Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 80 από 80

Θέμα: Ενδιαφέρον για aprilia rs 125

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostaskk Προβολή μηνύματος
    μα απ αυτους που ειχαν εχω ακουσει το νουμερο 100. και στο νετ τα εχουν και ανεβάζουν δυναμομετρισεις

εγω πρωτη φορα ακουω για 83 αλογα το rg που λεει ο byron

οποτε εχω 15+ ενδειξεις και στοιχεια για 100 αλογα και 1 ενδειξη και στοιχεια για 83 αλογα.
    τι να πιστεψω? τους 15 προφανώς και οχι το εναν μεμονωμένο

αμα εσυ εχεις αλλα στοιχεια πιστευε το αντιθετο και ολα ειναι ωραια
    Οκ πίστευε ότι διαβάσεις στο net.
    Τα νούμερα των 95 στρόφαλο ήταν τα επίσημα νούμερα της Suzuki και αν ήταν 100 θα τα είχε κάνει σημαία όπως έκανε τα 100 του GSXR το 85.
    Το RD ήταν και πιο αργό και πιο βαρύ και κυρίως με μια τεράστια 1η ταχύτητα που το έθαβε και σε αγώνες και σε Dragster που το κατέβαζαν τότε.
    Αν είχαν 110-120 εύκολα άλογα τότε, θα έκλεβαν εκκλησίες στις κόντρες, κάτι που ούτε στα όνειρα τους δεν έγινε.

Κάτι που δεν έχεις διαβάσει στο net, αλλά να έχεις οδηγήσει έχεις να πεις?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Οκ πίστευε ότι διαβάσεις στο net.
    Τα νούμερα των 95 στρόφαλο ήταν τα επίσημα νούμερα της Suzuki και αν ήταν 100 θα τα είχε κάνει σημαία όπως έκανε τα 100 του GSXR το 85.
    Το RD ήταν και πιο αργό και πιο βαρύ και κυρίως με μια τεράστια 1η ταχύτητα που το έθαβε και σε αγώνες και σε Dragster που το κατέβαζαν τότε.
    Αν είχαν 110-120 εύκολα άλογα τότε, θα έκλεβαν εκκλησίες στις κόντρες, κάτι που ούτε στα όνειρα τους δεν έγινε.

Κάτι που δεν έχεις διαβάσει στο net, αλλά να έχεις οδηγήσει έχεις να πεις?
    κ αυτα που λες τωρα στο νετ τα διαβαζω :-p :-p χαχα
    αμα ειχα οδηγισει rg δεν θα καταλαβαινα την διαφορα 85-100 αλογα οποτε τζαμπα κοπος

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    @kostakk

Εφ όσον δεν καταλαβαίνεις καν σε τι χρειάζονται μεγαλύτερα λεκανάκια στα καρμπ σε φτιαγμένο μηχανάκι που είναι φουλ ζιγκλερωμένο, αστο καλύτερα.
    Το ποιός δυναμομετρεί το στοκ RG500 100+ ίππους δεν με απασχολεί. Ούτε κι εσένα θα έπρεπε να σε απασχολεί.
    Τωρα για το αν υπάρχουν μάστορες να τα φτιάξουν, ασε με να εχω την γνωμη μου κι εσύ την δική σου.
    Τελος απο μένα και καλή συνέχεια.

Συμβουλή: Μην είσαι τόσο ευκολόπιστος σε αυτα που διαβάζεις στο νετ και ειδικά στις δυναμομετρήσεις.

@sniper
    Δεν ήταν τόσο τραγικά τα πράγματα όσο τα παρουσιάζουν κάποιοι σήμερα για λόγους εντυπωσιασμού.
    Ναι είχαν απότομο παρπαγμα και μάπα φρένα.
    Αυτα απο μονα τους δεν σκοτώνουν.
    κατσε μην μας τρελανεις κιολας. εσυ ειπες για μεγαλύτερα φλοτερ ποιο πανω. και σου ειπα οτι δεν υπαρχει λογος για να κανει καποιος κατι τετειο.
    τώρα τα κανεις λεκανακια τα φλοτερ πλακα με κανεις? την διαφορα φλοτερ με λεκανακι παντος την ξερω. εσυ τα μπλερδεψες

και μη μου πεις οτι τωρα γραφει αλλα γιατι ξερω και για την επεξεργασια του μηνύματος :-p

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostaskk Προβολή μηνύματος
    κατσε μην μας τρελανεις κιολας. εσυ ειπες για μεγαλύτερα φλοτερ ποιο πανω. και σου ειπα οτι δεν υπαρχει λογος για να κανει καποιος κατι τετειο.
    τώρα τα κανεις λεκανακια τα φλοτερ πλακα με κανεις? την διαφορα φλοτερ με λεκανακι παντος την ξερω. εσυ τα μπλερδεψες

και μη μου πεις οτι τωρα γραφει αλλα γιατι ξερω και για την επεξεργασια του μηνύματος :-p
    Εγώ φταίω που ενώ δουλεύω ταυτόχρονα γραφω εδώ για να σε ξεστραβώσω.....
    Ηταν λάθος και το διορθωσα.
    Δεν το ήξερα οτι δεν επιτρέπεται να διορθώσεις ενα λαθος στο κείμενο.

Τα υπόλοιπα ισχύουν και τα κανεις γαργάρα.

Τελος απο μένα στο θέμα, οτι κατάλαβες.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Μέλος Το avatar του/της Vagelis26b
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος

O Spiper δεν σύγκρινε ποτέ μηχανάκια 30+ ετών με τα σημερινά, αντίθετα αυτό που έκανε είναι να πει ότι τα σημερινά δεν συγκρίνονται με τα χθεσινά για ενα κάρο λόγους.

Από εκεί και πέρα, παρόλο που είμαστε μια μεγάλη παρέα εδώ μέσα, διαβάζουν και άλλοι που δεν γράφουν ποτέ και καλό θα είναι να διαβάζουν το τι ισχύει και τι όχι. Επιπλέον, ποτέ δεν βάφτισα μ@λακίες τα 2Τ, ίσα ίσα για το rs125 (το τελευταίο) είπα ότι είναι ένα πολύ καλό μηχανάκι αλλά όχι για τον φίλο μας που πηδάει απο το TDR σε DR με μεγάλη ευκολία...

Επίσης, οι παλιότεροι σε ηλικία εδώ μέσα (ναι, υπάρχουν και τέτοιοι...) καλό θα είναι να απορομαντικοποιήσουν τα νιάτα τους και να σκεφτούν τι καβαλάγανε και με πόσους φίλους δεν τα λένε πια λόγω αυτών των μηχανών (και φυσικά λόγω της έλλειψης εκείνη την εποχή του κράνους, μπουφαν, μποτες, γαντια κλπ κλπ)...

Αυτά και καλή επιτυχία στην επιλογή σου φίλε Αργοναύτη.

υ.γ. Για να σου φύγει η απορία φίλε kostaskk, ναι, κάτι έχουμε καβαλήσει, απο RS125, KR1, NSR250 - δεν ειχα ποτέ ευτυχώς τέτοιο δικό μου - και κάθε φορά, μα κάθε φορά που κατέβαινα κίτρινος σαν το φλουρί αναρωτιόμουν γιατί το καβάλησα. Είναι εντελώς διαφορετικό πράγμα να πολεμας να πας πιο γρήογορα με ενα 4Τ και διαφορετικό εντελώς να πολεμάς να επιζήσεις για να καβαλήσεις την επόμενη μέρα. Τα 2Τ ss είναι/ήταν για την πίστα και μόνο. Και για εξωλέμβιες.
    σορυ που ανοιγω ξανα το θεμα,απλα χαζευα την ωρα που ετρωγα κ επεσα πανω σ αυτο.Το να λες τα διχρονα κανουν μονο για εξωλεμβιες και πιστα τη στιγμη που ο ιδιος λες οτι εχεις οδηγησει rs 125 αυτοματα ακυρωνει τα λεγομενα σ,φιλικα παντα.Κ αυτο γιατι δε γινεται να τσουβαλιαζεις το rs με το kr για παραδειγμα που λες οτι εχεις οδηγησει για τον κυριο λογο οτι απεχουν 15-20 χρονια μεταξυ τους.Μην ξεχναμε οτι η τελευταια γενια rs ηταν μεχρι το 11 στην παραγωγη.Εστω οτι το rs οπως κ ολα τα διχρονα ειναι πιο αποτομο σε σχεση με ενα αντιστοιχο 4χρονο στο γκαζι,οκ το δεχομαι.Εχει ομως φρενα,πλαισιο,αναρτησεις κ συμπεριφορα συγχρονης μοτοσυκλετας (που τα αντιστοιχα 4χρονα ακομα και 250 κεκ δεν εχουν) που σιγουρα βοηθουν πολυ σ αυτο που λεγεται ενεργητικη ασφαλεια.Το οτι τα rd που λετε ηταν σκοτωστρες κλπ κλπ το δεχομαι,ομως το τσουβαλιασμα ποτε δεν ωφελει. Μιλησα συγκεκριμενα για το rs επειδη το εχω και το ξερω.Εχει γκαζι για τα κυβικα του σιγουρα,εχεις ομως και φρενα,πλαισιο κ αναρτησεις που μπορουν ανα πασα στιγμη να το στριψουν,σταματησουν...

Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456

Παρόμοια θέματα

1. Haynes Service Manual για το Aprilia Rs 125
    από Zacharias99 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 18/09/2010, 22:44
  2. Στρώσιμο Aprilia RS 125
    από thewhiteowl στο forum Aprilia
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 22/08/2007, 09:31
  3. Aprilia RS 125 VS Cagiva Raptor 125
    από angel_pele στο forum Αντιπαραθέσεις