Σελίδα 6 από 12 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 180

Θέμα: Suzuki DR-Z 4S και DR-Z 4SM 2025

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από STF Προβολή μηνύματος
    Έχω κάνει αρκετές κοινές βόλτες και με το DRZ και με το DR650. Οπότε, γιατί όχι;

Κοιτά, με ότι έχει ο καθένας μπορεί και να ζήσει και να περάσει φανταστικές στιγμές. Η ένσταση μου είναι ότι το 2025 να βγάζεις στη παραγωγή μηχανάκι 400 κυβικών με 5 ταχύτητες ενώ έχεις τη δυνατότητα να το κάνεις με 6... ε, μου φαίνεται παρανοϊκό. Πραγματικά θα ήθελα να μας καταθέσει μια άποψη η Suzuki γιατί έκανε αυτήν την επιλογή. Αν έχει βάση το επιχείρημα της θα μπω στην ουρά.
    μιλάς για την εταιρία που έχει μάθει να βγάζει τα μέγιστα απο τις εργαλειομηχανές τους, βλέπε hayabusa, δομικά ίδιο κι απαράλλαχτο από το 1999
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από RaGe_Raptor Προβολή μηνύματος
    μιλάς για την εταιρία που έχει μάθει να βγάζει τα μέγιστα απο τις εργαλειομηχανές τους, βλέπε hayabusa, δομικά ίδιο κι απαράλλαχτο από το 1999
    WTF!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Untitled.jpg 
Προβολές:	130 
Μέγεθος:	50,1 KB 
ID:	457900

Παλαιό μέλος Το avatar του/της STF
    Προσωπικά είμαι φανατικός οπαδός της λογικής της Suzuki. Αυτό που άλλοι ονομάζουν "ξαναζεσταμένο φαγητό" εγώ το ονομάζω "παλιό καλό κρασί". Θέλω όμως να γίνονται οι ουσιώδεις παρεμβάσεις όπου απαιτείται.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από harris_x Προβολή μηνύματος
    WTF!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Untitled.jpg 
Προβολές:	130 
Μέγεθος:	50,1 KB 
ID:	457900
    εννοώ τις εργαλειομηχανές που χρησιμοποιούν για να παράξουν τα μέρη των μοτοσυκλετών! ΠΟΥ να αλλάζουν castings για να βάλουν 6η στο drz,τώρα.......άστο όπως είναι.
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    εννοώ τις εργαλειομηχανές που χρησιμοποιούν για να παράξουν τα μέρη των μοτοσυκλετών! ΠΟΥ να αλλάζουν castings για να βάλουν 6η στο drz,τώρα.......άστο όπως είναι.
    και η χονδαδεσπαειδεχαλαει μια απο τα ίδια

Παλαιό μέλος
    Έχω κάνει αρκετές κοινές βόλτες και με το DRZ και με το DR650. Οπότε, γιατί όχι;

Κοιτά, με ότι έχει ο καθένας μπορεί και να ζήσει και να περάσει φανταστικές στιγμές. Η ένσταση μου είναι ότι το 2025 να βγάζεις στη παραγωγή μηχανάκι 400 κυβικών με 5 ταχύτητες ενώ έχεις τη δυνατότητα να το κάνεις με 6... ε, μου φαίνεται παρανοϊκό. Πραγματικά θα ήθελα να μας καταθέσει μια άποψη η Suzuki γιατί έκανε αυτήν την επιλογή. Αν έχει βάση το επιχείρημα της θα μπω στην ουρά.
    ειναι αδιάλειπτα στην παραγωγη. απλως εγινε ενα "περασμα" στο μοτερ και μπηκε ψεκασμος να ερθει ευρωπη. το κουστουμι δεν ειναι δα και κατι φοβερο να σχεδιαστει, παλι καλα που βγηκε και τοσο ομορφο, δεν κανει ομορφες μηχανες εδω και πολλαααα χρονια η σουζουκι. πονταρει στο ονομα και στο οτι δεν υπαρχει αλλο μονοκυλινδρο απλο και αξιοπιστο στην αγορα. αμα παει καλα μπορει να δουμε κανενα νεο σε 5-10-15 χρονια

Μέλος Το avatar του/της fz600
    Πολύ καλή κίνηση από την Suzuki, κακός σταμάτησαν οι κατασκευαστές να παράγουν μονοκύλινδρα, κλασικό on/of για κάθε μέρα, εύκολο στην συντήρηση και προσιτό στον μέσο αναβάτη. Το συγκεκριμένο δεν το αγοράζεις για ταξίδια, όπως λέχθηκε πιο πάνω, αν θες ταξίδια πας σε δικύλινδρο.

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    Προσωπικά είμαι φανατικός οπαδός της λογικής της Suzuki. Αυτό που άλλοι ονομάζουν "ξαναζεσταμένο φαγητό" εγώ το ονομάζω "παλιό καλό κρασί". Θέλω όμως να γίνονται οι ουσιώδεις παρεμβάσεις όπου απαιτείται.
    γιαυτό το λόγο παίρνει το ακαταλόγιστο συγκριτικά που τους άλλους τρεις

κάτσε να δούμε προσεχώς απο τις τροποποιήσεις που έκαναν στα νέα μηχανικά τμηματα του κινητήρα πως ρολάρει το μοτερ στον δρόμο, αν σεταριστεί σωστά μπορεί να ξεπεραστεί το θέμα
    you rise you fall you're down then you rise again

Παλαιό μέλος Το avatar του/της STF
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από fz600 Προβολή μηνύματος
    Πολύ καλή κίνηση από την Suzuki, κακός σταμάτησαν οι κατασκευαστές να παράγουν μονοκύλινδρα, κλασικό on/of για κάθε μέρα, εύκολο στην συντήρηση και προσιτό στον μέσο αναβάτη. Το συγκεκριμένο δεν το αγοράζεις για ταξίδια, όπως λέχθηκε πιο πάνω, αν θες ταξίδια πας σε δικύλινδρο.
    Στη κατηγορία των On/Off χωράει μεγάλη συζήτηση το θέμα ταξίδι. Στα ταξίδια που θέλω και κάνω εγώ δε χωράνε τα βαριά δικύλινδρα, ειδικά όταν ταξιδεύω μόνος. Ο αντίλογος που δέχομαι είναι πως δεν είναι πολλοί σαν κι εμένα. Όχι ότι δεν κάνω ταξίδια με δικύλινδρα, αλλά αυτά είναι άλλα ταξίδια.

270° firing order Το avatar του/της katsar
    Βρε παιδιά με τέτοιο όχημα λόγο όρθιας θέσης οδήγησης και προστασίας από τον αέρα με το ζόρι ταξιδεύεις με πάνω από 120χλμ/ω.Για να μην πω 110.
    Εγώ τουλάχιστον αυτό έζησα μια δεκαετία με το δικό μου ''ψευδεντούρο'' .
    Δεν ξέρω τι καλύτερο θα έκανε μία ακόμα σχέση στο κιβώτιο.Μεγαλύτερο πρόβλημα για εμένα είναι το μικρό τεπόζιτο παρά η έλλειψη 6ης.
    when life gets complicated... i ride.

the Overlord Το avatar του/της karellen
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από harris_x Προβολή μηνύματος
    θα πρέπει να μας ορίσεις το "μια χαρά"

γιατι πχ στο δικό μου μυαλό, "ΧΤ" και "μια χαρά" μπορούν να βρεθούν παρέα μόνο στην πόλη.
    Το μια χαρά αφορά σε καταδρομικές 300-400 χλμ αυστηρά σε επαρχιακό δίκτυο με ανώτατη τελική τα 130.
    Εκανα πολλές τέτοιες βόλτες με το ΧΤΧ (και πολλές φορές μακρύτερες), αλλά η εθνική φυσικά δεν παλεύεται.

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από katsar Προβολή μηνύματος
    Βρε παιδιά με τέτοιο όχημα λόγο όρθιας θέσης οδήγησης και προστασίας από τον αέρα με το ζόρι ταξιδεύεις με πάνω από 120χλμ/ω.Για να μην πω 110.
    Δεν ξέρω τι καλύτερο θα έκανε μία ακόμα σχέση στο κιβώτιο.Μεγαλύτερο πρόβλημα για εμένα είναι το μικρό τεπόζιτο παρά η έλλειψη 6ης.
    Νικόλα το θέμα είναι πώς στα 100-120 που ταξιδεύουν αυτά τα μηχανάκια
    το δούλεμα με έκτη είναι πολύ πιό ''γλυκό''......
    Και εδώ μπαίνει ο παράγοντας μικρό τεπόζιτο-χαμηλή κατανάλωση-λιγότερες σ.α.λ
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της SeniorCanardo
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από katsar Προβολή μηνύματος
    Δεν είναι με πόσα θα πηγαίνεις, αλλά πως θα πηγαίνεις και εσύ και το μοτέρ.

Σε παρατεταμένη κίνηση σε αυτοκινητόδρομο, ( τον οποίο φυσικά και αποφεύγεις όσο μπορείς), το μοτέρ δουλεύει χωρίς λόγο πολύ ψηλά.
    (Κάτοχος ον-ουυυυφφφφφ, με 5άρι σασμάν, κιλά μικρής αγελάδας και καμία 35 μουλάρια σε δύναμη).

Και ΝΑΙ γίνεται με πέμπτη ταξίδι και ΝΑΙ μπορεί να το ανεχτεί ο αναβάτης (ανάλογα), αλλά ρε σουζουκάρα έχεις πουλήσει εδώ και 25 χρόνια ένα σκασμό DRZ, θα το κρατήσεις το μοντέλο για άλλα 25 σε κυκλοφορία, ε! δώσε κάνα φράγκο, βγάλε καινούργια κάρτερ και ένα σασμάν.

Από το 2015 τα αμερικανάκια το κάνανε μετατροπή σε ψεκαστό, η σουζύ περίμενε άλλη μια δεκαετία, θα θέλει και κάνα 8k €.

Άσε που με 6άρι σασμάν θα μπορούσε να έχει μεγαλύτερη ευελιξία στην κλιμάκωση των υπολοίπων σχέσεων ώστε να είναι ακόμα ικανότερο στο χώμα ή στο παιχνίδι στην πόλη.

Βέβαια στο κόσμο των τυφλών βασιλεύει ο μονόφθαλμος.
    Oldfarts never die

Παλαιό μέλος
    ξοδέψανε ήδη στην μετατροπή σε injection και μάλλον είπαν φτάνει,, μπορεί να έχει πολύ μακριά 5η η με ένα μπροστινό γρανάζι των 10€ να το φέρεις εκεί που θες αν κάνεις ταξίδια

Παλαιό μέλος
    το feedback απο eicma παντως ειναι οτι το drz μαζευει παααραπολυ κοσμο γυρω του.
    ειναι στα τοπ 5 της εκθεσης ευκολα. παρεα και το 450gs.

Σελίδα 6 από 12 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. DR 650 SE και στροφόμετρο???
    από vaska στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 07/01/2014, 06:10
  2. Suzuki GSXR 750 k6 και ανταγωνισμος...
    από Spazz στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 18/02/2007, 20:29
  3. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 16/01/2007, 19:31
  4. Suzuki διωχνει τον Roberts και παιρνει Biaggi...
    από idi στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2005, 02:28

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF