Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 116

Θέμα: Ενεργειακο τζακι

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Έχεις μείνει σε σπίτι με ενδοδαπέδια θέρμανση με ρεύμα;
    Θα αλλάξεις άποψη!
    Η ενδοδαπέδια όμως για το ελληνικό κλίμα είναι ίσως λίγο ασύμφορη (τουλάχιστον η πετρελαίοου) καθώς είναι καλή για όταν καίει συνέχεια. Γιατί αν δεν καίει συνέχεια, αργεί να ζεστάνει και καταναλώνει πολύ μέχρι να ζεσταθεί.

Και υπάρχει και το ιατρικό θέμα όπου δεν είναι καλό να παίρνουμε θερμότητα από τα άκρα καθώς αυτό προκαλεί ρευματικές παθήσεις.
    Yamaha FZS 600

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Πετρέλαιο ακριβότερο και δεν γλυτώνεις νερά, σωλήνες, κυκλοφορητές, δοχεία διαστολής, βαλβίδες εκτόνωσης, καυστήρα, λέβητα, δεξαμενή, συντήρηση.
    Φ.Α. μια από τα ίδια. Εκτός και αν συνδέσεις φα με συσκευή παραγωγής ηλεκτρισμού ώστε να σου σηκώνει την ενδοδαπέδια (ε, αυτό δεν ξέρω μετά πόσο συμφέρει, δεν το έχω δει καθόλου...)
    Δεν θα το παρααναλυσω

Αλλα με ΦΑ με τις επιτοιχιες μονάδες (γιατι μπορει να χρειαστεις 2 αντι για 1) ειναι τζαμπα απο πλευρας συντηρησης.

Τεσπα

Για τζακι λεγαμε

Αρχικά δημιουργήθηκε από panagath
    Και υπάρχει και το ιατρικό θέμα όπου δεν είναι καλό να παίρνουμε θερμότητα από τα άκρα καθώς αυτό προκαλεί ρευματικές παθήσεις.
    E;
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
    Τεσπα

Για τζακι λεγαμε
    Που να πιάσουμε και την ανάλυση της τζακόσομπας!

(που παρεπιπτόντως είναι γ@μάτη ιδέα)
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    E;
    Η γνωστη @@ των "μαστορων" που αν δεν το γνωρίζεις κατι το ξορκίζεις

Δε προκαλει προβλημα, απλα αν εχεις προβλημα με ρευματικα δε κανει.

απλα αν εχεις προβλημα με ρευματικα δε κανει.
    Οχι μόνο κάνει αλλά πολλοί ψαγμένοι ιατροί την συνιστούν ανεπιφύλακτα

Οχι μόνο κάνει αλλά πολλοί ψαγμένοι ιατροί την συνιστούν ανεπιφύλακτα

Εχε τα πόδια σου ζεστά την κεφαλή σου κρύα!

Ελεγε η γιαγιά μου...

Highway To Hell... Το avatar του/της Boxer
    Δεν θα το παρααναλυσω

Αλλα με ΦΑ με τις επιτοιχιες μονάδες (γιατι μπορει να χρειαστεις 2 αντι για 1) ειναι τζαμπα απο πλευρας συντηρησης.

Τεσπα

Για τζακι λεγαμε

για τζακι λεγαμε αλλα δεν πειραζει.. ολες οι ιδεες καλες ειναι...

επιτοιχιος λεβητας με ηλεκτρικο.... καμμια γνωμη ; εμπειρια...
    Keep on rocking in a free world !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από manianisg
    καλα αμα πιστευεις οτι θα ζεσταθεις με λιοκλαρα τοτε...
    ξερεις τι ποσοστητα θες?
    ξερεις που θα τα βρεις κ πως θα τα μεταφερεις/τροποποιησεις ωστε να καουν
    νομιζεις οτι εχουμε γκαζον οπως στην Βαυαρια...αγκαθια εχουμε φουλ!!!
    ξερεις..ξερεις..

τελος!!!...για το κλιμα της ελλαδας που η υγρασια ειναι το κυριο χαρακτηριστικο ΔΕΝ υπαρχει καλυτερο ειδος θερμανσης απο το καλοριφερ..τα υπολοιπα ειναι ημιμετρα κ λειτουργουν επικουρικα...
    το καλοριφερ ζεστενει,στεγνωνει τοιχους δαπεδα αποβαλει πασα υγρασια κ ακομα εχεις κ ''τζαμπα'' ζεστο νερο.σιγουρα κοστιζει το πετρεκαιο δεν αμφιβαλω αλλα για οποια αλλη ενναλακτικη πρεπει να τα βαλεις ΟΛΑ ΚΑΤΩ κ να δεις εαν αξιζει τον κοπο..συνηθως η διαφορα (κερδος) ειναι ελαχιστη αλλα δυστηχως αυτο το βλεπουμε κατοπιν εορτης....

υ.γ το ιδιο εγινε κ με το υγραεριο στα αυτοκινητα.ολοι τα εσκασαν καννονικα,ξηλλωσαν ρεζερβες,εβγαλαν καροτσες....για να βαλουν δεξαμενη γκαζιου που ειναι φθηνο....ε..κατσε να δεις που θα παει...αμμεσα!
    άντε μιας και έχουμε χρόνο σήμερα....

αφιέρωσες 10 λεπτά να απαντήσεις, αλλά προφανώς δεν αφιέρωσες 2-3 για να διαβάσεις τί έγραψα.
    Σε ποιο σημείο του ζήτησα (γράφουμε στο θέμα του boxer αν το ξέχασες) να πηγαίνει ο ίδιος να μαζεύει και να κατασκευάζει το δικό του καύσιμο? Υπάρχουν εταιρείες που το κάνουν και σου πουλάνε το προϊόν.
    Φαντάζομαι ότι και για το πετρέλαιο δεν του προτείνεις να κάνει μια δική του γεώτρηση και να το χρησιμοποιεί. Τώρα αν θα λέγεται pappas oil ή μπάρμπας wood ο προμηθευτής του, δεν έχει και μεγάλη σημασία. Το ότι το ένα κοστίζει πλέον (και άγνωστο στο μέλλον) 920€ ο τόνος ενώ το άλλο κοστίζει κάτω από 500€ - για την ΙΔΙΑ θερμική απόδοση - φαντάζομαι είναι κάτι που έχει σημασία. Το θέμα σωστής ποσότητας και ποιότητας πετρελαίου, είναι πάλι άλλο θέμα...

Το ότι εγώ, ή κάποιος άλλος, μπορεί να έχει 100 στρέμματα ελιές και θέλω να δω αν μπορώ να τις εκμεταλλευτώ ΚΑΙ για τη θέρμανσή μου, αυτό είναι ένα άλλο θέμα. Έλα πες μου τότε ότι δεν μπορώ να ζεσταθώ με λιόκλαρα.

Συμφωνώ και εγώ ότι το καλοριφέρ είναι η καλύτερη θέρμανση για τα ελληνικά δεδομένα. Η διαφωνία μας είναι στο καύσιμο.
    Επειδή είναι ένα θέμα που είναι σχετικά άγνωστο στην ελλάδα και επειδή εάν προτείνεις κάτι εναλλακτικό αυτόματα χαρακτηρίζεσαι γραφικός από τους παντογνώστες, κάνε πρώτα την στοιχειώδη έρευνα που χρειάζεται για να είσαι επαρκώς ενημερωμένος και μετά έλα να καταθέσεις την γνώση σου και όχι απλά την άποψή σου.

Συγχωρείσαι βέβαια αν είσαι βενζινάς

την παράγραφο με το αέριο στα αυτοκίνητα την αφήνω ασχολίαστη...

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity
    ρε αφηστε τις κοκορομαχίες και πειτε μου (Blackbusa ακουςςς???) που το έχει 60 ευρώ τον τόνο το ξύλο ?
    Απ΄τους δυο μας ποταμούς
    θα γευτεί μια νύχτα η έρημος καρπούς.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της GABBER
    Δεν ξέρω τι λετε εσείς , εγώ πάντως έχω πάρει ένα αλυσοπρίονο με 200 ευρώ και όπου ακούσω κλαδέματα τρέχω , με αποτέλεσμα να έχω "βγάλει " τα ξύλα μου τα τελευταία 3 χρόνια που μετακόμισα στα Μεσόγεια. Από ελιές άλλο τίποτα ....

Αποτέλεσμα ??? Έχω να κάψω καλοριφέρ 3 χρόνια. Αir Condition (inverter , εννοείται) επικουρικά και κατά τα άλλα τζάκι.

Ενεργειακό δεν έχω ( το σκέφτομαι) αλλά , από όπου περνάει η καμινάδα(μεζονέτα) η διαφορά στη θερμοκρασία είναι αισθητή... Φαντάζομαι αν υπήρχαν αεραγωγοί... Όσο για τα μοτέρ και τον θόρυβο τους , που ανάφερε κάποιος, δεν είναι απαραίτητα όταν μιλάμε για μεζονέτες καθώς ως γνωστόν ο ζεστός αέρας παει προς τα πάνω...

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Κάτι θα ξέρουνε οι βόρειοι που έχουνε σχεδόν όλοι ενδοδαπέδιες
    Ξέρουν ότι αποκτάς υπεραιμίες στα πόδια και όταν βγεις στο κρύο πας για γάγγραινα..
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Ξέρουν ότι αποκτάς υπεραιμίες στα πόδια και όταν βγεις στο κρύο πας για γάγγραινα..
    Υπεραιμία με την ενδοδαπέδια;
    Από πότε;
    Εκτός και αν έχεις το θερμοστάτη στους 40 βαθμούς εμπλοκή, κυκλοφορείς με το στρινγκάκι μέσα στο σπίτι και με φαρδιά βεντάλια στο χέρι και ξάφνου στη βαράει να παίξεις κυνηγητό στο χιόνι στους -30

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Από πότε;
    Από πάντα ρε Στέλιο, σοβαρά ..

Αυτός ήταν ο κύριος λόγος που εγκαταλείφθηκε η ενδοδαπέδια, πριν καν πάρει κάποιο σοβαρό μερίδιο στην αγορά..
    (τουλάχιστον πριν 10-15 χρόνια... αν τελευταία ξαναεμφανίστηκε, δεν το γνωρίζω.. ούτε και τους λόγους..)
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Από πότε;
    Εκτός και αν έχεις το θερμοστάτη στους 40 βαθμούς εμπλοκή, κυκλοφορείς με το στρινγκάκι μέσα στο σπίτι και με φαρδιά βεντάλια στο χέρι και ξάφνου στη βαράει να παίξεις κυνηγητό στο χιόνι στους -30

Σε Είδα;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Η μικροβιολογια λυνει το ενεργειακο (βενζινη τελος)
    από xristos x στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 19/08/2010, 03:17
  2. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 22/06/2009, 20:44
  3. Lcd Tv στο Τζακι ;
    από Boxer στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 27/11/2006, 19:16

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε