Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
αφου και το αφεντικο του χωματερο ειναι τι ηθελες να ναι και ο σκυλος?????Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
Πανουργία πολύ χωματερός είναι ο dog σου![]()
![]()
παναγια μου :a53: :a53: :a53: :a53:Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Φωτογραφια απο σκηνικο που ο βλαμμενος εχει κυλιστει σε γρασσα συνεργιου...Το σκυλι σε τρελη μελανγχολια και εγω σε απογνωση γαιτι δεν εβγαιναν με τιποτα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Gtsiros, που είσαι ρεεεε
μας την εσπασες καπταιν ....... γιατι spammaris με το !@#@$!@#$γατι τωρα...?? εδω βαζουμε..... μωρα και σκυλια![]()
Οχι ρεΑρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Φωτογραφια απο σκηνικο που ο βλαμμενος εχει κυλιστει σε γρασσα συνεργιου...Το σκυλι σε τρελη μελανγχολια και εγω σε απογνωση γαιτι δεν εβγαιναν με τιποτα...
και πως βγηκε;![]()
Keep on rocking in a free world !!!
Ακριβώς!Αρχικά δημιουργήθηκε από LINA
εδω βαζουμε..... μωρα και σκυλια![]()
Έβαλα κι εγώ την κόρη μου !!!
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ground Control to Major Tom
Take your protein pills and put your helmet on...
Ground Control to Major Tom
Commencing countdown, engines on
Check ignition and may God's love be with you...
ΕΧΕΙΣ ΘΥΛΗΚΟ ΧΑΣΚΙ?ΕΧΩ ΕΓΩ ΕΝΑ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΚΟΥΚΛΟ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΖΕΥΓΑΡΩΣΩ!!ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΗΔΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΠΑΜΠΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ!!ΠΟΤΕ ΓΕΝΝΗΣΕ?ΠΡΟΣΦΑΤΑ?ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΤΑΒΙΑ!!ΕΜΑΣ ΕΚΑΝΕ 5 Η ΛΕΓΑΜΕΝΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από lammadin
σκεφτειτε οτι οταν η με γνωρισε η κοπελα μου εβλεπε σκυλι και αλλαζε πεζοδρομιο....
τωρα ομως........................:smilea:
ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΔΩ ΜΗΠΩΣ ΒΡΩ ΦΩΤΟ ΝΑ ΒΑΛΩ!!
http://www.new.facebook.com/group.php?gid=29204961236