είπαμε....
πρωτα κοιταμε τον πωλητή και μετα το μηχανακι
υπαρχουν φορες που μονο το φερσιμο και οι αντιφασεις του πωλητή μπορουν να σε διωξουν χωρις να δεις καν το μηχανακι![]()
είπαμε....
πρωτα κοιταμε τον πωλητή και μετα το μηχανακι
υπαρχουν φορες που μονο το φερσιμο και οι αντιφασεις του πωλητή μπορουν να σε διωξουν χωρις να δεις καν το μηχανακι![]()
στα περισσοτερα που λες συμφωνω αλλα σε αυτα τα 2 νομιζω οτι εισαι λαθος...
ο μηχανικος ΠΡΕΠΕΙ να μπορει να διακρινει μια στουκα. και δεν εννοω στουκα που να εχει παρει το πλαισιο, αλλα και στουκα που να γδαρθηκαν τα πλαστικα και να τα εβαψε ο αλλος....Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
Έπίσης ό μηχανικός ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΑΡΙΝΑΣ....!!
Καί μπορεί νά μήν πάρει πρέφα κάποια στούκα...!!
............................................
Αύτό δέν πρέπει νά τό ύπολογίσεις στήν τιμή άγοράς...??
Άν μή τί άλλο θά έχεις μιά σαφή είκόνα.
Τό πήρες π.χ. 5000 εύρώ καί θές άλλα 700-800 γιά σέρβις,λάδια ,φίλτρα,
άλυσίδα,λάστιχα κ.λ.π.....
Δέν πρέπει νά τά έχεις ψάξει γιά νά τά συνυπολογίσεις στήν τιμή άγοράς
ώστε νά τό παζαρέψεις....??
Πρέπει νά πάρεις γουρούνι στό σακκί καί μετά νά φάς τήν κρυάδα τής
δήθεν εύκαιρίας πού βρήκες...??
![]()
μου εχει τυχει να μου δειξει σημεια μηχανικος που φαινεται οτι τα πλαστικα ειχαν ξαναβαφτει...
επισης ανεπαισθητη διαφορα στο χρωμα καποιου καπακιου ή καποιου πλαστικου σε σχεση με τα ηδη υπαρχον επανω. δλδ συ λεει ο αλλος ειναι ατρακαριστο -αγρτζουνιστο και πας εσυ και βλεπεις το μουτρο και ειναι λιιιγο πιο μαυρο απο τα αλλα πλαστικα. ε, την εχει φαει και εχει μπει καινουργιο. αλλα αυτο το λιιιγο εσυ δεν μπορεις να το δεις. μαυρο το ενα, μαυρο και το αλλο. ο μηχανικος ομως ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ.
επισης νομιζω οτι στα μεταχειρισμενα ισχυει (για τον αγοραστη) ενας αγραφος νομος οτι οταν παιρνει κατι του αλλαζει οπως και δηποτε τα αναλωσιμα υγρα του. δλδ λαδια, φιλτρο λαδιου, νερα, υγρα φρενων.
απο 'κει και περα βλεπει σε τι κατασταση ειναι τα λαστιχα, τα αλυσιδογραναζα, τα τακακια κλπ και πραττει αναλογως..
ασχετα το τι θα του εχει πει αυτος που στο πουλησε. μπορει το μηχανακι να ειναι αριστο και να ορκιζεται ο αλλος οτι αλλαξε λαδια πριν 1 βδομαδα. δεν θα ειναι ποτε σιγουρος για το αν λεει αληθεια... οποτε δινει ενα πενηνταρικο (και μπορει να λεω και πολλα) για ολα αυτα και ειναι ησυχος.
![]()
Ρε μαγκες δεν πατε να αγορασετε κανα καινουργιο μηχανακι να εχετε και το κεφαλι σας ησυχο και την εγγυηση?
Διαβαζω τοση ωρα και ακουω για ελεγχους απιστευτους που οποιος εχει πουλησει ακομα ακομα και παπακι καταλαβαινει οτι ειναι τελειως εκτος πραγματικοτητας!
Η αγορα μεταχειρισμενου εμπεριεχει κι ενα ρισκο,οποιος δεν ειναι διατεθιμενος να το αναλαβει υπαρχουν και οι αντιπροσωπιες...
Οσο για βολτες για σκισιμο η' ελεγχοι που ενας μηχανικος θελει καμια βδομαδα να τους κανει απλα δε σχολιαζω!
Δες το μηχανακι,πηγαινε το στο μηχανικο σου,βαλε αυτον να στο κανει βολτα (πολυ σημαντικο) και αναλογως πραξε
SO SIMPLE
Φέρτε μου χιλιόμετρα....
Τα σκούτερ και τα παπια δεν ειναι μηχανές και δεν είναι τρου αντβεντσουρ Taisteal™
Η αιώνια συζήτηση για την αγορά του μεταχειρισμένου....Ας πω κι εγώ την παπαριά μου για το τελευταίο μηχανάκι που πήρα το καλοκαίρι .
Ο πωλητής λίγο πριν τα 60 που το πουλά για να φύγει Αυστραλία (ναι, καλά μεγάλε...). Όταν τον συνάντησα τον συμπάθησα αμέσως και όσο μιλάγαμε στην είσοδο της πολυκατοικίας πέρναγε κόσμος και του'λεγε "έλα ρε φίλε, τα'μαθα, φεύγεις, γιατί, πως κλπ". 1-0
΄Ηθελα μηχανάκι 1ο χέρι, ναι μου λέει στο τηλέφωνο, στο σπίτι μου λέει πρώτα το'χα γράψει σ'ενα φίλο γιατί φοβόμουν την εφορία μπλα μπλα (τη συγκεκριμένη δικαιολογία όπως και "το'χε ένας θείος/κολλητός πριν από μένα" την έχω ακούσει άπειρες φορές). Με ανέβασε σπίτι του, τιμολόγιο αγοράς και βιβλίο σέρβις στο όνομά του. 2-0
Μου το δωσε με επιφύλαξη μια βολτίτσα 5 λεπτά. Ντρεπόταν να μου ζητήσει ταυτότητα, του την έδωσα μόνος μου. Το μηχανάκι μου φάνηκε ΟΚ. 3-0
Το πήγα συνεργείο, το έκαναν βόλτα, μου είπαν συν και πλην, μου πρότειναν "πάρτο". 4-0
Ήταν το καλύτερο που βρήκα, το πλήρωσα εν γνώση μου καμιά 500αριά ευρώ παραπάνω. 4-1
+1200Αρχικά δημιουργήθηκε από teo_g7
Ρε μαγκες δεν πατε να αγορασετε κανα καινουργιο μηχανακι να εχετε και το κεφαλι σας ησυχο και την εγγυηση?
Διαβαζω τοση ωρα και ακουω για ελεγχους απιστευτους που οποιος εχει πουλησει ακομα ακομα και παπακι καταλαβαινει οτι ειναι τελειως εκτος πραγματικοτητας!
Η αγορα μεταχειρισμενου εμπεριεχει κι ενα ρισκο,οποιος δεν ειναι διατεθιμενος να το αναλαβει υπαρχουν και οι αντιπροσωπιες...
Οσο για βολτες για σκισιμο η' ελεγχοι που ενας μηχανικος θελει καμια βδομαδα να τους κανει απλα δε σχολιαζω!
Δες το μηχανακι,πηγαινε το στο μηχανικο σου,βαλε αυτον να στο κανει βολτα (πολυ σημαντικο) και αναλογως πραξε
SO SIMPLE
Τα είπες όλα και σωστά. Νισάφι πια με τους κατά φαντασίαν μηχανικάουες που έχουν άποψη για όλα.
Βλέπεις το μηχανάκι, αν σου αρέσει ζητάς ευγενικά να το πας μια βόλτα (εγώ προσωπικά μόνο παπί έχω δώσει και δεν ήμουν επάνω, σε όλα τ' άλλα μηχανάκια που πούλησα πήγα εγώ βόλτα τον αγοραστή), και μετά στο συνεργείο της εμπιστοσύνης του αγοραστή. Ο μάστορας το βάζει μπροστά, το ακούει όσο θέλει, το κοιτάει όσο θέλει και παίζει με το γκάζι. Βόλτα ειδικά ο μάστορας![]()
![]()
.
