Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 87 από 87

Θέμα: Αναπληρωτής Εφορευτική Επιτροπή Εκλογές 2012

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Sapadak Προβολή μηνύματος
    Ευχαριστω για την επιβεβαιωση

Απλα επιβεβαιωνω αυτα που ελεγα νωριτερα, ο κοσμος δωρεαν, και οι δικαστικοι αντιπροσωποι επι πληρωμη

Θενκιουυυ
    Και προφανώς δεν είδες/άκουσες ποτέ δικαστ. αντοπρόσωπο να μοιράζεται την αμοιβή του με τους υπόλοιπους στο τμήμα του ή να αρνείται την αμοιβή του από τη στιγμή που οι λοιποί δε θα πληρωθούν ούτως ή άλλως.
    Ε, ούτε και εγώ...
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Καλεεεεεεεεεεεε....

Τόχουμε χάσει εντελώς ή θεωρούμε ότι ζούμε σε ένα κόσμο δίκαιο και αγγελικά πλασμένο ..??

Στην δουλειά σας (όποια και αν είναι...) μοιραστήκατε ποτέ τα λεφτά με κάποιον συνάδελφο που παίρνει λιγότερα..??

Ή αρνηθήκατε να πληρωθείτε παραπάνω από τον χαμηλόμισθο ..??
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από OldMan Προβολή μηνύματος
    Καλεεεεεεεεεεεε....

Τόχουμε χάσει εντελώς ή θεωρούμε ότι ζούμε σε ένα κόσμο δίκαιο και αγγελικά πλασμένο ..??

Στην δουλειά σας (όποια και αν είναι...) μοιραστήκατε ποτέ τα λεφτά με κάποιον συνάδελφο που παίρνει λιγότερα..??

Ή αρνηθήκατε να πληρωθείτε παραπάνω από τον χαμηλόμισθο ..??
    Θα εκπλαγείς!
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Εχετλαίος Προβολή μηνύματος
    Θα εκπλαγείς!
    Δεν θέλω!

Υ.Γ.
    Την κάνω για προεκλογικές ρακές και δηλώνω ευθαρσώς ότι είμαι πλέρια και αμέριστα με το πλευρό των δικαστικών αντιπροσώπων...!!!
    (ειδικά όταν το - αδρά πληρωμένο - καθήκον τους καλεί στου διαόλου το κατάκωλο και αφήνουν μόνες τις γυναίκες τους..
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Καμμένο μέλος Το avatar του/της ERRIKA
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Sapadak Προβολή μηνύματος
    Ευχαριστω για την επιβεβαιωση

Απλα επιβεβαιωνω αυτα που ελεγα νωριτερα, ο κοσμος δωρεαν, και οι δικαστικοι αντιπροσωποι επι πληρωμη

Θενκιουυυ
    Ο δικαστικός αντιπρόσωπος και (κατά ένα μικρό μέρος) ο γραμματέας κάνουν την ουσιαστική δουλειά. Η εφορευτική επιτροπή "εφ'ορά" και εγγυάται τις δημοκρατικές διαδικασίες. Τώρα αν δώσουν και κανα ψηφοδέλτιο ή φέρουν μακντόναλντ στο δικαστικό αντιπρόσωπο δεν'κακό....
    Dura lex, sed lex.

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ERRIKA Προβολή μηνύματος
    Ο δικαστικός αντιπρόσωπος και (κατά ένα μικρό μέρος) ο γραμματέας κάνουν την ουσιαστική δουλειά. Η εφορευτική επιτροπή "εφ'ορά" και εγγυάται τις δημοκρατικές διαδικασίες. Τώρα αν δώσουν και κανα ψηφοδέλτιο ή φέρουν μακντόναλντ στο δικαστικό αντιπρόσωπο δεν'κακό....
    Δηλαδη εσυ προτιμας να κανεις δουλεια και να πληρωνεσε ή να μη κανεις δουλεια και να μη πληρωνεσε (και απλα να τρως 15-20 ωρες της Κυριακη σου)

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Εχετλαίος Προβολή μηνύματος
    Και προφανώς δεν είδες/άκουσες ποτέ δικαστ. αντοπρόσωπο να μοιράζεται την αμοιβή του με τους υπόλοιπους στο τμήμα του ή να αρνείται την αμοιβή του από τη στιγμή που οι λοιποί δε θα πληρωθούν ούτως ή άλλως.
    Ε, ούτε και εγώ...
    Γιατί θα έπρεπε να το κάνει αυτό ο δικαστικός αντιπρόσωπος;

Αυτός αμοίβεται (πολύ σωστά) για τη δουλειά που κάνει η οποία είναι ιδιαιτέρως σοβαρή και υπεύθυνη.

Το γεγονός ότι η εφορευτική επιτροπή δεν παίρνει (ΚΑΚΩΣ, ΚΑΚΙΣΤΑ) μία δεν καθιστά λάθος το ορθό.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sergiosm Προβολή μηνύματος
    Γιατί θα έπρεπε να το κάνει αυτό ο δικαστικός αντιπρόσωπος;
    Kάποιος πρέπει να κάνει την αρχή στη διόρθωση του άδικου.
    Και επειδή το κράτος είναι απρόσωπο, ο δικ. αντιπρ. είναι απτό και υπαρκτό πρόσωπο. Θα μπορούσε να κάνει κάτι. Αν τον ένοιαζε.

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αυτό που κάνω εγώ είναι να μην στέλνω την αστυνομία σε όποιον δεν έρχεται οικειοθελώς, να κεράσω ό,τι φάμε και πιούμε, να τους επιτρέψω να είναι με βάρδιες, να φύγουν και να ξανάρθουν και γενικά η φάση είναι χαλαρή χωρίς ανούσιες τυπικότητες.

Από κει και πέρα, εγώ προσωπικά δεν δίνω λεφτά.
    Δεν είναι δικοί μου υπάλληλοι, ούτε τους αναγκάζω (εγώ προσωπικά) με τη βία να έρθουν. Αν θέλουν έρχονται, αν όχι δεν έρχονται. Έχω κάνει και εκλογές και μόνο με τον γραμματέα. Και πίστεψε ούτε τραγικό, ούτε ιδιαίτερα πιο αργό.

Αυτό που κάνω εγώ είναι να μην στέλνω την αστυνομία σε όποιον δεν έρχεται οικειοθελώς
    Στις προτελευταίες εκλογές, παρόλο που είχαμε μιλήσει με την εισαγγελέα και μας είχε πει ΟΚ για απαλαγή της γυναίκας από εφορευτ. επιτροπή λόγω γέννας (με 8 ημερών βρέφος), μας έστειλαν την αστυνομία, μας έσπασαν την εξωτερική καγκελόπορτα και με διαταγή βίαιης προσαγωγής ήθελαν να πάρουν τη γυναίκα μου, με το μωρό στο βυζί, να την πάνε στο εκλογικό τμήμα.
    Λοιπόν, από εκεί και έπειτα τα είδα τελείως διαφορετικά όλα.
    Οπότε, όπως ξαναέγραψα και παραπάνω, αν βρεθεί κανείς και είναι άνθρωπος, καλώς. Αν όχι, πάλι καλώς. Κάτι θα βρούμε να κάνουμε.

Καμμένο μέλος Το avatar του/της ERRIKA
    Αυτό που κάνω εγώ είναι να μην στέλνω την αστυνομία σε όποιον δεν έρχεται οικειοθελώς, να κεράσω ό,τι φάμε και πιούμε, να τους επιτρέψω να είναι με βάρδιες, να φύγουν και να ξανάρθουν και γενικά η φάση είναι χαλαρή χωρίς ανούσιες τυπικότητες.

Από κει και πέρα, εγώ προσωπικά δεν δίνω λεφτά.
    Δεν είναι δικοί μου υπάλληλοι, ούτε τους αναγκάζω (εγώ προσωπικά) με τη βία να έρθουν. Αν θέλουν έρχονται, αν όχι δεν έρχονται. Έχω κάνει και εκλογές και μόνο με τον γραμματέα. Και πίστεψε ούτε τραγικό, ούτε ιδιαίτερα πιο αργό.

+ 650. To αυτόν και εγώ

Εχετλαίε, τι να σου πω... μάλλον θα έπεσες σε κανέναν κομπλεξικό με παραλήρημα για το μεγαλείο της δικαστικής εξουσίας
    Dura lex, sed lex.

Νέο μέλος
    Εμένα η άποψή μου είναι ότι η δημοκρατική Ελλάδα με τους 300 κατά βάση ανεπάγγελτους βολευτές στηρίζει πάντα τις βασιλικές φατρίες της δηλαδή τους δικηγόρους δικαστικούς κ.λ.πους χαρτογιακάδες (βλέπε δικαστικές αποζημιώσεις, συμβόλαια αγοροπωλησίας κ.τ.λ.) πολιτικούς μηχανικούς (βλέπε πιστοποιητικά ενεργειακής απόδοσης, υπαίθρια, αυθαίρετα) και τους μεγαλογιατρούς (βλέπε ιατρεία των καθηγητών εντός των νοσοκομείων για την πάταξη του φακέλου) και δεν δίνει τσακιστή δεκάρα για τους απλούς πολίτες, που είμαστε όμως εξίσου υπεύθυνοι γιατί τόσα χρόνια εμείς τους δίνουμε την δύναμη εφόσον συμμετέχουμε στην φαρσοκωμωδία τους.
    Η Ελλάδα δυστυχώς αποτελείται από μερικές χιλιάδες Τσοχατζόπουλους και μερικές εκατοντάδες χιλιάδες μικρούς Τσοχατζόπουλους.
    σορυ Ξέχασα τους δημοσιογράφους και τους καναλάρχες-εκδότες
    Τελευταία τροποποίηση από asilver; 16/06/2012 στις 14:46.

Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 28/04/2012, 09:33
  2. εφορευτικη επιτροπη
    από watain στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 51
    Τελευταίο μήνυμα: 02/10/2009, 17:34
  3. Εφορευτική επιτροπή? Omg
    από melodystyle2003 στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 05/10/2006, 08:07