Σελίδα 6 από 18 ΠρώτοΠρώτο 123456789101116 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 260

Θέμα: Οι προβληματισμοι του rezequet

ειδικός χρήστης Το avatar του/της Rezeguet
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    Ααα ναι σε αυτο εχεις δικιο

Ο καθενας εχει την ελευθερια να διατυπώνει τσι αποψεις του

Απλα και εγω εχω το δικαίωμα να τις χαρακτηρίζω οπως τους αρμοζει --->
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

πολυ το παω αυτο το παιδι

παρε

O Captain! my Captain! our fearful trip is done;
    The ship has weathered every rack, the prize we sought is won;
    The port is near, the bells I hear, the people all exulting,
    While follow eyes the steady keel, the vessel grim and daring.

ελα ρε ο ιδι το καλυτερο παιδι λεμε...

ξερει και τα καλυτερα site...

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    στο www.pinoyme-oli-mera-mayro.gr

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    Ελλην ειναι ο λαμβανων την Ελληνικη παιδεια

Ειτε ειναι απο 100 γενιες Ελληνας ειτε απο 5

Αντε να γινει και η πιστα να στριψουμε και εμεις ως.......Ελληνες!!!
    Εγω παντως ξερω πολλους που ειναι 100 γενιες "Ελληνες" και δεν εχουν την Ελληνικη παιδεια. Δηλαδη το να εισαι Ελληνας με την σημασια που του εχουν δωσει οι αρχαιοι φιλοσοφοι , δεν παιζει ρολο σε ποιο γεωγραφικο μηκος και πλατος εχεις γεννηθει αλλα ο τροπος που σκεπτεσαι κα;ι η σταση ζωης σου γενικοτερα. Παντως καλο θα ηταν ολοι να διαβαζουμε περισοτερο ιστορια γιατι οι γνωσεις του μεσου Ελληνα ειναι κατω του μετριου. Η Ιλιας περσι στην Δανια πουλησε 30000 αντιτυπα και στην Ελλαδα 3000. Αυτο τα λεει ολα (Και λεω η Δανια γιατι σε πληθυσμο ειναι κοντα με μας)

ΥΓ Που ειναι ο ΚΑΝΕΝΑΣ πως και δεν εχει επιληφθει του θεματος?
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8

Ti na prwtompalwsei kai ti na exighsei edw katanthsame na kataripsoume thn Ellhnikh Istoria se treis selides me vash silogismous kai ideologies.
    To be successfull in this world, promise everything deliver nothing...

Αρχικά δημιουργήθηκε από sunderlanos
    [B]Ti na prwtompalwsei kai ti na exighsei?

Ξερει αυτος δεν τον φοβαμαι.

Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
    kai egw afton perimenw gia na arxisw na lew...

alios den exei endiaferon...

xalara re seis... den xereste pu kathe toso edomesa mathenete kai mia nea theoria?

Παγανιστικόν μέλος Το avatar του/της Κανένας
    Βρε παιδιά μην κάνετε έτσι
    Έβλεπα αυτές τις μέρες το αφιέρωμα την ΝΕΤ για την μικρασιατική καταστροφή και αυτήν την στιγμή τα γεγονότα το 54 στην πόλη , στην εκπομπή Φάκελοι του γνωστού πρακτορισκου (Παπά χελά Α-λέξης)
    Ες αύριο τα σπουδαία
    και φυσικά
    εκάς οι βέβηλοι
    Παραμύθι δίχως δράκο, παραμύθι δίχως πέραση

φιλε Rezequet το σωσες......
    ετσι επρεπε να εχεις πει απο την αρχη.......αυτη ειναι η γνωμη σου και δικαιωμα σου
    δεκτες οι αντιθετες γνωμες σου, αλλα εχει σημασια και ο τροπος που τα λες......και η προσπαθεια επιβολης τους

σχολια του στυλ....ειστε ασχετοι, νομιζα οτι ειχα να κανω με εξυπνους κλπ κλπ, ΚΑΚΟδεχουμενα

φιλικα

ειδικός χρήστης Το avatar του/της Rezeguet
    μα καλα εγω αυτο το θεωρω αυτονοητο, γιατι να το πω ρε καλτζορτζη αφου ειναι η βαση του φορουμ αυτου. Γιατι δηλαδη σου εχε επιβαλει ποτε κανεις τιποτα εδωμεσα? Μεγαλοι ανθρωποι ειστε (θα ελεγα ειμαστε αλλα θα το παερεξηγουσατε) δεν θα πρεπε να σας επιβαλλουν κανενα τροπο σεψης η ιδεολογιες.

