Ναι, γιατι ειχε και εντονη την μυρωδια, ξερεις απο τι.Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Αφού τον πλάκωσε στο ξύλο τον άφησε και νηστικό?
Ναι, γιατι ειχε και εντονη την μυρωδια, ξερεις απο τι.Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Αφού τον πλάκωσε στο ξύλο τον άφησε και νηστικό?
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Εγώ το ξέρω, στον εντουρά Μάκη να τα πεις αυτά που δε με πιστεύει![]()
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)
Εγώ ένα πράγμα έχω να πω...
Βαρύ χέρι οι Βουλγάρες...![]()
![]()
Πολύ ωραία ήταν χτες μάγκες!![]()
Ωραία βολτίτσα, ωραία παρέα, πολύ γέλιο !!!![]()
![]()
Ο Τζιμάκος είχε κέφια χτες και πέταξε τις καλύτερες ατάκες με κορυφαία το "Βρώμησαν τα χ....":rotflmao: :rotflmao:
Ο Inpas δεν μάσησε μία. Μπήκε χώμα όρθιος πάνω στο CB1000...
Πέρασα πολύ ωραία παίδες. Στην επόμενη με το καλό !!!![]()
Για τη μουρμούρα στο σπίτι δεν θα αναφερθώ...![]()
![]()
![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Λοιπόν ξεκινάει το δώσιμο κανονικά...
Ώρα 6:40 περίπου και ξεκινάω από Άργος (ακόμα νύχτα έξω) γιατί αυτοί οι "νεανίες"έπρεπε να γυρίσουν στο σπίτι νωρίς γιατί τους περίμεναν οι γυναίκες τους με "ανοιχτές αγκάλες"
![]()
Οι συμμετοχές ήταν:
Peskandritsos με το super douper οαουουου: ΧΤ660Ζ
XT_Billy με τη γιαπωνεζούλα του: XT660R
Inpas (ούτε και αυτός δεν ήξερε που πήγαινε εχθές) με το τουμμμμπανο, τζετ, εντούρο: CB1000R
Chemgr (μεγάλος κάγκουρας) με το: Fazer 1000
Jimtarasxt660x (εγώ δηλαδή) με το μηχανάκι με την μεγαλύτερη αυτονομία που υπάρχει: SV1000S
guest star ο binzis που μας περίμενε στην Χαλκίδα (και πρέπει να περίμενε πολύ ώρα) με το: CB600F
Σημείο έναρξης το Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ όπου και φύγαμε κατά τις 8:45
Λίγο πιο κάτω ήταν και ο chemgr οπού μας περίμενε...
Αμέσως λίγο πιο κάτω κάποιος σταμάτησε για βενζίνη
![]()
Αφού τους έκανα εντριβές με αλοιφές είπαμε να συνεχίσουμε...
Σε κάποια στιγμή βλέπω τον Peskandritso να μπαίνει σε μια αλάνα με χώμα και λάσπες...ακολουθεί ο XT_Billy (εντάξει λέω εντουράδες μωρέ, πάνε να ξεσκάσουν λίγο)...μετά βλέπω και τον Inpas να μπαίνει με το CB(δεν είναι WR ρε κολλημένε), ο Chemgr μπήκε λιγάκι αλλά την κατάλαβε την δουλειά και έκοψε...μένω εγώ πίσω και έρχεται ένας μπάρμπας με τρακτέρ και μου λέει:
Προς τα που πάτε ρε παλικάρια?
Χαλκίδα του λέω
Δεν πάει από εκεί...είναι όλο χώμα...
Το βλέπω, αλλά αυτοί είναι τρελοί και δεν πάνε καλά...
![]()
Ε φτάσαμε Χαλκίδα ( ώρα δεν θυμάμαι) βρήκαμε και τον Γιάννη που μας περίμενε...κάτσαμε και για καφεδάκι, ο Στράτος παράγγειλε ένα club να φάει που το μισό το έφαγε ο Inpas γιατί δεν πείναγε μωρέ το "παιδί"...Θυμηθήκαμε τις παρτούζες που είχαμε κάνει με τον Inpas όταν ήμασταν μικροί σε εκείνη την 6ημερη(ρε Μάκη τι να κάνει αυτή η γκόμενα?
)Χαιρετίσαμε τον chemgr γιατί έπρεπε να φύγει και εμείς βάλαμε προορισμό για τα Νέα Στύρα Ευβοίας ώστε να περάσουμε Αττική με φερρυ...
Κάποια στιγμή έπρεπε να σταματήσουμε για ένα άρμεγμα της αγελάδας...κοινώς κατούρημα...
![]()