Σελίδα 59 από 233 ΠρώτοΠρώτο ... 949545556575859606162636469109159 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 871 έως 885 από 3483

Θέμα: Οικογενειάρχης και μηχανόβιος

The Firestarter Το avatar του/της jimtarasxt660x
    Αυτά κύριοι οικογενειάρχες......πέρασα πάρα πολύ όμορφα...άντε και στην επόμενη κ@λογεροι

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	ass old man.gif 
Προβολές:	111 
Μέγεθος:	9,9 KB 
ID:	180743
    Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)

Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε )

TZIMMY !!!!!!!!!!!!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Πέθανα ρε κτήνος !!!!!!!

Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

:rotflmao:

ΩΡΑΙΟΙ...................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    gas......N

Πολύ ωραία βόλτα παιδιά.....Μπράβο...Ζήλεψα....
    Καλά, jimtaras πέθανα ρε μλκ...!!!Απίστευτο φωτορεπορτάζ..!!

Εγώ έπλυνα τη μηχανή να είναι έτοιμη για την επόμενη...

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
    Κάποια στιγμή έπρεπε να σταματήσουμε για ένα άρμεγμα της αγελάδας...κοινώς κατούρημα...
    Ξεχασες να φωτογραφησεις τις μποτες σου αφου τελειωσες με το κατουρημα στο μερος που ειχα κατουρησει πρωτος εγω...

Μπιλλυ εσυ γελας αλλα την συνδρομη αλλος την κερδισε.(ακου ρε να φωτογραφιζει το ματι του ο ανθρωπας)

Και αφου φουσκωσαμε την αλυσιδα και τεντωσαμε τα λαστιχα σταματησαμε και καμια δεκαρια φορες για να βαλει βενζινη ο βοηθος.(βοηθεια σου ρε, θελεις εναν μισθο για βενζινες με το μοτορι που πηρες)

Εγω παλι καλα την εβγαλα, ουτε μια αμυχη απο την συζηγο, ε, ειμαι και πολυ αντρας ναουμε.(Κατι θα θελει να μου ζητησει, δεν εξηγειτε αλλιως)

Γουσταρω μαγκες τετοιες βολτιτσες, και μας εκανε και πολυ καλο καιρο.
    Αντε και στην επομενη.
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Πολύ ωραία βόλτα. Μιλάμε βόλτα "τούμπανο" & "τζετ"
    Άντε και στην επόμενη.

Υ.Γ. Δεν βλέπω και καλά με ένα μάτι, πονάει και το καρούμπαλο στο κεφάλι .... :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
    Ξεχασες να φωτογραφησεις τις μποτες σου αφου τελειωσες με το κατουρημα στο μερος που ειχα κατουρησει πρωτος εγω
    Δεν την έβγαλα γιατί πάτησα κάποιου τα σκατά...κάποιον τον πείραξε το club sandwich

Απ'ότι βλέπω μείνατε όλοι ικανοποιημένοι αλλά όχι για πολύ...ξεχάσατε ότι δεν πληρώσατε εισιτήρια??? 20πλασιο κύριοι, ο βοηθός ταμία σας έχει ήδη γραμμένους στο μπλοκάκι ...γελάει καλύτερα οποίος γελάει τελευταίος :rotflmao: :rotflmao:

Εξαιρετέος από το πρόστιμο θα είναι ο Inpas ο οποίος έδωσε τον καλύτερο του εαυτό, ο οποίος έκανε εντουράδα με το CB ( και επειδή μου θύμισε τις παρτούζες )

Τώρα για τους άλλους σας δίνω μια τελευταία ευκαιρία:

Πρέπει να κανετε κάτι ή να μας δώσετε κάτι το οποίο θα είναι περίπου αντίστοιχο της άξιας του προστίμου ή κάτι το οποίο θα είναι πραγματικά χρήσιμο (για έμενα και τον φίλτατο Ταμία βεβαία).

Αν δεν καταθέσετε τα χρήματα μέχρι τέλος του μήνα θα αναγκαστώ να δώσω το μπλοκάκι στον Ταμία και μετά θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα...κοινώς την

Δεν την έβγαλα γιατί πάτησα κάποιου τα σκατά...κάποιον τον πείραξε το club sandwich

Απ'ότι βλέπω μείνατε όλοι ικανοποιημένοι αλλά όχι για πολύ...ξεχάσατε ότι δεν πληρώσατε εισιτήρια??? 20πλασιο κύριοι, ο βοηθός ταμία σας έχει ήδη γραμμένους στο μπλοκάκι ...γελάει καλύτερα οποίος γελάει τελευταίος
    Εξαιρετέος από το πρόστιμο θα είναι ο Inpas ο οποίος έδωσε τον καλύτερο του εαυτό, ο οποίος έκανε εντουράδα με το CB ( και επειδή μου θύμισε τις παρτούζες )

Τώρα για τους άλλους σας δίνω μια τελευταία ευκαιρία:

Πρέπει να κανετε κάτι ή να μας δώσετε κάτι το οποίο θα είναι περίπου αντίστοιχο της άξιας του προστίμου ή κάτι το οποίο θα είναι πραγματικά χρήσιμο (για έμενα και τον φίλτατο Ταμία βεβαία).

Αν δεν καταθέσετε τα χρήματα μέχρι τέλος του μήνα θα αναγκαστώ να δώσω το μπλοκάκι στον Ταμία και μετά θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα...κοινώς την
    Αν και σε βρισκω πολυ ελαστικο, αναγνωριζω την φιλοτιμη προσπαθεια που κανεις και σου λεω απλα ενα ΜΠΡΑΒΟ αξιε συνεΧΥΣΤΗ της παραδοσης.
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Τζιμάκο τι θα'λεγες για καμιά συνδρομή στη BP ?

Ή κανένα 25λιτρο τεπόζιτο?
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Δημήτρη, τι θα'λεγες για αυτό που μου ζήτησες να σου φτιάξω?
    Μην με δώσεις στον Ταμεία... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από binzis
    Δημήτρη, τι θα'λεγες για αυτό που μου ζήτησες να σου φτιάξω?
    Μην με δώσεις στον Ταμεία... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Πατε να σπειρετε την διχονια στο οικονομικο επιτελειο???

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jimmis5
    Μπραβο στην παρεα σας με πολυ χιουμορ και καλη διαθεση να ειστε καλα και στα επομενα
    Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
    Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
    Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!

Τα βλέπεις αγαπητέ "Ταμία"?και ο άγιος φοβέρα θέλει...

Επειδή το υφάκι σου είναι ειρωνικό και δεν μου αρέσει XT_Billy η σελίδα σου στο μπλοκάκι αύριο θα είναι στα χέρια του Ταμία....καλά έτσι για να δεις ότι δεν αστειεύομαι

Αγαπητέ αδελφέ Ιωάννη...αν όντως το κάνεις αυτό τα χρέη σου στο ταμείο των Οικογενειαρχών θα σβηστούν αλλά υπό έναν όρο...χρειάζεται και Ο Ταμίας κάτι πραγματάκια ( είδες δεν σε αφήνω στην απέξω ΑΚΗ :a32: :a32: :a32: )

Τον chemgr δεν βλέπω να μπαίνει και δεν νομίζω να την βγάλει "καθαρή"

Γλυψιματία !!!

Υ.Γ.

Εντάξει, κράτα τη σελίδα, θα τα βρούμε... :rotflmao:

XR
    XTR
    XJR

Αγαπητέ αδελφέ Ιωάννη...αν όντως το κάνεις αυτό τα χρέη σου στο ταμείο των Οικογενειαρχών θα σβηστούν αλλά υπό έναν όρο...χρειάζεται και Ο Ταμίας κάτι πραγματάκια ( είδες δεν σε αφήνω στην απέξω ΑΚΗ :a32: :a32: :a32: )
    Ok. κάτι θα κάνουμε και για τον ταμεία. Αλλά τι!!!
    Στο πιο τουμπανιασμένο tenere που έχω δει, τι να κάνω?
    Και το δικό σου, δεν πάει πίσω κάγκουρα

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 1142
    Τελευταίο μήνυμα: 11/02/2016, 16:18
  2. Απο subarakias τωρα και μηχανοβιος
    από Greeksniper39 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 257
    Τελευταίο μήνυμα: 08/11/2011, 16:41
  3. Ο μηχανοβιος και ο μπάτσος!
    από DimChios στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2008, 08:10
  4. Ο νέος είναι ωραίος να γίνει και μηχανόβιος???
    από sairous στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 19/03/2006, 23:49
  5. Απαντήσεις: 41
    Τελευταίο μήνυμα: 10/06/2005, 08:34

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