(έτσι για να απαντήσω)Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
Α καλά.....![]()
Χίονια στο καμπαναριό...![]()
![]()
(έτσι για να απαντήσω)Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
Α καλά.....![]()
Χίονια στο καμπαναριό...![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
Κάποιος "μαθητής" πλάκωσε στο ξύλο έναν καθηγητή του και η αντίδραση μας είναι να το συζητήσουμε ρε παιδάκι μου....μήπως και δίκαιως τις άρπαξε ο καθηγητής. Μη βγάζουμε ρε ΄σεις βεβιασμένα συμπεράσματα...
Ασε μη πεις τίποτα καλύτερα γιατί έχουμε χάσει το μέτρο (εντελώς).
Κι εγω δερνω και τη γυναικα μου και τα παιδια μου.. αλλα ΜΟΝΟ οταν φταινε..
Αν δεν φταινε θα ημουνα μ@λακας να το κανω...
Ετσι.. ετσι...
φσσσστ μποινγκ.. ο,τι να'ναι...
Κριμα το παιδι, θα του δημιουργησουμε και ψυχολογικα του τσογλαναρα και δεν θα μπορει να δερνει καλα... Μα τι ψυχολογικη βια ηταν κι αυτη που του ασκησανε??? Μα κι αυτη η έγγραφη ανακοινωση... πωπω.. τι βαρβαροι που εχουμε γινει σαν κοινωνια....
Πατέρας πια..
Μη ξεχνάς βέβαια ότι εγώ έχω ΠΑΝΤΑ δίκιο άρα....Αρχικά δημιουργήθηκε από universalgr1
Κι εγω δερνω και τη γυναικα μου και τα παιδια μου.. αλλα ΜΟΝΟ οταν φταινε..
Αν δεν φταινε θα ημουνα μ@λακας να το κανω...
Ετσι.. ετσι...
φσσσστ μποινγκ.. ο,τι να'ναι...
Κριμα το παιδι, θα του δημιουργησουμε και ψυχολογικα του τσογλαναρα και δεν θα μπορει να δερνει καλα... Μα τι ψυχολογικη βια ηταν κι αυτη που του ασκησανε??? Μα κι αυτη η έγγραφη ανακοινωση... πωπω.. τι βαρβαροι που εχουμε γινει σαν κοινωνια....
Πάντως, η λαϊκή ρήση λέει ότι μονός καυγάς δε γίνεται.
Παπαριές...Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Άμα και εσύ δεν βλέπεις τη σχέση μεταξύ νομοθεσίας, οργάνωσης, πολιτών και τον
αντίκτυπο που όλα αυτά έχουν στη εκπαίδευση (με την ευρεία έννοια του όρου) των
παιδιών και των νέων, δεν έχω να προσθέσω τίποτα άλλο.
Δεν είναι δυνατόν για το κάθε παιδί/νέο να ωριμάσει και να συμπεριφερθεί ανάλογα
όταν ολόκληρος ο κόσμος και οι εμπειρίες του προέρχονται από στραβό σπίτι-κοινωνία.
(σόρυ)
Χιλιάδες παιδιά γεννηθηκαν και μεγάλωσαν σε ΑΠΕΙΡΩΣ δυσκολότερες και ασχημες συνθήκες παλιότερα.
Υπάρχει μεταπολεμική φωτογραφία (την έχω σε ένθετο της Καθημερινής), δασκάλου στην Ήπειρο που κάνει μάθημα στην υπαιθρο διπλα σε γκρεμισμένο σχολείο.
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
τωρα δλδ ειμαστε σοβαροι?
κρινουμε ενα περιστατικο χωρις να εχουμε ιδεα για το τι εγινε και μιλαμε και με υφος 1000 καρδιναλιων (και οι 2 πλευρες) !!!??
τι να πω....
ρε φιλε πιστευω πως το περιστατικο ειναι η αφορμη και για να μπεις σε ενα σοβαρο θεμα..
σαφος και ο μαθητης εχει προσωπικοτητα αλλα τα τελευταια χρονια εχουμε περασει στην αλλη οχθη, και φυσικα οι καθηγητες εχουν μεγαλο μεριδιο ευθυνης αλλα το προβλημα ειναι θεμα παιδιας και αυτο ξεκινα απο το σπιτι και αυτο ειναι που πρεπει να μας απασχολει...
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Πάντως, η λαϊκή ρήση λέει ότι μονός καυγάς δε γίνεται.
Μονός καυγάς ποτέ δεν γίνεται.. ΣΥμφωνώ.
Μονή χειροδικία όμως γίνεται.. Κι αυτη δεν δικαιολογείται ΠΟΤΕ!!!!!
Πατέρας πια..
Στο οποίο οι γονείς σπάνια πλέον συναντούν τα παιδιά τους μετά την ηλικία των 5.Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
παιδιας και αυτο ξεκινα απο το σπιτι ...
![]()
(και όταν τα συναντούν είναι αμφότεροι τόσο κουρασμένοι, αγανακτισμένοι, βαρεμένοι, εκπνευσμένοι από την υπερεργασία ή το βρόγχο της ανεργίας ώστε το μόνο που θέλουν είναι (εσφαλμένα σίγουρα) μια γωνιά να αποξενωθούν ακόμη λίγο)
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
απλα τα πραγματα..Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Στο οποίο οι γονείς σπάνια πλέον συναντούν τα παιδιά τους μετά την ηλικία των 5.
![]()
(και όταν τα συναντούν είναι αμφότεροι τόσο κουρασμένοι, αγανακτισμένοι, βαρεμένοι, εκπνευσμένοι από την υπερεργασία ή το βρόγχο της ανεργίας ώστε το μόνο που θέλουν είναι (εσφαλμένα σίγουρα) μια γωνιά να αποξενωθούν ακόμη λίγο)
![]()
Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604
Ηλία, δε τρέχει τίποτα...Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Παπαριές...
(σόρυ)
Χιλιάδες παιδιά γεννηθηκαν και μεγάλωσαν σε ΑΠΕΙΡΩΣ δυσκολότερες και ασχημες συνθήκες παλιότερα.
Υπάρχει μεταπολεμική φωτογραφία (την έχω σε ένθετο της Καθημερινής), δασκάλου στην Ήπειρο που κάνει μάθημα στην υπαιθρο διπλα σε γκρεμισμένο σχολείο.![]()
Δεν διαφωνώ, η κοινωνική παιδεία όμως αυτού του δασκάλου, αλλά και εκείνων των μαθητών,
προερχόταν από μια αμόλυντη από τη σύγχρονη παπαρολογία και τηλεσκουπιδολογία.
Και με σένα μαζί είμαι, αλλά το ποτέ είναι μεγάλη κουβέντα.Αρχικά δημιουργήθηκε από universalgr1
Μονός καυγάς ποτέ δεν γίνεται.. ΣΥμφωνώ.
Μονή χειροδικία όμως γίνεται.. Κι αυτη δεν δικαιολογείται ΠΟΤΕ!!!!!
Αν σου βρίσει κάποιος χαμογελαστά τη μάνα π.χ., δεν θα είναι εύκολο να συγκρατηθείς.
Να μην αναφερθώ στο πόσο εύκολο είναι πλέον για πολλούς από εμάς να χειροδικήσουμε
π.χ. σε έναν πολιτικό που θα βρεθεί μπροστά σου.
Παραπομπή : Η τσάντα και το τσαντάκι του Δ. Ψαθά...
+1332Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Στο οποίο οι γονείς σπάνια πλέον συναντούν τα παιδιά τους μετά την ηλικία των 5.
![]()
![]()
Και με σένα μαζί είμαι, αλλά το ποτέ είναι μεγάλη κουβέντα.
Αν σου βρίσει κάποιος χαμογελαστά τη μάνα π.χ., δεν θα είναι εύκολο να συγκρατηθείς.
Να μην αναφερθώ στο πόσο εύκολο είναι πλέον για πολλούς από εμάς να χειροδικήσουμε
π.χ. σε έναν πολιτικό που θα βρεθεί μπροστά σου.
Παραπομπή : Η τσάντα και το τσαντάκι του Δ. Ψαθά...
Για μενα δεν δικαιολογειται ποτε. Ειμαι απλα κατα της βιας.
Υπαρχουν κι αλλοι τροποι να αντιμετωπιζουμε τετοιες καταστασεις.
Απλα θεωρω την αρχη αυτου του thread ακυρη παντελως. Χτυπαει ενας πιτσιρικας τον καθηγητη του... και καταδικαζει το γεγονος ο συλλογος Γονεων και Κηδεμονων.. (κι οχι το συμβουλιο των καθηγητων!!!)
Κι εμεις τωρα δηλαδη τι συζηταμε? Οτι ηταν πολυ βιαιη αυτη η ανακοινωση του συλλογου?
Οτι δεν του αξιζε του παλικαριου να αναρτησουν τοσο βαναυση δηλωση?
Επισης θα πρεπει να γνωριζετε οτι αυτη η δηλωση ειναι για τους τυπους..
π.χ. "Καταδικαζουμε καθε ενεργεια που δεν συναδει με το πνευμα... μπλα μπλα μπλα.." και πρεπει να αναρταται για να ειναι καλυμενοι οι συλλογοι. Οτι π.χ. λαβαμε γνωση του περιστατικου που ελαβε χωρα στο σχολειο των παιδιων μας.
Τελος παντων...
Πατέρας πια..
Η αποφυγή της, μέχρι ενός ορίου όμως, ναι με βρίσκει σύμφωνο.Αρχικά δημιουργήθηκε από universalgr1
Για μενα δεν δικαιολογειται ποτε. Ειμαι απλα κατα της βιας.
Υπαρχουν κι αλλοι τροποι να αντιμετωπιζουμε τετοιες καταστασεις.
Παρασκευή ε; Δώσε λίγα περιθώρια....Αρχικά δημιουργήθηκε από universalgr1
Απλα θεωρω την αρχη αυτου του thread ακυρη παντελως. Χτυπαει ενας πιτσιρικας τον καθηγητη του... και καταδικαζει το γεγονος ο συλλογος Γονεων και Κηδεμονων.. (κι οχι το συμβουλιο των καθηγητων!!!)
Κι εμεις τωρα δηλαδη τι συζηταμε? Οτι ηταν πολυ βιαιη αυτη η ανακοινωση του συλλογου?
Οτι δεν του αξιζε του παλικαριου να αναρτησουν τοσο βαναυση δηλωση?
Επισης θα πρεπει να γνωριζετε οτι αυτη η δηλωση ειναι για τους τυπους..
π.χ. "Καταδικαζουμε καθε ενεργεια που δεν συναδει με το πνευμα... μπλα μπλα μπλα.." και πρεπει να αναρταται για να ειναι καλυμενοι οι συλλογοι. Οτι π.χ. λαβαμε γνωση του περιστατικου που ελαβε χωρα στο σχολειο των παιδιων μας.
Τελος παντων...![]()
Παρασκευή ε; Δώσε λίγα περιθώρια....![]()
Δεν ειμαι εκπαιδευτικος, αν αυτο εννοεις αδερφε...
![]()
![]()
Πατέρας πια..
Τωρα ψαχνουμε αιτιολογιες η δικαιολογιες;
Η πρωτοβαθμια εκπαιδευση ειναι τοσο αχρηστη & χρησιμη, οσο ηταν και ο στρατος...
Αχρηστη γιατι δεν μαθαινει στα παιδια κατι ουσιαστικο περαν του να αποστηθιζουν και να δεχονται στεγνες και στειρες πληροφοριες. Για ονομα του Θεου, ποτε χρειαστηκε καποιος να χρησιμοποιησει ολοκληρωματα φερ΄ειπειν; Το 98% των παιδιων που τα μαθαινουν δεν προκειται ποτε να τα χρησιμοποιησουν. Και αν το θεωρουμε ασκηση για το μυαλο, ας γινετε με τροπο που τα παιδια να το αγαπησουν. Π.χ. Φυσικη σε εργαστηρια... με κατασκευες... και θα δεις για ποτε αχρηστοι μαθητες γινονται ξεφτερια... βαλτα να φτιαξουν ενα αμαξι ωστε να γουσταρουν να μαθουν το γιατι και πως. Στον ελεεινο πινακα με τον καθηγητη που κοιταει πως να περασει η ωρα δεν λεει απολυτως τιποτα... Μουσικη - "καλλιτεχνικα"...απαξιωμενα πληρως απο τους ιδιους τους καθηγητες και απο το "εκαπαιδευτικο" μας συστημα, αφορμη για χαβαλε και ενας καλος τροπος να αυξησεις το ΜΟ για να περασεις την ταξη... τα παραδειγματα ειναι απειρα και δυστυχως αφορουν το συνολο των μαθηματων.
Χρησιμο το σχολειο ετσι οπως ειναι σημερα, μονο για τους πιτσιρικαδες που εχουν τη δυνατοτητα να δουν λιγο πιο μπροστα. Οχι γιατι αποκομιζουν γνωσεις....@@δια μαντολες αποκομιζουν, τον αρπα κολα τροπο που λειτουργουν ολα στην Ελλαδα μαθαινουν, αλλα γιατι βαζουν το νιο νιο τους να δουλεψει και αντιλαμβανονται πως εχει η κατασταση. Οσο πιο νωρις το καταλαβαινει αυτο καποιος, τοσο καλυτερα για αυτον.
Οπως ακριβως και ο στρατος δηλαδη... τι μαθαμε; Εγω εμαθα να προσανατολιζομαι κοιτωντας τα βρυα και τις μυρμηγκοφολιες, οπως και το πως να κανω ανακαταληψη υψωματος, προσφεροντας το σαρκιο μου στην κιμαδομηχανη... ολο το υπολοιπο της θητειας μου ηταν ενας εξαναγκασμος σε αχρηστα πραγματα, αλλα εμαθα πως να λουφαρω και να καβατζωνομαι.
Τα παιδια στα ελληνικα σχολειο μαθαινουν πως να υπομενουν ενα καρο μαλακιες, πως να σκεφτονται πρακτικα και πεζα, προκειμενου να γινουν "χρησιμοι" ανθρωποι στην κοινωνια. ... και το αντιτιμο για να γινεις "χρησιμος" στην κοινωνια, ειναι να ψαλιδιστει η φαντασια σου, η δημιουργικοτητα και η αυθεντικοτητα σου.
Καλουπαρισμα & ρεκτιφιε και φυγε... ετοιμος!
υ.γ. Οι γονεις των παιδιων α απο καπου πηραν και αυτοι εκπαιδευση... και τα παιδια των σημερινων εκπαιδευμενων τα ιδια σκατα θα ειναι...
υ.γ.2 Ολες μα ολες οι κοινωνικοπολιτικες συζητησεις, ολοι οι προβλημαστιμου σε αυτα τα πεδια, αν το σκεφτεις, εχουν μονο μια απαντηση. Παιδεια. Ειναι θλιβερο να καταδικαζουμε τα παιδια για τις πραξεις που εμεις σαν κοινωνια τα ωθουμε να κανουνε.
Γι αυτό όταν φέρνουν τους ελέγχους τα παιδιά μου λέω συνέχεια : "Της μάνας σας...." ???Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
η παιδεια πηγάζει απο τη οικογένεια.![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Nαι.Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Γι αυτό όταν φέρνουν τους ελέγχους τα παιδιά μου λέω συνέχεια : "Της μάνας σας...." ???![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.