Αρχικά δημιουργήθηκε από nantin
οχι οτι ο θεος vale ειναι στη yamaha .... οχι οτι το R1 ειναι το απολυτο μηχανημα ........ οχι οτι εχω ενα YZ... αλλα επειδη ειχα την τυχη να εχω μηχανακια πιστας και να εχω οδηγησει το R6 του 2002 κια επαθα πλακα αλλα το καινουριο R6 ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΤΑΣΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ...................... ΕΙΤΕ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΑΣ ΤΟ ΔΕΧΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΟΥΝ ΑΣ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ .ΤΟ ΕΙΔΑ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ .ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΚΣΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΣΗ ΤΩΝ ΦΕΤΙΝΩΝ ΜΟΝΤΕΛΩΝ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ
Αφταστο? Και τοτε γιατι στο master bike το triumph 675 του εριχνε 0.603 δευτ. στο γυρο μεσο ορο??? Και στον τελικο το 675 ηταν (ελαχιστα) πιο γρηγορο απ το ΖΧ10!!! Και τα 2 στον ταχυτερο γυρο τους. Αυτο νομιζω δειχνει ξεκαθαρα οτι το 675 ειναι ΠΙΟ μπροστα και εχει περισσοτερες ικανοτητες και δυνατοτητες...παρολο που ειναι πιο απλο τεχνολογικα, φανταζεσαι να εξελιχθει? γιατι ειναι ακομα στην 1η του εκδοση... σε 2-3 χρονια απο τωρα θα ειναι ΑΦΤΑΣΤΟΟΟΟΟΟΟ![]()
![]()