Σελίδα 6 από 130 ΠρώτοΠρώτο 12345678910111656106 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 1950

Θέμα: Ξεχρεώσαμε;

Αχ! Παναΐτσα μου που καταντήσαμε, να περιμένουμε από το πασοκ με τις αποκρατικοποιήσεις και το παπούλη
    με τα εργασιάκα να βρεθεί κανάς άνθρωπας να ρίξει τη κυβέρνηση.
    Κάνε το θαύμα σου να βρεθούν αρκετοί τρελοί εκεί μέσα τη τελευταία στιγμή να ανακατευτεί λίγο
    η τράπουλα γιατί δε μας βλέπω καλά .

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Αχ! Παναΐτσα μου που καταντήσαμε, να περιμένουμε από το πασοκ με τις αποκρατικοποιήσεις και το παπούλη
    με τα εργασιάκα να βρεθεί κανάς άνθρωπας να ρίξει τη κυβέρνηση.
    Κάνε το θαύμα σου να βρεθούν αρκετοί τρελοί εκεί μέσα τη τελευταία στιγμή να ανακατευτεί λίγο
    η τράπουλα γιατί δε μας βλέπω καλά .
    Είσαι με τα καλά σου;

Και να αλλάξει ο υπουργός και να διώξει τον κύριο-πουλάωτσοντεςμετηνεφημεριδαμουπαρουσιαζωγιαειδησει ςκωλουςβυζιααλλαμαρεσειηδημοσιογραφικηδεοντολογια- Λιάτσο;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alres Προβολή μηνύματος
    Είσαι με τα καλά σου;

Και να αλλάξει ο υπουργός και να διώξει τον κύριο-πουλάωτσοντεςμετηνεφημεριδαμουπαρουσιαζωγιαειδησει ςκωλουςβυζιααλλαμαρεσειηδημοσιογραφικηδεοντολογια- Λιάτσο;
    Δεν το σκέφτηκα διεξοδικά, έχεις δίκιο. Που θα βρίσκω κωλουςκαιβυζιαναβλεπωοτιωραναναι στις δύσκολες μέρες που έρχονται

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Xlitos
    Ρεπούση: Εθνικιστικό κίτς η έξοδος του Μεσολογγίου

εδω και χρονια εχω σταματησει να σοκαρομαι και δε μου προκαλει τιποτα εκπληξη...

Ρεπουση:φατσα κεμαλιστριας με 1.600 τουρκοψηφους στην ελληνικη βουλη και τα μμε την προβαλουν συνεχως...ΓΙΑΤΙ?

Το σχεδιο:θα διασπαστει η Τουρκια σε ανατολικη και δυτικη(θα φροντισουν οι Κουρδοι και οι Ρωσοι γι αυτο) και θελουν η Ελλαδα να ''απορροφησει'' μεγαλο μερος του δυτικου τουρκικου πληθυσμου που προσπαθει τοσα χρονια να γινει Ευρωπη και θα το καταφερει μεσω της Ελλαδας...και γενικα ''θα τα βρουμε μεταξυ μας''(φραση που ξεστομισε η χιλαρι κλιντον για τη διαμαχη στο αιγαιο)...Κωνσταντινουπολη και Μ.Ασια θα ειναι ελληνικες αλλα ''τυπου Θρακης'' και η Ελλαδα με τη νεα μορφη της θα ειναι η ελληνικη πολιτεια της ευρωπης(αλα ΗΠΑ)...φυσικα οι Τουρκοι δε θα θελουν να γινουν Ελληνες οποτε θα εχουν τα δικα τους δικαιωματα με εκπροσωπηση στην ελληνικη βουλη...και καλα win win situation..

γι αυτο και ολα αυτα που βλεπετε με σκοπο τον ανθελληνισμο και την αλλοιωση της ιστοριας με τους τουρκους προσπαθωντας να κανουν τα νεα ελληνοπουλα να μαθουν μεσω της ιστοριας οτι ''να μωρε απλα ειχαμε καποιες μικρες διαφορες με τους Τουρκους ολους αυτους τους αιωνες''...δε θα υπαρχουν οι αμετρητες απειρες σφαγες στα βιβλια της σχολικης ιστοριας και οι νεκροι θα ειναι ''ατυχηματα'' και ''συνωστισμοι''...

(αυτα που γραφω ειναι τι πιστευω οτι θελουν να κανουν δε παει να πει οτι θα γινουν..δεν ειμαι Παϊσιος )

η λυση δεν ειναι η Χρυση Αυγη σε ολα αυτα ισα ισα κακο κανει,την χρησιμοποιουν για να ταυτισουν τη λεξη ελληνας με κατι βιαιο και κακο,να φοβασαι να πεις ''ειμαι ΕΛΛΗΝΑΣ''=ειμαι αμορφωτος ρατσιστης/ναζιστης που σπαει στο ξυλο τον κοσμακη..το μονο ''καλο'' που κανει η Χρυση αυγη χωρις να το θελουν ''τ αφεντικα'' μας ειναι οτι δινει αρνητικη διαφημιση στον ταλαιπωρημενο δυστυχως κοσμο που θελει να μεταναστευσει/περασει απο τη χωρα μας...σου λεει εκει θα φαμε ξυλο εχει και πεινα ασε να παμε αλλου(αυτο ελειπε με τοσα και τοσα που συμβαινουν,να μην εχουμε να φαμε να δεχομαστε και μεταναστες).Τα παραπονα των ευαισθητων αριστερων στην ιμπερεαλιστικη Β.Ευρωπη με τα Δουβλινο II της...
    μη ψαχνουν συνεχεια αφορμες να βαφτισουν τους ελληνες ρατσιστες

Η λυση ειναι κλεισιμο της τηλεορασης και αγορα εφημεριδων μονο για προσαναμα στο τζακι...

Η λυση ειναι συγκεντρωσεις πολιτων σε δημους και κοινοτητες με σκοπο την αλληλοβοηθεια και τη συζητηση με σκοπο το πως θα βγουμε απο τη μαυρη τρυπα που μας εχουν ριξει με την βοηθεια μας

Η λυση ειναι ο αγνος πατριωτισμος η μορφωση και η ελληνικη μνημη...

Η λυση ειναι η στηριξη στα νεα ελληνικα κινηματα που διαμορφωνονται αυτες τις εποχες απο τη βαση της κοινωνιας για να αναλαβουν να πεταξουν εξω απο την ελληνικη βουλη τα προδοτικα σκουπιδια της μεταπολιτευσης...

http://on-news.gr/2012/10/30/%CF%81%...4%CE%BF%CF%85/

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Xlitos Προβολή μηνύματος
    [U][B]Η λυση ειναι ο αγνος πατριωτισμος η μορφωση και η ελληνικη μνημη...
    Η λυση ειναι η στηριξη στα νεα ελληνικα κινηματα που διαμορφωνονται αυτες τις εποχες απο τη βαση της κοινωνιας για να αναλαβουν να πεταξουν εξω απο την ελληνικη βουλη τα προδοτικα σκουπιδια της μεταπολιτευσης...
    α) Υπάρχει στην Ελλάδα "αγνός" πατριωτισμός;
    β) Παράγουν μόρφωση δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια εκπαίδευση; Είναι λύση κάτι το ανύπαρκτο;
    γ) Ελληνική μνήμη...πώς λέμε "κινέζος π@υτσαράς". Υπενθυμίζω πως ο μύθος των Λωτοφάγων συναντάται μόνο στην ελληνική μυθολογία, κάποιος λόγος θα υπήρχε από αρχαιοτάτων χρόνων
    δ) Ονομάστε ένα νέο ελληνικό κίνημα που διαμορφώνεται από τη βάση της κοινωνίας (sic...)

Καλά, το σενάριο με την Τουρκία κερδίζει αυτόματα υποψηφιότητα για όσκαρ δραματοποιημένου σεναρίου...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Πάντως το ότι θα πέσει κ*λοδάχτυλο στην ανατολική τουρκιά είναι σίγουρο, το πως θα αντιδράσουν δεν ξέρω... από τη στιγμή που οι γείτονες εκεί στα ανατολικά δεν μπορούν να κουνηθούν ούτε ρούπι, εκεί είναι το hot spot πλέον και το επιβουλεύονται αρκετοί, πιστεύω ότι θα αντάλασσαν ευχαρίστως πολλά κομμάτια από εκεί με λίγα από την άλλη πάντα...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    α) Υπάρχει στην Ελλάδα "αγνός" πατριωτισμός; υπαρχουν πολλοι ναι...που τους ψαχνεις στην tv?
    β) Παράγουν μόρφωση δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια εκπαίδευση; Είναι λύση κάτι το ανύπαρκτο; οχι και αυτο ειναι το πρωτο που πρεπει ν αλλαξει...για τους ενηλικους υπαρχουν και οι βιβλιοθηκες
    γ) Ελληνική μνήμη...πώς λέμε "κινέζος π@υτσαράς". Υπενθυμίζω πως ο μύθος των Λωτοφάγων συναντάται μόνο στην ελληνική μυθολογία, κάποιος λόγος θα υπήρχε από αρχαιοτάτων χρόνων
    δ) Ονομάστε ένα νέο ελληνικό κίνημα που διαμορφώνεται από τη βάση της κοινωνίας (sic...) εψαξες και δε βρηκες?

Καλά, το σενάριο με την Τουρκία κερδίζει αυτόματα υποψηφιότητα για όσκαρ δραματοποιημένου σεναρίου...
    διεθνεις εξελιξεις παρακολουθεις?εχεις να δωσεις καποια αλλη σχετικη εξηγηση γι αυτα που συμβαινουν με Ρεπουση,Μπουταρη,εκπομπη σκαι 1821,τουρκικες σειρες κτλ???επισης αναρωτιεμαι τι σεναριο και τι θεωρια συνομωσιας θα ηταν το 2003-2004 αυτα που ζουμε σημερα..
    ...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Θεωρώ οτι αυτο το κ@λοδαχτυλο που θα μπει (καποια στιγμη) στην ανατολικη τουρκια πρεπει να ειναι πολυ μακρυ γιατι το ακουω με πολυ σιγουρια να μπαινει απο τη δεκαετια του '80...
    οντως εχουν γινει πολλα αλλα τοσα χρονια οι Κουρδοι ηταν μονοι τους καταπιεσμενοι με σφεντονες απεναντι σε τανκς...καμια χωρα δεν ειχε συμφερον να τους βοηθησει...και απο τοτε τα 5.000.000 κουρδοι εχουν γινει 20.000.000!!(στο τουρκικο εδαφος).Τωρα εχουν πραγματικα οπλα (απο τους Ρωσους λογικα) και καταλαμβανουν περιοχες...και σε συνδυασμο με τις εξελιξεις στη Συρια το φραγμα εσπασε και το ποταμι δε γυριζει πισω...

http://infognomonpolitics.blogspot.g...l#.UJApUu-vjFk
    Τελευταία τροποποίηση από Xlitos; 30/10/2012 στις 20:29.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    ...
    α) Δεν παρακολουθώ τηλεόραση, οπότε δεν ψάχνω κάτι εκεί
    β) Συμφωνούμε πως δεν υπάρχει παιδεία, όσο το ότι για τους ενήλικους υπάρχουν κι οι βιβλιοθήκες είναι ατομική παιδεία και όχι καθολική... εγώ έχω σπίτι μου 5 βιβλιοθήκες αλλά αυτό έχει επίδραση μόνο σ' εμένα και στην οικογένειά μου
    γ) Δεν βλέπω να απάντησες κάτι στο σχόλιό μου
    δ) Επιμένω στην αρχική μου ερώτηση:Ονομάστε ένα νέο ελληνικό κίνημα που διαμορφώνεται από τη βάση της κοινωνίας (sic...)

Διεθνείς εξελίξεις παρακολουθούσα ανέκαθεν και πάντα με γοήτευαν...Όταν όμως η γεωπολιτική και οι διεθνείς εξελίξεις έχουν και ολίγη από έναν γραφικό αλκοολικό που την είδε δήμαρχος, από τουρκικές σαπουνόπερες, από την προσμονή να μάθουμε ιστορία από ένα τηλεοπτικό κανάλι (θα χρησιμοποιήσω μια φράση σου, στην τηλεόραση ψάχνεις να μάθεις ιστορία;...) και από ξανθά γένη με υπερόπλα που θα μας δώσουν την Πόλη για να παίζει η ΑΕΚ στη φυσική της έδρα, συγγνώμη αλλά εγώ προσωπικά δεν τα θεωρώ διεθνείς εξελίξεις...

Τετοια ακριβως διαβαζα 30 χρονια πριν

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    α) Δεν παρακολουθώ τηλεόραση, οπότε δεν ψάχνω κάτι εκεί
    β) Συμφωνούμε πως δεν υπάρχει παιδεία, όσο το ότι για τους ενήλικους υπάρχουν κι οι βιβλιοθήκες είναι ατομική παιδεία και όχι καθολική... εγώ έχω σπίτι μου 5 βιβλιοθήκες αλλά αυτό έχει επίδραση μόνο σ' εμένα και στην οικογένειά μου
    γ) Δεν βλέπω να απάντησες κάτι στο σχόλιό μου
    δ) Επιμένω στην αρχική μου ερώτηση:Ονομάστε ένα νέο ελληνικό κίνημα που διαμορφώνεται από τη βάση της κοινωνίας (sic...)

Διεθνείς εξελίξεις παρακολουθούσα ανέκαθεν και πάντα με γοήτευαν...Όταν όμως η γεωπολιτική και οι διεθνείς εξελίξεις έχουν και ολίγη από έναν γραφικό αλκοολικό που την είδε δήμαρχος, από τουρκικές σαπουνόπερες, από την προσμονή να μάθουμε ιστορία από ένα τηλεοπτικό κανάλι (θα χρησιμοποιήσω μια φράση σου, στην τηλεόραση ψάχνεις να μάθεις ιστορία;...) και από ξανθά γένη με υπερόπλα που θα μας δώσουν την Πόλη για να παίζει η ΑΕΚ στη φυσική της έδρα, συγγνώμη αλλά εγώ προσωπικά δεν τα θεωρώ διεθνείς εξελίξεις...
    γ)ειναι μια απο τις αδυναμιες δε διαφωνω γι αυτο δεν απαντησα...ειναι σε τραγικοτατο επιπεδο και θα αυτοδιορθωθει οσο γινεται αν φτιαξουμε το β)

δ)300ελληνες πχ...αν θες εχω κι αλλα

δεν ειπα οτι τα τουρκικα σηριαλ κι αυτα ειναι διεθνεις εξελιξεις...ειπα οτι ''δενουν'' με τις τελευταιες και ειναι επικινδυνες και περιεργες..αυτη η συχνοτητα κια η βιασυνη να μαθουμε τουρκικα,ν αλλαξουμε την ιστορια και να τα βρουμε με τους απεναντι και μαλιστα με τις ευλογιες της Αμερικης βρωμαει ασχημα τη στιγμη που ειχαμε μονο εναν μαλακα νταλαρα και ξαφνικα απο ΓΑΠ(με τον φιλο του τον αααα...Ταϊπ..ααααα) και μετα ξεκινησε αυτη η καταιγιδα προπαγανδας...ασχετα τυχαια γεγονοτα του συμπαντος?κα ιδεν ειπα ουτε τα μνισα απο αυτα που συμβαινουν πχ που πλακωσανε τουρκοι εφοπλιστες και θeλουν(αν δεν εχουν ηδη) να νοικιασουν λιμανια στο ανατολικο αιγαιo...και σε συνδυασμο με το αγγλικο δικαιο κα ιτα υποτιθεμενα χρεη που εχουμε μπορουν να κανουν οτι γουσταρουν αφου οι καλες μας αγορες μπορει να πουλησουν τα δικαιωματα σε οποιον γουσταρουν...(κι αλλο τυχαιο)!!Οποτε γιατι μας φαινονται απιθανα?Σ ενα επισημο προτεκτορατο οπως εχουμε γινει ολα εινα ιδυνατα.Εχουμε γινει τοσο ζαλισμενα και πεινασμενα κοτοπουλα που παιζει να γινουν και να πουμε κι ευχαριστω.

εγω αυτα τα γραφω ξαναλεω γιατι βρωμανε ασχημα και λογω εντονων γεωπολιτικων εξελιξεων στη γειτονια μας δε πρεπει να μας φαινονται απιθανα.

και κατι για τον Παϊσιο γιατι στανταρ εχω παρεξηγηθει...ο Παϊσιος που λετε δεν ειναι ουτε προφητης ουτε εβλεπε οραματα κουνοντας το κομποσκινι του...στο Αγ. Ορος εδω και δεκαετιες πανε κι ερχονται πολιτικοι,στρατηγοι,αναλυτες,συγγραφεις οτι γουσταρεις και απο το πολυ κρασι την εξομολογηση και το μπλα μπλα οι γεροντες μαθαινουν πολλα μυστικα...οι αμερικανικες υπηρεσιες δεν παρακολουθουν τα γεροντια για τα οραματα τους(ετσι βολευει την θρησκεια να λεει) αλλα γιατι οτι λεγεται στη μονη αγ.Παντελεημονος(ρωσικη) διαρρεει και σε ελληνες γεροντους...γι αυτο και η εμμονη του Παϊσιου με τη Ρωσια και την Κωνσταντινουπολη,προφανως ειχε ακουσει πολλα...μεγαλες δυναμεις οπως Ρωσια και Ηπα σχεδιαζουν πολλα χρονια πριν τη στρατηγικη τους...δε ξυπνανε μια μερα και λενε ''παμε μια πολεμο'' δε λειτουργουν οπως εμεις οι απλοι πολιτες που ολα μας φαινονται απιθανα και απιστευτα...δες την ''επιστημονικης φαντασιας'' του 1975(σιγουρα τοτε επιστημονικης φαντασιας τη θεωρουσαν) Three days of the condor http://www.imdb.com/title/tt0073802/ και ελα πες μου σημερα ενα πραγμα που δεν συμβαινει σημερα
    Τελευταία τροποποίηση από Xlitos; 30/10/2012 στις 23:14.

Θεωρώ οτι αυτο το κ@λοδαχτυλο που θα μπει (καποια στιγμη) στην ανατολικη τουρκια πρεπει να ειναι πολυ μακρυ γιατι το ακουω με πολυ σιγουρια να μπαινει απο τη δεκαετια του '80...
    Δεν ξέρω τι άκουγες και πότε, προφανώς το PKK και οι Αρμένιοι δεν ήταν από μόνοι τους ικανοί για οτιδήποτε, πόσο μάλλον για να καθορίσουν τις εξελίξεις εκεί πέρα, όντας μέσα σε ένα ασφυκτικό κλοιό υπερδυνάμεων. Ωστόσο πιστεύεις ότι με τα σημερινά δεδομένα στην περιοχή, όπου Συρία & Ιράκ είναι μπο*ρδελο, το Ιράν είναι στα όπλα, οι Γεωργιανοί και το Αζερμπαϊτζάν κάνουν κλακέτες για να προσχωρήσουν σε κάποια συμμαχία και οι Ρώσσοι αισθάνονται έντονα αυτές τις ενοχλήσεις στο υπογάστριο τους, η Τουρκιά θα μείνει ανεπηρρέαστη;

υ.γ. Για Παϊσιους κτλ απλά δεν... έλεος μάγκες!

[...]στο Αγ. Ορος εδω και δεκαετιες πανε κι ερχονται πολιτικοι,στρατηγοι,αναλυτες,συγγραφεις οτι γουσταρεις και απο το πολυ κρασι την εξομολογηση και το μπλα μπλα οι γεροντες μαθαινουν πολλα μυστικα...[...]
    Nαι και το εντυπωσιακό ειναι οτι τα θυμούνται μετα
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Nαι και το εντυπωσιακό ειναι οτι τα θυμούνται μετα
    ΘΑΥΜΑ!!! ΘΑΥΜΑ!!!

σας διαβαζω,σας ξαναδιαβαζω και βλεπω χαρακτηρισμους οπως ''ελληνες καναλαρχες'', ''τουρκοι επιχειρηματιες'', ''ευρωπαιοι τεχνοκρατες'', ''αμερικανοι στρατιωτικοι'', ''κουρδικος λαος'', ''αραβικος κοσμος'' κλπ κλπ και εχω μια απορια τι προσδιοριζει ποιον?η ιδιοτητα τον ανθρωπο η ο ανθρωπος την ιδιοτητα?

συνεχιστε....
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    ΘΑΥΜΑ!!! ΘΑΥΜΑ!!!

σας διαβαζω,σας ξαναδιαβαζω και βλεπω χαρακτηρισμους οπως ''ελληνες καναλαρχες'', ''τουρκοι επιχειρηματιες'', ''ευρωπαιοι τεχνοκρατες'', ''αμερικανοι στρατιωτικοι'', ''κουρδικος λαος'', ''αραβικος κοσμος'' κλπ κλπ και εχω μια απορια τι προσδιοριζει ποιον?η ιδιοτητα τον ανθρωπο η ο ανθρωπος την ιδιοτητα?

συνεχιστε....

;entit; δηλαδή να το αναλύσουμε; ή να ανοίξουμε άλλο θρεντ;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    ΘΑΥΜΑ!!! ΘΑΥΜΑ!!!

συνεχιστε....
    Ευχαριστούμε...

Παρόμοια θέματα

1. Ξεχρεώσαμε; Μπα...
    από MG-KTiNoS στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2001
    Τελευταίο μήνυμα: 14/11/2013, 08:52

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας