Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Μάλιστα.....
Ρε τι μαλάκες είναι αυτοί που παίρνουν SS για να στρίβουν.....
Εντελώς όμως....
![]()
δε νομιζω οτι ειναι μαλακες
οπως δεν ειμαστε και εμεις
και μην ακουω λαλακιες τωρα οτι δε στριβει ελεος ρε sniper
Μάλιστα.....
Εντελώς όμως....
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Μάλιστα.....
Εντελώς όμως....
![]()
Οι περισσοτεροι.....ναι...
Οι λιγοι που τα απλα street...καταλαβαν οτι δεν τους φτανουν ειναι Μαγκες![]()
Warning!! Motorsports can be Dangerous....
Κάθε άλλο.... στρίβει!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI z750
Αλλά εδώ πάνε να βγάλουν καλύτερο το Ζ απο όλα τα υπόλοιπα....
Έλεος ρε γμτ...
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
να ελεγα οτι εισαι κανας ασχετος να μην ασχολιομουνΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Κάθε άλλο.... στρίβει!!!
Αλλά εδώ πάνε να βγάλουν καλύτερο το Ζ απο όλα τα υπόλοιπα....
Έλεος ρε γμτ...
αλλα δεν εισαι
στριβει και μια χαρα ασε που απο καποιο σημειο και μετα ειναι θεμα οδηγου
σαφεστατα τα ss και στριβουν και πανε καλυτερα
αλλα μην κανουμε σουμα τωρα ss naked enduro oλα μαζι
και το ποστ καπως αλλιως ξεκινησε νομιζω
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
sniper οπως ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ξερεις...τα SS φτιάχτηκαν για να στρίβουν ΣΤΗ ΠΙΣΤΑ ΜΟΝΟ και εκει ειναι οντως άπιαστα.... για αλλου.... οι 45+ μοίρες κλίση δεν ειναι προβάδισμα... ειναι ΑΠΙΑΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ
αμα εχεις αντίρρηση για τα παραπάνω να επεκταθώ...
Εγώ δεν ξεκίνησα τιποτα πάντως.... είπα (όχι ο μόνος) οτι το Ζ υστερεί σε πλαίσιο και ψαλίδι απο το GSR....Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI z750
να ελεγα οτι εισαι κανας ασχετος να μην ασχολιομουν
αλλα δεν εισαι
στριβει και μια χαρα ασε που απο καποιο σημειο και μετα ειναι θεμα οδηγου
σαφεστατα τα ss και στριβουν και πανε καλυτερα
αλλα μην κανουμε σουμα τωρα ss naked enduro oλα μαζι
και το ποστ καπως αλλιως ξεκινησε νομιζω
και ώς συνήθως πλάκωσαν οι Ζάδες να με φάνε....
Κι επειδή δεν είμαι άσχετος και είχα και γυμνό.... ε δεν πάνε τα ίδια ρε π@υστη μου..... ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΜΙΑ!!!
Μιλάς για τους ελληνικούς δρόμους; ή γενικά; Υπαρχει και το Isle of man.... τι γελοίοι.... δεν τρέχουν με Ζ εκεί;Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
sniper οπως ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ξερεις...τα SS φτιάχτηκαν για να στρίβουν ΣΤΗ ΠΙΣΤΑ ΜΟΝΟ και εκει ειναι οντως άπιαστα.... για αλλου.... οι 45+ μοίρες κλίση δεν ειναι προβάδισμα... ειναι ΑΠΙΑΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ
αμα εχεις αντίρρηση για τα παραπάνω να επεκταθώ...![]()
Να σε ρωτησω κατι, τα εχεις οδηγησει και τα 2?Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Εγώ δεν ξεκίνησα τιποτα πάντως.... είπα (όχι ο μόνος) οτι το Ζ υστερεί σε πλαίσιο και ψαλίδι απο το GSR....
και ώς συνήθως πλάκωσαν οι Ζάδες να με φάνε....
Κι επειδή δεν είμαι άσχετος και είχα και γυμνό.... ε δεν πάνε τα ίδια ρε π@υστη μου..... ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΜΙΑ!!!
Και μπορεις να μου πεις που καταλαβες τα μειονεκτηματα του ψαλιδιου,
Σαν συνολο πως τα βλεπεις...
Δεν σου μιλαω ειρωνικα...προσπαθω να καταλαβω?
Έχω οδηγήσει Hornet που έχει κι αυτό δοκό (1 χρόνο το είχα - 30.000 χλμ)Αρχικά δημιουργήθηκε από MIKE_16V
Να σε ρωτησω κατι, τα εχεις οδηγησει και τα 2?
Και μπορεις να μου πεις που καταλαβες τα μειονεκτηματα του ψαλιδιου,
Σαν συνολο πως τα βλεπεις...
Δεν σου μιλαω ειρωνικα...προσπαθω να καταλαβω?
και μηχανές με πλαίσιο..... (καμιά 50.000+ χλμ)....
Ε δεν είναι το ίδιο.... το καταλαβαίνεις στρίβοντας με πολλά.... βλέπε Υλικη.... και στροφές Γλύφας....
Αν δεν το κάνεις δεν θα νοιώσεςι ποτέ το υποπλαίσιο να αρχίζει να σε προειδοποιεί.... ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΑΦΕΣ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ των μηχανών που δεν έχουν πλαίσιο στο στριψιμο ... Σε προειδοποιούν.... οι άλλες σε ρίχνουν....
πασο... εκει ναι! και στις παρατεταμένες πχ Μπραλο και γενικα οπου υπαρχει λογος να εχεις άκαμπτο πλαισιο... βραχο ψαλίδι και πετρα ανάρτηση...Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
...
Ε δεν είναι το ίδιο.... το καταλαβαίνεις στρίβοντας με πολλά.... βλέπε Υλικη.... και στροφές Γλύφας....
Αν δεν το κάνεις δεν θα νοιώσεςι ποτέ το υποπλαίσιο να αρχίζει να σε προειδοποιεί.... ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΑΦΕΣ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ των μηχανών που δεν έχουν πλαίσιο στο στριψιμο ... Σε προειδοποιούν.... οι άλλες σε ρίχνουν....
αλλα εκει δε με ενδιαφέρει προσωπικά... αμα καποιος πηρε Ζ για να στρίβει εκει.. ε εχει παρει λαθος μηχανη
Κατσε γιατι με μπερδεξες...Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Έχω οδηγήσει Hornet που έχει κι αυτό δοκό (1 χρόνο το είχα - 30.000 χλμ)
και μηχανές με πλαίσιο..... (καμιά 50.000+ χλμ)....
Ενα μηχανακι με "ελαστικο" πλαισιο..σε προιδοποιει ...γιατι νιωθεις τις ταλαντωσεις του...ενα αλουμινενιο στιβαρο..πλαισιο..δεν .....
σωστα?
οποτε γιατι να εινα "μπετο" το πλαισιο σε ενα μηχανακι που φτιαχτηκε για να κανει τα παντα?(πχ. fazer)
δεν έκρινα ΠΟΤΕ την χρηστικότητα του Ζ..Αρχικά δημιουργήθηκε από MIKE_16V
Κατσε γιατι με μπερδεξες...
Ενα μηχανακι με "ελαστικο" πλαισιο..σε προιδοποιει ...γιατι νιωθεις τις ταλαντωσεις του...ενα αλουμινενιο στιβαρο..πλαισιο..δεν .....
σωστα?
οποτε γιατι να εινα "μπετο" το πλαισιο σε ενα μηχανακι που φτιαχτηκε για να κανει τα παντα?(πχ. fazer)
ρε παιδιά.... Ελληνικά μιλάμε.... Το πόσο καλά στρίβει λέγαμε....
(και δεν μίλησα για το άλλο μπουρδέλο που λέγεται FazerΘα πλακώσουν οι άλλοι τώρα)
δεν έκρινα ΠΟΤΕ την χρηστικότητα του Ζ..
ρε παιδιά.... Ελληνικά μιλάμε.... Το πόσο καλά στρίβει λέγαμε....
(και δεν μίλησα για το άλλο μπουρδέλο που λέγεται FazerΘα πλακώσουν οι άλλοι τώρα)
Μπουρδελο..να πεις το fazer οχι το Ζ![]()
Τα ιδια λεμε....
anyway
το ξέρω.... απλά ορισμένοι νομίζουν ότι έχουμε κάποιο κόλλημα....Αρχικά δημιουργήθηκε από MIKE_16V
Μπουρδελο..να πεις το fazer οχι το Ζ![]()
Τα ιδια λεμε....
anyway
Πολλοί από αυτους που έχουμε SS νοσταλγούμε τα γυμνά που κάποτε είχαμε.... αλλά δεν γυρνάμε (ακόμα) εκεί....
τεσπα...
Τι άλλα; Κανένας με GSR να πει καμμιά γνώμη;
Πάντως αν κάνετε τον κόπο να δείτε το promo video του Ζ750 θα καταλάβετε τον σκοπό για τον οποίο προορίζεται...
Το δείχνει σε γρήγορη βόλτα (όχι ινδιάνικες) σε στροφιλίκα στην επαρχία και τελειώνει σε έναν ωραιότατο πεζόδρομο που αράζει για καϊφέ...
Συμπέρασμα δικό μου?
Βόλτες, βόλτες, βόλτες, βόλτες...
Γρήγορες, αργές, γρήγορες, άιντε πολύ γρήγορες για τους χεράδες αλλά νομίζω μέχρι εκεί.
Και όπως ένας καλός μου φίλος (κάτοχος Z750s) είπε πρόσφατα...
"Αν οδηγήσεις SS και πάς να στρίψεις θα καταλάβεις ότι αυτό που το SS θα κάνει από φυσικού του και εύκολα, με το Ζ θα πρέπει να «ιδρώσεις» για να το κάνεις..."
Από εκεί και πέρα καθένας το κάνει ότι θέλει...
Θέλει βόλτες? Κάνει.
Θέλει καφέδες? Κάνει.
Θέλει πίστα? Κάνει ΑΛΛΑ μέχρις ενός σημείου.
Ας μην ισοπεδώσουμε τα πάντα.
![]()
A gentleman would walk but never run...