ρε συ Τόλη...πλάκα-πλάκα μήπως να μου στείλεις κανα μουλάρι γιατί τώρα θα σου "πέσουν" πολλά????![]()
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Αυτή η σαμάνα από ότι κατάλαβα (γιατί η σελίδα τους δεν υπάρχει/δεν λειτουργεί) απλά αντικαθιστά το EXUP με ένα παπαράκι το οποίο ξεγελάει τον εγκέφαλο για να νομίζει ότι τα σερβομοτέρ είναι ακόμα συνδεδεμένα;
Είναι ένα ηλεκτρονικό σύστημα που καταργεί το EXUP και διαχειρίζεται τους χάρτες του avance.
http://www.power-house.gr/index.php/...-ordinary-love
Φίου φίου φι φι φίου
άσχετο, αλλά μπορεί κάποιος να διορθώσει αυτή τη "δυνομέτρηση" στο τίτλο γτ από χθες το βλέπω και κοντεύω να σκάσω
Χωρίς να είμαι ειδικός ή να έχω και πολλές γνώσεις, υπάρχει περίπτωση λόγω του σχήματος της εξάτμισής σου το εσωτερικό μέρος της τάπας και πιο συγκεκριμένα ο μπροστά δακτύλιος να εφάπτεται σε σημείο τέτοιο που να αφήνει μόνο τις τρεις μικρές τρυπούλες (kinky ακούστηκε αυτό) να εκτονώνουν; Υπάρχει περίπτωση να εφάπτεται μέρος του εσωτερικού δακτυλίου και τα καυσαέρια να περνούν συμπιεσμένα με μεγάλη ταχύτητα από τη μια μεριά να συγκρούονται με τα καυσαέρια από το κάτω μέρος της τάπας (τρεις τρυπούλες) και να γίνετε μια άτυπη φούσκα στο εσωτερικό της τάπας που να εμποδίζει τη ροή ; Η τάπα να υποθέσω πως σφηνώνει αρκετά καλά γιατί λογικά θα είχε καρφωθεί σε κάποιον από πίσω αλλά όχημα james bond... από την άλλη επειδή όπως είπαμε τα ρευστά είναι συμπιεστά θεωρώ πως είσαι τυχερός που δε σου έγινε ζημιά στο μοτέρ και αυτό το γλίτωσες ίσως από το ότι όταν από μια σωλήνα Χ διατομής περνάει ρευστό με μια χ1 ταχύτητα όταν η διατομή μειωθεί τότε και η ταχύτητα αυξάνεται (κάτι που ίσως δίνει και μια ακόμα εξήγηση στο γιατί κάηκαν τα σαμάρια σου). Όμως πολύ πιο πιθανό πιστεύω πως είναι αυτό που είπε ο Giorgos με τον αισθητήρα λ, διάβαζε αυξημένη θερμοκρασία και έπαιζε με το μείγμα. Η μηχανική ρευστών είναι τεράστιο κεφάλαιο και μια μικρή παράμετρος μπορεί να αλλάξει δραματικά κάτι. Υποθέτω πως δε θα ξαναβάλεις το σιγαστήρα όπως είναι... μπορείς να κάνεις ένα πείραμα, να μειώσεις τη διατομή του μέσα μέρους της τάπας μερικά χιλιοστά ή έστω να "φας" με dremel ή τροχό τις κολλήσεις από την έξω μεριά και να ξαναδοκιμάσεις μια δυναμομέτρηση.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΩ ΚΑΙ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ
Έντιτ τέσσερις τρυπούλες
Τελευταία τροποποίηση από skylaros; 09/06/2016 στις 09:12.
To σαμάρι ήταν πολύ κοντά στην εξάτμιση και άρπαξε.Δεν κάηκε.
Το ποστ μπορεί να είναι χθεσινό, αλλά η αλλαγή εχει γίνει εδω και καιρό.Ξετάπωτη είναι πλέον εδω και καιρό.Οι τρύπες δεν υπήρχαν,ήταν κλειστό εκείνο το σημείο.Μετά τη λύση του αινίγματος (που πήγαν τα άλογα,ειπα να δω αν αλλάξει η συμπεριφορά, κάνοντας και άλλες τρύπες στο κλειστό κομμάτι της τάπας για καλύτερη εκτόνωση.Ουτε αυτό πέτυχε μετά απο δοκιμή,οπότε την ξαναέβγαλα.
Πάντως η απορία που είχα,λύθηκε.
Βλέπω όμως πως έχει ζουμί η όλη συζήτηση με τη κυκλοφορία των αερίων κτλ κτλ όμως,δεν έχω τις γνώσεις για να τη κατανοήσω πλήρως.
Τελευταία τροποποίηση από 7Tolis; 09/06/2016 στις 09:31.
Φίου φίου φι φι φίου
Ίσως μια πιο κοντή ή αν κοντίνεις τη δικιά σου, να έχεις μικρότερες απώλειες.
Ισως παλι να αφηνετε μαμα τα μοτορια ή να αγοραζετε μπλιμπλικια με χρηση λογικης.....
Δισκλειμερ
Δεν παει στον Τολη αυτο
πουτσ@@@@@@@@@
Εμένα ρωτάς για φασαρία;;;
Εγώ δεν ακούω ούτε τη σκέψη μου πάνω στο δικό μου![]()
Πέθανε γαμώτο κι' ο Θ Ε Ο Σ για να στα εξηγήσει καλύτερα.............
https://en.wikipedia.org/wiki/Walter_Kaaden
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"