οι ταπες ειναι για πισω κι οχι για μπρος
θα εβαζα σχετικη φωτο αλλα θα μου την κοψουν![]()
οι ταπες ειναι για πισω κι οχι για μπρος
θα εβαζα σχετικη φωτο αλλα θα μου την κοψουν![]()
Αν έχει το δικό μου και τηνανιξω τι πρέπει να δω και να κάμω ελεγχο;
Αν λειτουργει σωστα το μηχανακι δεν χρειαζεται ελεγχος των κυκλωματων. Χρειαζεται ομως καθαρισμο και συντηρηση ωστε να συνεχισει να δουλευει σωστα.
H δικια σου ηλεκτρονικη ειναι κατω απο τη σελα. Την βγαζεις με προσοχη απο τη φυσα της (ψεκασε τις φυσες με σπρεϋ επαφων η wd40 για συντηρηση κατα της οξειδωσης των επαφων).
Απο κατω εχει μια ταπα παρομοια με αυτη του νηπτιρα ή της μπανιερας αλλα μικροτερη και χωρις το αλυσιδακι.
Ανοιξε την με προσοχη. Στραγγιξε οσο νερο εχει μεσα. Ασε την ανοιχτη να στεγνωσει καλα.
Γενικοτερα αυτη η διαδικασια πρεπει να γινεται καθε ενα δυο μηνες ειδικα αν κυκλοφορεις στη βροχη.
Επειτα αφου εχει στεγνωσει τσεκαρεις μεσα. Κανονικα εχει μια ηλεκτρονικη πλακετα μονο. Αφαιρεις οτι τυγχον ξενα σωματα εχουν εισχωρησει. Τριχες, χωματα, αμμο, γοπες απο τσιγαρα (αλλα και κανονικες), ακαθαρσιες ζωων, πτηνων κλπ κλπ.
Μολις την καθαρισεις καλα, ψεκαζεις μεσα σπρεϋ επαφων και κλεινεις ξανα καλα την ταπα.
Ειναι μπελαλιδικη διαδικασια αλλα πρεπει να γινει..
Παλαιοτερα, θυμαμαι, η denso ειχε βγαλει καποιες ηλεκτρονικες κλειστου τυπου, χωρις ταπα, αλλα ηταν αποτυχια διοτι χαλουσαν αμεσως..
MADE IN JAPAN 日本製
Eχω και 'γω εναν απο Bosch (ντεμεκ επαγγελματικο) που μας χαλασε και ζητανε οι φουστηδες για την καινουργια πλακετα 400 €... :a37: Νταβατζιλικι..
Και η ερωτηση μου ειναι μπορω να βαλω την ηλεκτρονικη απο το Dominator για κανα μηνα μεχρι να τελειωσει η σεζον γιατι χρειαζομαι ολα τα πλυντηρια;;;
Επισης επισκευαζεται ο χαλασμενος εγκεφαλος;;;
MADE IN JAPAN 日本製
Θα κοιτάξω κάτω από τη σέλα αύριο να τη βρω, αυτό μετά ξένα γραματα και το σαράντα τι είναι ?
Τη μπαταρία να τη βγάλω η όχι,δεν παίζουμε με τα ρευματα και χαλάσει τίποτα.
Το wd40 ειναι αντισκωριακο σπρεϋ.
Κοιτα αυριο για την ηλεκτρονικη και ποσταρε ομως ξανα εδω για να μην ανοιγουμε κι αλλα θρεντ. Οικονομια!
MADE IN JAPAN 日本製
Αν δουλευει σωστα και δεν το 'χεις πολυ με το μαστορεμα ασ'την στην ησυχια της καλυτερα την ηλεκτρονικη μην κανεις καμια ζημια και θα στην καθαρισει ο μηχανικος σου οταν το πας για service.
MADE IN JAPAN 日本製
Επιστροφή στα τεχνικά, τώρα!