Σελίδα 6 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 125

Θέμα: Αναβάτες αγώνων δρόμου και πίστας

Μέλος σώματος ... Το avatar του/της andgeo
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από astroman76 Προβολή μηνύματος
    εισαι τραγικος.....
    Δεν μου λες ρε φίλε ,νοιώθεις καλύτερα όταν σε κάθε σου πρόταση μου πετάς και ένα κοσμητικό ;
    Respect mah authoritah!!!!

με την δικη σου λογικη επισης αυτοι που πανε στο εβερεστ , κανουν free climb, basejump και πολλα αλλα σπορτς που εχουν μεγαλο δικτη επικινδυνοτητας το κανουν για τα λεφτα.. νομιζω εχεις μπερδεψει λιγο τον ορο ζω με τα χρηματα.. δεν ειναι το παν στην ζωη....

το τραγικος απο ποτε εγηνε κοσμητικο?
    ORGIA!!!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από astroman76 Προβολή μηνύματος
    με την δικη σου λογικη επισης αυτοι που πανε στο εβερεστ , κανουν free climb, basejump και πολλα αλλα σπορτς που εχουν μεγαλο δικτη επικινδυνοτητας το κανουν για τα λεφτα.. νομιζω εχεις μπερδεψει λιγο τον ορο ζω με τα χρηματα.. δεν ειναι το παν στην ζωη....

το τραγικος απο ποτε εγηνε κοσμητικο?
    Δεν θέλω να στο χαλάσω αλλά είναι κοσμητικό επίθετο . Για την ιστορία και αν σε ενδιαφέρει η άποψη μου , ακόμα και εξτρίμ σπορτς ,όταν γίνονται υπερβολικά επικίνδυνα για τους κοινούς ανθρώπους τότε γίνονται από επαγγελματίες .
    Δεν έχεις δώσει την πρέπουσα σημασία σε όσα έχω γράψει αλλά σκέψου το εξής . Αν φύγουν οι χορηγοί και τα τηλεοπτικά απ τον αγώνα θα φύγουν αμέσως οι πρώτοι 20 και οι ομάδες τους ή όχι .Ακόμα και αν κάποιοι επιμένουν να τρέχουν στο ΤΤ οι χρόνοι θα ανέβουν τουλάχιστον στα 1'-2' ο γύρος .Ή μήπως όχι ; Εσύ που ξέρεις από αγώνες γιατί εγώ είμαι άσχετος , τι πιστεύεις ότι θα γίνει ;

Παλαιό μέλος
    το πας αλλού αν δεν κάνω λάθος και καταλαβαίνω διαφορετικά.

Αν φύγουν οι χορηγοί , σημαίνει οτι το κόστος συντήρησης ή κράτησης της θέσεως είναι πολύ μεγάλο άρα οι περισσότεροι θα φύγουν.

Ενημερωτικά από προσωπική εμπειρία ,όντας ομιλιτικός ο Γιώργος Τσίτος, αν τον ξέρεις που έτρεξε στο Le Mans έδωσε 50.000 για την ομάδα για να πάρει μέρος το πρωτάθλημα του Le Mans.

Αν στην θέση του ήταν, ο καρ-γιώργης της γειτονιάς,που τα λεφτά δεν του ήρθαν από τον ουρανό αλλά είχε μια απλή δουλειά και έκανε "δουλειά" επί της ασφάλτου,και είχε χόρηγους τότε θα ήταν πιο άνετος στο να κάνει περισσότερα πράγματα και να ζήσει αυτό που θέλει και διάλεξε,αν φύγουν οι χορηγοί το κόστος ίσως είναι μεγαλύτερο από όσο μπορεί να αντέξει και να τα παρατήσει και να πάει στα ερασιτεχνικά ή θα βρεί άλλους χορηγούς

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από andgeo Προβολή μηνύματος
    Δεν θέλω να στο χαλάσω αλλά είναι κοσμητικό επίθετο . Για την ιστορία και αν σε ενδιαφέρει η άποψη μου , ακόμα και εξτρίμ σπορτς ,όταν γίνονται υπερβολικά επικίνδυνα για τους κοινούς ανθρώπους τότε γίνονται από επαγγελματίες .
    https://www.youtube.com/watch?v=VK_sgbeWlRw

τα μπλουζακια απο τους σπονσορες να τους πει καπιος να τα φορανε ωστε να φαινονται....

πραγματικα το σκεπτικο σου με υπερβαινει... δεν εχεις καμια επαφη με τη νοοτροπια των αγωνων... πρεπει να καταλαβεις οτι το κινηγι της αδρεναλινης προηπηρχε της red bull... αλλοι την βρισκουν τρεχοντασ σε πιστες αλλοι διπλα σε τοιχους... αν καπιος εδινε στους αγωνιζομενους αυτου του κοσμου τα ιδια λεφτα για να καθονται σε ενα γραφειο πιστευεις οτι θα το δεχοντουσαν ?

αμα φυγουν οι σπονσορες απο τα μοτο gp το μαν και απο οπουδηποτε τα σπορ αυτα δεν θα παιθανουν γιατι τα κηνιτρα ειναι αλλα... οι πρωτοι 20 στο υπογραφω τι θα συνεχισουν να τρεχουν με μηχανακια που θα φτιαχνουν οι ιδιοι !!! ο guy martin ετρεξε το pikes peak περσυ με μηχανη που κατασκευασε ο ιδιος στο garaz του... και κερδισε κιολασ την κατηγορια του.
    Τελευταία τροποποίηση από NxOxT; 13/06/2015 στις 01:36.

Εκτός από την τρέλα ορισμένων ανακατεύετε στη μαρμίτα και τη βλακεία κάποιων άλλων για να μου πεις τι , ότι υπάρχουν άνθρωποι και άνθρωποι ; Αλίμονο αν είμαστε όλοι ίδιοι φαντάζεσαι πόσο βαρετός θα ήταν ο κόσμος με 7 δις μίνιονς ; Μιλάμε για ένα αγώνα ταχύτητας που είναι καθαρά επαγγελματικός και απλά πλαισιώνεται και από κάποιους χομπίστες , εραστές όπως θες πες το .

Εκτός από την τρέλα ορισμένων ανακατεύετε στη μαρμίτα και τη βλακεία κάποιων άλλων για να μου πεις τι , ότι υπάρχουν άνθρωποι και άνθρωποι ; Αλίμονο αν είμαστε όλοι ίδιοι φαντάζεσαι πόσο βαρετός θα ήταν ο κόσμος με 7 δις μίνιονς ; Μιλάμε για ένα αγώνα ταχύτητας που είναι καθαρά επαγγελματικός και απλά πλαισιώνεται και από κάποιους χομπίστες , εραστές όπως θες πες το .
    μα ολοι πρι γινουν επαγγελματιες χομπιστες ηταν... ο guy martin επισκευαζει φορτηγα στο Grimsby αν πας τη δευτερα στισ 9 στο μαγαζι του εκει μεσα θα ναι...

Που προφανώς δεν ήθελε να παραμείνει χομπίστας για πάντα και γι αυτό πίεζε όσο μπορούσε , σε αντίθεση με τον επί 20ετίας εραστή του ΤΤ που μου περιέγραψες νωρίτερα ...
    Αυτός δεν είναι που θα κάνει το topgear την επόμενη σεζόν στο bbc ;

ότι υπάρχουν άνθρωποι και άνθρωποι ; Αλίμονο αν είμαστε όλοι ίδιοι φαντάζεσαι πόσο βαρετός θα ήταν ο κόσμος με 7 δις μίνιονς
    μα αυτο ακριβως σου λεμε οτι υπαρχουν ανθρωποι που τη βρισκουν να τρεχουν σε πιστες, ανθρωποι που να τρεχουν διπλα σε σπιτια και ανθρωποι που γουσταρουν να γρεμοτσακιζονται στις πλαγιες με wingsuits....

εσυ μας λες οτι ολοι ειναι ιδιοι και οτι κανουν αυτο που κανουν για το χρημα και τη δοξα και αν μπορουσαν να ειναι διασημοι και να καθονται στο σπιτι θα το κανανε...

Που προφανώς δεν ήθελε να παραμείνει χομπίστας για πάντα και γι αυτό πίεζε όσο μπορούσε , σε αντίθεση με τον επί 20ετίας εραστή του ΤΤ που μου περιέγραψες νωρίτερα ...
    στο εχω ξαναγραψει, οι χομπιστες ειναι που σκοτωνονται στο μαν και οχι οι επαγγελαματιες και ο λογος ειναι οτι ψαχνουν τα ορια τους και οι μεν και δε... πιστευεις οτι ο 65χρονος που πηγαινει στο μαν και πληρωνει καθε χρονο απο την τσεπη του εδω και 20-30 χρονια δεν ηθελε να γινει επαγγελματιας ποτε ? και συνεχιζει και το κανει μπας και γινει διασημος στα γεραματα ?

οταν κανεις ενα χομπι σπανια λες θα το κανω επαγγελμα στις περισσοτερες των περιπτωσεων προκυπτει στην πορεια...

το τοπ γκεαρ μαλλον δεν θα γινει ποτε πια στο bbc, εδωσαν 40 million στον χαμοντ και τον μει και τα αρνηθηκαν μαλλον θα κανουν εκπομπες μονοι τους με τον clarksson και θα τις πουλανε σε networks.

ο μαρτιν ουτε αυτος ξερει τι θελει προς το παρον.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από NxOxT Προβολή μηνύματος
    https://www.youtube.com/watch?v=VK_sgbeWlRw

τα μπλουζακια απο τους σπονσορες να τους πει καπιος να τα φορανε ωστε να φαινονται....

πραγματικα το σκεπτικο σου με υπερβαινει... δεν εχεις καμια επαφη με τη νοοτροπια των αγωνων... πρεπει να καταλαβεις οτι το κινηγι της αδρεναλινης προηπηρχε της red bull... αλλοι την βρισκουν τρεχοντασ σε πιστες αλλοι διπλα σε τοιχους... αν καπιος εδινε στους αγωνιζομενους αυτου του κοσμου τα ιδια λεφτα για να καθονται σε ενα γραφειο πιστευεις οτι θα το δεχοντουσαν ?

αμα φυγουν οι σπονσορες απο τα μοτο gp το μαν και απο οπουδηποτε τα σπορ αυτα δεν θα παιθανουν γιατι τα κηνιτρα ειναι αλλα... οι πρωτοι 20 στο υπογραφω τι θα συνεχισουν να τρεχουν με μηχανακια που θα φτιαχνουν οι ιδιοι !!! ο guy martin ετρεξε το pikes peak περσυ με μηχανη που κατασκευασε ο ιδιος στο garaz του... και κερδισε κιολασ την κατηγορια του.
    Ξανά γιατί μου τ αλλάζεις κάθε φορά , η δική μου άποψη είναι ότι οι αγώνες είναι χρήσιμοι , μεταξύ του ΤΤ και του τζιπι που γίνεται με ένα ελάχιστο ποσοστό ρίσκου , πιστεύω ότι θα επιβιώσουν αυτοί του τζιπι σαν πιο συνετή επιλογή .
    Κανείς δεν θα τους δώσει τα ίδια λεφτά να κάθονται σε γραφείο και να είσαι σίγουρος ότι αν γινόταν και θα τα δεχόντουσαν και θα έπαιρναν τη μηχανή τους πότε πότε σαν χομπίστες πια και θα έκαναν και καμιά μαλακία στο δρόμο για την αδρεναλίνη τους και θα ήταν όλοι ευτυχισμένοι .
    Δεν είπα ότι αν φύγουν οι σπόνσορες και τα τηλεοπτικά θα πεθάνει το άθλημα , είπα ότι οι χρόνοι θ ανέβουν αρκετά και ότι από τους καλύτερους οι περισσοτεροι θα την κάνουν για αλλού . Αν διαφωνείς και σ αυτό συγνώμη αλλά συμφωνούμε ότι διαφωνούμε . Δεν χρειάζονται ούτε ειρωνείες ούτε αγένεια , ούτε κοσμητικά.

στο εχω ξαναγραψει, οι χομπιστες ειναι που σκοτωνονται στο μαν και οχι οι επαγγελαματιες και ο λογος ειναι οτι ψαχνουν τα ορια τους και οι μεν και δε... πιστευεις οτι ο 65χρονος που πηγαινει στο μαν και πληρωνει καθε χρονο απο την τσεπη του εδω και 20-30 χρονια δεν ηθελε να γινει επαγγελματιας ποτε ? και συνεχιζει και το κανει μπας και γινει διασημος στα γεραματα ?

οταν κανεις ενα χομπι σπανια λες θα το κανω επαγγελμα στις περισσοτερες των περιπτωσεων προκυπτει στην πορεια...
    Πιστεύω ότι θα ήθελε αλλά είχε και τα ανθρώπινα όρια του , δεν μπορούν να γίνουν όλοι , παρόλα αυτά μπράβο του και του βγάζω και το καπέλο . Κάτσε τώρα , ήθελε να γίνει επαγγελματίας , γιατί;;; (μα για χρήμα και για δόξα ή μήπως όχι ; ) Δεν του προέκυψε και από την αγάπη του συνεχίζει . Ε έτσι είναι όλοι , και όσοι ερασιτέχνες σακατεύονται το κάνουν για να γίνουν επαγγελματίες ! Δεν μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο .Άντε να δεχτώ ότι υπάρχει και ένα 10% που πιέζουν μέχρι θανάτου και δεν το κάνουν παρά για την αδρεναλίνη τους .

το τοπ γκεαρ μαλλον δεν θα γινει ποτε πια στο bbc, εδωσαν 40 million στον χαμοντ και τον μει και τα αρνηθηκαν μαλλον θα κανουν εκπομπες μονοι τους με τον clarksson και θα τις πουλανε σε networks.

ο μαρτιν ουτε αυτος ξερει τι θελει προς το παρον.
    ΜΕταξύ μας χωρίς τον Κλάρξον μαλάκία θα ήταν ,αυτός ο περίεγος ήταν όλο το πακέτο !!!

ελαχιστο ποσοστο ρισκου τα gp ? που οταν τελειωνουν την καρριερα τους οι περισσοτεροι καταλιγουν καμια 20ρια κιλα βαρυτεροι απο τις λαμες ?

εσυ ο ιδιος λες οτι δεν ειμαστε ολοι ιδιοι απο τη μια... αλλα απο την αλλη λες οτι αν μπορουσαν να κανουν κατι αλλο θα το κανανε... αρα για πια διαφορετικοτηα μιλας ? γιατι δεν μπορεις να δεχθεις οτι ο χ οδηγος γουσταρει να τρεχει αναμεσα σε τοιχους για να παιρνει τις δοσεις αδρεναλινης που θελει και ο ψ να καβαλαει α curb ? και το γεγονος οτι υπαρχουν χομπιστες στο μαν που ρισκαρουν τοσα χρονια χωρις να εχουν κερδισει τιποτα και δεν τα εχουν παρατησει να πανε σε κανα club event σε πιστα αποδυκνυει οτι διαφορτικοι ανθρωποι παιρνουν ευχαριστηση απο διαφορετκα πραγματα.

Σελίδα 6 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 23/12/2009, 13:10
  2. Μηχανικοί και αναβάτες
    από GiannisBlessed στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 41
    Τελευταίο μήνυμα: 16/04/2009, 23:33
  3. Αναβάτες μοτοσυκλετών και πιλότοι....
    από Gandalf dr685sm στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 13/04/2007, 20:32
  4. Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 30/12/2005, 23:02
  5. Περί πίστας , μαθημάτων και MOTO DAY TRACK
    από Gandalf dr685sm στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 10/03/2005, 07:36

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε