Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 111

Θέμα: ΜotoGP και αντιπαράθεση Ελλάδα – Τουρκία

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    απο κάποιον που δουλεύει από το πρωί έως το βράδυ για να του τα παιρνει ο κάθε πλούσιος αλλα σκοτωσε το παπου σου με μαχαιρα και λεει οτι ηταν .... ατυχία... γιατι πεταξε σκουπιδια στο κήπο του, αρα τα ηθελε ο κωλος του και κανει παρτυ καθε χρονο την ημερα που πεθανε ο παπους σου

εχεις κατι να χωρίσεις?

ειδες που εισαι και εσυ "ρατσιστής"?????

Παλαιό μέλος Το avatar του/της BIG BLACK
    MAΘΗΜΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ
    Οι Έλληνες λοιπόν μικρό μου αγοράκι όταν έφτασαν έως το Εσκι Σεχιρ, έφτασαν με την προτροπή και την βοήθεια της Ανταντ[Αγγλία,Γαλλία,Ρωσία] για να αναγκάσουν τον Κεμάλ να υπογράψει συμφωνία για τα πετρέλαια.όταν λοιπόν μικρό μου παιδί ο Κεμάλ υπέγραψε, άφησαν τους Έλληνες χωρίς βοήθεια οπότε και νίκησαν οι Τούρκοι.
    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
    Οι πλούσιοι ξένοι λοιπόν έσπρωξαν τους Έλληνες στον πόλεμο αφού προπαγάνδισαν ανοησίες για χαμένες πατριδες την στιγμή που Έλληνες και Τούρκοι ζούσαν ειρηνικά και όταν κέρδισαν αυτό που ήθελαν, δηλαδή λεφτά, τους άφησαν στην μαύρη τους την μοίρα για να τους σφάξουν οι ήδη φανατισμένοι Τούρκοι από τους ίδιους ξένους.
    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ 2
    Ηαμόρφωτη μάζα οδηγείται πολύ εύκολα εκεί που πρέπει να οδηγηθεί.Πρόβατα προς σφαγή για το συμφέρον λίγων.
    Δεν μπορώ να τογραψω πιό απλά γιατί έχω τελειώσει το νηπιαγωγείο εδώ και πολλα πολλά χρόνια.

Δεν πόναει!!! Το avatar του/της caesarsk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BIG BLACK
    MAΘΗΜΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ
    Οι Έλληνες λοιπόν μικρό μου αγοράκι όταν έφτασαν έως το Εσκι Σεχιρ, έφτασαν με την προτροπή και την βοήθεια της Ανταντ[Αγγλία,Γαλλία,Ρωσία] για να αναγκάσουν τον Κεμάλ να υπογράψει συμφωνία για τα πετρέλαια.όταν λοιπόν μικρό μου παιδί ο Κεμάλ υπέγραψε, άφησαν τους Έλληνες χωρίς βοήθεια οπότε και νίκησαν οι Τούρκοι.
    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
    Οι πλούσιοι ξένοι λοιπόν έσπρωξαν τους Έλληνες στον πόλεμο αφού προπαγάνδισαν ανοησίες για χαμένες πατριδες την στιγμή που Έλληνες και Τούρκοι ζούσαν ειρηνικά και όταν κέρδισαν αυτό που ήθελαν, δηλαδή λεφτά, τους άφησαν στην μαύρη τους την μοίρα για να τους σφάξουν οι ήδη φανατισμένοι Τούρκοι από τους ίδιους ξένους.
    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ 2
    Ηαμόρφωτη μάζα οδηγείται πολύ εύκολα εκεί που πρέπει να οδηγηθεί.Πρόβατα προς σφαγή για το συμφέρον λίγων.
    Δεν μπορώ να τογραψω πιό απλά γιατί έχω τελειώσει το νηπιαγωγείο εδώ και πολλα πολλά χρόνια.

Παρόλο που έχω αναφερθεί διαφορετικά σε αρκετές περιπτώσεις η αλήθεια είναι η ΠΑΡΑΠΑΝΩ

+10000 φίλε.....

+10000+10000+10000 Sta parapano.
    Sto kato kato o geografikos xoros pou katexoume simera eine o fisikos xoros tis arxeas Ellados +tin Thraki.Oi Thrakes eksafanistikan- afomiothikan opote no problem.Tora to oti mas plasarane tin megali idea kai oi Ellines tin fagame den exei na kanei mono me toys ksenous alla kai me emas poy dagosame to doloma.Alithia poso Ellines pistevete niothane oi Vizantinoi??? Ektos thematos? Den nomizo.Exei na kanei me to pos mas poulane ftino patriotismo.Pistevo oti ayto simvenei kai stin ali plevra (kai se megalitero vathmo) as ksipnisoume epitelous.
    Eime perifanos pou eime Ellinas kai o Tourkos mporei na eine perifanos gia tin katagogi toy...giati oxi?
    " Θέλεις ξανά ν' αποτελειώσεις μοναχός
    Ενα ταξίδι που ποτέ δεν τελειώνει"

Για ταξιδευτές: www.cars4rent.gr/

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    MAΘΗΜΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ
    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ 2
    Καλό είναι να μην ειρωνεύεσαι πρώτα από όλα.
    Το μάθημα Ιστορίας που διδάσκεις που ακριβώς το έμαθες;
    Λοιπόν, ακου και μια άλλη ιστορία.
    Η συμμαχία της Ανταντ δημιουργήθηκε κατά τον 1ο ΠΠ. Η συμμαχία δεν υπήρχε κατά τα γεγονότα του Μικρασιατικού Πολέμου (1922).
    Οι Έλληνες είχαν ως σύμμαχους τους Άγγλους και πιο συγκεκριμένα τον Λόυντ Τζωρτζ, ο οποίος ήταν σφοδρός πολέμιος των Τούρκων και φιλλέληνας. Οι Γάλλοι υποστήριζαν τους Τούρκους και πιο συγκεκριμένα τον Κεμάλ (διότι την περίοδος εκείνη, συν-υπήρχαν δύο κέντρα εξουσίας στην Τουρκία, των νεότουρκων, και του σουλτάνου που κατέρρεε) εφόσον είχαν εξασφαλίσει τον έλεγχο της Συρίας που τους ενδιέφερε.
    Οι Σοβιετικοί που είχαν πλέον την εξουσία (ο τσάρος που συμμετείχε στην Αντάντ, είχε αποδημήσει είς κύριον) συμμάχησαν με τους Τούρκους, και τους παρήχαν τον οπλισμό. Άλλωστε είχαν κοινά ενδιαφέροντα στην Ανατολή και συμμάχησαν στην κατάληψη της Αρμενίας.
    Ο Κεμάλ κατάφερε να συσπειρώσει τους Τούρκους που ένιωθαν ότι η χώρα τους διαλύεται από τις μεγάλες δυνάμεις μετά την συμφωνία που είχε υπογράψει ο σουλτάνος. Δεν πίεσαν τον Κεμάλ για τα πετρέλαια (το πετρέλαιο δεν είχε την αξία που έχει σήμερα το 1922), τον πίεσαν να επικυρώσει την συμφωνία που είχε υπογράψει ο σουλτάνος, κάτι που δεν υπήρχε περίπτωση να κάνει αφού είχε νικήσει τους Έλληνες, και μπορούσε να διαπραγματευτεί από θέση ισχύος. Γιαυτό τον λόγο υπογράφτηκε και η νέα συνθήκη της Λωζάννης από τον Ινονού που βέβαια δεν είχε καμμία σχέση με των Σεβρών...
    Οι Έλληνες έπεσαν ΜΟΝΟΙ τους στην παγίδα του Κεμάλ, όταν προωθήθηκαν τόσο βαθιά, στην Ανατολία, με το κέντρο εφοδιασμού τους να απέχει εκατοντάδες χιλιόμετρα από το μέτωπο. Οι στρατηγική που ακολουθήθηκε απο τους Έλληνες στρατιωτικούς και τον Βασιλιά Γεώργιο ήταν επιπέδου συνοικιακού καφενείο, με το στρατηγείο των Ελλήνων να βρίσκεται σε ένα καράβι στον κόλπο της Σμύρνης !!!!
    Αυτοί ήταν οι λόγοι της ήττας και όχι οι κακοί ή οι καλοί..
    Σε κάθε πόλεμο υπάρχουν καλοί και κακοί σύμμαχοι, το αποτέλεσμα διαμορφώνεται από τους στρατηγούς των εμπλεκομένων. Δυστυχώς για εμάς οι τούρκοι είχαν ένα πολύ μεγάλο ηγέτη - στρατηγό την συγκεκριμένη στιγμή, και εμείς είχαμε καστανάδες.
    Τέλος, οι Έλληνες και οι Τούρκοι δεν ζούσαν αρμονικά και ειρηνικά. Ασφαλώς συνυπήρχαν στις μεγάλες πόλεις, αλλά οι σχέσεις ήταν τεταμένες ήδη από το 1917 με τις περιστασιακές σφαγές που είχαν ξεκινήσει. Αυτός ήταν και λόγος της εκστρατίας μας εκεί, η προστασία του Ελληνικού πληθυσμού.

