Σελίδα 1 από 6 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 89

Θέμα: Πραγματικά χιλιόμετρα σε Ss

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tony_l

Πραγματικά χιλιόμετρα σε Ss

Καλησπέρα και καλως ήρθα στην παρέα σας. Έχω γραφτεί εδώ και καιρό στο forum, αλλά σας διάβαζα σιωπηρά μέχρι σήμερα. Αποφάσισα να ζητήσω τη βοήθειά σας για κάτι που με προβληματίζει. Στα σημερινά supersport (2007+) είναι εύκολο κάποιος να "γυρίσει" τα χιλιόμετρα; Αν ναι, εγώ ως πιθανός αγοραστής μπορώ να βρω τα πραγματικά μέσω κάποιας αντιπροσωπείας (έλεγχος εγκεφάλου) για παράδειγμα; Ο πωλητής δεν έχει σφραγισμένο service book μιας και τα χιλιόμετρα είναι λίγα, αλλά φαίνεται κύριος. Να βασιστώ στην καλή πίστη ή υπάρχει τρόπος να το εξακριβώσω; Συγκεκριμένα ενδιαφέρομαι για ένα CBR600.

Ευχαριστώ πολύ

Re: Πραγματικά χιλιόμετρα σε Ss

Αρχικά δημιουργήθηκε από tony_l
    Καλησπέρα και καλως ήρθα στην παρέα σας. Έχω γραφτεί εδώ και καιρό στο forum, αλλά σας διάβαζα σιωπηρά μέχρι σήμερα. Αποφάσισα να ζητήσω τη βοήθειά σας για κάτι που με προβληματίζει. Στα σημερινά supersport (2007+) είναι εύκολο κάποιος να "γυρίσει" τα χιλιόμετρα; Αν ναι, εγώ ως πιθανός αγοραστής μπορώ να βρω τα πραγματικά μέσω κάποιας αντιπροσωπείας (έλεγχος εγκεφάλου) για παράδειγμα; Ο πωλητής δεν έχει σφραγισμένο service book μιας και τα χιλιόμετρα είναι λίγα, αλλά φαίνεται κύριος. Να βασιστώ στην καλή πίστη ή υπάρχει τρόπος να το εξακριβώσω; Συγκεκριμένα ενδιαφέρομαι για ένα CBR600.

Ευχαριστώ πολύ
    Μια χαρα μορουν να αλλαξουν τα χιλιομετρα... Εγω προσωπικα πιο πολυ εμπιστευομαι ιδιωτες παρα εμπορους
    Απο εξακριβωση...γιοκ! Πολυ δυσκολο παρα μονο αν το συνεργειο κραταει βαση δεδομενων (απ'οσο ξερω η χονδα τσου). Δες δισκοπλακες, τακακια, λαστιχα, αλυσιδα, λαδια, υγρα φρενων...αυτα θα σου δωσουν ενα στιγμα περι χιλιομετρων
    ...next thing you know, they'll take my thoughts away...
    KTM RC8
    Moto Guzzi V85TT
    SYM Symphony ST 125

Re: Re: Πραγματικά χιλιόμετρα σε Ss

Αρχικά δημιουργήθηκε από cosgili
    Δες δισκοπλακες, τακακια, λαστιχα, αλυσιδα, λαδια, υγρα φρενων...αυτα θα σου δωσουν ενα στιγμα περι χιλιομετρων
    αυτο, καταλαβαινεις τα παντα ετσι. Ασε το οδομετρο

Ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση!

Για ιδιώτη πρόκειται, γι' αυτό ρώτησα αν είναι εύκολο να γίνει... Σκέφτομαι ότι ίσως ένας ιδιώτης δεν θέλει να μπει στον κόπο να το κάνει, αν δεν είναι τόσο απλό. Δυστυχώς από τα αναλώσιμα δεν μπορώ να είμαι σίγουρος. Τα λάστιχα έχουν αλλαχτεί, αλλά είναι λογικό για 4 ετών μηχανή (συν ότι τα πρώτης τοποθέτησης δεν λένε τίποτα). Δίσκοι-Τακάκια είναι σε άριστη κατάσταση, αλλά μπορεί είτε να λέει αλήθεια (λίγα χιλιόμετρα) ή να έχουν αλλαχτεί πρόσφατα. Η αλυσίδα είναι σε καλή κατάσταση και τα υγρά (λάδια, υγρά φρένων και ψύξης) έχουν αλλαχτεί πρόσφατα για προληπτικούς λόγους. Ουφ... Πώς γίναμε έτσι ρε γμτ. Βλέπεις καλοσυντηρημένο μηχανάκι με χιλιόμετρα, δεν το παίρνεις γιατί έχει χιλιόμετρα. Βλέπεις προσεγμένο μηχανάκι, με λίγα χιλιόμετρα, δεν το παίρνεις γιατί είσαι καχύποπτος...

Ξέρουμε κανένα καλό service (αντιπροσωπεία ή εξουσιοδοτημένο) στην περιοχή της Αττικής;

Ειπες τα παντα.. Εκτος απ το ποσα χιλιομετρα.. λεει

Είναι μοντέλο του '08 και έχει 5000χμ. Χρησιμοποιείται όμως για πίστα και όχι για εκδρομές/βόλτες.

Ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση!

Για ιδιώτη πρόκειται, γι' αυτό ρώτησα αν είναι εύκολο να γίνει... Σκέφτομαι ότι ίσως ένας ιδιώτης δεν θέλει να μπει στον κόπο να το κάνει, αν δεν είναι τόσο απλό. Δυστυχώς από τα αναλώσιμα δεν μπορώ να είμαι σίγουρος. Τα λάστιχα έχουν αλλαχτεί, αλλά είναι λογικό για 4 ετών μηχανή (συν ότι τα πρώτης τοποθέτησης δεν λένε τίποτα). Δίσκοι-Τακάκια είναι σε άριστη κατάσταση, αλλά μπορεί είτε να λέει αλήθεια (λίγα χιλιόμετρα) ή να έχουν αλλαχτεί πρόσφατα. Η αλυσίδα είναι σε καλή κατάσταση και τα υγρά (λάδια, υγρά φρένων και ψύξης) έχουν αλλαχτεί πρόσφατα για προληπτικούς λόγους. Ουφ... Πώς γίναμε έτσι ρε γμτ. Βλέπεις καλοσυντηρημένο μηχανάκι με χιλιόμετρα, δεν το παίρνεις γιατί έχει χιλιόμετρα. Βλέπεις προσεγμένο μηχανάκι, με λίγα χιλιόμετρα, δεν το παίρνεις γιατί είσαι καχύποπτος...

Ξέρουμε κανένα καλό service (αντιπροσωπεία ή εξουσιοδοτημένο) στην περιοχή της Αττικής;
    σε χοντα μη σε απασχολουν τα χιλιομετρα

συνεγειο σε πια περιοχη θες??
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Δεν είναι τόσο ότι με απασχολούν τα χιλιόμετρα, όσο το αν είναι εντάξει απέναντί μου. Γιατί αν δεν είναι, τότε μπορεί να υπάρχει κάποιο σοβαρότερο πρόβλημα που δεν αναφέρει..

Δεν έχω κάποια περιοχή στα "αγαπημένα". Ψάχνω ένα σωστό μαγαζί με γνώση στα CBR και όρεξη να του ρίξουν (με το αζημίωτο φυσικά) μια ενδελεχή ματιά.

Είναι μοντέλο του '08 και έχει 5000χμ. Χρησιμοποιείται όμως για πίστα και όχι για εκδρομές/βόλτες.

Αν το δινει αρκετα φθηνα.. σκεψου το...

Αρκετοι δεν αγοραζουν μηχανες που εχουν μπει πιστα παντως...
    (καλυτερα μηχανη με 15.000 km αλλα να μην εχει μπει πιστα.)

