Προσεύχομαι αυτά που λέτε να είναι μεμονωμένα περιστατικά από λακέδες που πάντα υπήρχαν.
(και λέω προσεύχομαι γιατί το ελπίζω δεν είναι αρκετό)
Προσεύχομαι αυτά που λέτε να είναι μεμονωμένα περιστατικά από λακέδες που πάντα υπήρχαν.
(και λέω προσεύχομαι γιατί το ελπίζω δεν είναι αρκετό)
Την προηγούμενη Κυριακή, ανεβαίνω ποδαράτος από το σπίτι μου προς τον κεντρικό δρόμο περνώντας έξω από το δημαρχείο της περιοχής μου και με πλησιάζει πιτσιρίκα 20 ετών βία, δροσερή, ευθυτενής, in fashion, λαχαταριστή, η οποία ηγείτω μιας παρέας άλλων πιτσιρικιών (θυληκού γένους, είχε και μερικά αγοράκια, αλλά πλέον δεν διαφέρουν και πολύ) και ως γνήσιος παπάρας φαντασμένος κάνω σε κλάσματα δευτερολέπτου συνειρμούς: έχω γκριζάρει λίγο στα μούσια και στο μαλί και την άγγιξε η ριτσαρντγκιρίλα που αποπνέω, υποσεινήδητα της βγαίνει μια έλξη λόγω του φροϋδικού πατρικού πρότυπου... και εκεί που έχω αρχίσει να πλάθω φαντασιώσεις, με τον εγκέφαλο μου να έχει ανοίξει σε miliseconds τα files "teens", "ξεδιάντροπα", "ομαδικό σεξ", "εισαγγελέας;", μου λέει:
"Συγνωμη, να σας (μαχαιρία στην καρδιά ο πληθυντικός, πρέπει να το συνηθίσω...) ρωτήσω κάτι; Έχει άλλη εσοδο το δημαρχείο γιατί από εδώ είναι κλειστά... για την ψηφοφρία του ΠΑΣΟΚ..."
...η λέξη ΠΑΣΟΚ σε συνδυασμό με την λέξη ψηφοφορία, επέδρασε με παβλοφικό τρόπο ως το μεγαλύτερο ντεκα@υληστίρι που υπάρχει, κατακερματίζοντας τα φαντασιακά οικοδομήματα που είχε ανεγείρει, ο εκφυλοtroll Κ@υλατράβας πορνόεγκέφαλος μου...
Της είπα ότι έχει και άλλη είσοδο το δημαρχείο από κάτω, η επίδραση από το ξενεροξόρκι "ΠΑΣΟΚ" εξακολουθούσε να είναι δυνατή, αφού το "άλλη είσοδο" και "από κάτω", υπό άλλες συνθήκες θα είχε δημιουργήσει τσουνάμι συνειρμών, αλά τώρα μπα... τίποτα.
Με ευχαρίστησε και μαζί με την παρέα της κάναν μεταβολή... για να πάνε στην ψηφοφορία του ΠΑΣΟΚ... και μετά όταν γύρισα σπίτι το έψαξα στο net, τι διάολο ψηφίζαν για το ΠΑΣΟΚ και ήταν για την εκλογή συνέδρων... έκαν συνέδριο το κόμμα...
Πέρα από την πλάκα, απίστευτα θλιβερό... τι δουλειά είχαν τα πιτσιρίκια να πάνε να ψηφίσουν για συνέδρους; Αυτά στην ηλικία τους θα έπρεπε να πηδ...εεε (γαμώσε εγκέφαλε!)... πινουν καφέ όλη μερά και γενικά να απολλαμβάνουν τη ζωή τους. Από τη στιγμή που δεν τα έκοψα και ως τον ανθό της συνειδητοποιημένα πολιτικοποιημένης νεολαίας, κάποιοι τα είχαν στείλει και τα είχαν δασκαλέψει... κάποιοι που εμμένουν στις μαλακισμένες τακτικές και αντιλήψεις που μας έφεραν εδώ, κάποιοι που έχουν αγκαλιάσει τον ξάδερφο, θείο, πατέρα, μπατζανάκη που είναι το γκανιάν τους και ταχεία ανερχόμενος στα εσωκομματικά και τον "στηρίζουν" γιατί προσβλέπουν μελλοντικά σε ποικίλα οφέλη. Δεν έχει αλλάξει τίποτα.
υ.γ. Ε μετά απ΄αυτό τα πηδάς κυρίε πρόεδρε ή δεν τα πηδάς;
Εκπρόσωποι έντεκα πολυεθνικών εταιρειών φέρονται να ζήτησαν από τον υπουργό Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη να προωθήσει σχετική νομοθεσία ώστε να δίνεται η δυνατότητα στις εταιρείες να προσλαμβάνουν νέους ανέργους με μισθούς 300 ευρώ για μερική απασχόληση.
Πρώτα απ΄όλα, 300 ευρώ δίνεται σήμερα μαύρο και για πλήρη απασχόληση, αλλά εδώ μιλάμε ότι ζητάνε να το επικυρώσουν δια νόμου, πράγμα που σημαίνει ότι τσούκου - τσούκου πλησιάζουμε σε αυτό που είχε πει ο μέγας τρόμπας πριν κανά μήνα, να δουλεύουμε τζάμπα για να αισθανόμαστε χρήσιμοι... απο εκεί και έπειτα με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια, καθότι και τα ποσοστά της ανεργίας θα παρουσιάσουν ύφεση ώστε να το εκμεταλλευτούν εικοινωνικά οι κουράδες που εκλέξαμε και οι φτωχές και ταλανιζόμενες από τη κρίση πολυθενικές, θα έχουν στη διάθεση τους στρατιές από δουλικά.
http://www.newsbomb.gr/politikh/stor...thoys-300-eyro
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ, ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ. Έβλεπα κι εγώ εμβόλιμα πλάνα στην τηλεόραση από την κομματική μάζωξη-συνέδριο-τί στον κόρακα τέλοσπάντων έχουν στο γαμωΠΑΣΟΚ- έβλεπα στις κερκίδες 20χρονα παιδιά που αντί να τα κάνουν λίμπα εκεί μέσα που το μέλλον τους είναι γ@μημένο, υποθηκευμένο και ανύπαρκτο εν τέλει, κούναγαν χαζοχαρούμενα πράσινα σημαιάκια και φωνασκούσαν "Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό"... ειλικρινά σου λέω σφίχτηκε η καρδιά μου, η εικόνα ήταν το λιγότερο ΑΠΟΚΑΡΔΙΩΤΙΚΗ. Δεν άντεξα να το δω, αφού προσπαθούσα να μπω στην ψυχολογία τους και να καταλάβω ει δυνατό τί στα κομμάτια να σε κάνει 20 χρονών παιδί να τρέχεις σε συνέδρια σαν κομματόσκυλο του 1980. Αμ στις μπροστά θέσεις; Κάτι παππούδες και μπαρμπάδες χωρίς μοίρα στον ήλιο, μες στην κακομοιριά, με βλέμμα γλαρωμένο να κουνάνε σημαιάκια πλαστικά και να περιμένουν το Βενιζέλο ως άλλο μαρμαρωμένο βασιληά να κατακτήσει πάλι τη Βασιλεύουσα, ενώ το μυαλό ταξίδευε στην ουρά στην τράπεζα που θα πήγαιναν για να ανακαλύψουν αυτό το μήνα πόσο τους έκοψαν από τη σύνταξή τους, ποιοί;; Αυτοί τους οποίους επευφημούσαν... Τί να λέμε μετά;
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
[QUOTE=tommy dakar;2293974]Είναι η ανάγκη του παπάρα να νιώσει μέλος ενός ευρέως αποδεκτού συνόλου, να νιώσει ότι λαμβάνει μέρος στις αποφάσεις αλλά και η προσδοκία για το βόλεμα. Προσδοκούν την ανατροπή, ανατροπή που θα δώσει πάλι εξουσία στο βόλεμα.
Τες πα, δεν ήμουν ποτέ αυτής της λογικής και πάντα γελούσα με τα χάλια τους αλλά τώρα πια κλαίω που αυτοί οι άχρηστοι παλαμοκροτητές βολεψάκηδες ανεβάζουν κυβερνήσεις.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
‘Είναι υπεύθυνοι οι ψηφοφόροι της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της
ΔΗΜΑΡ, για τις αυτοκτονίες συμπολιτών μας λόγω κρίσης;
Είναι υπεύθυνοι οι ίδιοι ψηφοφόροι, για τον άστεγο που κοιμάται
στην είσοδο μιας πολυκατοικίας;
Είναι υπεύθυνοι οι ίδιοι ψηφοφόροι
για τον ηλικιωμένο που σηκώνει το καπάκι του κάδου για να βρει
φαγητό;
ΝΑΙ, είναι υπεύθυνοι.
Θα ρωτήσει κάποιος, όταν ο ψηφοφόρος της ΝΔ, του
ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ, ψήφιζε αυτά τα κόμματα, έδινε έγκριση για
να πεθαίνουν φοιτητές από το κρύο, ή για να τρώνε από τα
σκουπίδια γεροντάκια;
Η απάντηση είναι ΝΑΙ. Έμμεσα έδινε
τέτοια έγκριση.
Δεν γνώριζε κανείς από αυτούς που ψήφισαν τα τρία αυτά κόμματα,
ότι θα ληφθούν κι άλλα μέτρα;
Δεν γνώριζε ότι υπακούοντας
στο τέρας της Γερμανικής-Ευρωπαϊκής πολιτικής οι άστεγοι, θα
αυξηθούν;
Κανείς από όλους αυτούς δεν έχει διαβάσει, ακούσει,
ότι από όπου πέρασε το ΔΝΤ, άφησε πίσω καταστροφή, φτώχεια
και μιζέρια.
Δεν πιστεύω όμως ότι όλοι αυτοί, περίπου 4 εκατομμύρια έλληνες
είναι ηλίθιοι. Είναι κάτι περισσότερο και χειρότερο. Είναι ανήθικοι.
Γιατί με την ψήφο τους προσπάθησαν να διασώσουν το σχετικά
καλύτερο επίπεδο ζωής τους, την όποια ευμάρειά τους, την ηρεμία
τους, αγνοώντας την καταστροφή των άλλων. Νόμιζαν ότι με την
συγκεκριμένη επιλογή τους, οχυρώνουν το επίπεδο ζωής τους, την
σχετική άνεση τους, την ήρεμη καθημερινότητά τους, την βολή τους.
Πίστεψαν ότι έτσι σώζουν τον τομάρι τους. Όλα τα άλλα είναι
φτηνές και αισχρές δικαιολογίες.
Aς τα λουστούνε τώρα...ΚΑΙ αυτοί...
Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)
"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"
8 χρονάκια τσίμπησε ο ασπρομάλλης που άδει μαζί με τον ντρούλη και την φωνάρα στην παραπάνω φωτό. Και δήμευση του σπιτιού και στέρηση πολ. δικαιωμάτων. Λάβετε υπ' όψιν σας ότι δεν έφταιγε αυτός ή λογίστρια έφταιγε.
Επίσης φυλάκιση = πλημμέλημα, ενώ κάθειρξη = κακούργημα και ο λεβεντάκος πήρε την κουρτίνα 1 δλδ φυλάκιση, είναι γεννημένος το '39 οπότε είναι 74 ετών οπότε κι έχει το δικαίωμα να ζητήσει να εκτίσει την ποινή του περιορισμένος κατ' οίκον και όχι στη φυλακή.
Τελικά η κάθαρση τρέχει με γοργούς ρυθμούς.
Μόλις τώρα έλεγε στο ΣΚΑΪ ότι έφταιγαν οι τράπεζες είπε ο Άκης που κωλυσιεργούσαν να του δώσουν στοιχείαΤο άλλο επιχείρημα ήταν πως είχε άγνοια του νόμου για το πόθεν έσχες και την αλλαγή του νόμου τότε
![]()
Εάν ένας μέλος της νομοθετικής και εκτελεστικής λειτουργίας επικαλείται άγνοια του νόμου, ο πολίτης τί πρέπει να κάνει δηλαδή;
Υ.Γ.1 Ο δικαστής που μειοψήφησε και βρήκε τα ανωτέρω επιχειρήματα του Άκη απολύτως πειστικά πρέπει να είναι βαμμένος ΠΑΣΟΚος παλαιάς κοπής :a31:
Υ.Γ.2 ΘΑ ήθελα να δω φάτσες από τις γυναίκες που μοίραζαν φιλιά στον Άκη κι αυτός ανταπέδιδε...σουρεάλ λέμε!!!