Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 109

Θέμα: The new one!

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    θα δεις πολλά θέματα στο φόρουμ για όλα
    εδώ έχει πολλά θέματα για εξοπλισμό, και αν δε βρεις αυτό που θες, ανοίγεις το δικό σου θεμάτακι
    πρώτα το κράνος ασυζητητί, και μετά κατά τη γνώμη μου μπουφανάκι
    70 είναι λίγα, γνώμη μου να δώσεις κάτι παραπάνω γιατί θα δεις ότι θα του αλλάξεις την πίστη οπότε τα λεφτά του θα τα βγάλει, μη το φοβάσαι
    να σκεφτείς χρησιμοποιώ κάθε μέρα 8~9 μήνες το χρόνο επί 10 χρόνια το ίδιο μπουφάν
    καλή αρχή, και εδώ είμαστε για ότι θες

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    μπουφαν παιζουν προσφορες ακομα και αλλαδισταν με α50 για επνυμο δερματινο. να τα δωσεις. γα;ντια εγω εχω καλοκαιρινα των 30ε και χειμερινα ακριβα. μποτες οταν θα δωσεις λεφτα σκασε κανα 100αρι τουλαχιστον για να παρεις καλες. οι φθηνοτερες δεν θα αξιζουν τα λεφτα τους. για κρανος 150 για αρχη ειναι πολυ καλα. βρες προσφορες.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από KorakidisN Προβολή μηνύματος
    Για κράνος θα διαθέσω 150ε. Τώρα μπουφάν γάντια μπότες και τα λοιπά δε ξέρω κατα πόσο έχουν προτεραιότητα και τί μπάτζετ πρέπει να διαθέσω. Έχω βρεί μπουφανάκια μηχανής με 70ε γάντια με 20ε. Μπότες και φόρμα δεν έχω ιδέα. Σιγά σιγά όλα. Ρωτώντας και μαθαίνοντας.
    να θυμασε οτι σε γενικες γραμμες στον εξοπλισμο more is less (σε λογικα πλαισια παντα τα οποια καθοριζονται απο τις ανωτατες τιμες των προιοντων και τις αναγκες του καθενος μας).

γενικα ρωτα και θα βοηθαμε. αρκει να χεις ορεξη να μαθεις και να ενημερωθεις.

για κρανακι εγω θα ελεγα να βαλεις κανα 50αρικο πανω. παιζουνε πολλα ρολο. εξαερισμος, ορατοτητα και θολωμα ζελατινας, θορυβος, εφαρμογη, αντοχη στον χρονο, τροπος καθαρισμου κλπ....

καλο ξεκινημα και καλες βολτες
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος
    Για κράνος θα διαθέσω 150ε. Τώρα μπουφάν γάντια μπότες και τα λοιπά δε ξέρω κατα πόσο έχουν προτεραιότητα και τί μπάτζετ πρέπει να διαθέσω. Έχω βρεί μπουφανάκια μηχανής με 70ε γάντια με 20ε. Μπότες και φόρμα δεν έχω ιδέα. Σιγά σιγά όλα. Ρωτώντας και μαθαίνοντας.
    Kρανος οκ.Μπουφαν γυρω στα 100 κορντουρα με αφαιρουμενη επενδυση κανεις τη δουλεια σου.Το ιδιο και παντελονι 100 με αφαιρουμενη επενδυση.Αντι για μποτες σε πρωτη φαση αρβηλα στρατιωτικα η ορειβατικα με γυρω στα 50 θα κανουνε καλη δουλεια.Γαντι φθηνο,μακρια.Διαλυονται εσωτερικα,ιδρωνουνε και σε ταλαιπωρουνε.Παρε κατι ελαφρυ για καλοκαιρι και βλεπεις αργοτερα.
    Πρωτα κρανος,μετα μπουφαν,αρβυλα,γαντια,παντελονι.Αν σκοπευεις να κανεις ταξιδια και μια απλη ζωνη μεσης 10-20 ευρω.Αν μενεις Αθηνα η Θεσσαλονικη (Πατρα-Λαρισα) θα βρεις πολλες ευκαιριες.

Αποφάσισα να φοράω κράνος πάντα και παντού. Έχετε δίκιο όλοι. Απο σήμερα και στο εξής κράνος.
    Συγκινήθηκα ρε 'σεις.. Αλήθεια. Τον πείσαμε;
    Με το καλό και επίσημα δίτροχος, νέε! Καλούς δρόμους, και πάντα όρθιος!
    safety doesn't happen by accident

Banned

Θα αρχίσω να ψάχνω εξοπλισμό μετά την αγορά της μηχανής. Είχα κλείσει ένα καταπληκτικό Bmw F650 για τη δευτέρα και τελικά ο ιδιοκτήτης αποφάσισε να το δώσει σε γνωστό του τελευταία στιγμή. Πικράθηκα.

