Σελίδα 6 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 124

Θέμα: Το θρυλικό ΡΟΝΥ έτοιμο να ξαναβγεί στους δρόμους

Σοβαρά τώρα .
    Εκτός απο γκρίνια και μιζέρια που δεν οδηγούν πουθενά γιατί να μη δείξουμε λίγη (έστω) εμπιστοσύνη στην όποια Ελληνική προσπάθεια?

Στο κάτω της γραφής , αν σου "σπάσει" το ελληνικό μπορείς να βρείς τον κατασκευαστή και να του το φέρεις στο κεφάλι..
    Αν σου σπάσει το ινδικό ή το κινέζικο μόνο το δικό σου κεφάλι μπορείς να κατηγορήσεις..

Α! πάρτε και μια καινούργια Ελληνική πατέντα... "Κατασκευάσαμε τo πρώτο ηλιακό ασανσέρ!"

http://loutraki1.blogspot.com/2011/11/o.html

Και δεν είναι μακέτο(α) Ε?

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Το Pony δεν ειναι για αστικη μετακινηση αν και επειδη θα σφιξουν και αλλο οι κ*λοι το βλεπω να γινεται και αυτο... ειναι εργαλειο δουλειας και αν ισχυουν τα 7000 της τιμης ειναι μια χαρα! Εδω πουλανε κατι σαπακια αγροτικα 20ετιας με 3000, τα 7000 σας πειραξαν; Για καινουργια, επειδη το εχω ψαξει προσφατα, απο 7500 μονο κατι Κινεζιες C&C με 1100 κ.εκ. παιζουν και μετα οι τιμες εκτοξευονται πανω απο τα 10000...

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από takis-kk
    Α! πάρτε και μια καινούργια Ελληνική πατέντα... "Κατασκευάσαμε τo πρώτο ηλιακό ασανσέρ!"

http://loutraki1.blogspot.com/2011/11/o.html

Και δεν είναι μακέτο(α) Ε?
    Υδριάδα ...
    Accipere quam facere praestat injuriam

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Το Pony δεν ειναι για αστικη μετακινηση αν και επειδη θα σφιξουν και αλλο οι κ*λοι το βλεπω να γινεται και αυτο... ειναι εργαλειο δουλειας και αν ισχυουν τα 7000 της τιμης ειναι μια χαρα! Εδω πουλανε κατι σαπακια αγροτικα 20ετιας με 3000, τα 7000 σας πειραξαν; Για καινουργια, επειδη το εχω ψαξει προσφατα, απο 7500 μονο κατι Κινεζιες C&C με 1100 κ.εκ. παιζουν και μετα οι τιμες εκτοξευονται πανω απο τα 10000...
    Εγω που κοιταξα βρηκα μια χαρα μεταχειρισμενα Fiat Doblo και Corsa Van για 6000-7000.Και αμα θελει κανεις εργαλειο για εκτος δρομου,στην γερμανικη αγορα υπαρχουν αξιοπρεπεστατα Land Cruiser με 7000.Μπορει να ειναι 15ετιας,αλλα αποδεδειγμενα αξιοπιστα και με αξεπεραστες δυνατοτητες για εκτος δρομου.
    Για να δικαιολογησει τιμη 7000 το Pony,περιμενω κινητηρα τεχνολογιας αρχων 2000 και αντιστοιχο εσωτερικο.Αμα δω κινητηρα απο Peugeot απο τα τελη του 90 και εσωτερικο απο τοτε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Takata Dome
    Εγω που κοιταξα βρηκα μια χαρα μεταχειρισμενα Fiat Doblo και Corsa Van για 6000-7000.Και αμα θελει κανεις εργαλειο για εκτος δρομου,στην γερμανικη αγορα υπαρχουν αξιοπρεπεστατα Land Cruiser με 7000.Μπορει να ειναι 15ετιας,αλλα αποδεδειγμενα αξιοπιστα και με αξεπεραστες δυνατοτητες για εκτος δρομου.
    Για να δικαιολογησει τιμη 7000 το Pony,περιμενω κινητηρα τεχνολογιας αρχων 2000 και αντιστοιχο εσωτερικο.Αμα δω κινητηρα απο Peugeot απο τα τελη του 90 και εσωτερικο απο τοτε...
    Δεν μιλαμε για μεταχειρισμενα, αλλα για καινουργια. Εκτος αυτου, τα τυπου Corsa Van τι να τα κανεις; Γιανα μεταφερεις κανα δεμα καλα ειναι αλλα μεχρι εκει. Πλεον με 7000 βρισκεις και στην εγχωρια αγορα θηρια τετρακινητα σε τιμες ξεφτιλα... τη βενζινη ποιος θα βαζει δεν ξερω...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peter86

Honda bros pgm 400 '06-'09 45.000 χλμ.
    Suzuki Βandit 650 '09-'15 120.000 χλμ.
    Βmw k1300s '15 -

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peter86
    Είναι τραγικό να κλαίτε κάποιοι για μία ελληνική προσπάθεια.
    Είναι έξυπνο που το αμάξι έχει ως στόχο τους επαγγελματίες.Έτσι θα καταφέρει να αναπτυχθεί , να βγάλει μοντέλα επιβατικά, να ανοίξουν θέσεις εργασίας κτ.λ.
    Γιατί αμά έχει επώνυμο μοτέρ (ακούστηκε ακόμα και για το μοτερ του yaris δ ξέρω για πιο 1.0 ή 1.33 και αντίστοιχα σασμάν,όπως και για τον ΤU του γκρουπ PSA) θας σας χάλαγε να το είχατε για την δουλεία σας???για την οικοδομή ,για τα ταχυδρομεία και ότι μπορείς να φανταστείς....
    Κάπου διάβασα ότι θα εξοπλίζεται και με ΑΒS.Τι άλλο θελετε δηλαδή???
    Αρκεί πάντα να κρατηθεί το κόστος εκεί κοντα στα 7000 ευρώπουλα....
    Μην το γκαντεμιάζεται.....
    Honda bros pgm 400 '06-'09 45.000 χλμ.
    Suzuki Βandit 650 '09-'15 120.000 χλμ.
    Βmw k1300s '15 -

Δεν μιλαμε για μεταχειρισμενα, αλλα για καινουργια. Εκτος αυτου, τα τυπου Corsa Van τι να τα κανεις; Γιανα μεταφερεις κανα δεμα καλα ειναι αλλα μεχρι εκει. Πλεον με 7000 βρισκεις και στην εγχωρια αγορα θηρια τετρακινητα σε τιμες ξεφτιλα... τη βενζινη ποιος θα βαζει δεν ξερω...
    Αστο το Corsa Van αν δε θες...Fiat Doblo με 1.3 πετραιλοκινητηρα δεν ειναι ιδανικο?Αμα στα εκτος δρομου δε θες θηρια,ε παρε ενα Daihatsu Terios και μια χαρα!
    Εγω δεν εχω κανενα λογο να μη θελω να παει καλα.Ελπιζω να δουμε μια καλη προσπαθεια.Αυτο που με χαλαει ειναι οτι βαζουμε χαμηλα τον πηχη.40 χρονια τωρα,κανενας δεν καταφερε ποτε να φτιαξει μια προσπαθεια για να κοντραρει στα ισα καποιες αυτοκινητοβιομηχανιες.Σε περιοδο κρισης δεν γινεται να ζηταω υπερσυγχρονη τεχνολογια και ποιοτητα θα μου πειτε.Και δικιο εχετε.Τι να πω,μαλλον ονειρα κανω δυστυχως...

Αστο το Corsa Van αν δε θες...Fiat Doblo με 1.3 πετραιλοκινητηρα δεν ειναι ιδανικο?Αμα στα εκτος δρομου δε θες θηρια,ε παρε ενα Daihatsu Terios και μια χαρα!
    Εγω δεν εχω κανενα λογο να μη θελω να παει καλα.Ελπιζω να δουμε μια καλη προσπαθεια.Αυτο που με χαλαει ειναι οτι βαζουμε χαμηλα τον πηχη.40 χρονια τωρα,κανενας δεν καταφερε ποτε να φτιαξει μια προσπαθεια για να κοντραρει στα ισα καποιες αυτοκινητοβιομηχανιες.Σε περιοδο κρισης δεν γινεται να ζηταω υπερσυγχρονη τεχνολογια και ποιοτητα θα μου πειτε.Και δικιο εχετε.Τι να πω,μαλλον ονειρα κανω δυστυχως...
    Ρε ας έχει ψιλοπρόσφατη τεχνολογία, δε με χαλάει...
    Αν δε σπάει και δε σκορπάει, έχει τιμούλα χαμηλή και παρέχει μια σχετική ασφάλεια δε βλέπω λόγο να μην το προτιμήσουμε για εργαλείο δουλειάς.
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

ΙΠΠΕΡΣΑΚΑΤΗΣ Το avatar του/της maeonapii-1100

Άντε πάλι...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Ρε ας έχει ψιλοπρόσφατη τεχνολογία, δε με χαλάει...
    σε δε σπάει δε χαλάει και φτηνό είχε βγει μόνο ο σκαραβαίος από το 1938 αλλά τον είχε σχεδιάσει εξολοκλήρου ένας Φερδινάνδος Πόρσε
    http://www.youtube.com/watch?v=QSb5s...eature=related

Αν δε σπάει και δε σκορπάει, έχει τιμούλα χαμηλή και παρέχει μια σχετική ασφάλεια δε βλέπω λόγο να μην το προτιμήσουμε για εργαλείο δουλειάς.
    λόγω της μετεγγραφής μας όχι πιά Δυναμό Μόσχας αλλά ΦενέρΜπαχτσέ, κι όπως έμαθα από 2012 Ζενίτ Καζάν κι ας με μισήσουν Παπαθεμελής και Ψωμιάδης και Καρατζαφέρης

Ναι μια χαρα το Terios, απο 5000 ευρω τα ετοιμα προς διαλυση και 7000 αρχιζουν τα αξιολογα... σκυλι δε λεω, αλλα με καταναλωση γ@μ@τ@ και περιορισμενους χωρους. Τα Doblo, Berlingo, Kangoo κτλ ειναι πολυ καλα αλλα πλεον το ζητουμενο θα ειναι να εχεις ενα οσο το δυνατον πιο απλο και οικονομικο αμαξι και το γεγονος οτι θα ειναι ελληνικης κατασκευης ειναι στα + αφου θελεω να πιστευω οτι τα ανταλλακτικα του θα ειναι φθηνα και πολυ ευκολα να τα βρεις... ασε τις πατεντες που σιγουρα θα παιξουνε. Αλλωστε δεν μπορουμε να μιλαμε αντιπαραθετωντας μεταχειρισμενα αμαξια απεναντι σε ενα καινουργιο... τα μεταχειρισμενα θα κανουν τον κυκλο τους και τερμα. Μετα;

Ειναι πολυ εξυπνη η κινηση να παρουσιαστει τωρα ενα τετοιο αυτοκινητο. Δεν ξερω να το εχετε καταλλαβει αλλα θελουμε δεν θελουμε θα γυρισουμε στα βασικα... τερμα τα σαλονια με δερμα, τα ταμπλο με επενδυση τριανταφυλλιας, το ραδιοcd 450W και ο τετραζωνικος κλιμαστισμος... η ιστορια εχει αποδειξει οτι τα 2CV, οι σκαραβαιοι τα Yugo κτλ προσεφεραν ακριβως το αντιθετο. Αντοχη και απλη κατασκευη για να εξυπηρετησουν τις βασικες αναγκες μετακινησης. Μακαρι το Pony να ειναι κατι αντιστοιχο, ειμαι σιγουρος οτι θα τυχει μεγαλης ανατοποκρισης και αποδοχης.

Ας μη το θαβουμε ακομη δεν βγηκε, στην τελικη θελουμε η δεν θελουμε μια παραγωγικη βαση στην χωρα μας επιτελους;

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius
    Μακάρι να πετύχει αλλά με 7000 βρίσκεις μεταχειρισμένα εγνωσμένης αξιοπιστίας και με παραπάνω ανέσεις και ασφάλεια. Εκτός αυτού ο τυπικός Νεοέλλην είναι φιγουρατζής ακόμα κι όταν πρόκειται να αγοράσει επαγγελματικό και το pony δεν έχει πουλ-μουρ factor.

Αυτό που λέει ο Takata για μικρό ντηζελοκινητήρα με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο, αν οι diesel εκδόσεις των Samurai/Jimny (και του Niva) έρχονταν εδώ πιστεύω ότι θα είχαν πουλήσει πάρα πολύ καλά. Αναρωτιέμαι τι ξέρουν οι αντιπρόσωποι που εγώ δεν το πιάνω και δεν τα έφεραν ποτέ.

...το Pony δεν είναι τετρακίνητο ε;...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    ολοι θα θελαμε να υπηρχε καποιο ειδος αυτοκινητοβιομηχανιας στην ελλαδα και πιστευω ολοι θα τη στηριζαμε αν ηταν σοβαρη προσπαθεια
    ενα απο τα πιο επιτυχημενα μοντελα της ελληνικης αγορα ηταν το βολιωτικο sunny το οποιο ηταν τερας αντοχης και φθηνο στη συντηρηση
    πιστευω πως η ελληνικη αγορα λογω μεγεθους δεν μπορει να στηριξει μια προταση με μεγαλη ελληνικη συμμετοχή επειδη υπαρχει σκληρος ανταγωνισμος απο την ασια και προσεχως την κινα
    μπορει ομως αρχικα να προσελκυσει εργοστασια συναρμολογησης επωνυμων κατασκευαστων οπως καναν οι τουρκοι με toyota honda fiat και οχι μονο
    σκεφτείτε αν συναρμολογουσαμε aygo πχ ποσα παραπανω θα ειχαν πουληθει και ποσα λεφτα θα γυριζαν στη χωρα με τη μορφη μισθων, φορων, ασφαλιστικων εισφορων κλπ

Εκδικητικό μέλος Το avatar του/της John Steed
    Δεν ξερω να το εχετε καταλλαβει αλλα θελουμε δεν θελουμε θα γυρισουμε στα βασικα... τερμα τα σαλονια με δερμα, τα ταμπλο με επενδυση τριανταφυλλιας, το ραδιοcd 450W και ο τετραζωνικος κλιμαστισμος...

η ιστορια εχει αποδειξει οτι τα 2CV, οι σκαραβαιοι τα Yugo κτλ προσεφεραν ακριβως το αντιθετο.

Αντοχη και απλη κατασκευη για να εξυπηρετησουν τις βασικες αναγκες μετακινησης. Μακαρι το Pony να ειναι κατι αντιστοιχο, ειμαι σιγουρος οτι θα τυχει μεγαλης ανατοποκρισης και αποδοχης.

Ας μη το θαβουμε ακομη δεν βγηκε, στην τελικη θελουμε η δεν θελουμε μια παραγωγικη βαση στην χωρα μας επιτελους;

"Qu ils mangent de la brioche"

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    Υδριάδα ...
    για το εν λογω εργο, επειδή εχω ινφο απο πρωτο χερι, το υπ. Αιγαιου εχει κανει συμβαση με τους νερουλαδες για τον επόμενο χρόνο, μιας και αυτό τα πληρώνει. Ο δημαρχος ζητησε από κει και έπειτα περιορισμένοι ποσότητα. Δεν φανταζεστε για τί τζιρο των νερουλαδων μιλάμε, στα νησιά...

Σελίδα 6 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 88
    Τελευταίο μήνυμα: 29/01/2007, 22:02
  2. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 02/09/2005, 20:09
  3. Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2005, 06:33
  4. Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 05/03/2005, 14:54
  5. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 10/05/2004, 20:33