Σελίδα 58 από 86 ΠρώτοΠρώτο ... 848535455565758596061626368 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 856 έως 870 από 1276

Θέμα: Δολοφονία 15χρονου

Artificial Spammer Το avatar του/της Elle
    Δεν ανοίγει...
    :a36: Θεσσαλικό κλιμάκιο :a36:
    :a07:Τη λένε Μαίρη
    Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8

"Η πλατεία ήταν γεμάτη , με το νόημα που 'χει κάτι απ' τις φωτιές.
    Στις γωνίες και τους δρόμους από συντρόφους οικοδόμους, φοιτητές
    και συ έφεγγες στη μέση όλου του κόσμου,
    κι ήσουν φως μου , κατακόκκινη νιφάδα σε γιορτή
    σε γιορτή που δεν ξανάδα στη ζωή μου τη σκυφτή.

Η πλατεία ήτανε άδεια και τρελός απ' τα σημάδια , σαν σκυλί
    με συνθήματα σκισμένα, σ' έναν έρωτα για σένα έχω χυθεί
    στ' αμφιθέατρο σε ψάχνω, στους διαδρόμους και τους δρόμους,
    και ζητώ πληροφορίες και υλικό,
    να φωτίσω τις αιτίες που μ' αφήνουνε μισό.

Η πλατεία είναι γεμάτη κι απ' το πρόσωπό σου κάτι έχει σωθεί
    στον αγώνα του συντρόφου, στην αγωνία αυτού του τόπου για ζωή
    στα παιδιά και τους εργάτες , στους πολίτες, στους οπλίτες ,
    στα πλακάτ και τη σκανδάλη που χτυπά,

η συγκέντρωση ανάβει κι όλα είναι συνειδητά."

To σαββοπουλακι πηγε παρακατω...μπραβο του,προκοψε...αδιαφορο.Η κοινωνια αλλαξε...ο πολεμος παρέμεινε...καθε στροφη προς τα αριστερα ακολουθει ισοποση στροφη προς την αντιστροφη κατευθηνση... αυτο ονομαζεται κλιμακωση...η ισσοροπια παραδοξα παραμενει,ακομα κι εν μεσω πολεμου...εμεις ονομαζομαστε, ανθρωποι...για τον καθενα αυτο εχει αλλη πραχτικη κι αλλη ονομαστικη αξια...οι ξερικες αχλαδιες αδιαφορουν για την πολιτικη εξελιξη των ανθρωπων εκμεταλευονται τοσο τον ηλιο οσο και τη νυχτα , τη βροχη ,το χωμα...
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Αρχικά δημιουργήθηκε από nasos_wr426
    σε μια πορεια εχτες ειδα(απο κοντα) πιτσιρικια να τα σπανε.μια φορουσαν κοκουλες και τα σπαγανε και μετα τις βγαζανε και ακολουθουσαν την πορεια.τους παρατηρουσα απο αποσταση.συγνωμη αλλα δεν θελω να συμετεχω σε τετοια πορεια με βανδαλισμους.δεν θελω να καταστρεψω αλλα να αλλαξω...
    Αυριο δεν ειναι οτι πορεια να ναι....Μιλαμε για πανελλαδικη απεργια και συγκεντρωση....Ελα εσυ και αν γινουν επεισοδια παμε να τους σταματησουμε....Εγω σε οσες πορειες εχω παει ποτε δεν εγιναν επεισοδια εκει που ειμουνα....Ποτε δεν ηταν αιτια η διαδηλωση...Στις διαδηλωσεις του ΚΚΕ πχ που εχουν πολυ περιφρουρηση γιατι δεν πανε οι βανδαλοι;Ουτε εκει που διαδηλωνουν τα αλλα μεγαλα συνδικατα κτλ....

Πρεπει να απενοχοποιηθει η διαμαρτυρια απο τους βανδαλους.Και οσο ειμαστε στους καναπεδες δεν θα γινει ποτε.

Ταξιδιάρικο μέλος... Το avatar του/της trumpet
    Μόλις ο Χίτλερ-Καρατζαφέρης είπε ότι ίσως πρέπει να αρθεί το άρθρο 11 του συντάγματος!!!!!!!!!!!!!

Το εν λόγω άρθρο κατοχυρώνει το δικαίωμα του συνέρχεσται και συναθροίζεσθαι..!!!!

Σύγχρονη χούντα μιλάμε!!! Αυτό θα είναι πραξικόπημα!!!

Όλοι στους δρόμους αύριο!!! Δεν θα μας σταματήσει κανένας καραμανλης. κανένας καρατζαφέρης, κανένας μπάχαλος κουκουλοφόρος!!!
    Θέλω ταξίδι με μοτοσυκλέτα, ένα μήνα Κάτω Ιταλία και Σικελία...

papoy Το avatar του/της Viking
    VANDA RESPECT

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Αυριο δεν ειναι οτι πορεια να ναι....Μιλαμε για πανελλαδικη απεργια και συγκεντρωση....Ελα εσυ και αν γινουν επεισοδια παμε να τους σταματησουμε....Εγω σε οσες πορειες εχω παει ποτε δεν εγιναν επεισοδια εκει που ειμουνα....Ποτε δεν ηταν αιτια η διαδηλωση...Στις διαδηλωσεις του ΚΚΕ πχ που εχουν πολυ περιφρουρηση γιατι δεν πανε οι βανδαλοι;Ουτε εκει που διαδηλωνουν τα αλλα μεγαλα συνδικατα κτλ....

Πρεπει να απενοχοποιηθει η διαμαρτυρια απο τους βανδαλους.Και οσο ειμαστε στους καναπεδες δεν θα γινει ποτε.
    Φίλε μου σε εκτιμώ πολύ και δεν είναι ώρα να συζητουμε μικροπολιτικά για τους παπ@ρες που μας τρωνε τη ζωή, αλλά αν θέλεις τη γνώμη μου, το ΚΚΕ ξέρει πολύ καλά τι κάνει προκειμένου να θάψει τα κινήματα των εργατών και της νεολαίας και είναι κόμμα που συνεργάζεται άψογα με τις κυβερνήσεις. Χαφιέδες είναι. Γιαυτό δεν τους αγγίζει κανείς.

Πάντως αν θέλεις να το εκμεταλλευτείς μπορείς να κυκλοφορείς με τον Ριζοσπάστη στην κωλότσεπη και είναι σίγουρο ότι οι μπάτσοι δεν θα σου αγγίξουν ούτε τρίχα...

Φιλικά και με πολύ εκτίμηση από όσο σε έχω γνωρίσει μέσα από το μοτο.γρ..

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282

Θα ερθεις αυριο;
    Μεγάλε επειδή σε βλέπω πως κρύβεις πολλά απόθημενα μέσα σου. Ισως λέω, ίσως θα ήταν καλό κάποια στιγμή να τα αποβάλεις. Η συσσόρευση ιδεών και πάσης φύσεως υγρών δεν σου κάνει καλό. Οπότε καλό θα ήταν άυριο εκτός απο την πορεία που όπως λές θα πάς.Να πάς και για κανά

Υ.Γ Έχω την εντύπωση πως ο παρόν χώρος είναι μοτοσυκλετιστικό φόρουμ και όχι χώρος ανάρτησης μανιφέστων προσχολικού επιπέδου.
    To be successfull in this world, promise everything deliver nothing...

Artificial Spammer Το avatar του/της Elle
    :a36: Θεσσαλικό κλιμάκιο :a36:
    :a07:Τη λένε Μαίρη
    Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8

@sunderlanos

Ισως....

Θα το συζητησω με την κοπελια το βραδυ,τα παραπανω ομως και ο,τι λεω ειναι η στεγνη αληθεια οπως την αντιλαμβανομαι εγω.Με την οποια δοση ευαισθησιας και αγανακτησης βγαζω απο μεσα μου και φυσικα τα πολιτικα μου πιστευω.Μπορεις καλλιστα να μην την δεχτεις,δεν με πειραζει.Αν εσυ τα βλεπεις ολα καλα και αγια ή δεν πιστευεις οτι αλλαζει κατι κατσε σπιτι σου.

Αλλα καλο ειναι εκτος απο παπαρολογιες να πεις και τιποτα σοβαρο,οπως το εννοεις εσυ,πανω στα πραγματα.Βλεπεις το φορουμ μας εδωσε αυτο το θεμα να συζητησουμε γυρω απο τα γεγονοτα της δολοφονιας του πιτσιρικου.Αν δεν εχεις κατι σοβαρο να πεις να πας να γραψεις σε αλλη ενοτητα ή/και αλλο θεμα.

Τον τιτλο τον ειδες,την κατασταση την <<ξερεις>> πες μας την γνωμη σου και προσπαθησε να μην πετας φτηνες εξυπναδες.

στρίβειν εστί φιλοσοφείν Το avatar του/της mizz
    και ο δημοσιογράφος μαζί με τους παρευρισκόμενους γιατί δεν έδρασαν κάπως; απάθεια...

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από trumpet

Τους 20-30 μετανάστες που κάνανε πλιάτσικο στα ήδη καμένα μαγαζιά και κλέβανε τρόφιμα ρούχα και παπούτσια μπορούσαν να τους πιάσουνε... Σωστά, αυτοί επιβάλλεται να πεινάνε...δεν είναι και "δικοί μας" άλλωστε..
    εγω λεω απο το να πεινανε καλυτερα να ερχονται σπιτι σου να κλεβουν τροφιμα και παππουτσια απο το να ερθουν στο μαγαζι μου

ετσι και εσυ θα κανεις το χρεος σου σα καλος και φιλανθρωπος πολιτης και εμεις δε θα εχουμε ριμαγμενα μαγαζια...

οκ μαγκα μου?

αντε μπραβο!

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    εγω λεω απο το να πεινανε καλυτερα να ερχονται σπιτι σου να κλευουν τροφιμα και παππουτσια απο το να ερθουν στο μαγαζι μου

ετσι και εσυ θα κανεις το χρεος σου σα καλος και φιλανθρωπος πολιτης και εμεις δε θα εχουμε ριμαγμενα μαγαζια...

οκ μαγκα μου?

αντε μπραβο!
    Η ερωτηση ειναι...Τους μεταναστες που βουταγανε μεσα στα σπασμενα τους επιασες και δεν φοβηθηκες για θυματα...Τους τσογλαναραιους ''δικους σου'' που τα σπασανε γιατι δεν δεν τους επιασες;

Ρητορικη φυσικα η ερωτηση

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    εγω λεω απο το να πεινανε καλυτερα να ερχονται σπιτι σου να κλευουν τροφιμα και παππουτσια απο το να ερθουν στο μαγαζι μου

οκ μαγκα μου?

αντε μπραβο!
    Αν κατάλαβες αυτό από όσα είπα τότε συγχαρητήρια... Δε λέω ότι είναι καλή πράξη αυτή που έκαναν οι μετανάστες ρε φίλε!!!

Εϊμαστε με τα καλά μας????

Λέω ότι τους μετανάστες μπορούσαν να τους πιάσουν, τα καθάρματα που σπάνε και καταστρέφουν δεν τα πιάνουν. Μόνο αυτό έχεις για να αντιπαρατεθείς στο σχόλιό μου??

Και στο κάτω κάτω ναι! Α>ν ερχόταν και έκλεβαν τρόφιμα από το σπίτι μου -που δεν θα έβρισκαν και πολλά- δεν έλεγα τίποτα, ούτε μηνύσεις θα έκανα...

Αν θέλουμε να λεγόμαστε άνθρωποι.

ΚΑι τα μαγαζιά δεν τα έσπασαν οι μετανάστες, σπασμένα τα βρήκαν!! Αλλά ρε φίλε θυμήσου πως ήταν να είσαι 8 χρονών παιδί και ο διπλανός σου στο σχολείο έτρωγε δύο σοκολάτες και εσύ δεν είχες να πάρεις πως ένιωθες...δεν ήταν προκλητικό???

Εκτός αν δεν έχεις νιώσει ποτέ "μη έχων"...

Ντροπή!

Ρε παιδιά τις πρώτες ημέρες τους άφησαν και αλώνιζαν στο κέντρο, μαζί με τους αναρχικούς ήταν και μπαχαλάκηδες ήταν και κλεφτρόνια και λαμόγια και γενικά όποιος μπορεί να έχει όφελος ή να κάνει χαβαλέ με όλο αυτό.

Μαρτυρίες λένε ότι Σάββατο βράδυ στις 11 το βράδυ τα Εξάρχια ήταν γεμάτα με ΜΑΤ, και μετά απο μια ώρα έγιναν οι βανδαλισμοί. Στο κέντρο...

Απλά τους άφησαν να αλωνίσουν... Τι σημαίνει παθητική στάση των ΜΑΤ όταν καίνε περιουσίες????

Άστους να κάψουν τράπεζες-υπυργεία κλπ. Αλλά τα καταστήματα μπορούσαν και έπρεπε να τα προστατεύσουν...

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 25/11/2008, 19:49
  2. Δολοφονία μοτοσυκλετιστή από αστυνομικούς...
    από idomeneas στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 09/06/2008, 21:37
  3. Δολοφονία η ατύχημα ?
    από THEOD στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 109
    Τελευταίο μήνυμα: 23/08/2007, 12:33
  4. Σαν σήμερα... Martin Luther King Jr... Δολοφονία
    από Cpt. Haddock στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 05/04/2007, 12:17

Κανόνες δημοσιεύσεων