οσων αφορα το αλλο, τετοιες και παρομοιες προσβολες πηρα πολυ πιο πολλες αποτι ανταπεδωσα και βασικα μονο δικαιολογημενο ειναι οταν εσυ γραφεις σελιδες ολοκληρες και ο αλλος με μια λεξη που ειναι αμεση και εμεση προσβολη για σενα σου αναιρει αυτα που εγραφες τοση ωρα. Ε εκει σορυ τωρα αλλα και γω ανθρωπος ειμαι και τα παιρνω λιγο, να με συγχωρεσετε αν προσβαλα κανενα.

παντως πιστευω οσα ηταν να ειπωθουν ειπωθηκαν, δεν νομιζω να χρειαζεται πουθενα διασαφεινση, και αν χρειαζεται δεν νομιζω να θελησει καποιος να την κανω, οποτε βασικα θα μπορουσα να ισχυριστω και να γυρισουμε στην καθημερινη γαληνη του φορουμ, μιας και βαρεθηκα πραγματικα να τσακωνομαι (μα καλα γιατι πηγε στις διμαχες το θεμα?? δεν μπορουσε να παει στους προβληματισμους οταν ακομα και ο τιτλος του περιεχει την λεξη προβληματισμος?) και να εκτειθομαι σε 12000 μελη που ουτε καν γνωριζω καλα καλα εναν απο δαυτους... Γιαυτο δεν πορει να υπρξει ποτε σωικη συζητηση γιατι αμα πεις κατι στην πεφτουνε σαν αρπακτικα να σε καταπιουν. Φανταστειτε μονο οτι ολα τα quote που γινανε ητανε απο δικα μου λεγομενα και ηταν σχεδον ολα τους αντιθετα με μενα και πραγματικα χαρηκα οταν ενας εκανε quote αλλουνου ετσι για αλλαγη.

Αυτα και ελπιζω να εφαρμοσω καλυτερα το γνωστο ρητο καλυτερα να μασας παρα να μιλας ασχετα με το τι θα πεις.

O Captain! my Captain! our fearful trip is done;
    The ship has weathered every rack, the prize we sought is won;
    The port is near, the bells I hear, the people all exulting,
    While follow eyes the steady keel, the vessel grim and daring.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της makaronachis

Re: Re: Re: Re: Re: ΚΑΤΙ ΤΣΟΥΛΑΕΙ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Rezeguet

Και ναι οι ελληνικοι χωροι ειναι τουρκικοι στην πλειοψηφια τους. Πρεπει να διαβασετε κανενα βιβλιο ιστοριας γι να βαλετε λιγο τα πραγματα στην θεση τους. Δεν ειναι του θεματος και τις ωρας να αναλυσω ολη την ιστορια των τελευταιων 2500 ετων στον ανατολικο μεσογειακο και μεσοανατολιτικο κοσμο ωστε να καταλαβετε τι ειστε και απο που προερχεστε... με αλλα λογια δεν θελω να ειμαι εγω αυτος που θα σας πει πως δεν υπαρχει Αι Βασιλης...
    :rotflmao: :rotflmao:

Για μενα και αμα θελετε να το συζητησουμε, τοτε αλλου και οχι εδω.
    Trezegue,Εγώ θα ήθελα να μου το επιβεβαιώσεις οτί δεν υπάρχει Αη Βασίλης.Αλήθεια το λες?
    Ρε συ και στην Κρήτη ήταν τούρκοι,οι κρητικοί χοροί είναι τούρκικοι;Ο συρτός το πεντοζάλι (γρήγορο και σιγανό) η σούστα ο μαλεβυζιώτης η ρουμαθιανή σούστα ο πρινιανός ο απανωμερίτης και κάμποσοι άλλοι ξεχασμένοι είναι τούρκικοι?Πες μου γιατί κάνω μια μελέτη και δεν βρίσκω κανένα ειδικό να μου απαντήσει......Και αντίστοιχα οι μελωδίες τους ήταν και αυτές τούρκικες.
    Τρώω άρα υπάρχω.Τρώω περισσότερο,υπάρχω περισσότερο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της makaronachis

Re: Re: Re: Re: Re: ΚΑΤΙ ΤΣΟΥΛΑΕΙ

Για μενα και αμα θελετε να το συζητησουμε, τοτε αλλου και οχι εδω.
    Επίσης ερώτησις:Παραδίδεις και μαθήματα ιστορίας;Πόσο χρεώνεις;Γίνεται και δια αλληλογραφίας;
    Τρώω άρα υπάρχω.Τρώω περισσότερο,υπάρχω περισσότερο.

Μια πρόχειρη αναζήτηση για την ιστορία και την προέλευση του καφέ

*
    Ο καφές - ποικιλία Αράμπικα- ανακαλύφθηκε στα υψίπεδα της Αιθιοπίας και της Υεμένης τον 6 ο αιώνα μ.Χ. Μέχρι και τον 16 ο αιώνα καλλιεργούταν αποκλειστικά σε αυτές τις δύο χώρες.
    *
    Το 1600 ένας Ινδός Μουσουλμάνος ονόματι Μπάμπα Μπουντάν μετέφερε παράνομα σπόρους καφέ στην επαρχία της Μυσόρης στην Ινδία, όπου και αρχίζει συστηματική καλλιέργεια.
    *
    Μεταξύ 1620 και 1660 οι Ολλανδοί μετέφεραν σπόρους από την Ινδία και έστησαν φυτείες στις αποικίες τους στην Ιάβα και την Κεϋλάνη.
    *
    Γύρω στο 1700, ο καφές εισήχθη στην αυλή του Λουδοβίκου του 14 ου από τον Τούρκο πρέσβη Σουλεϊμάν Αγά. Το 1720 ένας αυλικός ονόματι Ματιέ ντε Κλιέ μετέφερε -μάλλον παράνομα- σπόρους στην αποικία της Μαρτινίκας όπου επίσης στήνεται σημαντική φυτεία. Ακολουθούν και άλλες αποικίες της Καραιβικής -μεταξύ των οποίων και η Γαλλική Γουιάνα- αλλά και η Ρευνιόν στον Ινδικό Ωκεανό.
    *
    Το 1727 ένας Βραζιλιάνος αντισυνταγματάρχης γοητεύει την γυναίκα του κυβερνήτη της Γαλλικής Γουιάνας και καταφέρνει να της αποσπάσει φυτά καφέ που μεταφυτεύει στην πατρίδα του. Μέσα στον επόμενο αιώνα η Βραζιλία γεμίζει φυτείες και μετά από την καταστροφή των φυτειών σε Ινδία, Κευλάνη και Ινδονησία το 1860 από μικρόβιο γίνεται η αδιαμφισβήτητη κυρίαρχος στην παγκοσμια παραγωγή.
    *
    Μεταξύ 1890 και 1930 επιχειρείται η διείσδυση του καφέ στην Δυτική Αφρική όπου και ανακαλύπτεται η αυτοφυής ποικιλία Ρομπούστα στις Δυτικες ακτές του Ζαίρ.
    *
    Το πρώτο μισό του 20ου αιώνα η καλλιέργεια του Αράμπικα εξαπλώνεται στην Λατινική Αμερική, από το Μεξικό και την Γουατεμάλα ως την Κολομβία και το Περού.
    *
    Το δεύτερο μισό του 20ου αιώνα η Ρομπούστα εξαπλώνεται σε Δυτική και Νότια Αφρική και αναβιώνει τις φυτείες σε Ινδία, Ινδονησία και Ινδοκίνα."

και αφου διαβασα και εγω και μορφωθηκα για τη ιστορια μας ρωταω κατι τον reze που τοσες μερες λεει...διαβαστε κανα βιβλιο!

Μας δινει λιγο την βιβλιογραφια που τα διαβασες ολα αυτα;
    Ετσι για να εχουμε μια αποψη!

Οταν μηλας για ιστορικα γεγονοτα και θες να εισαι συνεπεις στους συνομηλιτες σου θα πρεπει παντα να αναφερεις τις πηγες σου, ωστε να μπορει ο καθενας να ανατρεχει εκει και να του λυνονται καποιες αποριες που ενδεχομενος εχει. Αλλα και να μην μπορει κανενας να σε αμφισβητει (πχ. ο στρατος του Ξερξη σε ξηρα , θαλασσα μαζι και με τους βοηθητικους ανερχεντο στις 5283220 ανθρωπους (Ηροδοτος VII,186)). Μονο ετσι θα πρεπει να μηλαμε για ιστορια και οχι "ακουσα πως" ή "καπου διαβασα" κτλ.. Παντως σιγουρα τα σχολικα βιβλια περιεχουν ψηγματα αληθειας.

ειναι μαφια οπως και η αναθεματισμενη ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ! (πες μου μια εκκλησια που να εχει κανει τετοια πραγματα. Και μην μου πεις Πάπας γιατι εχει κανει πολλα αλλα πραγματα που πολυ απλα δεν συγκρινονται με ατ δικα μας χαλια)

Πολύ θα ήθελα να μάθω τις απόψεις σου, για τον χριστιανισμό και την σχέση του με τον ελληνισμο
    Κατά τα άλλα
    τι γνώμη έχεις για την θεωρεία του Φαλμεράιερ?

Σελίδα 6 από 18 ΠρώτοΠρώτο 123456789101116 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Που πάνε οι βίδες του Sv μου;
    από pksv στο forum Suzuki V2's
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 20/01/2006, 00:58
  2. Afro και οι γυναίκες του...
    από sniper στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 27/12/2005, 15:09
  3. Οι γελοίοι του υπουργείου
    από toyota στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 11/09/2005, 12:56
  4. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 14/08/2005, 23:07
  5. O ANEMOΣ και οι φίλοι του πάνε στην Δημητσάνα...
    από ΑΝΕΜΟΣ στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 22/06/2005, 07:32

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF