Σελίδα 57 από 133 ΠρώτοΠρώτο ... 747525354555657585960616267107 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 841 έως 855 από 1995

Θέμα: HABEMUS PAPAM 2

Όποιος δεν ξέρει τι σημαίνει η μία ή η άλλη θέση στο δημοψήφισμα, τότε είναι ανόητος.

Απλά θα μου κάνει μεγάλη εντύπωση αν τελικά το αποτέλεσμα θα είναι ΟΧΙ σε αυτή τη χώρα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Όποιος δεν ξέρει τι σημαίνει η μία ή η άλλη θέση στο δημοψήφισμα, τότε είναι ανόητος.
    Με τη διαφορά πως μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα ακούσουμε πολλές διαφορετικές απόψεις για το τι σημαίνει η μία και η άλλη θέση και μάλιστα από διαφορετικές οπτικές γωνίες.
    Άρα είμαστε και όλοι εμείς ανόητοι και αυτοί που μας οδηγούν.
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VASOS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από blackbusa Προβολή μηνύματος
    σορρυ Βύρωνα αλλα σύμφωνα με το δημοσίευμα για 6 μήνες δεν είχαμε διαπραγματέυσεις αλλα ξεκάθαρο εκβιασμό...άρα το ματσάκι ηταν στημένο εξάρχης και δεν είχε κανένα νόηνα να κατέβουμε να παίξουμε...
    6 μήνες μας εκβιάζανε. Δεν είχαμε διαπραγματεύσεις. Το ματσάκι στημένο.

Ωραίο το αφήγημα αλλά δεν...στέκει...

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Ο καθένας το βλέπει απο την πλευρά που το συμφέρει παίδες. Δεν έχουμε όλοι το ίδιο πορτοφόλι εδω μέσα και ούτε είμαστε όλοι υπάλληλοι η αφεντικά. Αν εγώ τον πίνω τόσα χρόνια πόσο να αντέξω? Αν βγάζω χρήμα, έστω και λίγο γιατί να μην θέλω να παραμείνει έτσι η κατάσταση?
    Είναι όμως η πρώτη φορά που θα έχω την δύναμη να αποφασίσω τι θέλω να κάνω το τομάρι μου και θα κωλώσω και θα πω οτι ας αποφασίσουν πάλι οι άλλοι για μένα? Ε όχι ρε σεις είναι τουλάχιστον τραγικό. Πρέπει κάποια στιγμή να βγάλουμε @@ σε αυτό τον τόπο και να αποφασίσουμε τι θέλουμε να απογίνει για εμάς ανεξάρτητα ξαναλέω από την θέση του καθενός!
    Θέλεις να συνεχίσεις με τα ίδια μέτρα και με αυτά που έρχονται. Οκ βγές και πες το και κάνε τα κουμάντα σου. Θες να σταματήσεις να σε πηδάνε οι ξένοι και να ρισκάρεις και να ζείς χωρίς το Iphone των 600€ για μερικά χρόνια? Οκ βγές και πες το και κάνε πάλι τα κουμάντα σου.
    Αλλά να είναι δική σου η απόφαση και όχι των άλλων. Αλλά μάλλον είναι καλύτερα να αποφασίζουν οι άλλοι για σένα ώστε να έχεις κάποιον να βρίζεις μετά έτσι δεν είναι?
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    Και ποιος σου λέει ότι στηρίζω Σύριζα ή και δημοψήφισμα ? Όμως εδώ να σου θυμίσω τα φορομπηχτικά μέτρα του Σαμαρά, τον ΕΝΦΙΑ, τη διάλυση της όποιας δημόσιας υγείας κλπ κλπ Να σου θυμίσω τα πόσα δις ρίξαμε στο πηγάδι χωρίς πάτο που λέγετε τράπεζες, να σου θυμίσω τα κόκκινα δάνεια που ΔΕ τα έδωσε κανένας Σύριζα και με πόσες "πουστιές" δόθηκαν, τα βατοπέδια, τους Βουλγαράκηδες, τον Πανίκα, τον Άκη, τον Λιάπη, τα υποβρύχια, τη Siemens και πόσους άλλους, να σου θυμίσω τα πόσα δις έχουμε δώσει μέχρι τώρα και όμως το χρέος μας μεγαλώνει... επειδή λοιπόν όλα αυτά δε τα έκανε ο Σύριζα μήπως να του καταλογίζουμε αυτά που του αναλογούν και να αναλάβουν και οι προηγούμενοι τις ευθύνες τους ? Γιατί ΟΧΙ δε με καλύπτει ότι έχασαν τις εκλογές και είναι λες και τους περάσαμε από την κολυμβήθρα και ξεπλύναμε τις αμαρτίες τους, δεν αντέχω να βλέπω τις "εξιλεωμένες" φάτσες τους γύρω μου και επιτέλους δεν αντέχω αυτή τη γ@μημένη φωνή του Γεωργιάδη. Φίλε μου τα παιδάκια μου θέλω να αποφασίζουν αυτά για τις ζωές τους και να δίνουν μάχες για αυτή με κάθε κόστος, μπορεί αν κάνω παιδιά να γίνω χέστης από την αγάπη που θα τους έχω και να τους λέω κλειστό το στόμα, να τα έχετε με όλους καλά να βρείτε μια καλή δουλειά και να ανοίξετε το σπιτικό σας, μπορεί δε ξέρω...

Χθες το βράδυ όταν όλοι ήταν στα ΑΤΜ μα το θεό είδα την πιο όμορφη εικόνα η εκδίκηση του πεινασμένου, όλοι μέσα στην αγωνία να προλάβουν να σηκώσουν ότι μπορούν πριν αδειάσει το μηχάνημα, ιδρωμένοι άλλοι βουβοί άλλοι με λογοδιάρροια από τον πανικό και δίπλα από ένα τέτοιο μηχάνημα ήταν ένας άστεγος που κοιμόταν γαλήνιος τον ύπνο του δικαίου.
    Φίλτατέ μου δεν με ενδιαφέρει εάν ψηφίζεις ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ναι στο μνημόνιο, όχι στο μνημόνιο, ούτε προσπάθησα να σε κατατάξω κάπου. Η φωνή του Γεωργιάδη μου είναι εξίσου αποκρουστική, αν και τώρα τελευταία η φωνή της Κωνσταντοπούλου ανεβαίνει επικίνδυνα, αλλά ακόμα δεν την απειλεί. Αυτό που σου είπα είναι ότι σίγουρα τα παιδιά μας ΔΕΝ αποφασίζουν για τις ζωές τους και καταλαβαίνεις πως και γιατί δεν είναι εφικτό αυτό...Τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από paramedic Προβολή μηνύματος
    Είναι όμως η πρώτη φορά που θα έχω την δύναμη να αποφασίσω τι θέλω να κάνω το τομάρι μου και θα κωλώσω και θα πω οτι ας αποφασίσουν πάλι οι άλλοι για μένα? Ε όχι ρε σεις είναι τουλάχιστον τραγικό. Πρέπει κάποια στιγμή να βγάλουμε @@ σε αυτό τον τόπο και να αποφασίσουμε τι θέλουμε να απογίνει για εμάς ανεξάρτητα ξαναλέω από την θέση του καθενός!
    Μα και πάλι δεν αποφασίζεις. Κανείς δεν σου έχει πει ακόμη τι σημαίνει η μία ή η άλλη επιλογή για να αποφασίσεις.
    Το μόνο που σου έχουν πει είναι να πεις αν θέλεις αυτά τα συγκεκριμένα μέτρα. Ευχαριστώ ρε φίλε, ποιος τα θέλει, ξέρεις κανέναν;
    Για το τι θα γίνει μετά όμως, ούτε κουβέντα. Πάλι άλλοι θα αποφασίσουν.
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

Klabautermann Το avatar του/της tzimidis
    Oi filoi mas exoun ena rito poly gamAto :

Lene : Kalytera ena telos me tromo , para tromos dixos telos.

As ginei to NAI i as ginei to OXI.
    Na ginei omos TORA gia na kseroume epitelous pos tha poreytoume gia ta epomena 5-10 xronia.

Apo to proi sti douleia exo milisei me 15-20 pelates.

Oloi symfonoun oti o Tsipras kala tous kanei, alla .........
    ..........
    ..........
    ..........
    ..........
    ...............
    ....................tha psifisoun NAI !!!!!!! (sta metra)
    gia na min xasoume ta lefta mas nte!!!

Kai perimenete AN telika ginei dimopsifisma na treksoun oloi na psifisoun me aisthima eythynis?

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από paramedic Προβολή μηνύματος
    Ο καθένας το βλέπει απο την πλευρά που το συμφέρει παίδες. Δεν έχουμε όλοι το ίδιο πορτοφόλι εδω μέσα και ούτε είμαστε όλοι υπάλληλοι η αφεντικά. Αν εγώ τον πίνω τόσα χρόνια πόσο να αντέξω? Αν βγάζω χρήμα, έστω και λίγο γιατί να μην θέλω να παραμείνει έτσι η κατάσταση?
    Θέλεις να συνεχίσεις με τα ίδια μέτρα και με αυτά που έρχονται. Οκ βγές και πες το και κάνε τα κουμάντα σου. Θες να σταματήσεις να σε πηδάνε οι ξένοι και να ρισκάρεις και να ζείς χωρίς το Iphone των 600€ για μερικά χρόνια? Οκ βγές και πες το και κάνε πάλι τα κουμάντα σου.
    Αλλά να είναι δική σου η απόφαση και όχι των άλλων. Αλλά μάλλον είναι καλύτερα να αποφασίζουν οι άλλοι για σένα ώστε να έχεις κάποιον να βρίζεις μετά έτσι δεν είναι?

Έτσι, πολλά likes, ουσιαστικά ΝΑΙ ή ΟΧΙ αποφασίζεται βάσει του "έχω λεφτά-δεν έχω λεφτά", "έχω δουλειά-δεν έχω δουλειά", κάπως έτσι. Προ 5 λεπτών χτύπησε το τηλ και μετά μου ήρθε να χτυπήσω το κεφάλι μου στον τοίχο, ήταν ένας "μικρός κυρίαρχος λαός, ώριμος για τη μεγάλη στιγμή"... έχουμε και λέμε: πήρε δάνειο για να πάρει σπίτι, πήρε δάνειο για να φτιάξει τον κήπο στο σπίτι, πήρε δάνειο να πάρει μηχανή και αμάξι BMW, πήρε δάνειο για να φτιάξει φωτοβολταϊκά και πριν λίγο καιρό ήρθε να πάρει δάνειο για να κάνει τραπέζι για τα βαφτίσια του παιδιού... Τι μου είπε; "Εγώ θα ψηφίσω ΟΧΙ γιατί δε μ μένουν λεφτά στην τσέπη κάθε μήνα και δε γουστάρω να με γαμάνε οι ξένοι, χρωστάω παντού, λεφτά δεν έχω, αν γυρίσουμε στη δραχμή όλα αυτόματα θα φτιάξουν γιατί θα έχουμε δικό μας νόμισμα και θα κάνουμε ότι θέλουμε"... Δεν του είπα ότι τα λεφτά δεν του περισσεύουν όχι επειδή του τα παίρνουν οι ξένοι, αλλά γιατί όπως και αυτή η χώρα ζούσε και ζει με δανεικά και δεν το έχει καταλάβει. Όπως και ότι εγώ που παίρνω λιγότερα από αυτόν δεν είμαι πλούσιος αλλά όλο και κάτι μένει στην τσέπη γιατί δεν έχω πάρει δάνειο στη ζωή μου και γιατί δούλευα 12 χρόνια κι έβαζα λεφτά στην άκρη να πάρω μηχανή που ήθελα. Φίλη της γυναίκας μου άνεργη με άνεργο άντρα της έλεγε το πρωί ότι θα ψηφίσουν ΟΧΙ επειδή έτσι κι αλλιώς λεφτά δεν έχουν και είναι ώρα να δουν και όσοι είχαν δουλειά και λεφτά μέχρι τώρα πως είναι να είσαι στη θέση τους, αυτό το τετριμμένο με την κατσίκα του γείτονα που πρέπει να ψοφήσει... Κάπου αλλού κάποιος άλλος θα λέει αναφανδόν στο ΝΑΙ γιατί έχω λεφτά στην τράπεζα και δεν θέλω να τα χάσω... Ο ώριμος, κυρίαρχος λαός... Πάω να παίξω με τις κόρες μου μπας και φύγει η μαυρίλα, ακόμα μπορώ να τις κοιτάω στα μάτια...

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    το σωστό δημοψήφισμα θα έπρεπε να έχει προετοιμαστεί πολύ καιρό τώρα και θα έπρεπε να λέει:
    η κατάσταση είναι σκατά και για να τη διορθώσω θα κάνω αυτό κι αυτό κι αυτό (που πιθανότατα θα είναι επώδυνο αλλά θα δίνει μια προοπτική). θέλετε; ναι ή όχι

τώρα μας λέει οι κακοί ξένοι μας λένε να κάνουμα αυτά θέλετε ή όχι;
    μας λέει τι θα γίνει στο ναι δεν μας λέει τι θα κάνει στο όχι.

Αλλά τώρα που το σκέφτομαι το σωστό δημοψήφισμα θα μπορούσε να είναι 5 μήνες πριν στις εκλογές, να έλεγε τι πρέπει να γίνει αφού εκλεγεί, αλλά μάλλον σκέφτηκε ότι δε θα βγει οπότε έκανε το ζάπειο θεσσαλονίκη και το πούλησε.
    Και τώρα έχουμε το δημοψήφισμα ναι στον παπαδόπουλο όχι στο βασιλιά

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από fkol k4 Προβολή μηνύματος
    Μα και πάλι δεν αποφασίζεις. Κανείς δεν σου έχει πει ακόμη τι σημαίνει η μία ή η άλλη επιλογή για να αποφασίσεις.
    Το μόνο που σου έχουν πει είναι να πεις αν θέλεις αυτά τα συγκεκριμένα μέτρα. Ευχαριστώ ρε φίλε, ποιος τα θέλει, ξέρεις κανέναν;
    Τελικά δεν αποφασίζεις γιατί τα τελευταία χρόνια έχεις πτωχεύσει
    και περιμένεις να πληρώσεις υποχρεώσεις και να κάνεις ανάπτυξη με χρήμα
    που σου δανείζουν οι άλλοι.
    Εφόσον οι άλλοι αποφάσισαν ότι δεν σε δανείζουν άλλο τελείωσες έτσι και αλλιώς.
    Οπότε ουσιαστικά ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΛΟΓΕΣ.
    Η μείωση μισθών συντάξεων δαπανών κλπ ΕΓΙΝΕ χτές.
    Απλά θα επιλέξουμε με τι νόμισμα θα είμαστε φτωχοί.

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Κανείς δεν ξέρει να σου πεί τι θα γίνει είτε με το ΝΑΙ είτε με το ΟΧΙ φίλε. Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε και μια χαρά ξέρουμε τι σημαίνει και η μία και η άλλη άποψη.
    Απο την μία έχεις την υποτέλεια και τον ραγιαδισμό και απο την άλλη την πλεύση σε αχαρτογράφητα νερά μήπως και έρθει η ελπίδα. Ίσως έρθει η ελπίδα ίσως και όχι.
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Ρε παιδια.. Κοιμηθηκα με Ευρω και ξυπνησα με Δραχμη!

:rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:

MADE IN JAPAN 日本製

Δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς θα κάνει η κυβέρνηση μετά που εγώ θα ψηφίσω ΝΑΙ ή ΟΧΙ.
    1. Αν ψηφίσω ΝΑΙ, τότε οκ, θα υπογράψει την πρόταση του ΔΝΤ. Και μετά τι; Θα την εφαρμόσει για το επόμενο της 4ετίας; Αφού δεν την πιστεύει. Θα κάνει οικουμενική; Θα κάνει εκλογές;
    2. Αν ψηφίσω ΟΧΙ, τι θα κάνει; Θα πάει ξανά στις Βρυξέλλες να πάρει άλλη συμφωνία; Θα πει στους Ευρωπαίους να πάνε να γαμηθούνε; Κι αν πάει στις Βρυξέλλες και του ξαναπούνε τα ίδια, τότε τι; Θα ξανακάνουμε δημοψήφισμα; Κι αν τους πει κατευθείαν να πάνε να γαμηθούνε μετά τι θα έχει το πρόγραμμα; Με ποια ομάδα είμαστε; Είμαστε με κάποια ομάδα ή μόνοι μας κι όπου βγει; Με βάση ποιο σχέδιο το ΟΧΙ συμφέρει περισσότερο το λαό και του παρέχει μια καλύτερη ζωή όπως υποσχέθηκε πριν τις εκλογές;
    1) ΝΑΙ...ξέρεις όμως και τι σε περιμένει (οσπου να σου πούνε για μια αλλη φορα οι έξω οτι μαλλον κάναμε λάθος και ψάχνουμε για νεα λύση) α)υπογράφει και κολοτουμπιάζει μένοντας στην εξουσία,αρχίζοντας λογικά την αντίστροφη μέτρηση για την υπαρξή του...β)δεν δέχεται να υπογράψει και πάει άμεσα σε εκλογές...και θα έχουμε πάλι τον Μπουμπούκο υπουργό...επειδή απο τα γραφομενά σου μαλλον εισαι υπερ του ΝΑΙ δεν πρέπει να σε νοιάζει τι θα κανει ο Σύριζα...
    2) ΟΧΙ...ειλικρινά δεν ξέρω και για να πω την αλήθεια την στιγμή που τωρα παίζουνε πόκερ δεν θέλω να μου αποκαλύψουν τα χαρτία τους...πας στην ευρώπη και λες οτι αυτα που μου ζητάτε ο λαός μου δεν τα δέχετε...εγώ δεν φεύγω απο το ευρώ, εσυ δεν μπορείς να με διώξεις, τι γίνετε τωρά???τα λέφτα που χρωστάω ειναι των τραπεζών σας και δεν έχω μια...το μπαλλακι (χειβομβίδα βασικά) ειναι δικο σας...smile...

αν σε αναγκάσουν να βγείς απο το ευρώ νομίζω οτι εισαι ελευθέρος πιά να αποφασήσεις τον νταβατζή σου ( ΗΠΑ ,Ρωσσία, Κίνα) και ίσως να αρχίσεις να ψάχνεις επι της ουσίας τι χρέος πληρωνεις και αν πρέπει να τον πληρώνεις...ασε που είσαι επιτέλους ελεύθερος (νομίζω) να αρχίσεις τις απαιτήσεις για τα κατοχικά δάνεια κλπ κλπ...

οπως οι έξω έθεσαν to Plan B τους σε λειτουργία, θέλω να πιστέυω οτι το ίδιο θα κάνουν και οι μέσα αν θα έρθει η ώρα...

προσωπικά πιστέυω οτι ολα είναι ενα παιχνίδι κυριαρχίας...το πρόβλημα τους για την Ελλάδα ειναι μηδαμίνο σε σύγκριση με τις άλλες χώρες του Νότου...και ολες ειναι στο κάγκελο κοιτάζοντας με αγωνία...αν δεν πηδήξουν την Ελλάδα ολοκληρωτικά ερχονται με φόρα Ισπανοί και κυρίως Ιταλία...

εν τέλει...ο κάθε λαός ειναι βολεψάκιας και πιστέυω οτι τελικά θα υπερυσχίσει το ΝΑΙ...εστω η πρώτη μπιστολία θα εχει πέσει...

παω να δω motogp...βασικά παω να δω τον vr46 αλλ δεν γαμιέτε...

υ.γ. για να μην παρεξηγηθώ..δεν είμαι Συριζαίος...τα ίδια θα έγραφα και για τον ΓΑΠ αν τολμούσε τοτε..
    υ.γ.2 η τρομοκρατία βλέπω έχει αρχίσει...ευρώ η δραχμή...αρα με το ΟΧΙ έχουν δεδομένο την δραχμή...και γαμώ η ΕΕ των λαών...
    Τελευταία τροποποίηση από blackbusa; 27/06/2015 στις 11:16.

Klabautermann Το avatar του/της tzimidis
    Ego o foukaras 50 eyro thelo na sikoso na paro tsigara kai na balo benzina

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	20150627_121548.jpg 
Προβολές:	82 
Μέγεθος:	62,6 KB 
ID:	337782Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	20150627_121352.jpg 
Προβολές:	84 
Μέγεθος:	48,5 KB 
ID:	337783

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από blackbusa Προβολή μηνύματος
    σορρυ Βύρωνα αλλα σύμφωνα με το δημοσίευμα για 6 μήνες δεν είχαμε διαπραγματέυσεις αλλα ξεκάθαρο εκβιασμό...άρα το ματσάκι ηταν στημένο εξάρχης και δεν είχε κανένα νόηνα να κατέβουμε να παίξουμε...
    Ναι μωρέ...όλα στημένα από την αρχή ήταν. Δεν μπορεί να εξηγηθεί με άλλο τρόπο η παράλογη άρνηση στις ζυγισμενες, σωστά τεκμηριωμένες αναπτυξιακές προτάσεις που έκανε o yianis τόσους μήνες.
    Δημιουργικά ασαφή φάση ζούμε.
    Τελευταία τροποποίηση από byron; 27/06/2015 στις 11:38.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παρόμοια θέματα

1. Habemus Papam
    από vaska στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2045
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2015, 09:55
  2. habemus Papa(dima)m!!!
    από DrBig στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2011, 08:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε