Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Καλεεεεεεεεεεεε....
Τόχουμε χάσει εντελώς ή θεωρούμε ότι ζούμε σε ένα κόσμο δίκαιο και αγγελικά πλασμένο ..??
Στην δουλειά σας (όποια και αν είναι...) μοιραστήκατε ποτέ τα λεφτά με κάποιον συνάδελφο που παίρνει λιγότερα..??
Ή αρνηθήκατε να πληρωθείτε παραπάνω από τον χαμηλόμισθο ..??
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Dura lex, sed lex.
Αυτό που κάνω εγώ είναι να μην στέλνω την αστυνομία σε όποιον δεν έρχεται οικειοθελώς, να κεράσω ό,τι φάμε και πιούμε, να τους επιτρέψω να είναι με βάρδιες, να φύγουν και να ξανάρθουν και γενικά η φάση είναι χαλαρή χωρίς ανούσιες τυπικότητες.
Από κει και πέρα, εγώ προσωπικά δεν δίνω λεφτά.
Δεν είναι δικοί μου υπάλληλοι, ούτε τους αναγκάζω (εγώ προσωπικά) με τη βία να έρθουν. Αν θέλουν έρχονται, αν όχι δεν έρχονται. Έχω κάνει και εκλογές και μόνο με τον γραμματέα. Και πίστεψε ούτε τραγικό, ούτε ιδιαίτερα πιο αργό.
![]()
Στις προτελευταίες εκλογές, παρόλο που είχαμε μιλήσει με την εισαγγελέα και μας είχε πει ΟΚ για απαλαγή της γυναίκας από εφορευτ. επιτροπή λόγω γέννας (με 8 ημερών βρέφος), μας έστειλαν την αστυνομία, μας έσπασαν την εξωτερική καγκελόπορτα και με διαταγή βίαιης προσαγωγής ήθελαν να πάρουν τη γυναίκα μου, με το μωρό στο βυζί, να την πάνε στο εκλογικό τμήμα.
Λοιπόν, από εκεί και έπειτα τα είδα τελείως διαφορετικά όλα.
Οπότε, όπως ξαναέγραψα και παραπάνω, αν βρεθεί κανείς και είναι άνθρωπος, καλώς. Αν όχι, πάλι καλώς. Κάτι θα βρούμε να κάνουμε.
![]()
Εμένα η άποψή μου είναι ότι η δημοκρατική Ελλάδα με τους 300 κατά βάση ανεπάγγελτους βολευτές στηρίζει πάντα τις βασιλικές φατρίες της δηλαδή τους δικηγόρους δικαστικούς κ.λ.πους χαρτογιακάδες (βλέπε δικαστικές αποζημιώσεις, συμβόλαια αγοροπωλησίας κ.τ.λ.) πολιτικούς μηχανικούς (βλέπε πιστοποιητικά ενεργειακής απόδοσης, υπαίθρια, αυθαίρετα) και τους μεγαλογιατρούς (βλέπε ιατρεία των καθηγητών εντός των νοσοκομείων για την πάταξη του φακέλου) και δεν δίνει τσακιστή δεκάρα για τους απλούς πολίτες, που είμαστε όμως εξίσου υπεύθυνοι γιατί τόσα χρόνια εμείς τους δίνουμε την δύναμη εφόσον συμμετέχουμε στην φαρσοκωμωδία τους.
Η Ελλάδα δυστυχώς αποτελείται από μερικές χιλιάδες Τσοχατζόπουλους και μερικές εκατοντάδες χιλιάδες μικρούς Τσοχατζόπουλους.
σορυ Ξέχασα τους δημοσιογράφους και τους καναλάρχες-εκδότες
Τελευταία τροποποίηση από asilver; 16/06/2012 στις 14:46.