Σελίδα 6 από 132 ΠρώτοΠρώτο 12345678910111656106 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 1966

Θέμα: Δημοψήφισμα 2015

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostaspetrou Προβολή μηνύματος
    Προφανώς όσοι χαίρεστε για το δημοψήφισμα δεν έχετε ιδέα για το τί σημαίνει κάτι τέτοιο!

Ρε σεις, ενημέρωση μέσα σε 7 μέρες είναι καθαρά αρπακολλατζίδικη δουλειά,δε γίνεται!
    ρε εδώ πολυτεχνείο με 3 μέρες διάβασμα το μάθημα βγάλαμε..
    Θα πάρουμε και σημειώσεις μαζί

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Χαίρομαι που έφτασε ως εδώ, μακάρι να φτάσει και παραπέρα. Αλλά φοβάμαι τους υπόλοιπους Έλληνες και το τελικό αποτέλεσμα...
    Life begins at 45°.

στα ίχνη του καλάντουρα.. Το avatar του/της foogr01
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    καλά ρε μοτο τζι πι δε βλέπετε???
    Έλα από δίπλα...
    Φύγαμε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    είμαι δίπλα....
    ανανήψαντας

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Mεγαλη φλωρετα οποιος παει να ψηφισει και δεν ψηφισει ΟΧΙ.

MADE IN JAPAN 日本製

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    καλά ρε μοτο τζι πι δε βλέπετε???
    Σε μισή ωρίτσα...ευτυχώς που είναι κι αυτό σήμερα, εκεί δαγκωτό ΟΧΙ στα Honda.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από blackbusa Προβολή μηνύματος
    α οκ...κατάλαβα...καλους μπουμπούκους εύχομαι...γιατι δεν θέλω να πιστέψω πόσο "ακραία" μπορεί να ειναι η μαλακία του Έλληνα...και όποιος κατάλαβε κατάλαβε...δεν αναφέρομαι σε έσενα...

Μάλλον αναφέρεσαι σ' εμένα αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα ειλικρινά...

ρε παιδιά εσείς όλοι εδώ το εχετε δέσει σίγουρα ότι θα γίνει δημοψήφισμα...???
    ή έχετε επίτηδες προσπεράσει την κοινοβουλευτική διαδικασία??

συγνώμη κι όλας που ρωτάω....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Μάλλον αναφέρεσαι σ' εμένα αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα ειλικρινά...
    δεν εχω πρόβλημα να πω ανοιχτά το οτιδήποτε...το καλους μπουμπούκους ηταν για εσένα όντως μιας και μου έδωσες την εντύπωση οτι αυτό γουστάρεις...εκανα λάθος που δεν απομονωσα το δεύτερο κομματι και φάνηκε σαν ενα και το αυτό...σορρυ για την παρεξήγηση...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stam2 Προβολή μηνύματος
    ρε παιδιά εσείς όλοι εδώ το εχετε δέσει σίγουρα ότι θα γίνει δημοψήφισμα...???
    ή έχετε επίτηδες προσπεράσει την κοινοβουλευτική διαδικασία??

συγνώμη κι όλας που ρωτάω....
    ε αν δεν γίνει και υπάρξουν διαρροές,με την γνωστή δικαιολογία για το καλό της πατρίδας και του λαού, και δεν αφήσουν ουσιαστικά τον λαό να αποφασησεί δεν είχαμε ποτέ Χούντα στην Ελλάδα η δεν χρειάζονται οι εκλογές ξανά...

"Δεν συμφωνώ καθόλου με το να γίνει δημοψήφισμα, εντελώς λάθος απόφαση, αλλά θα ψηφίσω ΝΑΙ στο να γίνει"... Τάδε έφη Νότης Μαριάς.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από blackbusa Προβολή μηνύματος
    δεν εχω πρόβλημα να πω ανοιχτά το οτιδήποτε...το καλους μπουμπούκους ηταν για εσένα όντως μιας και μου έδωσες την εντύπωση οτι αυτό γουστάρεις...εκανα λάθος που δεν απομονωσα το δεύτερο κομματι και φάνηκε σαν ενα και το αυτό...σορρυ για την παρεξήγηση...
    Δεν έχεις πρόβλημα να πεις το οτιδήποτε ανοιχτά, το καλούς μπουμπούκους το είπες για εμένα και παραπάνω έγραφες δεν εννοείς εμένα... Σκέψου δηλ να είχες πρόβλημα να το πεις ανοιχτά... no hard feelings είπαμε, πάμε MotoGP τώρα!

Να γίνει το δημοψήφισμα.. Δεν ξέρω αν επαρκούν οι 7 μέρες... Το σίγουρο είναι ότι είναι δικαιολογίες το εαν επαρκεί ο χρόνος για να αποφασίσουμε για ένα νεο μνημόνιο. Λέτε "τώρα ρωτάνε εμάς και περνάνε την ευθύνη σε εμάς" Πόσοι θυμάστε τους βουλευτές που ψήφισαν το μνημόνιο και λέγανε μας είπαν να το υποργάψουμε και το κάναμε... Δεν ξέρανε τι υπογράφανε.. Πόσοι στο 2ρο μνημόνιο υπογράψανε και γίνανε ρόμπα στα κανάλια γτ πάλι δεν ξέρανε τι υπογράφανε?? Δεν λέω και τότε ο βλάκας ο έλληνας έφταιγε γτ μην ξεχνιόμαστε.. ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ.. Ρεμάλια επομένως, βολεψάκιδες, για την καρέκλα και για το εύκολο χρήμα. Αυτός είναι ο έλληνας και όποιος έχει αμφιβολίες μια αναδρομή στην εποχή του χρηματιστηρίου... Από εδώ και πέρα εγώ θα ψηφίζω όποιον δεν έχει ξαναβγεί.. αυτούς που βγήκανε τους έφαγα στην μάπα τα τελευταία χρόνια....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από p_sapelas Προβολή μηνύματος
    Να γίνει το δημοψήφισμα.. Δεν ξέρω αν επαρκούν οι 7 μέρες... Το σίγουρο είναι ότι είναι δικαιολογίες το εαν επαρκεί ο χρόνος για να αποφασίσουμε για ένα νεο μνημόνιο. Λέτε "τώρα ρωτάνε εμάς και περνάνε την ευθύνη σε εμάς" Πόσοι θυμάστε τους βουλευτές που ψήφισαν το μνημόνιο και λέγανε μας είπαν να το υποργάψουμε και το κάναμε... Δεν ξέρανε τι υπογράφανε.. Πόσοι στο 2ρο μνημόνιο υπογράψανε και γίνανε ρόμπα στα κανάλια γτ πάλι δεν ξέρανε τι υπογράφανε?? Δεν λέω και τότε ο βλάκας ο έλληνας έφταιγε γτ μην ξεχνιόμαστε.. ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ.. Ρεμάλια επομένως, βολεψάκιδες, για την καρέκλα και για το εύκολο χρήμα. Αυτός είναι ο έλληνας και όποιος έχει αμφιβολίες μια αναδρομή στην εποχή του χρηματιστηρίου... Από εδώ και πέρα εγώ θα ψηφίζω όποιον δεν έχει ξαναβγεί.. αυτούς που βγήκανε τους έφαγα στην μάπα τα τελευταία χρόνια....
    Δυστυχως ο Ελληνικος λαος εχει τα τελευταία χρονια την πολιτικη ηγεσια που του αξιζει....
    aleaxzafeir

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 30/11/2010, 00:56
  2. Δημοψήφισμα για το Ασφαλιστικό
    από ermiss στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2008, 11:00
  3. Ερωτηση-Δημοψήφισμα για όλους...
    από almalibera στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 63
    Τελευταίο μήνυμα: 25/07/2005, 17:44