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3563783/

Παιδιά τα Freewind btw είναι αερόψυκτα?

nai

οπότε το F650 μονόδρομος.

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Τι προβλημα εχουν τα αεροψυκτα ?
    Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Κανένα απλά δε θέλω αερόψυκτο. Νιώθω σα να έχω μισό μηχανάκι. Πόσο μάλλον για ταξίδια που θέλω το δικό μου.

Παλαιό μέλος
    Ψαξτο αρκετα πριν το παρεις.Πηγαινε με ατομο που ξερει.

Κανένα απλά δε θέλω αερόψυκτο. Νιώθω σα να έχω μισό μηχανάκι. Πόσο μάλλον για ταξίδια που θέλω το δικό μου.

μεγαλη μπουκια φαε... οι μισοι απο δω μεσα εχουμε γραψει παρα πολλα χιλιομετρα με παπι. κοντινα ταξιδακια για θαλασσες κλπ.
    καποιοι ακομα συνεχισουν... http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=136320 προσεχε λοιπον.. δεν ειναι η μηχανη ειναι τα χερια κι οι κωλοι...

Ψάχνω πάρα πολύ έχω ρωτήσει επίσης πολύ κόσμο έχω πάρει τηλέφωνα έχω διαβάσει κριτικές έχω κάνει σχεδόν τα πάντα! Το μόνο αρνητικό δεν έχω καταφέρει να δώ μηχανάκια απο κοντά. Τα αρνητικά της επαρχίας! Το F650 είναι εμφανισιακά πανέμορφο έχει χαμηλή κατανάλωση και πληθώρα μεταχειρισμένων ανταλλακτικών. Επίσης είναι απο τα μηχανάκια που βρίσκεις με 1,000-1,500 ευρό μοντέλο 98-00' και με λιγότερο απο 75,000χλμ. Αυτά είναι τα κριτήρια μου. Πολύ όμορφο και το Freewind αλλά με το που άκουσα πως είναι αερόψυκτο μου ήρθε κάπως. Σκοπεύω να κάνω μερικά ταξιδάκια σύντομα (Κέρκυρα - Θεσσαλονίκη) και νομίζω πως το να έχεις αερόψυκτο μηχανάκι σου στερεί λίγα πράγματα. Καταρχάς εδώ στη Φθιώτιδα έχουμε πολύ όμορφες βουνίσιες διαδρομές Οίτη-Καρπενήσι και δε ξέρω κατα πόσο ένα αερόψυκτο μηχανάκια θα αντέξει επι μακρόν τη ταλαιπωρία.

Ψάχνω πάρα πολύ έχω ρωτήσει επίσης πολύ κόσμο έχω πάρει τηλέφωνα έχω διαβάσει κριτικές έχω κάνει σχεδόν τα πάντα! Το μόνο αρνητικό δεν έχω καταφέρει να δώ μηχανάκια απο κοντά. Τα αρνητικά της επαρχίας! Το F650 είναι εμφανισιακά πανέμορφο έχει χαμηλή κατανάλωση και πληθώρα μεταχειρισμένων ανταλλακτικών. Επίσης είναι απο τα μηχανάκια που βρίσκεις με 1,000-1,500 ευρό μοντέλο 98-00' και με λιγότερο απο 75,000χλμ. Αυτά είναι τα κριτήρια μου. Πολύ όμορφο και το Freewind αλλά με το που άκουσα πως είναι αερόψυκτο μου ήρθε κάπως. Σκοπεύω να κάνω μερικά ταξιδάκια σύντομα (Κέρκυρα - Θεσσαλονίκη) και νομίζω πως το να έχεις αερόψυκτο μηχανάκι σου στερεί λίγα πράγματα. Καταρχάς εδώ στη Φθιώτιδα έχουμε πολύ όμορφες βουνίσιες διαδρομές Οίτη-Καρπενήσι και δε ξέρω κατα πόσο ένα αερόψυκτο μηχανάκια θα αντέξει επι μακρόν τη ταλαιπωρία.

οτι θα αντεξει ειναι σιγουρο. το μονο πραγμα που στερειται ενα αεροψυκτο ειναι η δυναμη. που σαν νεος κι απειρος θα την χρειαστεις πραγματικα φορτωμενος δικαβαλος. μονο.

Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. The new one part 2
    από KorakidisN στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 14/07/2013, 01:52
  2. new one
    από lilith στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 123
    Τελευταίο μήνυμα: 17/04/2007, 02:41
  3. The new Ducati 1098
    από ruyjin στο forum Νέα