Σελίδα 6 από 34 ΠρώτοΠρώτο 123456789101116 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 507

Θέμα: Δημοψήφισμα 2015 - Μέρος 2ο

στα ίχνη του καλάντουρα.. Το avatar του/της foogr01
    Από τη στιγμή που ξεκίνησε το 1ο νήμα έχω κάτσει -κάθε μέρα από λίγο γιατί πολλές φορές δεν προλάβαινα- και διάβασα ΟΛΑ τα γραφόμενά σας, ένα προς ένα. Έχω σχηματίσει μία άποψη (προφανώς και όχι μόνο μέσα από το moto.gr) και βασιζόμενος σε αυτήν θα πάω αύριο να ψηφίσω.

Είμαι όμως απογοητευμένος. Πρώτα απ' όλα από τον ίδιο μου τον εαυτό γιατί πιστεύω ότι δεν έκανα και δεν κάνω τα πάντα για να γίνομαι κάθε μέρα καλύτερος Άνθρωπος. Έπειτα από τους συνανθρώπους μου που παρατηρώ ότι η πλειοψηφία τους (σε πολύ μεγάλο βαθμό) δεν ενδιαφέρονται καν να γίνουν Άνθρωποι. Δε θα μιλήσω καθόλου για πολιτικούς, κόμματα και κυβερνήσεις σε εθνικό και ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο διότι είναι φανερό πως δεν ενδιαφέρεται κανένας τους για τον Άνθρωπο. Έχω ξαναπεί κάπου μέσα εδώ πως με απλές ενέργειες μπορούμε ΟΛΟΙ μας να κάνουμε τις ζωές ΜΑΣ πιο ευχάριστες, πιο όμορφες, πιο Ανθρώπινες.

Κατεβαίνοντας τώρα από το "σύννεφό" μου να θέσω στα υπόψιν σας ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται και δυστυχώς τα ιδεώδη και η ανθρωπιά είναι μόνο λέξεις που αρέσκονται να προφέρουν και να προτάσουν κάποιοι για να εξυπηρετούν συμφέροντα. Δυστυχώς δε βλέπω να αλλάζει τίποτα για μας, τους απλούς Ανθρώπους.

Θα ήθελα να μπορέσουμε να διατηρήσουμε όλοι μας τη ψυχραιμία μας και να προσπαθήσουμε έστω και την επόμενη μέρα να είμαστε ενωμένοι. Τι ωραία που θα ήταν αν αντί για ξεχωριστές συγκεντρώσεις να υπήρχε μία, όπου ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να φωνάζαμε για το δίκαιο και το σωστό!

"Παιχνίδια" παίζονται συνέχεια και είμαστε τα πιόνια στη σκακιέρα. Τις περισσότερες φορές τα πιόνια είναι τα πρώτα που θυσιάζονται. Ενίοτε όμως κάνουν και ματ.
    Φύγαμε...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    :rotflmao:

Πάρτα πστη κ πρεζάκι Γιαννακόπουλε!

Το πρώτο σχόλιο από κάτω το διάβασες;
    Διάβασα το 3ο...

Τις πρώτες ύλες για την παρασκευή, θα τις κάνουμε ανταλλαγή με G3
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από foogr01 Προβολή μηνύματος
    Από τη στιγμή που ξεκίνησε το 1ο νήμα έχω κάτσει -κάθε μέρα από λίγο γιατί πολλές φορές δεν προλάβαινα- και διάβασα ΟΛΑ τα γραφόμενά σας, ένα προς ένα. Έχω σχηματίσει μία άποψη (προφανώς και όχι μόνο μέσα από το moto.gr) και βασιζόμενος σε αυτήν θα πάω αύριο να ψηφίσω.

Είμαι όμως απογοητευμένος. Πρώτα απ' όλα από τον ίδιο μου τον εαυτό γιατί πιστεύω ότι δεν έκανα και δεν κάνω τα πάντα για να γίνομαι κάθε μέρα καλύτερος Άνθρωπος. Έπειτα από τους συνανθρώπους μου που παρατηρώ ότι η πλειοψηφία τους (σε πολύ μεγάλο βαθμό) δεν ενδιαφέρονται καν να γίνουν Άνθρωποι. Δε θα μιλήσω καθόλου για πολιτικούς, κόμματα και κυβερνήσεις σε εθνικό και ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο διότι είναι φανερό πως δεν ενδιαφέρεται κανένας τους για τον Άνθρωπο. Έχω ξαναπεί κάπου μέσα εδώ πως με απλές ενέργειες μπορούμε ΟΛΟΙ μας να κάνουμε τις ζωές ΜΑΣ πιο ευχάριστες, πιο όμορφες, πιο Ανθρώπινες.

Κατεβαίνοντας τώρα από το "σύννεφό" μου να θέσω στα υπόψιν σας ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται και δυστυχώς τα ιδεώδη και η ανθρωπιά είναι μόνο λέξεις που αρέσκονται να προφέρουν και να προτάσουν κάποιοι για να εξυπηρετούν συμφέροντα. Δυστυχώς δε βλέπω να αλλάζει τίποτα για μας, τους απλούς Ανθρώπους.

Θα ήθελα να μπορέσουμε να διατηρήσουμε όλοι μας τη ψυχραιμία μας και να προσπαθήσουμε έστω και την επόμενη μέρα να είμαστε ενωμένοι. Τι ωραία που θα ήταν αν αντί για ξεχωριστές συγκεντρώσεις να υπήρχε μία, όπου ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να φωνάζαμε για το δίκαιο και το σωστό!

"Παιχνίδια" παίζονται συνέχεια και είμαστε τα πιόνια στη σκακιέρα. Τις περισσότερες φορές τα πιόνια είναι τα πρώτα που θυσιάζονται. Ενίοτε όμως κάνουν και ματ.
    ναι οκ το σημαντικότερο δεν μας είπες: τι θα ψηφίσεις;

για να ξέρουμε πως θα σε φακελώσουμε

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από foogr01 Προβολή μηνύματος
    Είμαι όμως απογοητευμένος. Πρώτα απ' όλα από τον ίδιο μου τον εαυτό γιατί πιστεύω ότι δεν έκανα και δεν κάνω τα πάντα για να γίνομαι κάθε μέρα καλύτερος Άνθρωπος.
    Μου θύμισε Καζαντζάκη το παραπάνω... "Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω.”
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Δεν πρόκειται να γίνει τίποτα, όλα υπό έλεγχο. Σε αντίθεση με την σημερινή συνέντευξη στην Telegraph, στην σημερινή συνέντευξη στην El Mundo, αναφέρει πως την Τρίτη οι τράπεζες ανοίγουν.

Α, και πως θα επιβεβαιωθεί η θεωρία του πως οι αγορές θα χάσουν 1 τρις € αν καταρρεύσει η Ελλάδα. Όλη η τύχη της χώρας, μιας ζαριά και ένα στοίχημα του διαπλανητικού οικονομολόγου.

Λες και έχει σημασία, τι θα συμβεί στις αγορές αν καταρρεύσει η Ελλάδα. Θλιβερός πραγματικά...
    Ιστορικά (ακόμη κι αν οι κατά καιρούς κυβερνώντες δεν αποτελούσαν και πρότυπα ηγετών) αποδείχτηκε ότι η Χώρα όποτε χρειάστηκε να εμπλακεί, διατηρούσε τα απαιτούμενα αποθέματα σε υλικά (τρόφιμα, καύσιμα, πυρ/κά, φάρμακα κλπ) και χρηματικές αξίες για να συντηρήσουν ένα στρατό ακόμη κι αν το βιοτικό επίπεδο του λαού ήταν πολύ χαμηλότερο του σημερινού.

Κάποιος θα πρέπει να εξηγήσει στον κύριο στην γλώσσα των οικονομικών, που υποτίθεται γνωρίζει, ότι όταν υπολογίζει το εξάμηνο επάρκειας ας λάβει υπόψη του ότι η Μονάδα Καταναλώσεως Καυσίμου της εμπόλεμης δύναμης είναι πολλαπλάσια της ημερήσιας (μειωμένης) κατανάλωσης ενός παραπαίοντος κράτους, ίσως παραπάνω από 1:10.

Διερωτάται κανείς:
    - Κοινή Ευρωπαϊκή εξωτερική πολιτική δεν υπάρχει.
    - Ευρωπαϊκός στρατός δεν υπάρχει.
    - Το ΝΑΤΟ δεν θα εμπλακεί σε ρήξη σχέσεων 2 κρατών-μελών ει μη μόνο στις ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις.
    - Ο "σύμμαχος" έχει αποδείξει παντοιοτρόπως στο παρελθόν ότι μας επιβουλεύεται.
    - Πηγές να υποστηρίξεις επιχειρήσεις δεν έχεις.
    - Η κυριαρχία σου ως κράτος αμφισβητείται συνεχώς στο εσωτερικό και εξωτερικό.

Έχει περιέλθει ποτέ η Ελλάδα στη νεώτερη ιστορία της σε χειρότερη θέση από πλευράς ισχύος και εθνικής κυριαρχίας;
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Αυτό μ΄αρέσει καλύτερα...μόνο αυτό να δώ, τον MG-Ktinos με στολή πεζικάριου...

Ξουλίδου: Ο στρατός μπορεί να παράξει και να τροφοδοτήσει την αγορά με φάρμακα

Προβλέπω -20% στις μετοχές Novartis, Roche, και GlaxoSM την Δευτέρα.
    ποδόσκονη και κουνουπέλαιο για όλες τις ασθένειες, θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι φέτος το καλοκαίρι λέμε.....
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Ωραία... Τέλειωνουν τα λεφτά, τα φάρμακα ,τα κωλοχαρΤα,τα καύσιμα,τα μακαρόνια,το κότσι Μπέρι,οι εξωγήινοι, οι δεινόσαυροι, τα γκρεμλινς,θα κάνουν ντου οι τούρκοι,οι αλβανοί, οι Σκοπιανοί, οι Μαλτέζοι ,αίμα θα βρέχει ο ουρανός,ο Ολυμπιακός θα χασει το προταθλημα και ο "Θανάσης" θα σερβίρει σούσι...τα είχε οει ο γέροντας....

Το μονο σίγουρο είναι οτι όντως τα κωλοχαρτα θα τελειώσουν...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Αυτό μ΄αρέσει καλύτερα...μόνο αυτό να δώ, τον MG-Ktinos με στολή πεζικάριου...

Ξουλίδου: Ο στρατός μπορεί να παράξει και να τροφοδοτήσει την αγορά με φάρμακα

Προβλέπω -20% στις μετοχές Novartis, Roche, και GlaxoSM την Δευτέρα.
    1 Ο ΚΤιΝοΣ ήταν ναύτης με μεγάλη "καριέρα"

2 Η Νοβάρτις η Ρος και η Γκλάζο ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΝ ΠΟΤΕ Θα βγάλουν λίγα ή πολλά.....
    αλλά να χάσουν ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    Πάρτα πστη κ πρεζάκι Γιαννακόπουλε!
    Για κάτι σουπερ μάρκερτ που πουλάνε εισαγόμενα πολλοί γράφουν τι καλοί ανθρωποι που είναι κλπ κλπ
    (και δεν είναι και τόσο καλοι εν τέλει ψάξε ψάξε αλλά τέλος πάντως)

Για τη βιανέξ που φάγαμε ψωμάκι τόσα χρόνια?
    Αλλά ξέχασα είπε όχι ο άνθρωπος για να μη βάλει λουκέτο οπότε έγινε πρεζάκι
    Να σου πω εδώ ότι η Βιανέξ κατασκευάζει, συσκευάζει, εισάγει, εξάγει φάρμακα και μερικά πράγματα ακόμα

http://www.newsbomb.gr/ellada/news/s...menon-i-vianex

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    Ωραία... Τέλειωνουν τα λεφτά, τα φάρμακα ,τα κωλοχαρΤα,τα καύσιμα,τα μακαρόνια,το κότσι Μπέρι,οι εξωγήινοι, οι δεινόσαυροι, τα γκρεμλινς,θα κάνουν ντου οι τούρκοι,οι αλβανοί, οι Σκοπιανοί, οι Μαλτέζοι ,αίμα θα βρέχει ο ουρανός,ο Ολυμπιακός θα χασει το προταθλημα και ο "Θανάσης" θα σερβίρει σούσι...τα είχε οει ο γέροντας....
    Για την αξιοπρέπεια και τη δημοκρατία δεν ξέρω....

Τελευταία τροποποίηση από MG-KTiNoS; 05/07/2015 στις 08:06.
    ανανήψαντας

Ampari power Το avatar του/της Eversman
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος

Νεράκι Γιώργο! Να δροσίζονται και οι αιμορροΐδες
    I'm the footprint on the sand ....

Winterhater.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimmie_72 Προβολή μηνύματος
    Έχει περιέλθει ποτέ η Ελλάδα στη νεώτερη ιστορία της σε χειρότερη θέση από πλευράς ισχύος και εθνικής κυριαρχίας;
    Κύπρος
    Ιμια

ανανήψαντας

Καλημέρα σας,

εγώ οικονομολόγος δεν είμαι ούτε πολιτικός.
    Ιδιαίτερη πληροφόρηση δεν έχω, όπως κανείς μας μάλλον, απλά αποφεύγω να βλέπω TV και προσπαθώ να σκέφτομαι λογικά...

Κατ' αρχήν είμαι υπέρ της φιλοσοφίας Δημοψήφισμα για τις κορυφαίες αποφάσεις μιας χώρας και η απόφαση στο λαό (για πολλούς λόγους).
    Όμως θεωρώ ότι το συγκεκριμένο δημοψήφισμα, υπό τις συνθήκες που προκυρήχθηκε, ήταν μια λάθος απόφαση.

ΑΛΛΑ, υπάρχει κανένας σοβαρός άνθρωπος εδώ που να πιστεύει ότι αν βγεί 52-48 ΟΧΙ ή 53-47 ΝΑΙ θα υπάρξει σημαντική διαφοροποίηση στην πορεία της χώρας ?

ΜΗΝ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ.

Πολιτικές εξελίξεις στο εσωτερικό της χώρας μπορεί να δρομολογήσει, αλλά μέχρι εκεί.
    Ούτε πιστωτικό γεγονός, ούτε αλλαγή νομίσματος ούτε λοιπές παπαριές που ακούμε.
    ΠΡΟΣΟΧΗ, δεν αποκλείω απόλυτα ότι μπορεί να γίνει κάτι χοντρό, αλλά αν γίνει δεν θα οφείλεται στο (κατ' εκτίμηση) μοιρασμένο αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος.

Νομίζω η επόμενη ημέρα έχει ήδη σχεδιαστεί από τους Ευρωπαίους, ασχέτως αποτελέσματος.

Αααα και κάτι άλλο...
    Ας δούμε λίγο τα πράγματα και από τις 2 πλευρές

1. Από την πλευρά της Ευρώπης

Σίγουρα δεν είναι πιθανό να αλλάξουν σε τίποτα τη στρατηγική τους. Ό,τι και να γίνει το πλαίσιο για την Ελλάδα θα είναι λιτότητα + πίεση για μεταρρυθμίσεις.
    Όμως, οι 18 χώρες εδω και αρκετά χρόνια είναι (συμ)μέτοχες στο projectaki που λέγεται Ελλάδα.
    Έχουν γράψει κάποιες χιλιάδες (υπουργο)ώρες σε Eurogroup, έχουν επενδύσει αρκετό χρήμα και προσπάθεια και σίγουρα στο ενδεχόμενο τραγικά αποτυχημένης κατάληξης θα λογοδοτήσουν στα κοινοβούλια τους και σε διάφορα άλλα lobbies.

Με λίγα λόγια δεν νομίζω ότι θα εξωθήσουν σε πιστωτικό γεγονός, ούτε θα δείξουν τιμωρητική στάση ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ.

2. Από την πλευρά της Ελλάδας

Το αδιέξοδο δεν είναι τα Capital Controls, ούτε η κατάσταση της οικονομίας, ούτε το χρέος, ούτε ...
    Το απόλυτο αδιέξοδο είναι η πολιτική ανυπαρξία.
    Ο Τσίπρας απαξιώθηκε, μετράει μήνες ...
    Σοβαρή εναλλακτική δεν υπάρχει...

Δεν υπάρχει κυβέρνηση που μπορεί να αντέξει πάνω από 1,5 - 2 χρόνια.
    Άρα δεν υπάρχει κυβέρνηση που να μπορεί να κάνει σοβαρό έργο.

Οριζόντια, άμεσα, ανούσια μέτρα θα δούμε πάλι.
    Διότι για να γίνει σοβαρή δουλειά (μεταρρυθμίσεις) χρειάζεται χρόνος και εμπιστοσύνη...

ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ........

ΒΥΡΩΝΑ να και μια φορά που συμφωνούμε για τα ερωτηματικά που θέτεις.
    Οι αριστεροί ,λέμε τώρα αριστεροί,γιατί αν ψάξετε έχει πολύ γέλιο,πήραν αλά μπρατσέτα
    την ΑΝΕΛ και με τις ευλογίες κάποιων άλλων παιδιών έστειλαν τη χώρα στο δημοψήφισμα
    όπου θα ψηφίσω ΤΙ..?? Για το άν δέχομαι ΤΙ..?? Μια συμφωνία που άλλαξε 10 φορές έπειτα..??
    Όχι μόνο από τους Ευρωπαίους αλλά και από την κυβέρνηση με αλλεπάλληλες επιστολές..??
    Αν με έπιανε το πατριωτικό μου όπως θέλουν αυτοί που μας έριξαν το μπαλλάκι και μας θυμήθηκαν
    τώρα ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ αφού μας έβγαλαν στο πεζοδρόμιο όπου βλέπουμε εικόνες πλέον ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ,
    θα μπορούσα να έριχνα ΟΧΙ,αν σκεφτόμουνα τον εαυτό μου και το συμφέρον μου για όσο χρόνο
    ακόμα μου έμεινε να ζήσω ίσως έριχνα ΝΑΙ,επειδή όμως νοιώθω ότι όλοι με δουλεύουν για να αισθανθώ
    ότι είμαι Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΛΑΟΣ που θα πάρω την τύχη μου στα χέρια μου ,μια και οι κυβερνώντες
    με τους αντιπολιτευόμενους είναι απασχολημένοι να τρώνε ΨΑΡΙ και ακριβό ΚΡΑΣΙ έχοντας ήδη εξασφαλίσει
    τα λεφτουδάκια τους στο εξωτερικό,για εκεί που ετοιμάζονται να την κάνουν και οι ίδιοι ελικοπτερικώς,σύστημα
    Αργεντικής δηλαδή,ΑΝ δεν τους βγουν τα σενάρια που παίζουν με τόση άνεση,
    ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΣΗΜΕΡΑ,μια και έχει και καλό καιρό,γιατί μας σάπισε τελευταία...!!
    ΕΝΑΝ ΠΟΥΣΤΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΕΙΔΑΤΕ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΚΟ..??
    Ναι όλους αυτούς που νοιάζονται για τη σωτηρία της χώρας..??
    Η ντεμέκ ΑΡΙΣΤΕΡΑ με όλα τα κομματόσκυλα και τους ρουφιανοσυνδικαλιστές πήρε την ευκαιρία της μετά
    από 50 χρόνια ξανά.......ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΚΑΨΕ με τόση ευκολία που όσοι έχουν φαιά ουσία στον εγκέφαλο
    ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ.....ήταν από λάθος επιλογές ή ΕΣΚΕΜΜΕΝΟ..??
    Η γνώμη μου είναι ότι ΠΟΤΕ δεν είχε ευκαιρία......και ότι ήταν ΜΙΑ ΣΤΗΜΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ που έπρεπε να
    την ρετουσάρουν με τέτοιο τρόπο για να πιεί άλλο ένα ποτήρι αυτός ο λαός...!!!
    Όση κουλτούρα και να διαθέτεις,κάποια στιγμή όταν τα γεγονότα στήνονται με τόση μαεστρία πριν από μας για μας,
    τότε αυτό σε συνδυασμό με τη λαχτάρα που έχεις για δικαίωση σε οδηγούν σε ΟΝΕΙΡΑ ΑΠΑΤΗΛΑ...!!!
    Όπως δήλωσε και κάποιος ονόματα με λέμε,αφού βεβαίως παραγράφηκε πλέον λόγω παρέλευσης χρόνου,
    το δήλωσε κι ο ίδιος αυτό, ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ...!!!
    Ας με συγχωρέσετε όλοι όσοι νοιώθετε πολύ υπεύθυνοι σήμερα, φεύγω για ΜΠΑΝΙΟ...!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από The_Scientist Προβολή μηνύματος
    Καλημέρα σας,

Οριζόντια, άμεσα, ανούσια μέτρα θα δούμε πάλι.
    Διότι για να γίνει σοβαρή δουλειά (μεταρρυθμίσεις) χρειάζεται χρόνος και εμπιστοσύνη...
    Καλημέρα

Αυτές τις μεταρρυθμίσεις που τόσα χρόνια ακούω μπορεί να που τις πει κάποιος?
    Γιατί τελικά απ αυτά που είδα καταλήγουν πάντα στον βάλουν λουκέτο σε επιχειρήσεις και σε στο πέταγμα στο δρόμο μερικών χιλιάδων εργαζομένων.

Εγώ λοιπόν έχω μια ερώτηση κι όποιος θέλει να απαντήσει.
    -Όλοι συμφωνούν λοιπόν ότι πρέπει να γίνουν επενδύσεις
    Αυτές τις επενδύσεις μπορεί να τις κάνει ο Ιδιωτικός τομέας ή το δημόσιο.
    Η ΕΕ λοιπόν δεν επιτρέπει στο δημόσιο να επενδύσει ζητάει ιδιωτικοποιήσεις.
    Η τρόικα επίσης δεν επιτρέπει μείωση φορολογίας, ούτε καν εγγυήσεις για σταθερή φορολογία (βλέπε και ΦΠΑ τουρισμό)
    ------------------------------------

Η πλάκα η μεγάλη είναι ότι ακούς τους δημοσιογράφους σήμερα να λένε πως τόσα χρόνια αυτοί τα έλεγαν....
    :rotflmao:
    Τελευταία τροποποίηση από MG-KTiNoS; 05/07/2015 στις 08:42.
    ανανήψαντας

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bulmont Προβολή μηνύματος
    Εχω και φτυάρι......... Να 'ρθω κι' εγώ;;;;;;;;;;;;;;;
    Ολοι οι καλοι χωρανε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    -Όλοι συμφωνούν λοιπόν ότι πρέπει να γίνουν επενδύσεις
    Αυτές τις επενδύσεις μπορεί να τις κάνει ο Ιδιωτικός τομέας ή το δημόσιο.
    Σωστό, αλλά άλλου τύπου επενδύσεις μπορεί να κάνει το κράτος και άλλοου τύπου ο ιδ. τομέας.
    Το κράτος πχ μπορεί να φτιάξει κανέναν δρόμο, κανένα σχολείο, κανένα νοσοκομείο και γενικότερα πράγματα υποδομής. Δηλαδή αυτό που μπορεί να κάνει χοντρικά είναι ανάθεση έργων σε μεγαλες κατασκευαστικές (δηλ. πάλι στον Μπόμπολα). Καλό είναι μεν, αλλά δεν εκκινεί όλους τους κλάδους της οικονομίας.
    Ο ιδιωτικός τομέας μπορεί να κάνει άλλα πράγματα. Εισαγωγικές, συσκευαστήρια αγροτικών προϊόντων, εξαγωγικές, τουριστικές μονάδες, βιομηχανία (έστω συναρμολόγηση προϊόντων ξένων εταιρειών γι αρχή), γενικά υπάρχει μεγαλύτερη ποικιλία και δουλειά για ανθρώπους περισσότερων ειδικοτήτων (ή και για ανειδίκευτους).
    Άσε που αν όλα αυτά γίνουν εκτός Αττικής, θα τονωθούν και οι εκεί περιοχές.

Όλα χρειάζονται, αλλά πιστεύω το 2ο ακόμη περισσότερο από το 1ο.
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

Σελίδα 6 από 34 ΠρώτοΠρώτο 123456789101116 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Δημοψήφισμα 2015
    από George_Sp στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1965
    Τελευταίο μήνυμα: 04/07/2015, 18:45
  2. Όλα τα σενάρια για το δημοψήφισμα 5ης Ιουλίου 2015!
    από apoleifadi στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 03/07/2015, 20:47
  3. Ερωτηση-Δημοψήφισμα για όλους...
    από almalibera στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 63
    Τελευταίο μήνυμα: 25/07/2005, 17:44
  4. πιστα Φ1 στην Ελλαδα .. μερος 2ο
    από Todi στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 22/03/2005, 15:08
  5. 2ο Σεμινάριο του ΑΝΕΜΟΥ...