Καλό είναι να μην χρησιμοποιείς απαξιωτικούς όρους για έννοιες χαμένες πατρίδες κλπ. Είναι εύκολο να το κάνεις πίσω από τον υπολογιστή σου, αλλά αν είχες χάσει την πατρίδα σου, θα είχες άλλη άποψη........

Απαντώντας και στον φίλο που αναρωτιέται αν οι Βυζαντινοί είχαν Ελληνική συνείδηση, ναι είχαν μετα τον 6ο αιώνα...
    Καλημέρα σας
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αγαπητέ φίλε δεν δεν διδάσκω ιστορία απλώς μεταφέρω πληροφορίες από την ιστορία του Κορδατου.
    Ειρωνεύομαι σαν μόνη απάντηση σε σοφιστείες και ιδεολογήματα για μαχαίρια σε πλάτες.
    Το πετρέλαιο έπαιζε από τότε[Ακόμα και τώρα το 1/3 των πετρελαιοπηγών στο Ιράκ ανήκουν στους Άγγλους αγορασμένων από τότε] και μη ξεχνάς την περίφημη αγγλική διπλωματία που βλέπει χρόνια μπροστά.
    Όταν ταξίδεψα στην Καππαδοκία με τη μηχανή επισκεφθηκα τον τόπο καταγωγής της κοπέλας μου κοντά στο Κόνια[Ικόνιο].Η φιλοξενία τους ήταν απίστευτη.
    Σαν ελληνισμό εννοούμε τον Ελληνικό πολιτισμό και ας μην τοσ σπιλώνουμε πιά σαν βάρβαροι απόγονοι πολιτισμένων προγόνων.
    Και εν καταλείδι, κάθε πόλεμος από τον πόλεμο της Τροίας μεχρι και του Ιράκ γίνεται μόνο και μόνο για οικονομικούς λόγους.
    Και όποιος πολεμάει για τον Λάτση και τον εκάστοτε Βαρδινογιάννη είναι τουλάχιστον ανόητος.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    ρε αντε καντε ενα κρυο ντους κομπλεξικοι που θα μου μαθετε ιστορια!!!

μολις μια εβδομάδα πριν την ετησια ημερα μνημης της Γενοκτονίας των Ποντιων (αναγνωρισμενη απο τη Βουλη των Ελληνων) ερχεστε να την αμφισβητήσετε?

ποιοι είσαστε ρε εσεις που τα ξερετε καλυτερα?

οι τουρκοι διεπραξαν τη γενοκτονια και αμα προσπαθητε να τη κουκουλοσετε ή αμα δε σας συμφερει να λετε για αυτη για να πουλατε ιστοριες "ειρηνης" και "φιλιας" σας γραφω στα παλια μου τα ... οχι στα @@ σας γραφω...

και δεν το κανανε μια φορα... γενοκτονια διεπραξαν και με τους Αρμενιους... α και οι Αρμενιοι φασιστες / πολεμοκαπηλοι ειναι ε? Ρε ΞΥΠΝΑΤΕ κομπλεξαρες εχετε κλειστα τα ματια και θεωρείται οποιον θελει δικαιοσύνη ΦΑΣΙΣΤΑ και ΡΑΤΣΙΣΤΗ???

Οσοι, κομπλεξικοι τυποι, το συζητατε ακομα ΑΝ και πως και με οποιοδηποτε τροπο το αμφησβητητε σας ειπα τι σας κανω....

ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΣΤΑ @@ ΡΕ ΣΙΓΑ ΜΗ ΣΥΖΗΤΗΣΩ ΤΗ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΜΗ ΣΕΒΟΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΑΘΗΚΑΝ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΑ ΒΙΑΣΤΗΚΑΝ, ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ!!!

