![]()
![]()
![]()
![]()
Έχω να πάω σε βαφτήσια εκείνη την ημέρα γαμώτο!!!!!!!!!!!!!! Τί ώρα κάνετε τη σύναξη μπας και καταφέρω να προσέλθω;;;;
![]()
![]()
![]()
![]()
Έχω να πάω σε βαφτήσια εκείνη την ημέρα γαμώτο!!!!!!!!!!!!!! Τί ώρα κάνετε τη σύναξη μπας και καταφέρω να προσέλθω;;;;
Κατά τις 08:30 περίπτερο είναι καλά?
Εν συνεχεία από παλαιά εθνική πάμε γέφυρα Επιδαύρου όπου συναντιόμαστε με Πέτρο και Δημήτρη για να καταλήξουμε τελικά στην καφετέρια της Αλμυρής.
Ταμία καλά τα λέω? :smilea:
Αρχικά δημιουργήθηκε από inpas
Κατά τις 08:30 περίπτερο είναι καλά?
Εν συνεχεία από παλαιά εθνική πάμε γέφυρα Επιδαύρου όπου συναντιόμαστε με Πέτρο και Δημήτρη για να καταλήξουμε τελικά στην καφετέρια της Αλμυρής.
Ταμία καλά τα λέω? :smilea:![]()
![]()
![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Τελικά πόσοι θα μαστε να παραγγείλω την πίττα;
Θα ξέρω σίγουρα αν θα ρθω την Πέμπτη,διότι προέκυψαν
χιόνια για τα παιδιά την Κυριακή.
Σίγουρα όμως τακτοποιημένη η πίττα.
Θα την πάρετε μόνοι μας και όλα οκ απο το μαγαζί που θα σας πω.
![]()
![]()
![]()
gate 7
red or dead
Ρε σεις, άμα δε μπορείτε αυτή την Κυριακή να το κάνουμε την επόμενη???
ΠΑΝΤΟΦΛΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ!!!!!![]()
![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Να σου πω, δεν είναι κακή ιδέα, αφού μόνο εμείς έχουμε σκίσει τη γάτα...:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από inpas
Ταμία δεν πάμε καμμιά Γλυφάδα καλύτερα?![]()
Μέσα για αυτή την Κυριακή...![]()
α ρε σκίσιμο γάτας που πέφτει..!!θα μας κυνηγάει καμια φιλοζωική...![]()
Λοιπόν παντοφλοεισπράκτορες, κατόπιν αιτήσεως των κρυουλιάρικων μελών, το κοπή τη πίτα, παίρνει παράταση μιας εβδομάδας και πάμε για 22-1-2012.
ΠΑΛΙΟΦΛΟΥΦΛΗΔΕΣ για δε λετε ότι δεν σας αφήνει η σύζυγος και λέτε ότι και καλά έχει χιόνια και θα πάτε με τα τέκνα για χιονοπόλεμο???
:rotflmao::rotflmao:
:rotflmao:
![]()
Μέχρι την Αλμυρή εμένα μ αφήνει,διότι ως γνωστόν την έχω σκίσει
τη γάτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΟΚ λοιπόν για το άλλο Σ/Κ
![]()
Ρε μπας και παντρεύτηκε ο......... ξέρετε ποιός.
gate 7
red or dead
Μπα δεν νομίζω ρε...
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)
Χρόνια πολλά και καλά σε όλους και στις οικογένειές σας.
Παρουσιάζομαι και αφού αναφέρω τα ίδια προβλήματα ( σκίσιμο γάτας, κρύο, χιόνια για τους απογόνους) θεού θέλοντος είμαι μέσα για την Κυριακή 22/01/2012.
Παρακαλώ όπως αναφέρετε σαφέστερες πληροφορίες για τόπο συνάντησης, τόπο άφιξης και χιλιόμετρα.![]()
Ευτυχία δεν είναι να κάνεις αυτό που θέλεις, αλλά να μην κάνεις αυτό που δεν θέλεις
τελικα ποτε θα γινει το σουαρε?![]()
Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές
Άν δε μας τα χαλάσει ο καιρός και μερικές κότες εδώ μέσα (βλ. inpas, boldor, paranoid, κλπ) πάμε για την επόμενη Κυριακή 22-1-2012Αρχικά δημιουργήθηκε από viper1
τελικα ποτε θα γινει το σουαρε?![]()
![]()