Σελίδα 6 από 13 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 187

Θέμα: Τέρμα το κάπνισμα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alres Προβολή μηνύματος
    Εντάξει, σε ενοχλώ. ...... εδώ θα μαστε και δε θα γελάμε.
    Και εσύ δίκιο έχεις, αλλά άντε να με πείσεις όταν ένας άλλος (όχι εσύ) καπνιστής φυσάει το μπουρί του στη μάπα του γιου μου.

Αντίστοιχα βέβαια, μη μου ζαλίζεις τα @ρχ1δ1@ όταν βρισκόμαστε έξω στο κρύο (ή στη παραλία) ότι σε πνίγω με τη τσιμπούκλα μου, τράβα παραπέρα ρε χαμένε!!!

Και αυτό με τις 10 πληγές του Φαραώ που προκαλεί το κάπνισμα στα πάντα όμως, ξεφεύγει από τη κοινή λογική.
    Διαβάστε εδώ και θα καταλάβετε

http://europa.eu/rapid/press-release...12-1005_el.htm

είναι να

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    Εντάξει, σε ενοχλώ. Εσύ ζεις στην ελλάδα του 2013, οδηγείς, καις ρεύμα, τζάκι ( ; ), χρησιμοποιείς κινητό τηλέφωνο, παράγεις σκουπίδια, και δεν ενοχλείς...Το επιχείρημα της ενόχλησης μόνο κάτι φυλές που επιζουν ακόμα στα πιο απίθανα μέρη του κόσμου, μπορούν να επικαλεστούν, οι υπόλοιποι το δικαίωμα αυτό το έχουμε χάσει (όλοι) προ πολλού.

Κατά τ' άλλα για την ταμπακιέρα ξανά τίποτα. Δηλαδή ότι αυτό είναι επιβολή συμπεριφοράς και μάλιστα που τη συνδέουν με την εργασία, τίποτα, εκεί δεν έχετε κάτι να πείτε.

Εντάξει, καλά μας κάνουν σ' εμάς τα εκατομμύρια καπνιστών...
    Αυτό που φοβάσαι να παραδεχθείς είναι ότι με τον ίδιο ακριβώς λόγο (υγεία-αποδοτικότητα) θα μας πάρει όλους η μπάλα, αν δεν μας έχει πάρει ήδη.

Εσύ κοίτα να προφυλαχθείς απ' τον καπνό μου και μην ασχολείσαι με το ζητημάτακι που σου λέω. Είναι αμελητέο άλλωστε.
    Όταν θα μας αποκλείουν και τους δυο από την ασφάλεια ή την εργασία, εμένα για το κάπνισμα, εσένα για τον χ παρόμοιο λόγο, εδώ θα μαστε και δε θα γελάμε.
    Προς θεού ρε φίλε, τι λες;
    Σου λένε πως και οι μη καπνιστές έχουν δικαιώματα και εσύ απαντάς έμμεσα πως είναι μαλάκες και πρόβατα; Ημαρτον!
    it's all a matter of perception

ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Επίσης, δεν πίνω πλέον. Καπνίζω μεν, δεν πινω δε. Μ' ενοχλεί ιδιαίτερα πολύ η μυρωδιά του αλκοόλ στα μπαρ... Τόσο που μου έρχεται να βγάλω τα εντοσθιά μου και να τα πλύνω. Ν' απαγορευτεί παρακαλώ και το αλκοόλ.
    Ο ορισμός της παράφρασης

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    Εντάξει, σε ενοχλώ. Εσύ ζεις στην ελλάδα του 2013, οδηγείς, καις ρεύμα, τζάκι ( ; ), χρησιμοποιείς κινητό τηλέφωνο, παράγεις σκουπίδια, και δεν ενοχλείς...Το επιχείρημα της ενόχλησης μόνο κάτι φυλές που επιζουν ακόμα στα πιο απίθανα μέρη του κόσμου, μπορούν να επικαλεστούν, οι υπόλοιποι το δικαίωμα αυτό το έχουμε χάσει (όλοι) προ πολλού. Τότε ας το πάμε ακόμα παραπέρα, γιατί να μείνουμε μόνο στο κάπνισμα; Εμένα μου αρέσει να καίω ξυλάκια ποτισμένα σε θειάφι, υποθέτω αν με καλέσεις στο σπίτι σου δεν θα μου πεις τίποτα αν μπουρλοτιάσω μερικά να μοσχομυρίσει ο τόπος...

Κατά τ' άλλα για την ταμπακιέρα ξανά τίποτα. Δηλαδή ότι αυτό είναι επιβολή συμπεριφοράς και μάλιστα που τη συνδέουν με την εργασία, τίποτα, εκεί δεν έχετε κάτι να πείτε.
    Ο νόμος δεν επιβλήθηκε για οικονομικούς λόγους, ούτε καν με οικονομολογικό πρόσχημα, αλλά για να προστατέψει εμένα από τους κάφρους που με περιτριγυρίζουν. Σε αυτό τι αντίρρηση έχεις; Οι οικονομολογικές αιτιάσεις του κάθε μαλάκα είναι μια ηλίθια προτροπή προς τήρηση του ήδη υπάρχοντος νόμου (aka suggestion) και όχι αιτολογία νομοθεσίας. Ο νόμος έχει ψηφιστεί εδώ και καιρό για το σωστό λόγο και δεν θα έπρεπε να έχουμε δώσει καν το δικαίωμα στον κάθε παπάρα να μας ειρωνεύεται ακόμα και γι αυτό με οικονομολογικές παπαριές.
    Την κάλυψα τώρα την ταμπακιέρα;

Εντάξει, καλά μας κάνουν σ' εμάς τα εκατομμύρια καπνιστών...
    Αυτό που φοβάσαι να παραδεχθείς είναι ότι με τον ίδιο ακριβώς λόγο (υγεία-αποδοτικότητα) θα μας πάρει όλους η μπάλα, αν δεν μας έχει πάρει ήδη.

Εσύ κοίτα να προφυλαχθείς απ' τον καπνό μου και μην ασχολείσαι με το ζητημάτακι που σου λέω. Είναι αμελητέο άλλωστε.
    Όταν θα μας αποκλείουν και τους δυο από την ασφάλεια ή την εργασία, εμένα για το κάπνισμα, εσένα για τον χ παρόμοιο λόγο, εδώ θα μαστε και δε θα γελάμε.
    Αν βρουν σαν πάτημα το ότι φερόμαστε σαν κάφροι τότε ν' αγιάσει το χέρι τους και ας μη γελάμε. Αν χρειάζεται ένας μεγαλύτερος κάφρος από εμένα για να τιμωρήσει την καφρίλα μου, ας είναι έτσι.
    Πιστεύω να καλύφθηκες, αν όχι δικαίωμά σου, εγώ δεν απαντώ άλλο.
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από endopandou Προβολή μηνύματος
    Ο ορισμός της παράφρασης
    Εσύ νομίζεις ότι παράφρασα. Και πολύ καλά κανεις που θες να το κόψεις. Αλλά κόφτο για εσένα κι άσε αυτους που δεν θέλουν/μπορούν. Έλεος με τα ΜΗ γ@μω το φελέκι μου.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    Περιμένω, εναγωνίως, την ημέρα όπου μη καπνιστής θα μπεί σε μαγαζί με αργιλέδες να πιει έναν καφέ και θα παραπονεθεί για τον καπνό...
    Ο μη καπνιστής αν μπει σε μαγαζί με αργιλέδες ξέρει ήδη τι τον περιμένει. Οφείλει είτε να σεβαστεί τον ειδικό προορισμό του μαγαζιού είτε να σηκωθεί να φύγει.
    Εγώ αντίθετα περιμένω εναγωνίως την ημέρα που ένας καπνιστής θα βάλει το τσιγάρο πίσω στο πακέτο λέγοντας «σόρυ ρε μαλάκα, εσύ δεν καπνίζεις, ε;» αλλά δεν έχω αυταπάτες, συνήθως μέ ρωτάτε μέσα στα μούτρα «μαλάκα μου, δεν πιστεύω να σ' ενοχλεί που καπνίζω;» εκπνέοντας ταυτόχρονα με απόλαυση την τεράστια τζούρα που πήρατε πριν (και που παίρνω εγώ τώρα).

Επίσης, δεν πίνω πλέον. Καπνίζω μεν, δεν πινω δε. Μ' ενοχλεί ιδιαίτερα πολύ η μυρωδιά του αλκοόλ στα μπαρ... Τόσο που μου έρχεται να βγάλω τα εντοσθιά μου και να τα πλύνω. Ν' απαγορευτεί παρακαλώ και το αλκοόλ.
    Επειδή είσαι πολύ έξυπνο άτομο για να νομίζεις πως αυτό είναι επιχείρημα, να σου πω πως αν δεν θέλεις να πιεις δεν πίνεις, ενώ τις τζούρες σου τις καπνίζω θέλω δεν θέλω όταν μου τις φυσάς στα μούτρα. Επίσης το αλκοόλ στα bar δεν έχει ιδιαίτερη μυρωδιά, και αν αυτό το λέω εγώ που ως μη καπνιστής έχω κανονική όσφρηση, εσύ ως μη καπνιστής κανονικά δεν θα πάρεις χαμπάρι.

Επίσης, να πας στα μαγαζιά με τους αργιλέδες να καπνίζεις, να μην πηγαίνεις στα bar.
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

Εσύ νομίζεις ότι παράφρασα. Και πολύ καλά κανεις που θες να το κόψεις. Αλλά κόφτο για εσένα κι άσε αυτους που δεν θέλουν/μπορούν. Έλεος με τα ΜΗ γ@μω το φελέκι μου.
    Πάμε πάλι. Ο ορισμός της παράφρασης!
    Ποιος είπε μη αρχηγέ; Ποιος εξουσιοδότησε ποιον να βάζει κόκκινες γραμμές;
    Φωνάζει ο άνθρωπος πως δεν μπορεί ούτε σε ζαχαροπλαστείο να πάει το παιδί του (ούτε σε παιδότοπο συμπληρώνω εγώ) και εσύ λες πως θέλουμε να σου απαγορεύσουμε το κάπνισμα παντού;;
    Η αγανάκτηση δεν είναι μονόπλευρη. Πως θέλετε να σας το πουν για να το καταλάβετε;

Μιλάω ως καπνιστής γιατί με 3 εβδομάδες αποχή δεν πέρασα στην αντίπερα όχθη. Δεν θέλω να ανήκω σε καμιά όχθη, μην με τοποθετείτε με το ζόρι.

Παλαιό μέλος
    Προς θεού ρε φίλε, τι λες;
    Σου λένε πως και οι μη καπνιστές έχουν δικαιώματα και εσύ απαντάς έμμεσα πως είναι μαλάκες και πρόβατα; Ημαρτον!
    Συγγνώμη, αλλα αυτό που λέω είναι σαφές, δεν υποννοώ τίποτα. Δεν ξέρω γιατί κατάλαβες κάτι τέτοιο.
    Αν ήταν θα το έλεγα ανοιχτά, πίστεψέ με.

fkol Κ4
    Ο νόμος επιβλήθηκε με επίσημη δικαιολογία την προστασία της δημόσιας υγείας (διάβασε αιτιολογική έκθεση).
    Και εγώ λέω ότι το ελληνικό κράτος επικαλείται τη δημόσια υγεία και νομοθετεί σχετικά, δηλαδή είναι να χτυπιέσαι από τα γέλια. Ο νόμος ψηφίστηκε όχι για να μην ενοχλείσαι εσύ, αλλά για να προστατευθεί "η δημόσια υγεία". Τώρα αν καταλαβαίνεις τι σημαίνει αυτό, δεν θα είχες αυτή την άποψη.

Αλλά νομίζω ότι ο επίλογός σου τα λέει όλα.
    Άστο αδερφέ

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

(ούτε σε παιδότοπο συμπληρώνω εγώ)
    Στους παιδότοπους που έχουν ξεχωριστό χώρο καπνίζω και γω πανάθεμά με

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Απ΄τα καλυτερα επεισοδια του DS9
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος

Ποιος είναι πιο καραγκιόζης τώρα; Οι γονείς, το γκαρσόν, ο ιδιοκτήτης, οι θαμώνες που δεν αντιδράσαν;

Αυτοί είμαστε Κοι.
    Μπορει κανενας να μην ειναι καραγκιοζης γιατι αφενος ο ιδιοκτητης δεν θελει να "απογοητευσει" τον πελατη και αρα να τον χασει (δυσκολοι καιροι γαρ) και αφετερου ο πελατης εφοσον εχει το ελευθερο απο το καταστημα, γιατι οχι;

Περιμένω, εναγωνίως, την ημέρα όπου μη καπνιστής θα μπεί σε μαγαζί με αργιλέδες να πιει έναν καφέ και θα παραπονεθεί για τον καπνό...
    Προφανως καποιον που τον ενοχλει ο καπνος δεν παει σε μαγαζι με ναργιλεδες, οπως δεν παει και καποιος που απεχθανετε το αλκοολ σε μπαρ.
    Δεν γινετε ομως καποιος που δεν καπνιζει να μην βγενει απο το σπιτι του επειδη οπουδηποτε αλλου καπνιζουν οι παντες.

Παντως αλλη χαρη εχει ο ναργιλες...
    TO AVOID HELL-MET ALWAYS WEAR HELMET
    GO AT LEAST ONCE A YEAR TO A PLACE YOU HAVE NEVER BEEN BEFORE!

Τζάκι κανονικό ή λάιτ; Όλα τα φτιάξαμε, όλα είναι γύρω μας μια χαρά, το τσιγάρο μας πείραξε, το αλκοόλ, και δεν ξέρω τι άλλο... Μου θυμίζετε την αγάμητη όταν οριόταν μέσα στη βουλή για να περάσει ο νόμος την εποχή που λεφτά υπήρχαν...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bradipous Προβολή μηνύματος
    .... Παντως αλλη χαρη εχει ο ναργιλες...
    Ι prefer a good pipe.

Σελίδα 6 από 13 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 08/05/2009, 16:35
  2. το κάπνισμα μας φέρνει πιο κοντά
    από sergiosm στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 14/10/2008, 11:40
  3. Kόψτε το κάπνισμα
    από lampros_fazer στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2006, 19:59
  4. Το κάπνισμα σκοτώνει
    από wizzy στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 12/06/2005, 09:14
  5. 10+1 Ηλιθιοι Λογοι Για Να Μην Κοψετε Το Καπνισμα!!!
    από milaber στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 06/10/2004, 01:20

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF