Αυτα είναι!καιήμουν πριν δυο βδομάδες στον συγκεκριμένο.
Βέβαια δεν ξέρω αν το συγκεκριμένο κλειδί έχει το λαστιχάκι που συγκρατεί το μπουζί...γιατι έτσι και πέσει και σπάσει εκεί μέσα,ζήτω που καηκαμε.
Όπως και να'χει την καλημέρα μου κύριε.
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Δυστυχώς όχι φίλε.
Ρωτησα γιατι μερικοι δεν ξερουν που ειναι κρυμμενη![]()
έχω φροντίσει να έχω για αδερφό κάποιον που καθιστά τα πάντα κρυμμένα. Μόνιμα όμως...
κατόπιν ωρίμου σκέψεως (λέμε τωρα), φτάνω στο συμπέρασμα ότι με το σωληνωτό κλειδί που πρότεινε ο φίλος, θα έχω θέμα στο να βάλω το μπουζί χωρίς να κάνω ζημιά στο "φρεάτιο" που έχει το ΧΤ για υποδοχή.
Επιστρέφω οπότε με την απορία μου περί μπουζοκάρυδου, ενισχυμένη με το αν μπορώ να βρω κάπου αυτή την μυθικά περίφημη εργαλειοθήκη του ΧΤ
Φθηνή δικαιολογία. Για τιμωρία, τη Δευτέρα θα περιμένεις από τις 6.00' το πρωί έξω από τη γιαμάχα να ανοίξουν.
Ασχέτως πλάκας, το ίδιο πρόβλημα είχαμε παλαιότερα με το καβασάκι ενός φίλου. Αφού δοκιμάσαμε ότι μπουζόκλειδο και σωληνωτό είχαμε χωρίς επιτυχία, αγοράσαμε το γνήσιο από την καβασάκι και κάναμε τη δουλειά μας σε δευτερόλεπτα, με κόστος κάπου 6€.
@pardalotzatziki
το μέσα του είναι που με προβηματίζει. Αν δεν έχει το λαστιχάκι που συγκρατεί το μπουζί,τότε πως θα το βάζω; θα το αφηνω πεταχτα σε όλη τη διαδρομή (που δεν τι λες και μικρή) μέχρι τη βάση που βιδώνει το μπουζί; κι αν σπάσει εκεί μέσα η πορσελάνη εγω μετά τι κάνω; τραβάω τα βυζιά μου ενω ωρύομαι ακατάληπτα;
Στο συνεργείο της γειτονιάς που πηγα και δανείστηκα για να καταλαβεις,είχε ένα μπουζοκάρυδο (μαλλον) κάστομ κατασκευή.κυλινδρικό σαν καρυδάκι και το τελείωμα κολλημένη προέκταση που τελείωνε σε τετράγωνη αναμονή για να βαζεις καστάνια.
Χωρια που στην ερώτηση μου,που θα βρω να αγοράσω, ξαφνικά η έκφραση του θύμισε έντονα βαθύ Πεκίνο...
Θα ρωτησω στον επίσημο Γιαμαχα όπως πρότεινε κι ο φίλος και βλεπουμε.
πάντως τόσος ντόρο για ένα γαμωκαρυδάκι επι της ουσιας,στην εποχη του ιντερνετ και της πληροφοριας, το βρίσκω τραγικο να το περνάω.
@lykourgi
Απεταξάμην![]()
Θα πας Σπύρου Πάτση στον Καραίσκο η στον Βραττή η στον Γεραλίδη με το μπουζί στο χέρι και θα ζητήσεις λεπτό δεκαοκτάρι μπουζοκαριδάκι... τα δικά μου είναι της Facom συλλογή (εκτός από το μακρύλαιμο της Africa) και έχουν μαγνήτη (δεν χρειάζονται λάστιχο) αλλά υπάρχουν και σε κομμάτια να πάρεις ... αν σου βγαίνει πολύ ακριβό ρώτα και για Ks (του καραίσκου) που είναι φτηνότερα
μην σου πασάρουν μακρύλαιμο αυτοκινήτου δεν θα κάνεις δουλειά
![]()