Μερικοι παντως ή ειστε στα μισθολογια εταιρειων και δικαιως κοπτεστε για να τις διαφημίζετε/υπερασπίζεστε και αντίστοιχα να θάβετε άλλες ή δεξερωγωτιαλλο.........
Ναι μπουρδελα είναι τα ντουκατια....σπανεχαλανε ξερωγω..... τι σκατα σας ενδιαφερει αφου δεν θα τα αγορασετε μεν...... και δεν προκειται να πείσετε τους αλλους να μην τα αγορασουν....
Παρτε οι μεν το απαύγασμα της οδηγικης απόλαυσης Honda NC750 το X όμως για να παει και κανενα χωμα και αφήστε τους δε να κανουν τα κουμαντα τους με ένα clipon και να τα εχουν στο συνεργειο Δευτερα - Τεταρτη - Παρασκευη.....
Μάλλον μιλάμε άλλη γλώσσα. Καταρχήν ποτε είπε η Ducati οτι το Multistrada είναι super-off?
Κατά δεύτερον...αν κάποιος πιστεύει τις πίπες της κάθε εταιρίας και ως ιθαγενής ονειρεύεται να διασχύσει τον Αμαζόνιο με μηχανάκια σαν το Multi ή κάποιο μαστόδοντο, sorry αλλά είναι αφελής. Όσο αφελής είναι κάποιος που θα δει το promo του Rossi με το R1 και θα πάει να τσακιστεί στην πρώτη στροφή και να ζητάει απ΄τη Yamaha τα λεφτά του πίσω επειδή είδε την διαφήμιση, και νόμιζε πως μπορεί να ξύσει αγκώνες.
Και ναι, το πόση ώρα θα μείνεις όρθιος στο χώμα με στριτάδικα λάστιχα, είναι θέμα πρόσφυσης και όχι μοντέλου εδώ και κάποιες δεκαετίες. Εκτός και κάτι έχει αλλάξει, και δεν το έχω πάρει χαμπάρι.
ΥΓ. Νισάφι με τις πομόνες τύπου Afrika-TransAlp και λοιπών τάφων. Υδρόψυκτα V2 με απόδοση στο λίτρο 60 άλογα...τι στο διάολο να πάθουν δλδ τα μοτέρ τους? Μόνο οι τρόμπες χαλάνε απ΄την βαρεμάρα.![]()
Ακριβώς, μου έχει τύχει στο 125 από τούμπα μαθητευόμενου (επέμενε να δοκιμάσει αλλά ξέχασε το μην γύρεις όταν πας να σταματήσεις και έπεσε ουσιαστικά πάλι στατικά) και πού έσπασε; Ακριβώς στο σημείο που χρειαζόταν για να φρενάρω άνετα, ακόμα και με τρία δάχτυλα και παραμέσα από το γκριπ οπότε ήταν λιγότερο εκτεθημένο σε ενδεχόμενη άλλη πτώση. Αφού στο επόμενο σέρβις με ρώτησε ο μηχανικός αν θέλω να το αλλάξω και του είπα όχι το προτιμώ έτσι.
Θέλω να ζήσω στ’ αλήθεια
Έστω μια φορά
Να ταξιδέψω στ’ αλήθεια
Έστω μια φορά να δω στα μάτια την τίγρη
Που όλο με κοιτά
Μεσ’ απ’ τα φώτα αυτής της πόλης
Που σκοτώνει για λεφτά
Που με σκοτώνει από αγάπη
Όπως με σφίγγει όταν ξυπνά
Κι ύστερα κλαίει μ’ αγκαλιάζει και μου λέει
Πάρε με μαζί σου
ναι, κοροϊδευετε αλλα ολα εχουν να κανουν ΚΑΙ με το κοστος αποκτησης...
αλλες απαιτησεις εχεις απο μια μηχανη που κανει 28Κ και αλλες απο μια που κανει 14 και ειναι ιδιας κατηγοριας...
δεν λεω φυσικα για την τουμπα και το σπασμενο clip on...εκει ειναι τζοκερ οπως εγραψε και ο χυμαδορης...μπορει το ενα να γινει κομματια με 50χλμ/ωρα και το αλλο να θελει μονο πλαστικα και πλαϊνα καπακια με 200χλμ/ωρα...
αλλα οποιαδηποτε αλλη βλαβη/ζημια/αστοχια κλπ σε ενα ακριβο προϊον εχει μεγαλυτερο και χειροτερο αντικτυπο απο ενα αλλο φτηνοτερο...
δεν νομιζω να εχει κατηγορησει κανεις τα σκουτερ και τα παπια του alex pak που σκορπανε επειδη ειναι κινα...και κοστιζουν οσο 1/4 ιαπωνικο..με 600€ καινουργιο και το κλειδι στο χερι...
οταν ομως παιρνεις ιαπωνα και το πληρωνεις 2600, εχεις αλλες απαιτησεις...
![]()
Και απο στατικη πανω σε βραχο ....! Ναι σπανε !!
Με μια σαβουρδα ( απο τις πολλες ) ραιζουν τα τιμονια φιλε μου στα χωματινα ( οταν δεν σπανε κατευθειαν....)
Οσες και να εχει φαει προυγουμενα δεν παιζει κανενα ρολο.....
Στην ασφαλτο φυσικα ...δεν νομιζω οτι χρειαζετε δευτερη....