Τώρα με την κρίση τα προστίματα είναι συγκεκριμένα και αναφέρονται μέσα στο μνημόνιο που σας έχω ετοιμάσει...:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από θανος honda xx
τωρα με την κριση δεν εχετε να ρηξετε και προστιματα χαχαχαχαα...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τώρα με την κρίση τα προστίματα είναι συγκεκριμένα και αναφέρονται μέσα στο μνημόνιο που σας έχω ετοιμάσει...:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από θανος honda xx
τωρα με την κριση δεν εχετε να ρηξετε και προστιματα χαχαχαχαα...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Πρώτα απ'όλα Καλή Χρονιά σ'όλους, υγεία κι ευτυχία στις οικογένειες μας :a07:
Στο προκείμενο τώρα...
15/01 ημέρα Κυριακή σας εξυπηρετεί ώστε να βρεθούμε και να κόψουμε τη βασιλόπιτα μας?
Με το γνωστό ωράριο και πρόγραμμα, ήτοι συνάντηση στο περίπτερο κατά τις 08:15 μετά γέφυρα Επιδαύρου για να συναντήσουμε τους καταυλακιώτες κι εν συνεχεία βόλτα μέχρι την Αλμυρή στη γνωστή καφετέρια για καφεδάκι, βασιλόπιτες κλπ κλπ. Επιστροφή μεσημεράκι!
Παρακαλείσθε όπως δηλώσετε τη συμμετοχή σας ώστε να κανονίσουμε τα της βασιλόπιτας.
Προσοχή... η συνάντηση αφορά παντοφλοεισπράκτορες και μόνον![]()
Να'σαστε όλοι καλά![]()
Βοηθέ ρίξτου ένα βαρβάτο να του πάει καλά η χρονιά γιατί σε βγάζει απ' έξω...Αρχικά δημιουργήθηκε από inpas
Π
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Δέχεστε εγγραφές σε νέα μέλη; Άσε που "το κοπή το πίτα" γίνεται σε πάτρια εδάφη και χωριόΑρχικά δημιουργήθηκε από inpas
Πρώτα απ'όλα Καλή Χρονιά σ'όλους, υγεία κι ευτυχία στις οικογένειες μας :a07:
Στο προκείμενο τώρα...
15/01 ημέρα Κυριακή σας εξυπηρετεί ώστε να βρεθούμε και να κόψουμε τη βασιλόπιτα μας?
Με το γνωστό ωράριο και πρόγραμμα, ήτοι συνάντηση στο περίπτερο κατά τις 08:15 μετά γέφυρα Επιδαύρου για να συναντήσουμε τους καταυλακιώτες κι εν συνεχεία βόλτα μέχρι την Αλμυρή στη γνωστή καφετέρια για καφεδάκι, βασιλόπιτες κλπ κλπ. Επιστροφή μεσημεράκι!
Παρακαλείσθε όπως δηλώσετε τη συμμετοχή σας ώστε να κανονίσουμε τα της βασιλόπιτας.
Να'σαστε όλοι καλά![]()
count me in![]()
Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές
300 € πρόστιμο γιατί είχα έξοδα τον προηγούμενο μήνα.
Ακούς εκεί βγάζει τον βοηθό στην απέξω...![]()
![]()
![]()
![]()
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)
Κύριε Στράτο και κύριε Πέτρο με τη βασιλόπιτα θα το κανονίσουμε όπως πέρυσι ή όπως προπέρσι?![]()
Άμα το κάνουμε όπως πρόπερσυ θα φάμε ασπρόσκονη κάτω από την βασιλόπιτα. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από inpas
Κύριε Στράτο και κύριε Πέτρο με τη βασιλόπιτα θα το κανονίσουμε όπως πέρυσι ή όπως προπέρσι?![]()
Σωρι παιδια για τα καθυστερουμενα χρονια πολλα ..
Λοιπον σας ευχομε να σας μπει ολοψυχα καλα η χρονια γιατι ετσι οπως παει το πραμα πρεπει να μαθουμε να φτιαχνουμε εμεις πιτες και ψωμια χοοχοχοοχχχοοο.
Θ ειμαι μεσα οποτε το κανονισετε θα παρακολουθω τις εξελιξεις απο κοντα γεια παιδες..![]()
![]()
Tελικα η κρηση μας χτυπαει απο παντου κ'εμεις δεν μασαμε τιποτα:a17:
Καλή χρονιά σε όλους σας.
Να χαίρεστε τις οικογένειές σας.
όπως πρέπει θα κανονιστεί
δεν θα φαμε ασπρόσκονη....................
![]()
gate 7
red or dead
Λοιπόν, για να ξέρουμε τι θα παραγγείλουμε, έχουν δηλώσει μέχρι στιγμής για τις 15-1-2012 :
1)inpas (ο περσυνός τυχερός και κουλάδι στο οδήγημα)
2)Jimtaras (Ο ΒΟΗΘΟΣ αλλά επίσης κουλάδι στο οδήγημα)
3)boldor900f (ο προμηθευτής βασιλόπιτας, επίσης κουλάδι στο οδήγημα)
4)θανος honda xx (Κουλάδαρος στο οδήγημα)
5)sotos 8 (δεν θυμάμαι πόσο κουλάδι είναι στο οδήγημα)
6)viper1 (δεν θυμάμαι-γνωρίζω πόσο κουλάδι είναι στο οδήγημα)
7)AUFGEBRACHT (δε γνωρίζω πόσο κουλάδι είναι στο οδήγημα)
8)peskandritsos (η αφεντιά μου, ο αγαπημένος σας ταμίας, ο πρόγονος του Ρόσι ο τρισμέγιστος χεράς-πιλότος) δεν γράφω άλλα γιατί θα με περάσετε για ψώνιο
Όποιος μετανοιώσει ή θελήσει να προστεθεί παρακαλώ να το δηλώσει για να παραγγείλουμε την βασιλόπιτα σε σωστό μέγεθος.
Τα σκούτερ επιτρέπονται ή θα μου ζαλίσετε τα καχόνες μου;
Άν πηγαίνεις αργά και σε προλαβαίνουμε γιατί όχι??Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Τα σκούτερ επιτρέπονται ή θα μου ζαλίσετε τα καχόνες μου;
Όλοι οι καλοί χωράνε...![]()
Astadiaala reΑρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Άν πηγαίνεις αργά και σε προλαβαίνουμε γιατί όχι??
Όλοι οι καλοί χωράνε...![]()
![]()
![]()