Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 108

Θέμα: XT 600 από ακινησία... Να το πάρω;

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Αυτα είναι!καιήμουν πριν δυο βδομάδες στον συγκεκριμένο.
    Βέβαια δεν ξέρω αν το συγκεκριμένο κλειδί έχει το λαστιχάκι που συγκρατεί το μπουζί...γιατι έτσι και πέσει και σπάσει εκεί μέσα,ζήτω που καηκαμε.
    Όπως και να'χει την καλημέρα μου κύριε.
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Να θυμηθώ να αλλάξω τίτλο Το avatar του/της Pardalotzatziki
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o_gayros Προβολή μηνύματος
    @catmaster
    Φίλε μπορείς να μου λύσεις μια απορία,γιατί έχω φάει τον κόσμο και δουλειά δεν έχω κανει.
    Το ΧΤ φοράει μπουζάκι #18, πράγμα περίεργο γιατί συνήθως 16 ή 21 χιλ. βλέπεις.
    Έφαγα τον κοσμο να βρω μπουζοκαρυδάκι αυτου του μεγέθους,βρήκα με τα πολλά σε μια τρύπα στο Περιστέρι αλλά έλα που ήταν πολύ χοντρό και δεν χώραγε!Πιθανόν να έκανε για αυτοκίνητο.
    πήγα δανείστηκα απο ένα συνεργείο στη γειτονιά μου για να κάνω προς στιγμήν τη δουλειά μου,αλλά δεν μπορώ συνέχεια να δανείζομαι.
    Ξέρεις να μου πεις που θα βρω ένα μπουζοκαρυδο #18 που να χωράει στο στριμόκωλο μέρος του ΧΤ;
    :
    Την εργαλειοθηκη του ΧΤ δεν την εχεις;

Δυστυχώς όχι φίλε.

Ρωτησα γιατι μερικοι δεν ξερουν που ειναι κρυμμενη

έχω φροντίσει να έχω για αδερφό κάποιον που καθιστά τα πάντα κρυμμένα. Μόνιμα όμως...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pardalotzatziki Προβολή μηνύματος
    Ρωτησα γιατι μερικοι δεν ξερουν που ειναι κρυμμενη

κατόπιν ωρίμου σκέψεως (λέμε τωρα), φτάνω στο συμπέρασμα ότι με το σωληνωτό κλειδί που πρότεινε ο φίλος, θα έχω θέμα στο να βάλω το μπουζί χωρίς να κάνω ζημιά στο "φρεάτιο" που έχει το ΧΤ για υποδοχή.
    Επιστρέφω οπότε με την απορία μου περί μπουζοκάρυδου, ενισχυμένη με το αν μπορώ να βρω κάπου αυτή την μυθικά περίφημη εργαλειοθήκη του ΧΤ

Παλαιό μέλος
    Ξέρεις να μου πεις που θα βρω ένα μπουζοκαρυδο #18 που να χωράει στο στριμόκωλο μέρος του ΧΤ;
    Γιατί δεν ρωτάς στη γιαμαχα εάν πουλάνε το δικό του μπουζόκλειδο σαν ανταλλακτικό;
    Μπορεί να είναι φτηνό και σίγουρα θα ταιριάζει καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από lykourgi Προβολή μηνύματος
    Γιατί δεν ρωτάς στη γιαμαχα εάν πουλάνε το δικό του μπουζόκλειδο σαν ανταλλακτικό;
    Μπορεί να είναι φτηνό και σίγουρα θα ταιριάζει καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο.
    το "γιατί δε το σκέφτηκα" πως σου ακούγεται;

Παλαιό μέλος
    το "γιατί δε το σκέφτηκα" πως σου ακούγεται;
    Φθηνή δικαιολογία. Για τιμωρία, τη Δευτέρα θα περιμένεις από τις 6.00' το πρωί έξω από τη γιαμάχα να ανοίξουν.

Ασχέτως πλάκας, το ίδιο πρόβλημα είχαμε παλαιότερα με το καβασάκι ενός φίλου. Αφού δοκιμάσαμε ότι μπουζόκλειδο και σωληνωτό είχαμε χωρίς επιτυχία, αγοράσαμε το γνήσιο από την καβασάκι και κάναμε τη δουλειά μας σε δευτερόλεπτα, με κόστος κάπου 6€.

κατόπιν ωρίμου σκέψεως (λέμε τωρα), φτάνω στο συμπέρασμα ότι με το σωληνωτό κλειδί που πρότεινε ο φίλος, θα έχω θέμα στο να βάλω το μπουζί χωρίς να κάνω ζημιά στο "φρεάτιο" που έχει το ΧΤ για υποδοχή.
    Επιστρέφω οπότε με την απορία μου περί μπουζοκάρυδου, ενισχυμένη με το αν μπορώ να βρω κάπου αυτή την μυθικά περίφημη εργαλειοθήκη του ΧΤ
    Tης ΥΑΜΑΗΑ ειναι ιδιο, απλα ειναι εξαγωνο σε ολο του το μηκος. Ετσι κι αλλιως με γερμανικο θα το σφιγγεις/ξεσφιγγεις.
    Αλλα δεν χανεις τιποτα να ρωτησεις και στη ΥΑΜΑΗΑ. Ρωτα και σε κανενα συνεργειο, κρατανε διαφορα...

@pardalotzatziki
    το μέσα του είναι που με προβηματίζει. Αν δεν έχει το λαστιχάκι που συγκρατεί το μπουζί,τότε πως θα το βάζω; θα το αφηνω πεταχτα σε όλη τη διαδρομή (που δεν τι λες και μικρή) μέχρι τη βάση που βιδώνει το μπουζί; κι αν σπάσει εκεί μέσα η πορσελάνη εγω μετά τι κάνω; τραβάω τα βυζιά μου ενω ωρύομαι ακατάληπτα;
    Στο συνεργείο της γειτονιάς που πηγα και δανείστηκα για να καταλαβεις,είχε ένα μπουζοκάρυδο (μαλλον) κάστομ κατασκευή.κυλινδρικό σαν καρυδάκι και το τελείωμα κολλημένη προέκταση που τελείωνε σε τετράγωνη αναμονή για να βαζεις καστάνια.
    Χωρια που στην ερώτηση μου,που θα βρω να αγοράσω, ξαφνικά η έκφραση του θύμισε έντονα βαθύ Πεκίνο...
    Θα ρωτησω στον επίσημο Γιαμαχα όπως πρότεινε κι ο φίλος και βλεπουμε.
    πάντως τόσος ντόρο για ένα γαμωκαρυδάκι επι της ουσιας,στην εποχη του ιντερνετ και της πληροφοριας, το βρίσκω τραγικο να το περνάω.

@lykourgi
    Απεταξάμην

@catmaster
    Φίλε μπορείς να μου λύσεις μια απορία,γιατί έχω φάει τον κόσμο και δουλειά δεν έχω κανει.
    Το ΧΤ φοράει μπουζάκι #18, πράγμα περίεργο γιατί συνήθως 16 ή 21 χιλ. βλέπεις.
    Έφαγα τον κοσμο να βρω μπουζοκαρυδάκι αυτου του μεγέθους,βρήκα με τα πολλά σε μια τρύπα στο Περιστέρι αλλά έλα που ήταν πολύ χοντρό και δεν χώραγε!Πιθανόν να έκανε για αυτοκίνητο.
    πήγα δανείστηκα απο ένα συνεργείο στη γειτονιά μου για να κάνω προς στιγμήν τη δουλειά μου,αλλά δεν μπορώ συνέχεια να δανείζομαι.

@δημητρησαγκ
    μη μείνεις στα λόγια μου,το τηλεφωνο το έχεις
    Θα πας Σπύρου Πάτση στον Καραίσκο η στον Βραττή η στον Γεραλίδη με το μπουζί στο χέρι και θα ζητήσεις λεπτό δεκαοκτάρι μπουζοκαριδάκι... τα δικά μου είναι της Facom συλλογή (εκτός από το μακρύλαιμο της Africa) και έχουν μαγνήτη (δεν χρειάζονται λάστιχο) αλλά υπάρχουν και σε κομμάτια να πάρεις ... αν σου βγαίνει πολύ ακριβό ρώτα και για Ks (του καραίσκου) που είναι φτηνότερα

μην σου πασάρουν μακρύλαιμο αυτοκινήτου δεν θα κάνεις δουλειά

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από catmaster Προβολή μηνύματος
    Θα πας Σπύρου Πάτση στον Καραίσκο η στον Βραττή η στον Γεραλίδη με το μπουζί στο χέρι και θα ζητήσεις λεπτό δεκαοκτάρι μπουζοκαριδάκι... τα δικά μου είναι της Facom συλλογή (εκτός από το μακρύλαιμο της Africa) και έχουν μαγνήτη (δεν χρειάζονται λάστιχο) αλλά υπάρχουν και σε κομμάτια να πάρεις ... αν σου βγαίνει πολύ ακριβό ρώτα και για Ks (του καραίσκου) που είναι φτηνότερα

μην σου πασάρουν μακρύλαιμο αυτοκινήτου δεν θα κάνεις δουλειά

το διαπίστωσα για το μακρύλαιμο.είχα όμως ήδη γυρίσει τη μισή Αθήνα.
    σε ευχαριστώ πολύ πάντως

Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. cbr 600 f4 ("να το πάρω?")
    από amixanos στο forum Honda CBR series
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 18/11/2010, 13:37
  2. Θελω V-strom.....αλλα απο που να το παρω
    από cyclist777 στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 17