Το χειρότερο το μάθαμε όταν περιμέναμε στο Νοσοκομείο του Άργους: Το παιδί που έμεινε στο τόπο ήταν παντρεμένος, και η γυναίκα του περιμένει να γεννήσει το παιδί τους από μέρα σε μέρα. Είναι δυνατόν ????
Πάντος ήταν πολύ περίεργο ατύχημα. Εγώ με το Σταύρο και τον Αντώνη (SCBR1000RR, Maintenance) είμασταν οι πρώτοι που φτάσαμε στο σημείο του ατυχήματος. Σε μια πολύ χαλαρή δεξιά στροφή, είχε κάθετο χωματόδρομο που έβγαζε στον κεντρικό δρόμο που κινούμασταν εμείς. Εκεί βγήκε ένα αμάξι, που μάλλον τρόμαξε το παιδί που οδηγούσε, με αποτέλεσμα να γίνει το κακό. Εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει πάντως πως έγινε το ατύχημα, γιατί το αυτοκίνητο που προκάλεσε το ατύχημα είναι ανέπαφο, εκτός από μια πολύ μικρή γρατζουνιά στο προφυλακτήρα, και το μηχανάκι του παιδιού εκτός απο τα κλίπ-ον δεν έχει άλλη ζημιά.
Δηλαδή δεν στούκαρε πάνω στο αμάξι, αλλά ούτε έφυγε και απέναντι στο βράχο... Τι να πώ... δε ξέρω.
Το κακό είναι πως ο Λάμπρος συνεχώς ζητούσε να μάθει πως ήταν ο ξάδερφος του. Και στο Κέντρο Υγείας, και στο Νοσοκομείο του Άργους, και εμείς που ξέραμε, τι να του λέγαμε... Συνεχώς του τα μασάγαμε, οτι δεν τον είδαμε, και οτι δε μας άφηναν οι γιατροί και άλλα τέτοια... Ακόμα δεν πρέπει να το ξέρει πάντως.
Τώρα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Άργους, και ίσως να φύγει από εκεί σε 2-3 μέρες. Βέβαια θα χρειαστεί βαρβάτο ορθοπαιδικό χειρουργείο, γιατί έσπασε την κεφαλή του μηριαίου οστού, και αυτό φτιάχνεται μόνο με χειρουργείο.
Το άλλο παιδί έμεινε στο Κ.Υ. Λυγουριού, και άμα τον βλέπατε ρε παιδιά δεν θα μπορούσατε να καταλάβετε αν κοιμόταν ή αν ήταν νεκρός. Στους πρώτους που έφτασαν εκεί (crs-k, scbr100rr, Maintenance, dirty-moto, adam-tsouk, katanas, nikosrr, johnpagr κ.α.) μας άνοιξε ένας νοσοκόμος την αίθουσα που τον είχαν κλειδωμένο για να τον αναγνωρίσουμε σε περίπτωση που τον ξέραμε. Μιλάμε το παιδί δεν είχε ούτε 1 γρατζουνιά. Πουθενά. Ούτε στο κεφάλι, ούτε στα πόδια, ούτε στα χέρια ούτε πουθενά. (Sorry μητσο το εσβυσα εγω για ευνοητους λογους-Ηornet)
Δράμα βόλτα, δράμα ρε πούστη μου. Και αυτοί οι 2 πρέπει να είχαν ίσως και το πιο ήρεμο μηχανάκι από όλους μας εκεί πέρα (περίπου 100 μηχανάκια είμασταν στο STORK σήμερα). Από 100 superbikes, το Transalp 400 με δικάβαλο βρήκε να πέσει...
Τι να πώ... Συλληπητήρια στους δικούς του...