TZIMMY !!!!!!!!!!!!!!!
:rotflmao: :rotflmao:![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
Πέθανα ρε κτήνος !!!!!!!
![]()
![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
![]()
![]()
ΩΡΑΙΟΙ...................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gas......N
Πολύ ωραία βόλτα παιδιά.....Μπράβο...Ζήλεψα....![]()
Καλά, jimtaras πέθανα ρε μλκ...!!!Απίστευτο φωτορεπορτάζ..!!![]()
![]()
![]()
Εγώ έπλυνα τη μηχανή να είναι έτοιμη για την επόμενη...![]()
![]()
Ξεχασες να φωτογραφησεις τις μποτες σου αφου τελειωσες με το κατουρημα στο μερος που ειχα κατουρησει πρωτος εγω...Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Κάποια στιγμή έπρεπε να σταματήσουμε για ένα άρμεγμα της αγελάδας...κοινώς κατούρημα...![]()
![]()
![]()
Μπιλλυ εσυ γελας αλλα την συνδρομη αλλος την κερδισε.(ακου ρε να φωτογραφιζει το ματι του ο ανθρωπας)
Και αφου φουσκωσαμε την αλυσιδα και τεντωσαμε τα λαστιχα σταματησαμε και καμια δεκαρια φορες για να βαλει βενζινη ο βοηθος.(βοηθεια σου ρε, θελεις εναν μισθο για βενζινες με το μοτορι που πηρες)![]()
![]()
Εγω παλι καλα την εβγαλα, ουτε μια αμυχη απο την συζηγο, ε, ειμαι και πολυ αντρας ναουμε.(Κατι θα θελει να μου ζητησει, δεν εξηγειτε αλλιως)![]()
![]()
![]()
![]()
Γουσταρω μαγκες τετοιες βολτιτσες, και μας εκανε και πολυ καλο καιρο.
Αντε και στην επομενη.![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Πολύ ωραία βόλτα. Μιλάμε βόλτα "τούμπανο" & "τζετ"![]()
Άντε και στην επόμενη.
Υ.Γ. Δεν βλέπω και καλά με ένα μάτι, πονάει και το καρούμπαλο στο κεφάλι ....:rotflmao:
![]()
Δεν την έβγαλα γιατί πάτησα κάποιου τα σκατά...κάποιον τον πείραξε το club sandwichΑρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Ξεχασες να φωτογραφησεις τις μποτες σου αφου τελειωσες με το κατουρημα στο μερος που ειχα κατουρησει πρωτος εγω![]()
Απ'ότι βλέπω μείνατε όλοι ικανοποιημένοι![]()
αλλά όχι για πολύ...ξεχάσατε ότι δεν πληρώσατε εισιτήρια??? 20πλασιο κύριοι, ο βοηθός ταμία σας έχει ήδη γραμμένους στο μπλοκάκι
![]()
![]()
...γελάει καλύτερα οποίος γελάει τελευταίος
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
Εξαιρετέος από το πρόστιμο θα είναι ο Inpas ο οποίος έδωσε τον καλύτερο του εαυτό, ο οποίος έκανε εντουράδα με το CB ( και επειδή μου θύμισε τις παρτούζες)
Τώρα για τους άλλους σας δίνω μια τελευταία ευκαιρία:
Πρέπει να κανετε κάτι![]()
ή να μας δώσετε κάτι το οποίο θα είναι περίπου αντίστοιχο της άξιας του προστίμου ή κάτι το οποίο θα είναι πραγματικά χρήσιμο (για έμενα και τον φίλτατο Ταμία βεβαία).
Αν δεν καταθέσετε τα χρήματα μέχρι τέλος του μήνα θα αναγκαστώ να δώσω το μπλοκάκι στον Ταμία και μετά θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα...κοινώς την![]()
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)
Αν και σε βρισκω πολυ ελαστικο, αναγνωριζω την φιλοτιμη προσπαθεια που κανεις και σου λεω απλα ενα ΜΠΡΑΒΟ αξιε συνεΧΥΣΤΗΑρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Δεν την έβγαλα γιατί πάτησα κάποιου τα σκατά...κάποιον τον πείραξε το club sandwich![]()
Απ'ότι βλέπω μείνατε όλοι ικανοποιημένοι![]()
αλλά όχι για πολύ...ξεχάσατε ότι δεν πληρώσατε εισιτήρια??? 20πλασιο κύριοι, ο βοηθός ταμία σας έχει ήδη γραμμένους στο μπλοκάκι ...γελάει καλύτερα οποίος γελάει τελευταίος
Εξαιρετέος από το πρόστιμο θα είναι ο Inpas ο οποίος έδωσε τον καλύτερο του εαυτό, ο οποίος έκανε εντουράδα με το CB ( και επειδή μου θύμισε τις παρτούζες)
Τώρα για τους άλλους σας δίνω μια τελευταία ευκαιρία:
Πρέπει να κανετε κάτι![]()
ή να μας δώσετε κάτι το οποίο θα είναι περίπου αντίστοιχο της άξιας του προστίμου ή κάτι το οποίο θα είναι πραγματικά χρήσιμο (για έμενα και τον φίλτατο Ταμία βεβαία).
Αν δεν καταθέσετε τα χρήματα μέχρι τέλος του μήνα θα αναγκαστώ να δώσω το μπλοκάκι στον Ταμία και μετά θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα...κοινώς την![]()
![]()
της παραδοσης.
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Τζιμάκο τι θα'λεγες για καμιά συνδρομή στη BP ?![]()
![]()
Ή κανένα 25λιτρο τεπόζιτο?![]()
![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Δημήτρη, τι θα'λεγες για αυτό που μου ζήτησες να σου φτιάξω?![]()
![]()
![]()
Μην με δώσεις στον Ταμεία...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Πατε να σπειρετε την διχονια στο οικονομικο επιτελειο???Αρχικά δημιουργήθηκε από binzis
Δημήτρη, τι θα'λεγες για αυτό που μου ζήτησες να σου φτιάξω?![]()
![]()
![]()
Μην με δώσεις στον Ταμεία...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
Μπραβο στην παρεα σας με πολυ χιουμορ και καλη διαθεση να ειστε καλα και στα επομενα![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
Τα βλέπεις αγαπητέ "Ταμία"?και ο άγιος φοβέρα θέλει...
Επειδή το υφάκι σου είναι ειρωνικό και δεν μου αρέσει XT_Billy η σελίδα σου στο μπλοκάκι αύριο θα είναι στα χέρια του Ταμία....καλά![]()
![]()
έτσι για να δεις ότι δεν αστειεύομαι
![]()
Αγαπητέ αδελφέ Ιωάννη...αν όντως το κάνεις αυτό τα χρέη σου στο ταμείο των Οικογενειαρχών θα σβηστούν αλλά υπό έναν όρο...χρειάζεται και Ο Ταμίας κάτι πραγματάκια ( είδες δεν σε αφήνω στην απέξω ΑΚΗ :a32: :a32: :a32: )![]()
![]()
![]()
Τον chemgr δεν βλέπω να μπαίνει και δεν νομίζω να την βγάλει "καθαρή"![]()
![]()
![]()
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)
Γλυψιματία !!!![]()
![]()
Υ.Γ.
Εντάξει, κράτα τη σελίδα, θα τα βρούμε...![]()
![]()
![]()
XR
XTR
XJR
Ok. κάτι θα κάνουμε και για τον ταμεία. Αλλά τι!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Αγαπητέ αδελφέ Ιωάννη...αν όντως το κάνεις αυτό τα χρέη σου στο ταμείο των Οικογενειαρχών θα σβηστούν αλλά υπό έναν όρο...χρειάζεται και Ο Ταμίας κάτι πραγματάκια ( είδες δεν σε αφήνω στην απέξω ΑΚΗ :a32: :a32: :a32: )![]()
![]()
![]()
![]()
Στο πιο τουμπανιασμένο tenere που έχω δει, τι να κάνω?![]()
Και το δικό σου, δεν πάει πίσωκάγκουρα
![]()