Αυτες οι συζητήσεις "τυπου" κοροιδεψε την τραπεζα , κλεψτην , αυτη ειναι το αρπακτικο κιεσυ ο κακομοιρης , μονο σε τριτοκοσμικες χωρες σαν την Ελλαδα πρεπει να γινονται.
![]()
Αυτες οι συζητήσεις "τυπου" κοροιδεψε την τραπεζα , κλεψτην , αυτη ειναι το αρπακτικο κιεσυ ο κακομοιρης , μονο σε τριτοκοσμικες χωρες σαν την Ελλαδα πρεπει να γινονται.
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
A οκ κατάλαβα, τα μικτά είναι που ανακοινώνουν αυτοί για να δελεάσουν.
Στη τσέπη του καταθέτη Βύρωνα δεν φτάνουν ούτε τα μισά πάντως.
Δηλαδή το 10% φόρου και "καποια άλλα εξοδα" ειναι πανω απο το 50% του τόκου;Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Μαζί με τον φόρο 10% και κάποια άλλα ''έξοδα''....
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Παιδιά, αυτά τα λέτε υποθετικά και σκεπτόμενοι με την κοινή λογική του έλα μωρέ, σιγά μην τη συμφέρει να σε τρέχει κλπ κλπ, ή ξέρετε κάτι από "μέσα"?Αρχικά δημιουργήθηκε από Amplified
Μου φαίνεται αδύνατον να προχωρήσουν σε κατάσχεση χωρίς διακανονισμό, γιατί σίγουρα θα βγουν χαμένοι. Γενικά πλέον οι τράπεζες αποφεύγουν τις κατασχέσεις ακόμα και στα σπίτια, λόγω κατάστασης της αγοράς.
![]()
Ας έχετε υπ΄όψη σας ότι οι τράπεζες θα διευκολύνουν με τους τρόπους που είπαμε, παρά να πνίξουν τον πελάτη τους ΑΝ υπάρχει περίπτωση να σώζεται η κατάσταση. Γιατί αν δεν σώζεται τον λόγο τον έχουν άλλα τμήματα που δεν μπορείς να συνεννοηθείς![]()
Παντού γίνονται, απλά στον υπόλοιπο κόσμο γίνονται πολιτισμένα. Δηλαδή πας σε μία τράπεζα και λες "αυτός μου έδωσε 3,5%, αυτός 3,7% κι αυτός 3,8%. Θα μου δώσεις κάτι καλύτερο να το κλείσω σε σένα ;".Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Αυτες οι συζητήσεις "τυπου" κοροιδεψε την τραπεζα , κλεψτην , αυτη ειναι το αρπακτικο κι εσυ ο κακομοιρης , μονο σε τριτοκοσμικες χωρες σαν την Ελλαδα πρεπει να γινονται.
![]()
Στην Ελλάδα όλοι ψάχνουμε κανέναν συγχωριανό υπάλληλο, κανέναν γνωστό διευθυντή που θα προωθήσει το θέμα γρηγορότερα στα κεντρικά, και μετά ξεκινάμε τα μπακαλίστικα κόψε-ράψε-κρύψε. Το θέμα είναι αυτά τα ξεκινάνε οι τράπεζες πρώτα και μετά τα κάνει ο κόσμος.
Υποφέρω από χρόνια μπαλαρινίαση.
Ρπμ, στην Ευρώπη δουλεύω τόσα χρόνια και δεν το ξέρω?Αρχικά δημιουργήθηκε από Amplified
Παντού γίνονται, απλά στον υπόλοιπο κόσμο γίνονται πολιτισμένα. Δηλαδή πας σε μία τράπεζα και λες "αυτός μου έδωσε 3,5%, αυτός 3,7% κι αυτός 3,8%. Θα μου δώσεις κάτι καλύτερο να το κλείσω σε σένα ;".
![]()
![]()
Καμία σχεσηΑρχικά δημιουργήθηκε από Amplified
Παντού γίνονται, απλά στον υπόλοιπο κόσμο γίνονται πολιτισμένα. Δηλαδή πας σε μία τράπεζα και λες "αυτός μου έδωσε 3,5%, αυτός 3,7% κι αυτός 3,8%. Θα μου δώσεις κάτι καλύτερο να το κλείσω σε σένα ;".
Στην Ελλάδα όλοι ψάχνουμε κανέναν συγχωριανό υπάλληλο, κανέναν γνωστό διευθυντή που θα προωθήσει το θέμα γρηγορότερα στα κεντρικά, και μετά ξεκινάμε τα μπακαλίστικα κόψε-ράψε-κρύψε. Το θέμα είναι αυτά τα ξεκινάνε οι τράπεζες πρώτα και μετά τα κάνει ο κόσμος.
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Εγω λεω πως ειμαστε κουκουρουκου και δεν αναλαμβανουμε τις ευθυνες των πραξεων μας γενικοτερα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Amplified
Αλλα θα μου πεις μονο σε αυτον τον τομεα γινετε αυτο ?
Εγώ το λέω με βάση αυτά που ακούω από γνωστούς-φίλους-συγγενείς και από αυτά που πιάνω από άμεσους συνεργάτες στις τράπεζες. Γενικά η συμπεριφορά είναι αρκετά πιο γλυκιά όταν φτάνει το θέμα ως την κατάσχεση. Προχθές είδα μία τύπισσα στην τράπεζα που είχε πάει για διακανονισμό της πιστωτικής, αφού χρωστούσε 6 δόσεις και την είχαν πάρει 3 τηλέφωνα ήδη, κι ο υπάλληλος της μιλούσε με το σεις και το σας. Πριν 1 χρόνο αυτό θα ήταν αδιανόητο νομίζω.Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Παιδιά, αυτά τα λέτε υποθετικά και σκεπτόμενοι με την κοινή λογική του έλα μωρέ, σιγά μην τη συμφέρει να σε τρέχει κλπ κλπ, ή ξέρετε κάτι από "μέσα"?![]()
Μα έτσι κι αλλιώς η τράπεζα πνίγει τον πελάτη και με τον διακανονισμό. Η διάρκεια αυξάνεται άρα κι οι τόκοι αυξάνονται, απλά παράλληλα αυξάνεται και το ρίσκο (θεωρητικά).Ας έχετε υπ΄όψη σας ότι οι τράπεζες θα διευκολύνουν με τους τρόπους που είπαμε, παρά να πνίξουν τον πελάτη τους ΑΝ υπάρχει περίπτωση να σώζεται η κατάσταση. Γιατί αν δεν σώζεται τον λόγο τον έχουν άλλα τμήματα που δεν μπορείς να συνεννοηθείς![]()
Εγώ πάντως θα έκανα αυτό που είπα παραπάνω στο δικό μου το δάνειο αν έχω παρόμοιο πρόβλημα (χτύπα ξύλο).
Εγω να σου μιλησω προσωπικα απο στενο οικογενειακο κυκλο.Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Παιδιά, αυτά τα λέτε υποθετικά και σκεπτόμενοι με την κοινή λογική του έλα μωρέ, σιγά μην τη συμφέρει να σε τρέχει κλπ κλπ, ή ξέρετε κάτι από "μέσα"?![]()
Σπιτι αξιας 250.000 ευρω , δεν εχει πληρωθει ουτε μια δοση...εδω και 2 χρονια
Ουτε καταχεση ουτε τιποτα.
Τα γραμματα και οι απειλες.....σωριδόν βεβαια.
Αλλα εδω δεν μπορει να βρει αγοραστη να το πουλησει αυτος που το χρωσταει , θα βρει η τραπεζα ?
Να το παρει και να το κανει τι μετα ?
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Δηλαδή το 10% φόρου και "καποια άλλα εξοδα" ειναι πανω απο το 50% του τόκου;
Εν πάση περιπτώση δεν παίρνεις ποτέ στο χέρι όσα αρχικά υπόσχονται.
Η κάθε γειτονιά έχει και από μια τράπεζα, δεν χάνετε τίποτα να μπείτε και να ρωτήσετε.
Προφανώς, αλλα το οτι υπαρχει 10% φόρος δεν ειναι κρυφό, όπως δεν ειναι κρυφη και η επιβάρυνση του χρεωστικού επιτοκιου με την εισφορά του ν.128/75Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Εν πάση περιπτώση δεν παίρνεις ποτέ στο χέρι όσα αρχικά υπόσχονται.
Η κάθε γειτονιά έχει και από μια τράπεζα, δεν χάνετε τίποτα να μπείτε και να ρωτήσετε.
Αλλο αυτό και άλλο να λέμε, ετσι απλά, οτι ο πελατης "δεν παίρνει ουτε τα μισα"![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Μακριά απ΄ολους εννοείται. Το θέμα διακανονισμού το αναφέραμε και παραπάνω νομίζω. Αν συμφέρει ή όχι τον πελάτη από θέμα κόστους προφανώς και όχι. Τον βολεύει μόνο απ΄τη μείωση της δόσης αν είναι ζορισμένος.Αρχικά δημιουργήθηκε από Amplified
Εγώ πάντως θα έκανα αυτό που είπα παραπάνω στο δικό μου το δάνειο αν έχω παρόμοιο πρόβλημα (χτύπα ξύλο).
Απλά ανέφερες ότι δεν νομίζεις ότι θα προχωρήσουν σε κατασχέσεις ακόμα κια ακινήτων γιατί η αγορά έτσι κι αλλιώς κλπ κλπ.
Δυστυχώς δεν δουλεύουν έτσι τα πράγματα....
Υπάρχουν διαδικασίες που τηρούνται απαρέκλητα. 1-2-3-4-5 στάδια, ανάλογα την τράπεζα. Στο 5και ότι πάρουν. Πιθανόν και τίποτα αλλα η διαδικασία είναι όπως σου είπα.
Ετσι μου ΄χουν πει δυο τρεις τραπεζικοί που δουλεύουν εδώ μέσα.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Προφανώς, αλλα το οτι υπαρχει 10% φόρος δεν ειναι κρυφό, όπως δεν ειναι κρυφη και η επιβάρυνση του χρεωστικού επιτοκιου με την εισφορά του ν.128/75
Αλλο αυτό και άλλο να λέμε, ετσι απλά, οτι ο πελατης "δεν παίρνει ουτε τα μισα"![]()
Βρε συ καπ, παίζει το χρονικό διάστημα που τα ''κλείνεις'' και κάποια άλλα ψιλολόγια.
Ασχολούμαι πάνω από πενταετία με προθεσμιακές, ποσά σοβαρά όχι 30 και 40 χιλιάρικα και δεν είναι πάντα όπως φαίνονται.
Για πες για να μαθαίνουμε κι εμεις :wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Ασχολούμαι πάνω από πενταετία με προθεσμιακές, ποσά σοβαρά όχι 30 και 40 χιλιάρικα και δεν είναι πάντα όπως φαίνονται.
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Πως δλδ πήρες δάνειο από τράπεζα της χώρας που δουλεύεις ; Για πες χώρα και τράπεζα και διαδικασία αν σου είναι εύκολο γιατί με ενδιαφέρει. Εγώ έχω μία φίλης hsbc uk και δεν μου λέει κάτι αλλιώτικο από τις ελληνικές τράπεζες, απλά τα πράγματα είναι λίγο πιο formal.Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Ρπμ, στην Ευρώπη δουλεύω τόσα χρόνια και δεν το ξέρω?![]()
![]()