Είδα σήμερα ένα Mille Gen 1... Αυτό με τον άσχημο κ@λο..... πηγαίναμε μαζί μόνο και μόνο για να το ακούω το δελο....
Χάλια ήταν.... αφού στο φανάρι σκέφτηκα να τον ρωτήσω πως και δεν έχει χαλάσει τόση ώρα μέσα στην κίνηση...
Αντ' αυτού, είπαμε πόσο ωραίο μηχανάκι έχει ο ένας κι ο άλλος και φύγαμε.... Αυτό εδώ μέσα με την απαξίωση και την "κακία" με ξεπερνάει.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
και εγω χωρις ιχνος ειρωνιας αλλα στους αγωνες και τις πιστες πρωτο ρολο οπως εχει ξαναειπωθει παιζουν τα χερια...και εγω απο ολα τα ss πιθανα με καποια γιαπωνεζικο να κανω τον καλυτερο χρονο...αλλα δεν τρεχω σε αγωνες ουτε κοιταω το δευτερολεπτο...οποτε παλι ιταλικο θα διαλλεγα...
αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!
Αυτό είναι προσωπικη σου άποψη. Και εγω ΚΑΜΙΑ επαφη πιστευω πως δεν εχουν! Εγω το Χονδα θα επερνα (και ισως θα το κανω). Ducatohaters δεν υπαρχουν, απλώς γελάμε για το πως αντιδρούν συνηθως στα σχόλια. Αν εγώ αντιδρούσα ετσι κάθε φορά που ακούω σχόλια για το Hayabusa δεν θα επρεπε να μιλάω σε κανεναν εδώ μέσα....![]()
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
Ορκίζομαι ότι έχω δει ένα vstrom με αυτοκόλλητα "adventure" (δε θυμάμαι αν ήταν πορτοκαλί, δεν άνοιγαν τα μάτια μου από τα γέλια) και σίγουρα δεν ήταν Κρήτη.
Life begins at 45°.
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!