Μίλτο έχεις π.μ!
Οντας κάτοχος SM950 κ 2 Adv 950, σου προτείνω δαγκωτο SE!!!!!
Εκεί που τελειώνει ο δρόμος αρχίζει η περιπέτεια....
Σε παω ρε συνονοματε!
Μιλτο μηπως να αραξεις μηπως και σου περασει η φαση?
γενικα οι τραμπες και οι αλλαγες θελουν μαρουλι..
να σου πω τι θα κανεις. θα κανεις να ανεβεις στη μηχανη εσκεμενα 10μερες, παρε κουτι κτελ οτι θες, μετα απο 10 μερες οταν ξανανεβεις θα εχει λυθει το προβλημα.
π.σ. το μηχανακι σου (μας) , τα κανει ΟΛΑ
ορεβουαρ μαγκες!
FUN IS NOT A STRAIGHT LINE
Εγω πάντως Μίλτο (αν και τα έχουμε πει σε pm) θα σου δειξω δυο φωτογραφιες απο το δικο μου. Βλεπεις λοιπον τι αλλαγη εκανα στην σελα (σηκωνει και αλλη βελτιωση ομως), την μικρη ζελατινα που εβαλα (που πιστεψε με κανει πολυ καλη δουλεια) και το πως την φορτωσα περσι τον αυγουστο για ενα σ/κ στον Πορο. Αν βαλει και κανονικα καγκελα και μεταλικες μπαγκαζιερες (αντι σαμαρια) η χωρητικοτητα θα παει πολυ ψηλα και θα ειναι ενα ολοκληρωμενο μηχανακι.
![]()
Ρε Μίλτο , δε κοιτάς να πας σε κανα Superduke??Έτσι για το ξεκάρφωμα
Αστιειεύομαι φυσικά
Πηγαινε και ρωτα τον Κλου να σου πει που είχε το SE.
να σου πω τι θα κανεις. θα κανεις να ανεβεις στη μηχανη εσκεμενα 10μερες, παρε κουτι κτελ οτι θες, μετα απο 10 μερες οταν ξανανεβεις θα εχει λυθει το προβλημα.
π.σ. το μηχανακι σου (μας) , τα κανει ΟΛΑ
ορεβουαρ μαγκες![/QUOTE]
ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ:rotflmao:το εχω κανει και πιανει,για λιγο μιας και σε συντομο χρονικο διαστημα ψαχνομαι παλι!
Περα απο την πλακα τωρα μαλλον δεν θα γινει η ανταλλαγη μιας και δεν συμφωνουμε στο μαρουλι που θελει να του δωσω,και θελει λιγο ψιλοσυμαζεμα το SE.Ναι το ξερω οτι με το ADV τα κανουμε ολα,απλα για την αλλαγη μωρε,anyway,ολα καλα!
![]()
Ο Γιαννης ηταν τοσο πορωμενος με το SE οσο δεν παει αλλο,και μην ξεχνας οτι δεν εκανε χλμ,ταξιδακια κλπ,απλα βολτουλες και καμια χωματινη.Anyway ειναι ο μονος που εχει απομεινει αν και οπως προανεφερα Βαγγο δεν θα γινει μαλλον η τραμπα,μαλλον κραταω το ADV και αν στο μελλον μαζεψω κανα αξιολογο μαρουλοφιλο παω για 990 S/RΤο απογευμα θα συναντηθουμε με Αγη και Μικε οπως σου ειπα και χτες,αν τα καταφερεις παρε με τηλ.
![]()
Αυτά είναι , μάζευε λοιπόν κανά "μαρούλι" απο τον κήπο , πάρε το 990R:a015:
:a015:
και άσε τώρα τους πειραματισμούς sm-se-smt κλπ...Αφού η καρδιά χτυπάει στη ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ!!
Καλά να περάσετε , χαιρετίσματα στο Μιχαλιό...
![]()