Σελίδα 6 από 12 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 170

Θέμα: Γιατί δεν τα γουστάρουμε...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Αν μιλάμε για overall πρακτικότητα (ζελατίνα, χώροι, αυτόματο κιβώτιο), τότε ναι, σκούτερ. Αν μιλάμε για διηθήσεις, ευελιξία και το ΤΑΧΥΤΕΡΟ εντός κέντρου, τα motard είναι άπιαστα.

Γιατί; Σε χρονομετρημένα είμαστε δλδ;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Εγώ πάντως δεν έχω πρόβλημα με τα σκούτερ.

Με τα ΜΕΓΚΑσκούτερ έχω...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Στην πολή πας -συνήθως- προς και από τη δουλειά σου ή για άλλες προσκαιρές δουλειές / υποχρεώσεις. Δεν επιλέγεις την πόλη ως ιδανικό πεδίο δίτροχου ξεκ@υλώματος. Ως εκ τούτου και επειδή δεν είχαμε ή έχουμε όλοι τις δουλειές που ονειρευόμασταν, θες να πας στο καθημερινό μαγκανοπήγαδο ήρεμα, γαλήνια, ξεκούραστα. Θα σου ανέβει η πίεση πιο μετά στη δουλειά, οπότε γιατί να πας ήδη αφρίζοντας από τον πόλεμο και το κακό που θα έχεις προκαλέσει στο δρόμο; Οπότε scooter και πάλι scooter, διατηρούν σε μεγαλύτερο ποσοστό από κάθε άλλο δίτροχο το όποιο ποσοστό nirvana έχεις καβάτζα για να βγει η ημέρα...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    για ένα fun to ride ζούμε σε αυτή τη γαμωζωή ρε πουστη μου!!

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Όχι, βέβαια, αλλά αναφέρθηκε από διάφορους ότι τα σκούτερ δεν πιάνονται στην κίνηση, χωράνε παντού κτλ. Όχι, εμένα προσωπικά πάντα με καθυστερούν. Να ξέρουμε γιατί αγοράζουμε κάτι. Τα σκούτερ τα προτιμούν για άλλα πράγματα, σίγουρα όχι για την ικανότητά τους στο μποτιλιάρισμα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Στην πολή πας -συνήθως- προς και από τη δουλειά σου ή για άλλες προσκαιρές δουλειές / υποχρεώσεις. Δεν επιλέγεις την πόλη ως ιδανικό πεδίο δίτροχου ξεκ@υλώματος. Ως εκ τούτου και επειδή δεν είχαμε ή έχουμε όλοι τις δουλειές που ονειρευόμασταν, θες να πας στο καθημερινό μαγκανοπήγαδο ήρεμα, γαλήνια, ξεκούραστα. Θα σου ανέβει η πίεση πιο μετά στη δουλειά, οπότε γιατί να πας ήδη αφρίζοντας από τον πόλεμο και το κακό που θα έχεις προκαλέσει στο δρόμο; Οπότε scooter και πάλι scooter, διατηρούν σε μεγαλύτερο ποσοστό από κάθε άλλο δίτροχο το όποιο ποσοστό nirvana έχεις καβάτζα για να βγει η ημέρα...
    Λογικό να νιώθεις έτσι αν έχεις vstrom. Εγώ γουστάρω εξίσου με το μηχανάκι μου είτε πάω στη δουλειά μου, είτε στο πιο κλειστό ορεινό στροφιλίκι
    Life begins at 45°.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Όχι, βέβαια, αλλά αναφέρθηκε από διάφορους ότι τα σκούτερ δεν πιάνονται στην κίνηση, χωράνε παντού κτλ. Όχι, εμένα προσωπικά πάντα με καθυστερούν. Να ξέρουμε γιατί αγοράζουμε κάτι. Τα σκούτερ τα προτιμούν για άλλα πράγματα, σίγουρα όχι για την ικανότητά τους στο μποτιλιάρισμα.

Λογικό να νιώθεις έτσι αν έχεις vstrom. Εγώ γουστάρω εξίσου με το μηχανάκι μου είτε πάω στη δουλειά μου, είτε στο πιο κλειστό ορεινό στροφιλίκι
    Κι εμένα με καθυστερούν καθημερινά scooter, εντούρο, μοτάρντ, παπιά, ss, τουρερ κλπ
    Και; Αυτά φταίνε ή το χέρι μου;

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Έλα τώρα, ξέρεις ότι έχω δίκιο. Μποτιλιαρισμένη Αθήνα, συνεχείς εναλλαγές λωρίδων διήθησης για να περνάς τα κουλάδια, στα ΔΙΚΑ ΣΟΥ χέρια, ένα 954 ή ένα 640SM θα πήγαινε καλύτερα/ταχύτερα/πιο ξεκούραστα/διασκεδαστικά; :P

EDIT: Ή ένα σκούτερ; Ορίστε, επειδή είμαι αντικειμενικός.
    Life begins at 45°.

Κουλάδι Το avatar του/της greco13
    Δεν υπάρχει τίποτα πιο εκνευριστικό από το να περιμένεις σαν κύριος το φανάρι πίσω από την διάβαση και μέχρι να ανάψει να έχουν μαζευτεί μπροστά σου 5 σκούτερ. Και κάνουν και μισή ώρα να ξεκινήσουν γιατί ο ένας μιλάει στο κινητό, ο άλλος πίνει καφέ, ο άλλος τρώει σάντουιτς και η άλλη βάφει τα νύχια του δεξιού χεριού...
    Ας όψεται η καταραμένη κρίση που έκανε τον μισό πληθυσμό να πάει προς αυτή την κατηγορία.. Ο κάθε ταλαίπωρος που δεν ήξερε ούτε ποδήλατο καβαλάει ένα σκούτερ..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από greco13 Προβολή μηνύματος
    Δεν υπάρχει τίποτα πιο εκνευριστικό από το να περιμένεις σαν κύριος το φανάρι πίσω από την διάβαση και μέχρι να ανάψει να έχουν μαζευτεί μπροστά σου 5 σκούτερ. Και κάνουν και μισή ώρα να ξεκινήσουν γιατί ο ένας μιλάει στο κινητό, ο άλλος πίνει καφέ, ο άλλος τρώει σάντουιτς και η άλλη βάφει τα νύχια του δεξιού χεριού...
    Ας όψεται η καταραμένη κρίση που έκανε τον μισό πληθυσμό να πάει προς αυτή την κατηγορία.. Ο κάθε ταλαίπωρος που δεν ήξερε ούτε ποδήλατο καβαλάει ένα σκούτερ..
    Κι ο Ροσσι να ήταν μπροστά σου, αν δεν ξεκινήσει επειδή μιλάει στο κινητό με τον Ουτσιο πάλι θα εκνευριζόσουν.
    Δεν ακυρώνουν τα οχήματα οι οδηγοί τους.

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Sapadak Προβολή μηνύματος
    Έχουν άδικο?
    1ον. Είσαι βλαμένο σπαμοτρόλι και κακώς σου δίνω σημασία

2ον. Όχι δεν έχουν άδικο. Γαμάτα είναι τα νιντζάκια.
    Αλλά άμα θες κόντρες βάλ'το δίπλα σε ένα αντίστοιχο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    καλα, καβαλησε κανενα εξαρακι 250 motard που εχει το βαρος του παπιου, την υπερδιπλασια δυναμη, τις καλυτερες αναρτησεις και φρενα και ελα να μου πεις για το παπι...
    δεν γραφω για crm 250 motard γιατι εκει μιλαμε για "οπλο"...
    Ναι ρε άθρωπα.

Εδώ όμως δε λέμε για όπλα.

Άμα θέλω να πάω καμιά "πολεμική" βόλτα (για τα δικά μου δεδομένα πάντα) και να γυρίσω με γουρλωμένα μάτια, σύμφωνοι.
    Να πάρω και XR να πάρω και CRM.

Εδώ λέμε για το ποιός θα πεταχτεί να πάρει τυρόπιτες και καφέδες.
    Τί να το κάνω το μοτάρντ?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από greco13 Προβολή μηνύματος
    Δεν υπάρχει τίποτα πιο εκνευριστικό από το να περιμένεις σαν κύριος το φανάρι πίσω από την διάβαση και μέχρι να ανάψει να έχουν μαζευτεί μπροστά σου 5 σκούτερ. ....
    Υπάρχει.

Να έχουν μαζευτεί πίσω σου τα 5 σκούτερ/μούτερ/φούτερ/οτιδήποτε και να σε κοιτάνε με μισό μάτι (ή να βαράνε και κόρνες) που δε βγαίνεις μές στη μέση της διασταύρωσης για να χωρέσουν να περάσουν κι αυτοί.

(και να λέγαμε μόνο για διάβαση πάει στα κομμάτια. Πόσο μάλλον όταν για να περάσουν πρέπει όντως να βγεις όλος μπροστά, να μη βλέπεις ούτε φανάρι ούτε τίποτα)

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    δεν γραφω για crm 250 motard γιατι εκει μιλαμε για "οπλο"...
    crm250 υπερκυβισμένο με ολόσωμη προ σιρκουι και μαμά φρένα κ αναρτήσεις...αχ τι μου θύμισες....

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Υπάρχει.

Να έχουν μαζευτεί πίσω σου τα 5 σκούτερ/μούτερ/φούτερ/οτιδήποτε και να σε κοιτάνε με μισό μάτι (ή να βαράνε και κόρνες) που δε βγαίνεις μές στη μέση της διασταύρωσης για να χωρέσουν να περάσουν κι αυτοί.

(και να λέγαμε μόνο για διάβαση πάει στα κομμάτια. Πόσο μάλλον όταν για να περάσουν πρέπει όντως να βγεις όλος μπροστά, να μη βλέπεις ούτε φανάρι ούτε τίποτα)
    χαίρομαι όταν γίνεται αυτό.
    και η διάβαση καθαρή για τους πεζούς και οι ηλίθιοι να σκάνε πίσω σου.

Παλαιό μέλος
    ούτε οι οδηγοί καθορίζουν τα οχήματα αλλά ούτε τα οχήματα τους οδηγούς.

Ανάλογα για τη χρήση που το θέλει ο καθένας. Αυτός που καβαλάει μηχανάκι από ανάγκη, θα πάει στο βρωμοσκούτερ, το οποίο για τη δουλειά που το θέλει καλό είναι.

Αυτός που θέλει fun του drive, ασφάλεια στην οδήγηση, έχει μεράκι και θέλει και οικονομία στην τσέπη (λόγω κατανάλωσης), θα πάει σε μοτοσυκλέτα. Απλά είναι πολύ περισσότεροι αυτοί που καβαλάνε σκούτερ από ανάγκη από αυτούς που θέλουν και κάτι παραπάνω από ένα μεταφορικό μέσο. Γι' αυτό έχει πήξει ο τόπος στο σκούτερ και μηχανές δεν βλέπουμε πια.

Εγώ όσους γνωστούς έχω που είναι στην πρώτη κατηγορία, δεν είχαν ιδέα από μηχανάκια όταν ήταν μικροί και ήταν και λίγο κουλοί γενικά στα μηχανολογικά (η κουλαμάρα τους αυτή τους βγαίνει και στην οδήγηση). Όσοι είχαν τρέλα από μικροί με παπιά, να τα σκαλίσουν να τα φτιάξουν και γενικά ήταν "ανήσυχα πνεύματα" κατέληξαν με μηχανή και ποτέ δεν άλλαξαν.

Αυτά ισχύουν κατά τη γνώμη μου, φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις, αλλά όπως πάντα επιβεβαιώνουν τον κανόνα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    χαίρομαι όταν γίνεται αυτό.
    και η διάβαση καθαρή για τους πεζούς και οι ηλίθιοι να σκάνε πίσω σου.
    Εγώ πάντως δε χαίρομαι καθόλου.
    Τα νεύρα μου σπάνε.
    Ούτε προστάτης των αδυνάτων το παίζω όταν κυκλοφορώ στους δρόμους, ούτε μου αρέσει να ζαλίζω @@ ή να μου τα ζαλίζουνε.

Σελίδα 6 από 12 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. γιατί δεν βλέπουμε??????????????
    από code στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 20/02/2007, 14:01
  2. Γιατί δεν υπάρχουν όλα τα μοντέλα?
    από WILDCAT_mmm στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 15/07/2005, 14:10
  3. Να Γιατι Δεν Τελειωνουν Τα Εργα.....
    από kalgeorge στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2004, 15:29
  4. Απαντήσεις: 58
    Τελευταίο μήνυμα: 05/03/2004, 17:08

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία