Σελίδα 6 από 15 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 224

Θέμα: Αρχάριος για Gsxr-1000

Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    τα πραγματα ειναι απλα φιλε μου...αντρας σημαινει,μετραω το "πουλι" μου με του διπλανου,οποτε μου δινεται η ευκαιρια...ετσι φτιαχτηκαμε καλως η κακως...

ειτε αυτη λεγεται εργασιακος χωρος,ειτε κρεββατι με την γκομενα,ειτε εξυπναδα,ειτε οδηγηση...

μεθερμηνευομενον στην μοτοσυκλεττα...αν εχεις γκαζι,μολις προκληθεις θα το ανοιξεις... εστω και για λιγο...τελος...οποιος πει το αντιθετο ειναι τραγικος ψευτης...

Εγω τελικα θα πρεπει να ειμαι ΠΟΛΥ αντρας...!!!!

@Gixxerfrk:
    Φιλε οπως μπορεις να δεις και στην υπογραφη μου, κανενας μας δεν πηρε μοτο με το σκεπτικο πως θελει να πεσει, εκτος και αν ειναι crash dummy, το γκαζι ειναι γλυκο, πολυ γλυκο!!
    Το νου σου!! απο κει και περα μεγαλο παιδι εισαι, μπορεις και να σκέπτεσαι ενίοτε...
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Εισπνοή.... εκπνοή....
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    εγώ παντος ένα πράγμα δε μπορώ να καταλαβω...
    Γιατί επιμένετε να λέτε ότι αυτα τα μηχανάκια δε συγχωρούν λάθη...
    λέμε τώρα.....
    πες πως έχει ανοίξει και έχει πιάσει 200 (που είναι πολύ εύκολο με τέτοια μηχανάκια και ξαναλέμε το γκάζι είναι γλυκό) και εκεί που πάει δει μια στροφή μπροστά του.... χωρίς εμπειρία εσύ τι λες να γίνει;

βασικά άκου ρε Gixxerfix... πάρτο.. και έχε το μόνο για καφέ στην πλατεία. τόσοι το κάνουν.
    το πολύ πολύ να σου πέσει από το stand και να τη γλυτώσεις μόνο με κάνα 1000άρικο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom
    λέμε τώρα.....
    πες πως έχει ανοίξει και έχει πιάσει 200 (που είναι πολύ εύκολο με τέτοια μηχανάκια και ξαναλέμε το γκάζι είναι γλυκό) και εκεί που πάει δει μια στροφή μπροστά του.... χωρίς εμπειρία εσύ τι λες να γίνει;
    Ας μην πιάσω 200 !...

βασικά άκου ρε Gixxerfix... πάρτο.. και έχε το μόνο για καφέ στην πλατεία. τόσοι το κάνουν.
    το πολύ πολύ να σου πέσει από το stand και να τη γλυτώσεις μόνο με κάνα 1000άρικο. [/B]
    Όλα έχουν μια αρχή!...
    "Εγρήγορση και Επαγρύπνηση"

βουρ για το βουνο Το avatar του/της dond4le
    Απλα τα steet θα σε προιδοποιησουν οτι κατι κανεις λαθος στους χειρισμου σου ποιο νωρις απο οτι ενα ss.

Οταν φτασεις στο επιπεδο που καταλαβεις οτι το steer δεν μπορει να δωσει αλλο (ειτε αυτο λεγετε στριψιμο-ειτε αυτο λεγετε γκαζι) τοτε και μονο πας ενα βημα παραπανω και το τονιζω ενα βημα!!!!

Αν πιστευεις οτι το εχεις καταφερει αυτο με τα προηγουμενα μηχανακια τοτε προχωρα.

Εισπνοή.... εκπνοή....
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gixxerfrk
    Ας μην πιάσω 200 !...

τα 200 θα τα πιάσεις και δεν θα το καταλάβεις κι όλας
    ειδικά μόλις αρχίσεις να αισθάνεσαι σίγουρος για τον εαυτό σου.
    άμα είχες έστω και λίγη εμπειρία θα το καταλάβαινες.

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    τελευταία μου κουβέντα...

Κατά πάσα πιθανότητα θα έχεις υπ'όψιν σου για το πόσο ειδική χρήση έχουν φτιαχτεί αυτα τα εργαλεία,έτσι;
    αν δεν ξέρεις για ποιο λόγο έχουν κατασκευαστεί μην το αγοράσεις...μην κανείς και συ ότι κάνει η πλειοψηφία σε αυτή τη χώρα...υπάρχουν ένα σωρό καταπληκτικά μηχανήματα να αγοράσεις και να κανείς την καβλα σου και δόξα το θεό τα περισσότερα είναι "γρήγορα"...

τελευταία μου κουβέντα...

Κατά πάσα πιθανότητα θα έχεις υπ'όψιν σου για το πόσο ειδική χρήση έχουν φτιαχτεί αυτα τα εργαλεία,έτσι;
    αν δεν ξέρεις για ποιο λόγο έχουν κατασκευαστεί μην το αγοράσεις...μην κανείς και συ ότι κάνει η πλειοψηφία σε αυτή τη χώρα...υπάρχουν ένα σωρό καταπληκτικά μηχανήματα να αγοράσεις και να κανείς την καβλα σου και δόξα το θεό τα περισσότερα είναι "γρήγορα"...

++++++1000000000000

Παρε κατι ποιο ευκολοδηγητο που θα εξυπηρετει απο πολες σκοπιες και καντο εσυ ομορφο βαζοντας δικιες σου πινελιες!!!!!

Ενα τελευταιο απο εμενα. Δεν θα σου πω τι να παρεις και τι οχι. Στο λενε τα παιδια πιο πανω.

Εχε απλα υποψην οτι η πιο επικινδυνη περιοδος με την μηχανη (οποιαδηποτε μηχανη) δεν ειναι οι πρωτες μερες-βδομαδες, αλλα μετα απο 2,3,4 μηνες που θα εχεις ψιλοπαρει τον αερα και θα πιστευεις οτι μπορεις να την πας ανετα! Εκει ειναι που πρεπει να δειξεις ακομα μεγαλυτερη προσοχη και αυτοσυγκρατηση.

Ο,τι και αν αποφασισεις καλοταξιδος και καλους δρομους.

Μπαινω στο merge...
    "Γιαννη αφησε τον δικο μου"
    εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
    μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
    κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
    ---------------------------------------------
    Professor Einstein, does New York stop by this train?

Θα ξεκινήσω λέγοντας ότι εγώ όσο άπειρος και να ήμουν ,δεν θα δεχόμουν να πάρω ένα κομμένο μηχανάκι. Όποιο και αν ήταν αυτό .

Οδηγάω μοτό από 17 ετών και δε θεωρώ τον εαυτό μου έμπειρο οδηγό ...Με την καμία.

Οι μηχανές των ονείρων μου είναι
    Μπούσα
    Κ 1000
    Κ 600-750 .

Μία φορά έτυχε να ανέβω στο 1000άρι και να το κοιτάω με τις ώρες . Τα φράγγα τα είχα , αλλά κάτι μέσα μου με σταματούσε .
    Έχω συμβιβαστεί με την ιδέα ότι μπούσα και 1000άρι δε θα πάρω ποτέ μου και για το 600 και πάλι χλωμό το κόβω .
    Δεν είναι κακό να θέλει να πάρει κανείς ss 1000 και στη θέση εγώ θα το έπαιρνα . Σε βλέπω συνηδητοποιημένο σαν άτομο και όχι κανα πιτσιρίκι 20 ετών .

Όμως όπως είπαν και πιο πάνω ένα τέτοιο όπλο θέλει χέρια για να το πας .Και αν δεν το πηγαίνεις
    είναι δώρο άδωρο .
    Δεν συγχωρει λάθη και λέγοντας αυτό ενοούμε όχι ότι δεν είναι στημένο ή κάτι άλλο ,αλλά
    στο δρόμο μπορεί να σου ¨πεταχτεί ¨μια φουρκέτα στροφή και ή να έχεις λάθος γραμμή ή
    από φόβο και απειρία να κλήσεις γκάζι σε κακό σημείο ή πολλά άλλα .
    Η εμπειρία σου σε άλλες μοτό δεν συγρίνεται με τη μοτό που πας να πάρεις .
    Σε μία ευθεία εάν θέλεις να προσπεράσεις ένα όχημα καμιά 400αριά μέτρα μπροστά σου ,έχεις ιδέα σε πόσα δευτ/τα έχεις φτάσει δίπλα του ; Παίρνεις χαμπάρι για τι γκάζι μιλάς ;

+Πολλα στο ότι θα την πάθεις όταν θα νομίζεις πως το έχεις .

...Αλλά για όλα αυτά υπάρχουν σχολεία οδήγησης ss σε πίστες που μπορείς να μάθεις πολλά πράγματα και να μπείς στον χώρο σωστά.

Ότι και να κάνεις κάντο σωστά . Αυτό μετράει . Οχι να πάρεις ένα καθαρό πιστάδικο μοτο για να πηγαίνεις για καφέ και μία φορά το χρόνο βόλτα στο χωριό σου μόνο και μόνο για να λες ότι έκανες και μία βόλτα.

Τα μυαλά στο κεφάλι σου και όλα θα πάνε καλά .

Ενα 1000 ss ειναι οτι χειροτερο υπαρχει για την πολη.Ονειρεμενη μηχανη,τρελα γκαζια για ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΑΝΑΒΑΤΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΠΙΣΤΑΣ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟΝ.Απο εκει και περα ενα 1000 για την πολη ειναι για εξορια.Δεν αξιζει,δεν αξιζει.+Οτι η gsxr 600 ειναι απο οτι εχω ακουσει και απο συγκριτικα το μηχανημα που ανταπεξερχεται ευκολα και σε ρυθμους πολης και κανει οτι και το 1000.Ετσι και αλλιως δεν θα πιασεις 300χλμ και πιστευω ουτε εσυ θελεις να το κανεις αυτο.Αρα πριτιμησε 600.Προσωπικη μου γνωμη.Δεν ειμαι και εμπειρος αναβατης για να σε συμβουλεψω ορθα

Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis19
    Οτι η gsxr 600 ειναι απο οτι εχω ακουσει και απο συγκριτικα το μηχανημα που ανταπεξερχεται ευκολα και σε ρυθμους πολης και κανει οτι και το 1000.
    Κανει οτι και το 1000 στις ελληνικες πιστες και μονο, σε μερικες περιπτωσεις μπορει και καλυτερα γιατι ειναι ελαφρυτερο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από dond4le
    Κανει οτι και το 1000 στις ελληνικες πιστες και μονο, σε μερικες περιπτωσεις μπορει και καλυτερα γιατι ειναι ελαφρυτερο.
    Και εξίσου πολύ όμορφο . http://www.suzuki-gsxr600.com/galler...+wallpaper.jpg

Γούστα είναι αυτά .

Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis19
    τρελα γκαζια για ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΑΝΑΒΑΤΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΠΙΣΤΑΣ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟΝ.
    Συμφωνω με αυτα που λες αλλα αυτα τα "εμπειρους" και λοιπα... σεμνα,
    Μην βλεπουν οι SS ακιδες κ χαιρονται, οι περισσοτεροι ειναι κουλαδια :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Μ αρεσει που λεμε να παει 600 μπας κ γλυτωσει την σουπα, ρε κ 600 να παρει παλι τουμπα θα φαει καποια στιγμη.

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dond4le
    ++++++1000000000000
    με όλους αυτούς τους σταυρούς που έβαλες,μοιάζει με νεκροταφείο το ποστακι σου...

με όλους αυτούς τους σταυρούς που έβαλες,μοιάζει με νεκροταφείο το ποστακι σου...
    ολα γινονται για καποιο σκοπο

Σελίδα 6 από 15 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ohlins για GSXR 1000
    από anco στο forum Suzuki GSXR's
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 04/03/2005, 21:24

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας