Σελίδα 6 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 148

Θέμα: Σοβαρή συζήτηση!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    Θα εχουν πεντε το πολυ λεπτα διαφορα
    τα 5 λεπτα ειναι αιωνιοτητα Σπυρακο...

με την ιδια λογικη αν ξεκινησει ενα ss απο Αθηνα προς Αλεξιου και την ιδια ωρα ξεκινησει ενα οικογενειακο 1400 αμαξι, το κουτι θα φτασει σε μιση ωρα αργοτερα....
    δεν ειναι λογικη αυτη με τον χρονο...

γιατι με την ιδια λογικη ενας μεσος οδηγος που φτανει 20'' αργοτερα στον τερματισμο των Σερρων απο τον Μπουστα, ειναι μια χαρα...

και για να επανελθουμε στο θεμα μας...ας παρει παπακι...το πολυ πολυ αντι για 5 λεπτα, να κανει 15 λεπτα...

το θέμα είναι οτι αν ο Γιώργος ήθελε κατι γρήγορο δεν θα πούλαγε το κτμ του ή/και δεν θα συζήτούσε για τα 250αρια τώρα που το πούλησε....

και τα πέντε λεπτά είναι αιωνιότητα εφόσον μιλάμε για Μπίστα.... στο δρόμο όμως, ούτε ενα τσιγάρο δεν είναι....

Α ραααααααα Το avatar του/της Hayate
    Ωραία λοιπόν,αν θες να δείς το CBR250 ξέρεις τι να κάνεις ρε βλαμμένε (λες και δεν έιχες γνωστό να το καβαλήσεις...ουστουγδιαολοπαναθεμασε)...Με τα παιδιά που πήγα την εκδρομούλα την έβγαλα με 30 ευρώ βενζίνη σε όλα αυτά τα χλμ και ακόμα κινούμε με αυτά τα 30 ευρώ απο την κυριακή και για την δουλειά και θα με βγάλει πιστεύω ως το Σ/Κ.Το μηχανάκι εμφανώς και θα σου φανεί ψόφιο βάσει των μηχανών που έχουν περάσει απο τα χέρια σου αλλα οπως ειπαμε και στο σπιρτοκουτο το προβλημα ειναι η τσέπη όχι τα γκάζια.Οπότε μη το πολυσκέφτεσαι και μη το πολυζαλίζεις.Τίμια θα σε πάει ενα ταξιδάκι τίμια θα σου συμπεριφερθεί μεσα στην πόλη,αυτά είχα να πώ και τίποτε παραπάνω!Εξ' άλλου με κάλυψε τοσο ο σωτήρης σε περιγραφή που το είδε και σαν 3ος όσο και ο αμυρουκας

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    τα 5 λεπτα ειναι αιωνιοτητα Σπυρακο...

με την ιδια λογικη αν ξεκινησει ενα ss απο Αθηνα προς Αλεξιου και την ιδια ωρα ξεκινησει ενα οικογενειακο 1400 αμαξι, το κουτι θα φτασει σε μιση ωρα αργοτερα....
    δεν ειναι λογικη αυτη με τον χρονο...

γιατι με την ιδια λογικη ενας μεσος οδηγος που φτανει 20'' αργοτερα στον τερματισμο των Σερρων απο τον Μπουστα, ειναι μια χαρα...

και για να επανελθουμε στο θεμα μας...ας παρει παπακι...το πολυ πολυ αντι για 5 λεπτα, να κανει 15 λεπτα...
    σταυρο μιλαμε για συνθηκες βολτας, οχι για κυνηγι με τα χρονομετρα...

Γιώργο καλησπέρα, πρόσφατα αγόρασα ένα ninja 250 για δεύτερο μηχανάκι για λόγους οικονομίας. Το έψαξα αρκετά, τα scouter δεν τα μπορούσα, οπότε έψαξα για μηχανάκια, είχα καταλήξει σε sym wolf και ninja 250. sym wolf δεν έβρισκα πολλά μεταχειρισμένα και το kawasaki μου άρεσε και περισσότερο εμφανισιακά. Λοιπόν έχει από τα καλύτερα φρένα, (για την κατηγορία του πάντα έτσι), είναι ψόφιο χαμηλά αλλά μετά τις 5500 με 6000 στροφες τραβάει καλά (για την κατηγορία του πάντα έτσι 2nd time). Για μέσα στην πόλη είναι πολύ καλό, στρίβει πάρα πολύ καλά (3rd time) και έχει καλή κατανάλωση (injection), 4 λίτρα /100 km, ανάλογα πως το πας, λίγο πιο κάτω λίγο πιο πάνω. Πολύ καλό ότι υπάρχουν πολλά μεταχειρισμένα. Εγώ πήρα ενα του 2011 με 6000 χλμ και 3 μηνες τώρα είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Φτάνει με τα πολλά λόγια, στείλε μου πμ όποτε θέλεις να κανονίσουμε πότε θα στο δώσω βόλτα

Είδα φως και μπήκα! Το avatar του/της nick_VFR
    Και αν τελικά τα οδηγήσεις και τα 2 (CBR και Ninja), μην ξεχάσεις να μας γράψεις εντυπώσεις!

... γιατί πολλά ακούμε κατά καιρούς, αλλά μια γνώμη από κάποιον που να έχει οδηγήσει και τα 2 δεν έχω πετύχει! (και δεν προβλέπεται να οδηγήσω ninja σύντομα...)

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mikes Προβολή μηνύματος
    σταυρο μιλαμε για συνθηκες βολτας, οχι για κυνηγι με τα χρονομετρα...
    ok, αρα...
    ..ας παρει παπακι...το πολυ πολυ αντι για 5 λεπτα, να κανει 15 λεπτα...
    ...σε συνθηκες βολτας...

αλλωστε με παπακι μπορεις να πας παντου...γιατι να παρει αλλα 125cc ψαχνοντας το ιδανικο 250??
    υπερβολη νομιζω ειναι...παπακι και πολυ του ειναι...

ok, αρα...
    ...σε συνθηκες βολτας...
    αλλωστε με παπακι μπορεις να πας παντου...γιατι να παρει αλλα 125cc ψαχνοντας το ιδανικο 250??
    υπερβολη νομιζω ειναι...παπακι και πολυ του ειναι...
    από το ένα άκρο στο άλλο πας ρε κιορατά.....

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CIRUS Προβολή μηνύματος
    Φτάνει με τα πολλά λόγια, στείλε μου πμ όποτε θέλεις να κανονίσουμε πότε θα στο δώσω βόλτα
    Πιθανότατα σε αυτό θα καταλήξω, διαβάζω παντού πολύ καλά λόγια και υπερέχει του CBR λόγω 2 κυλίνδρων (αν και απ'ότι έχω καταλάβει το CBR έχει πιο "αγωνιστικό" στήσιμο/θέση). Θα σας χώσω και τους 2 (Βασίλη και Αντώνη) να τα οδηγήσω για πάνω από 5 λεπτά, όπως θέλω, να αποκτήσω ολοκληρωμένη άποψη, γιατί υπάρχουν και CBRάκια σε πολύ καλές τιμές και θα ήθελα να κάνω τη σωστή επιλογή.

Ήθελα απλά να πω ότι έπαθα μια μικρή ζημιά με αυτό, αλλά δυστυχώς είναι φρέσκο μοντέλο και δε θέλω να δώσω τόσα λεφτά: Νinja 300

Και για εσάς τα αγοράκια παραπάνω που μαλώνετε για αργά/γρήγορα μηχανάκια και οδηγούς, να ορίστε τι κάνει το 250αράκι σε ένα μάτσο κουλάδια :P -> https://www.youtube.com/watch?v=Kz03sQeX02c
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bruno
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Πιθανότατα σε αυτό θα καταλήξω, διαβάζω παντού πολύ καλά λόγια και υπερέχει του CBR λόγω 2 κυλίνδρων (αν και απ'ότι έχω καταλάβει το CBR έχει πιο "αγωνιστικό" στήσιμο/θέση). Θα σας χώσω και τους 2 (Βασίλη και Αντώνη) να τα οδηγήσω για πάνω από 5 λεπτά, όπως θέλω, να αποκτήσω ολοκληρωμένη άποψη, γιατί υπάρχουν και CBRάκια σε πολύ καλές τιμές και θα ήθελα να κάνω τη σωστή επιλογή.

Ήθελα απλά να πω ότι έπαθα μια μικρή ζημιά με αυτό, αλλά δυστυχώς είναι φρέσκο μοντέλο και δε θέλω να δώσω τόσα λεφτά: Νinja 300

Και για εσάς τα αγοράκια παραπάνω που μαλώνετε για αργά/γρήγορα μηχανάκια και οδηγούς, να ορίστε τι κάνει το 250αράκι σε ένα μάτσο κουλάδια :P -> https://www.youtube.com/watch?v=Kz03sQeX02c
    Τον αφηνουν να περασει,γιατι φοβούνται μην τους κλαδεψει

στον σταύρο να τα πεις αυτά.....

και να τα κάνεις όταν το πάρεις με το καλό.....

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Νταξ καλά τα λέει κι ο Σταύρος. Σε τέτοια πίστα, με αναβάτες του ίδιου επιπέδου, ένα 1000άρι θα ήταν +1 χλμ μπροστά σε κάθε γύρο. Προφανώς ο τύπος με το 250 το χει και οι υπόλοιποι δεν. Είναι γεγονός, ωστόσο, ότι αν είσαι καλό τιμόνι, "πηγαίνεις" με οτιδήποτε και βλέπεις να κάνουν πράγματα μοτοσυκλέτες που δεν περίμενες ποτέ ότι κάνουν.
    Life begins at 45°.

Honda FMX 650.Κυκλοφορεί και ένας αστικός μύθος σχετικά με αυτά και τις βελτιώσεις τους.
    μπάρον says :
    "Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες :rotflmao: "
    -
    _Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_

Ο Καγκουρογαμόσαυρος

στον σταύρο να τα πεις αυτά.....

μμμ, ναι...σε πιστα με ροη, χωρις stop & go, που οδηγας κατα 95% με φορα μου βαλατε το 250 με τον χερα να περναει τα χιλια με τους κουλους...

ε, ελατε βαλτε και εδω τον Μπουστα στις Σερρες με πατινι στο γκρουπ των αρχαριων (που εχουν οι μισοι 1000), να δουμε ποιος θα ειναι μπροστα...

από το ένα άκρο στο άλλο πας ρε κιορατά.....
    Σπυρακο μου, ο Γιωργος καλως ή κακως ηταν σε ενα υψηλο επιπεδο οσον αφορα τα γκαζια στην μοοσυκλετα που ειχε..(αναλογικα δλδ με τα κυβικα και τους κυλινδρους που ειχε)...
    τωρα αντι να παει ενα-δυο σκαλια κατω, θελει να παει 5...

δεν ειπα οτι δεν πανε καλα τα 250...ειπα οτι για τα λεφτα που κανουν, προσφερουν λιγα πραγματα γιατι υπαρχουν μοτοσυκλετες πιο "ολοκληρωμενες" με τα ιδια λεφτα...

ο καθενας βεβαια αξιολογει τις αναγκες του και πραττει αναλογως...

ας παρει το 250 το κουλαδι, να του κανουν πλακα τα 300αρια σκουτερ...

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Περι του τί μπορει να κανει ενα 250αρι στην πιστα στα καταλληλα χερια: Μητροπολιτες.
    Και? Δωσ' μου εμενα ενα R6 και του Μπουστα ενα παπι και θα με περασει απο πανω (πιθανοτατα γιατι θα φαω τα μουτρα μου με το R6 αλλα anyway).
    Φανταζομαι οτι η συγκριση εγινε ετσι για το χαβαλε οποτε και δεν εχει νοημα.

@devil's & spyrakos
    Συμφωνω και διαφωνω και με τους δυο σας, αλλα δεν καταλαβαινω ενα πραγμς.
    Γιατι εχετε κολλησει με τους χρονους?
    Το αν θα φτασει πρωτος ή τελευταιος ειναι το θεμα, ή το ποσο θα το εχει ευχαριστηθει μεχρι να φτασει?

Τις 300αρες, και το στριβειν με οσα (οσοι μπορειτε/θελετε και τα κανετε) τα κανετε για να φτασετε πιο γρηγορα στον προορισμο σας, ή γιατι γουσταρετε τη διαδικασια αυτη καθ'αυτη?
    (δε μιλαω για την πιστα, ουτε για καποια εξτριμ περιπτωση που για το χ ψ λογο τρεχουμε να προλαβουμε κατι επειγον)

Προσωπικα αν ειχα ενα παπι δε θα με ενοχλουσε το οτι θα αργουσα 15 λεπτα. Δε με περιμενει κανεις στον τερματισμο με το χρονομετρο στο χερι.
    Αυτο που θα με ενοχλουσε ειναι οτι θα βλαστημουσα μεχρι να φτασω.

Και χαρλευ να ειχα παλι θα με περιμενανε 15 (μπορει και παραπανω) λεπτα. Αλλα για τους χ ψ λογους μπορει να το ειχα ευχαριστηθει (αναλογα) τη διαδρομη.

Σελίδα 6 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 03/06/2005, 17:06
  2. Συζητηση Για....
    από x-rider στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 05/08/2004, 13:24
  3. Πολυ Παραξενη Συζητηση
    από psaroulis στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 01/05/2004, 01:44