Δεν είναι τόσο ότι με απασχολούν τα χιλιόμετρα, όσο το αν είναι εντάξει απέναντί μου. Γιατί αν δεν είναι, τότε μπορεί να υπάρχει κάποιο σοβαρότερο πρόβλημα που δεν αναφέρει..

Δεν έχω κάποια περιοχή στα "αγαπημένα". Ψάχνω ένα σωστό μαγαζί με γνώση στα CBR και όρεξη να του ρίξουν (με το αζημίωτο φυσικά) μια ενδελεχή ματιά.
    Αν μενεις βορεια -> εδω

ποσα ζηταει??

αν θες μαστορα εξουσιοδοτημενο:
    Ν. ερυραια ο πισσαρης, αξιζει η αποσταση,
    Ηλιουπολη, Ο Γκινωσατης.

απο μη εξουσιοδοτημενο ρωτα τον Ακη (aka Catmaster)

καποτε ειχαμε και ενα βελτιωτη, αλλα δε τριγυριζει στα μερη μας πλεον...
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

McTalas έχεις pm με λεπτομέρειες. Δεν ξέρω αν γράφει/διαβάζει κάποιος γνωστός του ανθρώπου...

Πανοπτικέ θενκς για τις πληροφορίες! Θα δω ποιό συνεργείο βολεύει τον πωλητή (θα το φέρει αυτός) και θα επιλέξω από αυτά που μου είπατε.

Re: Re: Πραγματικά χιλιόμετρα σε Ss

Αρχικά δημιουργήθηκε από cosgili
    Δες δισκοπλακες, τακακια, λαστιχα, αλυσιδα, λαδια, υγρα φρενων...αυτα θα σου δωσουν ενα στιγμα περι χιλιομετρων
    Ειναι δυνατον απο τα λαδια να καταλαβεις τα πραγματικα χιλιομετρα ενος κινητηρα?

Εκτος απο τις δισκοπλακες που αλλαζονται πιο σπανια, ολα τα υπολοιπα ειναι αναλοσιμα που αλλαζονται καθε 10 το πολυ 15 χιλιαδες χιλιομετρα.

Δηλαδη επειδη για παραδειγμα αλλαξα αλυσιδογραναζα (για τριτη φορα!) στο 60 χιλιαδων χιλιομετρων μηχανακι, εγινε ξαφνικα το κουτιου?
    money cant buy me love !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
    Αρκετοι δεν αγοραζουν μηχανες που εχουν μπει πιστα παντως...
    Επίσης, πάνω σ' αυτό... Τα μηχανάκια αυτά, έχουν φτιαχτεί για να μπαίνουν πίστα. Μου φαίνεται πολύ "περίεργο" για έναν ιδιοκτήτη SS να μην μπαίνει πίστα και ακόμα πιο περίεργο ή ειρωνικό για έναν μελλοντικό ιδιοκτήτη SS, να ψάχνει μηχανή που δεν έχει μπει πίστα.. Είναι σαν να έχεις πάρει 30 γκόμενες και ξαφνικά να ψάχνεις παρθένα στα 25 να την παντρευτείς... If you know what I mean.
    Αυτό που δεν θα ήθελα σίγουρα, είναι να πάρω μηχανή από κάποιον που δεν τη προσέχει και δεν τη σέβεται. (προσεκτικό ζέσταμα, σωστή συντήρη κτλ)

Κάθε πότε αλλάζουμε χοντρικά δισκόπλακες;

Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
    Ίσα ίσα
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Σελίδα 1 από 6 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Θέση-σταση οδήγησης ΟΧΙ σε SS ή street μηχανές γενικότερα
    από Cpt. Haddock στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 49
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2007, 18:36
  2. Δικαβαλο σε ss.
    από ktm640lc4 στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2007, 08:48
  3. Mε πλαινες βαλιτσες σε ss με ποσα ταξιδευεις;;
    από ktm640lc4 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket