Ταμία χίλια συγγνώμη ρε φίλε αλλά ξέχασα να σου ευχηθώ να κερδίσεις εσύ φέτος το φλουρί![]()
Ταμία χίλια συγγνώμη ρε φίλε αλλά ξέχασα να σου ευχηθώ να κερδίσεις εσύ φέτος το φλουρί![]()
Χρόνια πολλά Θανούλη, να χαίρεσαι τις κοράκλες σου!
![]()
![]()
![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Ευχαριστώ ρε φίλε, και ξέρεις άμα σου πέσει εσένα πάλι με τρόπο να το βάλεις στο πιατάκι μου για να πούμε ότι το κέρδισα...Αρχικά δημιουργήθηκε από inpas
(και θα έχεις σβήσιμο στα πρόστιμα ενός μήνα)![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Δεν σε ξέρω φίλε Θάνο, αλλά χρόνια σου πολλά.
Έχεις και το όνομα του μικρού μου παλλουκαριού.![]()
Ευτυχία δεν είναι να κάνεις αυτό που θέλεις, αλλά να μην κάνεις αυτό που δεν θέλεις
Δεν δηλώνετε και καμιά συμετοχή για να ξέρουμε ακριβώς τι πίτα να παραγγείλουμε?
Άντε γιατί περάσανε οι μέρες!!!![]()
Συμμετοχή!!!!
Εγώ!..........
......δεν θα, τελικά διότι προκύψαν θέματα.....
φτου ρε πστ μου, πάλι.....
καλά να περάσετε και να φάτε και ένα κομμάτι για μένα
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από CHRISTOF
Δεν σε ξέρω φίλε Θάνο, αλλά χρόνια σου πολλά.
Έχεις και το όνομα του μικρού μου παλλουκαριού.![]()
...και το δικό μου Θάνο τον λένε, είχαμε και γιορτούλα χθες![]()
Ευχαριστω για τις ευχε'σας παιδια να ειστε καλα ολοι σας![]()
![]()
![]()
Λοιπαμε ομως γι'αυτην την κυριακη δεν θα ειμαι φετος στην κοπη τις πιτας σωρι παιδια![]()
![]()
ελπιζω να βρεθουμε σε καμια μοτοβολτα...![]()
Tελικα η κρηση μας χτυπαει απο παντου κ'εμεις δεν μασαμε τιποτα:a17:
Μεσα + 1 φιλος
Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές
Nα σοβαρευτούμε και λίγο,
Λοιπόν συμετοχές...
1)peskandritsos
2) inpas-two sisters
3)boldor με πίτα
4) Γιάννης
5)viper1
6)Φίλος viper
7)Jimtaras
8)CHRISTOF
Λέω να πάρουμε και ένα δωράκι φτηνό (πχ μπαλακλάβα) και να μοιραστεί το έξοδο μαζί με την πίτα σε όλους, και όποιος κερδίσει το φλουρί να το πάρει.
Τι λέτε, συμφωνείτε???
Βρε άπληστε ταμία... με "στημένη" βασιλόπιτα και θέλεις να συμφωνήσουμε? ΌξωωωωωωΑρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
....Λέω να πάρουμε και ένα δωράκι φτηνό (πχ μπαλακλάβα) και να μοιραστεί το έξοδο μαζί με την πίτα σε όλους, και όποιος κερδίσει το φλουρί να το πάρει.
Τι λέτε, συμφωνείτε???![]()
Τσιφούτηηηηηηηηη!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από inpas
Βρε άπληστε ταμία... με "στημένη" βασιλόπιτα και θέλεις να συμφωνήσουμε? Όξωωωωωω![]()