Σου αρέσει, το παίρνεις, δεν σου αρέσει τι να κάνουμε, και πάλι φίλοι.
Και μη βρεθεί κανείς κακοήθης και πει ότι πουλάω τη "Χοντρή" τόσον καιρό και ακόμα δεν την πούλησα. Η χοντρή ουσιαστικά δεν πωλείται, είναι σε αγγελία για άλλους λόγους. Άλλωστε για να γίνει αγοραπωλησία πρέπει να συμφωνούν και πωλητής και αγοραστής, οπότε εγώ που πουλάω βάζω τους δικούς μου όρους, αν σου κάνει το μηχανάκι και συμφωνείς με τους όρους μου, οκ, αλλιώς πας αλλού.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Η χοντρή ουσιαστικά δεν πωλείται, είναι σε αγγελία για άλλους λόγους.
Νομιζα κοροιδευες![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
διπλα
Όχι ρε φίλε, ζω ένα δράμα.
![]()
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
+1000Αρχικά δημιουργήθηκε από teo_g7
SO SIMPLE
Πες τα ρε φιλε.
Και παλι με τον μηχανικο ουσιαστικα πετυχαινεις ενα τυπικο ελεγχο ,τιποτα παραπανω.Αν νομιζει καποιος οτι πετυχαινει τιποτα παραπανω ,ας βαλει τον μηχανικο να υπογραψει ενα χαρτι οτι εγγυαται αυτος για οτι παθει το μηχανακι.
Ακόμα ενα εργαλειο ειναι και η δυναμομέτρηση στα τελευταια σταδια της διαδικασίας.
Το βασικότερο που εχει να κανει ενας αγοραστής ειναι να έχει υπομονή. Και αν δεν εχει να την βρει. Η ανυπομονησια ειναι κακος συμβουλος στην "ευκαιριαρα" που ως συνηθως κρυβει τις παγιδες.
Όλα τα αλλα που αναφερετε ειναι υποκειμενικότατα. Απο την αξυριστη φατσα του πωλητη μεχρι τον "εμπιστο" μηχανικό σας.
Καλό ειναι ενα μηχανάκι να δοκιμαστεί στο τεραιν και σκοπο που φτιάχτηκε. Ειτε ειναι εντουρο, ειτε SS ειτε ον οφφ κλπ... αλλες καταπονησεις και ιδιαιτεροτητες το κάθε μηχανάκι για να υπάρχει κοινός μπουσουλας προσοχης.
Καλο ειναι να εχουμε διαβασει αρκετα για το συγκεκριμενο μοντέλο. Ιδιως σε αμερικανικα φορουμ που θα που ολη την αληθεια λογω κουλτουρας και χαζομαρας. Ξερετε ποσα μηχανακια τραβανε δεξια συνηθως απο την παραγωγή τους; Απο καινούργια λεμε...
Το βασικότερο για μενα ειναι να ξερεις τον πωλητη. Να εχεις κοινους γνωστούς. Να ξερεις πανω κατω την ιστορια της μηχανης. Και ας το πληρωσεις 2-3 κατοσταρικα παραπανω.... απο τον καθε μαγαζατορα που εγγυαται και καλα, χιλιες φορές... νομικα αν ψαχτειτε υπαρχουν δικλειδες αναστροφης πωλησης αν μπορεις να αποδειξεις υπαιτιότητα... θυμαμαι που λεγαν οι νομικοι του φορουμ σε αλλο θρεντ![]()
![]()
![]()
2δρχ
Ban 'em all
Η καλθτερη λυση του καινουριου την ξερουμε ολοι!!(οχι οτι εκει δεν μπορει να σου κατσει καμια κεντα και να την φας...)
Αν δεν πολυγνωριζεις πολλα πολλα πας σε ενα φιλο μηχανικο καλυτερα να το κοιταξει!
Για μενα τα αναλωσιμα δεν δειχνουν χιλιομετρα.Αν ο αλλος το εχει σε καλη κατασταση κ θελει να το κρυψει θα το κανει!
Αντε να δεις την ταπα των λαδιων περιμετρικα αν εχει φυγει χρωμα απο τον κινητηρα πο βαζουμε τα λαδια...ενδεικτικα σε πολλους που γνωριζω μετα απο 15000-20000 αρχιζει κ φευγει απο εκει.
Δες καμια φλατζα στο ψευτοκαπακο αν φαινεται "καθαρη" απο σχετικη αλλαγη.Αν ειναι βρωμικα το χασαμε κ αυτο.
Κατα τ αλλα δεν μπορεις να δεις κ πολλα αν ο αλλος εχει αλλαξει λαδια,αλυσιδογραναζα,λαστικα κλπ...
Ψαξε κ απο γνωστους που ξερουν τους ιδιοκτητες και τι εχουν κανει-οδηγηση!!
Κουραγιο...(Δυσκολο η αγορα μτχ)![]()
Ride(s) the wind of change...
MOY ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΑΤΕ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ............
Πού είχε τήν άποψη,.................
ΠΟΝΑΕΙ ΚΕΦΑΛΙ...??.......................ΚΟΨΕΙ ΚΕΦΑΛΙ......!!!
Δέ χρειάζεται καί πολύ ευφυία γιά νά καταλάβει κάποιος ότι ή καλύτερη λύση είναι τό καινούργιο
παρότι μούτυχε κι αύτό....!!
Συμφωνήσατε μέ τή έξυπνάδα πού πέταξε...??
Έδώ μιλάμε όμως γιά τόν πολύ κόσμο πού ή τσέπη του δέν άντέχει.
Έδώ μιλάμε γιά κάποιον ,καί είναι πάρα πολλοί πού θέλει νά δώσει τό παλιό του
πού δέν φεύγει πιά σέ άνταλλαγή μέ καινούργιο.
Πολλά μηχανάκια είναι πλέον σέ προσφορά καί τά μαγαζιά ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ μεταχειρισμένα
σέ άνταλλαγή μέ καινούργιο.
Έπίσης μιλάμε γιά όλους αύτούς πού θέλουν νά βολευτούν μεταξύ τους
ίδιώτης πρός ίδιώτη καί νά άποφύγουν τούς παππάδες...!!
Τό ποσοστό τών μεταχειρισμένων πού διακινούνται σέ σχέση μέ τά καινούργια
ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ.
Συνεπώς ύπάρχει πολύ μεγάλο ένδιαφέρον γιά τήν κουβέντα.
Μπορεί κάποιους νά τούς χαλάει γιά δικούς τους λόγους.
Άς παρακολουθήσουν χωρίς ΠΑΠΑΡΙΕΣ....!!
Όλα αύτά πού γράφτηκαν έδώ μέσα γιά τόν έλεγχο μιάς μοτό
δέν θέλουν ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ....!!!
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΚΕΙΑ....!!
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΠΑΠΠΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΤΟΙΑ.....!!!
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ....!!
Άρκετοί άφήσατε ύπονοούμενα ότι όλοι έμείς πού τά ψάχνουμε θέλουμε
2 βδομάδες γιά νά τά δούμε καί είναι μάταιο.....!!!
ΛΑΘΟΣ............
ΥΠΑΡΧΟΥΝ 1000 ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙ.....!!!
ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΕ.....!!!
ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΤΟ ΕΔΩΣΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΕΧΩΣΑ ΚΑΙ 2000 ΕΥΡΩ
ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ....!!!
ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΤΟ ΙΔΙΟ....!!!
ΕΙΧΕ ΕΠΑΝΩ 600 ΜΟΛΙΣ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ....!!
Καί άφού τό περάσετε άπό το δικό σας κόσκινο,όσο μπορεί καί ξέρει ό καθένας
δώστε καί 20-30 εύρώ σέ κάποιον μηχανικό πού έμπιστεύεστε,
άλλα 10 λεπτά...!!!
Δέν ύπάρχει λόγος κάθε μηχανάκι πού σάς άρέσει νά τό τρέχετε στό μηχανικό,
πάτε αύτό πού νομίζετε μέ τίς γνώσεις σας ότι είναι όκέυ...!!!
ΠΟΤΕ ΜΗ ΔΩΣΕΤΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΜΟΤΟ ΣΑΣ.........
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΟΝΤΕΣ...!!
ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΚΛΟΠΗΣ....!!
Κατά τά άλλα είπαμε 100 φορές ότι τό μεταχειρισμένο έμπεριέχει καί μεγάλο ρίσκο.
Όσο λοιπόν περισσότερα πράγματα άπό αύτά πού γράψαμε έλέγξετε
καί είναι έντάξει τόσο περιορίζετε τό ρίσκο στήν άγορά.
Προσωπικά μετά άπό τόσα χρόνια,μπορώ νά διακρίνω άν κάτι βρωμάει.
Τό πώς θά άξιολογήσει ό καθένας τά δεδομένα μιάς μεταχειρισμένης μοτό
είναι θέμα πείρας.
Δέν ύπάρχει λόγος κάθε φορά πού προσπαθούμε κάποιοι παλαιότεροι
μέ τήν έμπειρία νά βοηθήσουμε,
νά μετατρέπεται ή κουβέντα σέ χώρο άντιπαράθεσης,
ή μέρος όπου πετάγονται έξυπνες άτάκες γιά νά δείξει ό καθένας
τό πνεύμα του...!!
Άς βοηθήσουμε αύτούς πού θέλουν νά κάνουν μιά άγορά καί είναι πιό άπειροι.
Άς γράφουν αύτοί πού έχουν νά γράψουν κάτι.
Κανείς δέν είναι μηχανικάουα...!!
Όλοι μαθαίνουμε.
Ή κουβέντα πρέπει νά γίνεται γιά νά μάθουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ, καί όχι
γιά νά πετάμε τίς ..................
ΕΞΥΠΝΑΔΙΣΤΙΚΕΣ ΑΤΑΚΕΣ ΜΑΣ......!!!
Άν κάποιος νομίζει ότι γράφουμε βλακείες καί άποπροσανατολίζουμε άσκόπως
καί ματαίως,άς μάς θέσει τά έπιχειρήματα του καί όχι
τίς άτάκες, ΠΑΡΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ, ή ΘΕΣ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ γιά νά τά ψάχνεις όλα αύτά.
Δέν έχω τίποτε μέ κανέναν,
άπαντήστε έπί τής ούσίας,θάναι πολύ καλύτερο,κι άφήστε έμένα.......
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
στα περισσοτερα που λες συμφωνω αλλα σε αυτα τα 2 νομιζω οτι εισαι λαθος...
ο μηχανικος ΠΡΕΠΕΙ να μπορει να διακρινει μια στουκα. και δεν εννοω στουκα που να εχει παρει το πλαισιο, αλλα και στουκα που να γδαρθηκαν τα πλαστικα και να τα εβαψε ο αλλος....
μου εχει τυχει να μου δειξει σημεια μηχανικος που φαινεται οτι τα πλαστικα ειχαν ξαναβαφτει...
επισης ανεπαισθητη διαφορα στο χρωμα καποιου καπακιου ή καποιου πλαστικου σε σχεση με τα ηδη υπαρχον επανω. δλδ συ λεει ο αλλος ειναι ατρακαριστο -αγρτζουνιστο και πας εσυ και βλεπεις το μουτρο και ειναι λιιιγο πιο μαυρο απο τα αλλα πλαστικα. ε, την εχει φαει και εχει μπει καινουργιο. αλλα αυτο το λιιιγο εσυ δεν μπορεις να το δεις. μαυρο το ενα, μαυρο και το αλλο. ο μηχανικος ομως ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ.
επισης νομιζω οτι στα μεταχειρισμενα ισχυει (για τον αγοραστη) ενας αγραφος νομος οτι οταν παιρνει κατι του αλλαζει οπως και δηποτε τα αναλωσιμα υγρα του. δλδ λαδια, φιλτρο λαδιου, νερα, υγρα φρενων.
απο 'κει και περα βλεπει σε τι κατασταση ειναι τα λαστιχα, τα αλυσιδογραναζα, τα τακακια κλπ και πραττει αναλογως..
ασχετα το τι θα του εχει πει αυτος που στο πουλησε. μπορει το μηχανακι να ειναι αριστο και να ορκιζεται ο αλλος οτι αλλαξε λαδια πριν 1 βδομαδα. δεν θα ειναι ποτε σιγουρος για το αν λεει αληθεια... οποτε δινει ενα πενηνταρικο (και μπορει να λεω και πολλα) για ολα αυτα και ειναι ησυχος.
![]()
ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ.............ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΔΙΑΦΩΝΙΑ
Μάλλον δέν κατάλαβες τό πνεύμα μου,τό ίδιο πράμμα λέμε.
Έλεγχος καί ύπολογισμός ένός σέρβις πού θά κάνεις σίγουρα άσχέτως
τό τί σού λέει ό πωλητής έκτός άν φαίνεται σέ βιβλίο σέρβις τής
άντιπροσωπείας,παράδειγμα πουλάω τό Χάγια μου καί φαίνονται μέ σφραγίδα
τής Σουζούκι ότι θέλει σέρβις στίς 12000κμ. καί τώρα έχει 11000,
τί θά κάνεις...??
Θά πάς στίς 11000...??
Κάντο άλλά θάναι τζάμπα χρήμα σέ λάθος χρονική στιγμή,χαλάς καί τή ρέγουλα
τών σέρβις...!!
Στό πρώτο πού διαφωνείς ....................
φυσικά καί πρέπει ένας καλός μηχανικός νά διακρίνει σημάδια πτώσης,βαψίματος κ.λ.π....
Άλλά λέω ότι δέν είναι αύτή ή κυρίως δουλειά του καί μπορεί νά τού ξεφύγει.
Μπορεί γιά παράδειγμα νά είναι ένα νέο παιδί πού έκανε όλα τά σεμινάρια
νά λύνει καί νά δένει ένα μοτέρ μέ κλειστά μάτια,άλλά νά μήν έχει έμπειρία
στά στραπάτσα.
Λέω λοιπόν ότι μπορεί νά τού διαφύγει άν δέν είναι γενικά έμπειρος
ένα χτύπημα.
Έχεις κολλητό νά δουλεύει σέ καλίμπρα...??
Είναι ή τέλεια λύση...!!
Άμα δείς τί σκουπίδια γίνονται μηχανάκια καί κυκλοφορούν ξανά στούς δρόμους
ΔΕ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΑΓΝΩΣΤΟ...!!
Άν έβλεπες πώς έρχονται στά ίσια τους κάποια πλαίσια άλουμινίου,
θά έλεγες ότι αύτοί πού τά διορθώνουν , ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ...!!
Γιατί άντε τό σίδερο έρχεται,τό άλουμίνιο δυστυχώς ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ,
μέ άποτέλεσμα νά χάνει πολλές άπό τίς ίδιότητες του,γίνεται έπικίνδυνο.
Είδα κάποια στιγμή ένα μηχανάκι μεγάλο μέ άρπαγμένο σκελετό σέ μαγαζί,
μιά άνεπαίσθητη λακκούβα πού πιό πολύ τήν ένοιωθες μέ τό χέρι
παρά τήν έβλεπες μέ τό μάτι,
καί όταν τόν ρώτησα τί είναι αύτό...??
άρχισε τό καλαματιανό....!!
ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ............ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ...!!!
![]()
Το να πάρεις ένα μηχανάκι στην σωστή τιμή και να είναι καλό είναι και αυτό ευκαιρία. Ελάχιστοι όμως το βλέπουν έτσι και "ευκαιρία" θεωρούν μόνο το 1000ευρώ κάτω στην τιμή ή 0 χλμ στο κοντέρ κτλ κτλ.
Sent from me using a computer.
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
+1200
. Η χοντρή ουσιαστικά δεν πωλείται, είναι σε αγγελία για άλλους λόγους.
A Y T H μεχρι και μουστάκι θα σε βάλει να ξυρίσεις..............
(το μαλλί το έκοψες ήδη....)
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"