι αν δεν σας είναι, συμπαθής, αξίζει να τον ακούτε από καιρό σε καιρό. Γιατί δείχνει προς τη σωστή κατεύθυνση.

Κάθε οργανωμένη κοινωνία προϋποθέτει —δυστυχώς— ένα ποσοστό ανελευθερίας. "Όσο μικρότερο αυτό το ποσοστό, τόσο υψηλότερο το επίπεδο της οργάνωσης. (Ως εδώ συμφωνούμε όλοι: Προτιμότερη η πιο ελεύθερη Αγγλία, από την καταπιεστική π.χ. Ουγκάντα).

Έ, λοιπόν, ο αναρχικός είναι αυτός που ζητάει να ελαχιστοποιήσει το ποσοστό ανελευθερίας. (Περισσότερο: να το μηδενίσει — ο ουτοπικός αναρχισμός!). Στην επιδίωξη του αυτή συμπίπτει και με τα πιο σοβαρά κόμματα. (Μόνον που αυτός το εννοεί). Και βλέπει την ανελευθερία, την κατάχρηση εξουσίας, εκεί που ελάχιστοι τις αντιλαμβάνονται.

Οι αναρχικοί είναι τα πιο ευαίσθητα μέλη της κοινωνίας μας. Όταν αντιδρούν έχουν πάντα κάποιο δίκιο. "Όπως οι καλλιτέχνες σηματοδοτούν το αόρατο, έτσι και οι αναρχικοί διαμαρτύρονται για μορφές βίας που εμείς (στην αλλοτρίωση μας) δεν τις βλέπουμε. Τις έχουμε συνηθίσει. Αλλά δεν παύουν να είναι αυθαίρετες και ίσως περιττές.

Π. χ., σίγουρα θεωρείτε αυτονόητη την ύπαρξη της αστυνομικής ταυτότητας. Ξέρετε πως σε άλλα κράτη είναι άγνωστη; Και πως θα το θεωρούσαν προσβολή της προσωπικότητας αν έπρεπε να αποδείξουν το ποιοι είναι; Και ξέρετε ακόμα πως, όταν πριν μερικά χρόνια η κυβέρνηση της Δυτικής Γερμανίας θέλησε να εφοδιάσει όλους τους πολίτες με αριθμημένες ηλεκτρονικές ταυτότητες, ξεσηκώθηκε τέτοιος σάλος για το “φακέλωμα” που τελικά αποσύρθηκε το νομοσχέδιο;

Εμείς όμως αποκαλούμε τη Δυτική Γερμανία “αστυνομικό κράτος” (το έχω διαβάσει συχνά!), ενώ υποδεχόμαστε με αδιαφορία ένα παρόμοιο νομοσχέδιο, που θα μας φακελώσει, όλους ενάριθμα.

Να σε τι χρειάζονται οι αναρχικοί. Αποτελούν τη ζωντανή συνείδηση της κοινωνίας μας. Υπενθυμίζουν συνεχώς, με την παρουσία και τη δράση τους, ότι ο δρόμος οφείλει να οδηγεί προς την περισσότερη ελευθερία!

—Μα προκαλούν! (Είναι μέσα στο ρόλο τους).

—Μα υπερβάλλουν ! (Μήπως η άλλη πλευρά; ).

—Μα επιτίθενται! (Σχεδόν ποτέ. Είναι μόνιμα σε άμυνα. Αλλά δεν μαθαίνουμε τη δική τους άποψη !).

—Μα βάζουν βόμβες!

Προσοχή: Μίλησα για αναρχικούς — όχι για τρομοκράτες (η προβοκάτορες !). "Όποιος τους συγχέει πάσχει από νοητική μυωπία. Διότι είναι πόλοι αντίθετοι. Αυτός που ζητάει ελευθερία δεν μπορεί να χρησιμοποιεί βία — έστω και σαν μέσο. Η βία φέρνει μόνο καταπίεση — ποτέ αυτονομία.

Οι αναρχικοί βλέπουν μακριά. Το ζητούμενο είναι μια κοινωνία ελευθερίας — από την αλλοτρίωση , την ανάγκη, την καταπίεση κάθε μορφής. Η εξουσία όποια κι αν είναι, πρέπει να συρρικνωθεί στο ελάχιστο. Γιατί από τη φύση της είναι απάνθρωπη. Εξουσιάζω σημαίνει δυναστεύω. Καλή εξουσία δεν υπάρχει. Είναι ένα αναγκαίο κακό, που θα εξαφανισθεί όταν περάσουμε σε άλλες, ανώτερες μορφές οργάνωσης. (Σε χίλια χρόνια; Έστω. Αλλά αρχίζουν σήμερα!).

