Παίδες χαρηκα που σας γνώρισα όλους από κοντά.... Θα ξανακανονίσουμε!!!
![]()
![]()
Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.
Ωραια παρεα και ακομα περισσοτερο που πηγατε στα μερη μου!Ειδα και τους καταρρακτες που εχω να παω απο τοτε που ανοιξαν!Γενικα οι ντοπιοι δεν τους προτιμαμε!Βλεπω και klv και νομιζα οτι μονο εγω εχω!!!
Πωλουνται προστατευτικα καγκελα κινητηρα!
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=101820
ναι ,δε την γνώρισες γιατί έβγαλε ...θάλασσα!Αρχικά δημιουργήθηκε από mike.giann
. σαν να εχει αλλαξει πολυ η θηβα απο την τελευταια φορα που
την επισκεπτηκα![]()
Οικογενειάρχες rule τελικά!
έστω & καθυστερημένα θέλω να εκφράσω & εγώ την χαρά μου διότι πολύ άπλα περάσαμε τέλεια!
Σύντομα ελπίζω να τα ξαναπούμε!
![]()
φωτογραφίες από το ταβερνούμπι??
http://www.moto.gr/forums/showthread...5&pagenumber=2 εδω!! μονο μια φωτο εχει απο την ταβερνα ομως!Αρχικά δημιουργήθηκε από ges
Οικογενειάρχες rule τελικά!
έστω & καθυστερημένα θέλω να εκφράσω & εγώ την χαρά μου διότι πολύ άπλα περάσαμε τέλεια!
Σύντομα ελπίζω να τα ξαναπούμε!
![]()
φωτογραφίες από το ταβερνούμπι??
Μπράβο ρε παίδες πάντα τέτοια![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!
με την επόμενη ευκαιρία σε περιμένουμε...Αρχικά δημιουργήθηκε από blueangel
Μπράβο ρε παίδες πάντα τέτοια![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εννοείται απλά να ξεμπλέξω με κάτι τρεξίματα τελευταία και είμαι μέσαΑρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
με την επόμενη ευκαιρία σε περιμένουμε...![]()
![]()
Ευκαιρία να γνωριστώ και με νέους συνοδοιπόρους
![]()
Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas
Οι ευρωπαίες ξεκουράζονται....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()