Εγώ πάντως δεν έχω πρόβλημα με τα σκούτερ.
Με τα ΜΕΓΚΑσκούτερ έχω...
Στην πολή πας -συνήθως- προς και από τη δουλειά σου ή για άλλες προσκαιρές δουλειές / υποχρεώσεις. Δεν επιλέγεις την πόλη ως ιδανικό πεδίο δίτροχου ξεκ@υλώματος. Ως εκ τούτου και επειδή δεν είχαμε ή έχουμε όλοι τις δουλειές που ονειρευόμασταν, θες να πας στο καθημερινό μαγκανοπήγαδο ήρεμα, γαλήνια, ξεκούραστα. Θα σου ανέβει η πίεση πιο μετά στη δουλειά, οπότε γιατί να πας ήδη αφρίζοντας από τον πόλεμο και το κακό που θα έχεις προκαλέσει στο δρόμο; Οπότε scooter και πάλι scooter, διατηρούν σε μεγαλύτερο ποσοστό από κάθε άλλο δίτροχο το όποιο ποσοστό nirvana έχεις καβάτζα για να βγει η ημέρα...
Όχι, βέβαια, αλλά αναφέρθηκε από διάφορους ότι τα σκούτερ δεν πιάνονται στην κίνηση, χωράνε παντού κτλ. Όχι, εμένα προσωπικά πάντα με καθυστερούν. Να ξέρουμε γιατί αγοράζουμε κάτι. Τα σκούτερ τα προτιμούν για άλλα πράγματα, σίγουρα όχι για την ικανότητά τους στο μποτιλιάρισμα.
Λογικό να νιώθεις έτσι αν έχεις vstrom. Εγώ γουστάρω εξίσου με το μηχανάκι μου είτε πάω στη δουλειά μου, είτε στο πιο κλειστό ορεινό στροφιλίκι![]()
Life begins at 45°.
Έλα τώρα, ξέρεις ότι έχω δίκιο. Μποτιλιαρισμένη Αθήνα, συνεχείς εναλλαγές λωρίδων διήθησης για να περνάς τα κουλάδια, στα ΔΙΚΑ ΣΟΥ χέρια, ένα 954 ή ένα 640SM θα πήγαινε καλύτερα/ταχύτερα/πιο ξεκούραστα/διασκεδαστικά; :P
EDIT: Ή ένα σκούτερ; Ορίστε, επειδή είμαι αντικειμενικός.
Life begins at 45°.
Δεν υπάρχει τίποτα πιο εκνευριστικό από το να περιμένεις σαν κύριος το φανάρι πίσω από την διάβαση και μέχρι να ανάψει να έχουν μαζευτεί μπροστά σου 5 σκούτερ. Και κάνουν και μισή ώρα να ξεκινήσουν γιατί ο ένας μιλάει στο κινητό, ο άλλος πίνει καφέ, ο άλλος τρώει σάντουιτς και η άλλη βάφει τα νύχια του δεξιού χεριού...
Ας όψεται η καταραμένη κρίση που έκανε τον μισό πληθυσμό να πάει προς αυτή την κατηγορία.. Ο κάθε ταλαίπωρος που δεν ήξερε ούτε ποδήλατο καβαλάει ένα σκούτερ..
1ον. Είσαι βλαμένο σπαμοτρόλι και κακώς σου δίνω σημασία
2ον. Όχι δεν έχουν άδικο. Γαμάτα είναι τα νιντζάκια.
Αλλά άμα θες κόντρες βάλ'το δίπλα σε ένα αντίστοιχο.
Ναι ρε άθρωπα.
Εδώ όμως δε λέμε για όπλα.
Άμα θέλω να πάω καμιά "πολεμική" βόλτα (για τα δικά μου δεδομένα πάντα) και να γυρίσω με γουρλωμένα μάτια, σύμφωνοι.
Να πάρω και XR να πάρω και CRM.
Εδώ λέμε για το ποιός θα πεταχτεί να πάρει τυρόπιτες και καφέδες.
Τί να το κάνω το μοτάρντ?
Υπάρχει.
Να έχουν μαζευτεί πίσω σου τα 5 σκούτερ/μούτερ/φούτερ/οτιδήποτε και να σε κοιτάνε με μισό μάτι (ή να βαράνε και κόρνες) που δε βγαίνεις μές στη μέση της διασταύρωσης για να χωρέσουν να περάσουν κι αυτοί.
(και να λέγαμε μόνο για διάβαση πάει στα κομμάτια. Πόσο μάλλον όταν για να περάσουν πρέπει όντως να βγεις όλος μπροστά, να μη βλέπεις ούτε φανάρι ούτε τίποτα)
ούτε οι οδηγοί καθορίζουν τα οχήματα αλλά ούτε τα οχήματα τους οδηγούς.
Ανάλογα για τη χρήση που το θέλει ο καθένας. Αυτός που καβαλάει μηχανάκι από ανάγκη, θα πάει στο βρωμοσκούτερ, το οποίο για τη δουλειά που το θέλει καλό είναι.
Αυτός που θέλει fun του drive, ασφάλεια στην οδήγηση, έχει μεράκι και θέλει και οικονομία στην τσέπη (λόγω κατανάλωσης), θα πάει σε μοτοσυκλέτα. Απλά είναι πολύ περισσότεροι αυτοί που καβαλάνε σκούτερ από ανάγκη από αυτούς που θέλουν και κάτι παραπάνω από ένα μεταφορικό μέσο. Γι' αυτό έχει πήξει ο τόπος στο σκούτερ και μηχανές δεν βλέπουμε πια.
Εγώ όσους γνωστούς έχω που είναι στην πρώτη κατηγορία, δεν είχαν ιδέα από μηχανάκια όταν ήταν μικροί και ήταν και λίγο κουλοί γενικά στα μηχανολογικά (η κουλαμάρα τους αυτή τους βγαίνει και στην οδήγηση). Όσοι είχαν τρέλα από μικροί με παπιά, να τα σκαλίσουν να τα φτιάξουν και γενικά ήταν "ανήσυχα πνεύματα" κατέληξαν με μηχανή και ποτέ δεν άλλαξαν.
Αυτά ισχύουν κατά τη γνώμη μου, φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις, αλλά όπως πάντα επιβεβαιώνουν τον κανόνα.