Προσέξτε λοιπόν καλά τους αναρχικούς. Είναι οι αλαφροίσκιωτοι, οι ποιητές της κοινωνικής δράσης. Είναι οι άνθρωποι του μέλλοντος. (Αλίμονο μας και αν δεν είναι!). Δείχνουν το δρόμο. Άτσαλα, βάρβαρα, φανατικά. Είναι νέοι, δεν έχουν καλούς τρόπους (ευτυχώς!). Κάποια μέρα όμως, γι' αυτούς θα μιλάνε τα βιβλία μας — κι όχι για τους διάφορους μεγαλοσχήμονες, κυβερνήτες, κατακτητές, εξουσιαστές

Αν συμφωνούμε για την ελευθερία — πρέπει να συμφωνήσουμε και για τους αναρχικούς. Πώς είναι όχι μόνο χρήσιμοι αλλά αναγκαίοι. Ακουστέ το μήνυμα τους: έρχεται από το μέλλον. Που το θυσιάζουν καμιά φορά, στα δεκαπέντε τους χρόνια...

24.11.1985

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bentouza
    @thou-vou:
    τσαμπα καθεσαι κ γραφεις αδεφε..
    οι ανθρωποι αυτοι(εδω μεσα κ εκει εξω) ειναι αρρωστοι, με την εννοια που ειναι αρρωστος ενας πρεζακιας..

μαζι σου κατα τα αλλα..

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Τουλάχιστον την ώρα της κηδείας του μικρού Αλέξανδρου κάντε λίγη ησυχία, μπας και φύγει ήσυχα απ'το μπουρδέλο που θέλουμε να λέμε κοινωνία...

Καλό ταξίδι μικρέ!
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

[B]

Οτι ο ενας τα λεει σαν κρατος και παρακρατος μεσα απο μια ιδεολογια φυση ΜΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ενω ο αλλος στην ουσια προασπιζομενος ΒΑΣΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ με πρωτο το δικαιωμα ΣΤΗΝ ΖΩΗ...

Προβοκατορικες ρητοριες του στυλ δεν ειχε δουλεια εκει ο 15χρονος και τι του ειπε και τι μπορουσε να του κανει ειναι ακρως ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ και εξω απο καθε πλαισιο λογικης οταν μιλαμε για ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ αοπλου ανηλικου απο ενστολο οργανο του κρατους..

Μην το συνεχισεις θα εχουμε παλι συγχωνευσεις θεματων και σβησμενα μυνηματα.Μιλα με πμ με τον Vestroma...

ΥΓ ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΗΣΥΧΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ. Ελπιζω αυριο να μαζευτει η μιση,τουλαχιστον Αθηνα στις συγκεντρωσεις,ειναι η ωρα να φωναξουμε.....

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Oi φωτό είναι της Κυριακής....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	mat.jpg 
Προβολές:	165 
Μέγεθος:	40,4 KB 
ID:	149867
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Οι φωτό είναι της Κυριακής....
    Η ΕΛ.ΑΣ διενεργεί έρευνα για το αν πρόκειται για όπλο κρότου ή το υπηρεσιακό....

Πόσο μαλάκες μας περνάνε όλους;

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	mat.jpg 
Προβολές:	246 
Μέγεθος:	40,4 KB 
ID:	149866
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

βολτάδικο μέλος
    Την Πέμπτη ο βαλλιστικός έλεγχος

Δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά σήμερα ο βαλλιστικός έλεγχος προκειμένου να διαπιστωθεί εάν ο θάνατός του μαθητή προήλθε από εξοστρακισμό -όπως ισχυρίζεται ο ειδικός φρουρός- ή από τυφλό χτύπημα, όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες. Οι αυτόπτες μάρτυρες έκαναν λόγο για εν ψυχρώ εκτέλεση και ακύρωσαν τα αστυνομικά σενάρια και τους ισχυρισμούς του δολοφόνου περί "εξοστρακισμού της σφαίρας" και "άμυνας σε επίθεση κουκουλοφόρων".

Η αστυνομία ζητά έγγραφη βεβαίωση ότι η οικογένεια θα διορίσει τεχνικό σύμβουλο που θα συμμετέχει στον βαλλιστικό έλεγχο. Μετά από αυτή την εξέλιξη τα εγκληματολογικά εργαστήρια θα αποφανθούν το νωρίτερο το πρωί της Πέμπτης.
    ...

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
    Την Πέμπτη ο βαλλιστικός έλεγχος

Δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά σήμερα ο βαλλιστικός έλεγχος προκειμένου να διαπιστωθεί εάν ο θάνατός του μαθητή προήλθε από εξοστρακισμό -όπως ισχυρίζεται ο ειδικός φρουρός- ή από τυφλό χτύπημα, όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες. Οι αυτόπτες μάρτυρες έκαναν λόγο για εν ψυχρώ εκτέλεση και ακύρωσαν τα αστυνομικά σενάρια και τους ισχυρισμούς του δολοφόνου περί "εξοστρακισμού της σφαίρας" και "άμυνας σε επίθεση κουκουλοφόρων".

Η αστυνομία ζητά έγγραφη βεβαίωση ότι η οικογένεια θα διορίσει τεχνικό σύμβουλο που θα συμμετέχει στον βαλλιστικό έλεγχο. Μετά από αυτή την εξέλιξη τα εγκληματολογικά εργαστήρια θα αποφανθούν το νωρίτερο το πρωί της Πέμπτης.
    Μέχρι τότε τη σφαίρα ποιός θα τη φυλάει;
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

Αρχικά δημιουργήθηκε από thou-vou
    ...Όσοι θέλουν να πουν την άποψη τους στο δρόμο και όχι στα παράθυρα.

H αστυνομία είναι εχθρός μου KAI γιατί ποτέ δεν ήρθε και δεν θα έρθει όταν μένω ή έμεινα απλήρωτος από το αφεντικό, αλλά ερχόταν αν πήγαινα με άλλους τσαμπυκαλεμένος έξω από το υπουργείο εργασίας...

Στις τόσες δολοφονίες (άποψη) μεταναστών (κατα κύριο λόγο) που είναι υποτιμημένοι κοινωνικά-οικονομικά κλπ οι απαντήσεις ήταν μειοψηφικές διαδηλώσεις με επιθέσεις από την αστυνομία σε κάθε σχεδόν πορεία και ελάχιστες δυναμικές μειοψηφικές κινήσεις. Oύτε κανάλια, ούτε αριστερά, ούτε σπασίματα πέρα από πλάνα αρχείου στα κουτιά. Γι’ αυτό και οι δολοφονίες συνεχίζονται.

... Aλλά οι απαντήσεις στο δρόμο. Kαι οχι πίσω από τους μπάτσους.
    Tσαντίστηκες με τη δολοφονία? Στο δρόμο. Όπως νομίζει ο καθένας. Όπως νομίζει ότι θα μπορέσει να AΠAΓOPEYΣEI THN EYKOΛH EΠANAΛΛEIΨH MIAΣ TETOIAΣ ΔOΛOΦONIAΣ. Με κεριά? Mε μπουκάλια? Mε ξύδι? Mε φακές? Στο δρόμο.

«ας κάνει ο καθένας τα κουμάντα του».

Oι απόψεις σε τέτοιες ιστορίες ή είναι πολεμικές και πρακτικές ή τις τρώει η υπερπληροφοριακή μαρμάγκα.

Eπίσης οι κουκούλες είναι λίγο για κάμερες, λίγο για δακρυγόνο το οποίο αν έρθει σε επαφή με το δέρμα γάματα και λίγο για να μην είσαι αναγνωρήσιμος....
    Στις πορειες δεν κατεβηκα. Κομματι της πορειας για τη Γαδα περασε απο το σπιτι μου.Οι μπατσοι στο κατοπι.Τη μηχανη ντραπηκα να τη χωσω στο σπιτι μου για να την προστατεψω.

Η δικη μου πραγματικοτητα λεει πως:

5χρονοι,15χρονοι,25χρονοι και βαλε σκοτωνονται καθε μερα. Δε μπορεσα να πονεσω αρκετα το παιδι για να οργιστω αρκετα.

Μαγαζια, σπιτια, ανθρωποι καίγονται καθε μερα δεκαδες απο πχ. τις τραπεζες ή τον καπιταλισμο γενικοτερα.

Η διαφορα ειναι οτι τωρα βλεπουμε το πτωμα,τις φλογες ,τα αποκαϊδια...Μικρη διαφορα.

Οι μπατσοι δεν ειναι εχθροι μου αλλα σιγουρα δεν ειναι φιλοι μου.

Οι μπατσοι δεν ειναι ολοι, γουρουνια δολοφονοι. Εχουν ομως δεχτει να κουβαλουνε οπλο.Εχουν δεχτει να υπακουν.Ειναι τρομαχτικοι κι απειλητικοί οπως καθε τυφλη οπλισμενη μορφη εξουσιας, που μπορει να σε καταβροχθησει χωρις καν να χορτασει.Τους περιφρονω και τους φοβάμαι

Για μενα βια ειναι αυτο που ζουμε ,χωρις να πεσει ουτε ενα δακρυγόνο.

Αν εξεγερθω θα καψω πρωτα το σπιτι και τη μηχανη μου.Επειτα θα βγω και θα σπασω ολο τον κοσμο.Δε θα υπαρχει γυρισμος, μονο ηττα.
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

[B]

Ότι να΄ναι....
    Σε τι να συμφωνήσει κάποιος μαζί σου; Στο δικαίωμα του να σκοτώνει κάποιος έναν άοπλο 15χρονο ;;;

15 χρονών παιδί ρε και καθόσαστε και το συζητάτε ....
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 25/11/2008, 19:49
  2. Δολοφονία μοτοσυκλετιστή από αστυνομικούς...
    από idomeneas στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 09/06/2008, 21:37
  3. Δολοφονία η ατύχημα ?
    από THEOD στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 109
    Τελευταίο μήνυμα: 23/08/2007, 12:33
  4. Σαν σήμερα... Martin Luther King Jr... Δολοφονία
    από Cpt. Haddock στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 05/04/2007, 12:17

Κανόνες δημοσιεύσεων