εσας δε σας αγγιξε?

ε σας το ξαναγραφω για να μη παρετε αερα....

ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΣΤΑ @@ ΜΟΥ ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΕΣ

http://www.ellinikigenoktonia.org

moda banana Το avatar του/της monstermind
    μα δεν καταλαβαίνω γιατί πάτε τόσα χρόνια πριν. δηλαδή αυτά που έχετε ζήσει δεν σας αρκούν? δεν είναι ηλίθιο να συζυτάμε ουσιαστικά το αν οι τούρκοι διέπραξαν πολλά ή πάρα πολλά εις βάρος των Ελλήνων?

το θέμα είναι ότι δεν έχουν αλλάξει. και για να το ξαναπώ. "και ο πιό καλός φιλλέληνας και ειρηνοποιός τούρκος πολύ θα στεναχωρηθεί αν πάρει την Θράκη. " ***

... και το νου σας μάγκες, κοντός ψαλμός αλληλούηα με τα μυαλά που κουβαλάνε μερικοι.

δεν είναι μίσος ενάντια στους τούρκους αυτό, ούτε καχυποψία, είναι απλά αντίληψη της πραγματικότητας. αν εμείς δεν τους γυρίσουμε το κωλαράκι μας, αυτοί δεν θα ασελγίσουν, και έτσι θα είμαστε όλοι μια χαρά.

Ούτε και ΄γω διδάσκω ιστορία φίλε μου.
    Η ιστορία, είναι γραμμένη, απλά όποιος διαβάζει από διαφορετικές πηγές βγάζει διαφορετικά συμπεράσματα. Για το συγκεκριμένο θέμα έχουν γραφτεί πάρα πολλά.
    Άλλα συμπεράσματα βγάζει κάποιος από την ιστορία του Κορδάτου, άλλα από τα αρχεία του ΓΕΣ, άλλα από τα απομνημονεύματα του Κεμάλ κλπ.
    Όλοι συμφωνούν ότι η Ελληνική στατιωτική ηγεσία, ήταν ανεπαρκής, και έκανε παιδαριώδη λάθη, προσφέροντας την νίκη στους Τούρκους, ενώ η απομάκρυνση του Λ.Τζώρτζ από την εξουσία, έγυρε ακόμη περισσότερο εις βάρος των Ελλήνων την ζυγαριά.
    Έχω ακούσει ιστορίες από πρώτο χέρι (ο παππούς μου γεννήθηκε και πολέμησε στην Μ.Ασία και μέχρι τον θάνατο του, ονειρευόταν να επιστρέψει στο σπίτι του στα Σόκια της Σμύρνης)
    Για την φιλοξενία των Τούρκων που ζούν στα παράλια έχεις δίκιο, αλλά δεν μπορείς να το γενικεύεις καθώς η συμπεριφορά τους αλλάζει άρδην αν πείς ότι είσαι Έλληνας στο εσωτερικό της Τουρκίας.
    Από όπου και αν κατάγονται, είναι βέβαιο όμως ότι ο χαρακτήρας τους γίνεται βίαιος, σε συνθήκες όχλου. (άπειρα περιστατικά).
    Προσωπικά έχω πρόβλημα με την επίσημη στάση και θέση των Τούρκων, σε καίρια εθνικά μας θέματα. Η ξεκάθαρα επεκτατική τους πολιτική, δεν χωράει εφησυχασμό. Μου είναι αδιάφορο αν οι πολίτες της Τουρκίας, είναι φιλόξενοι, όταν και αν χρειαστεί να πάω εγώ ή το παιδί μου να πολεμήσει.
    Δυστηχώς δεν ζούμε στο Βέλγιο ή στην Ολλανδία να μην έχουμε προβλήματα.
    Η πατρίδα μας έχει εχθρούς, είτε το βλέπουμε είτε όχι.
    ΜΑΚΑΡΙ να μην χρειαστεί, να ξαναπολεμήσουμε. Μπορείς όμως να αγκαλιάσεις τους γείτονες, και να μην κοιτάς πίσω από την πλάτη σου;

Από καταβολής ανθρωπότητας, οι άνθρωποι πολεμούν, και την μικρότερη αξία την είχε πάντα η ανθρώπινη ζωή. Δεν υποκινούνται πάντα από συμφέροντα και το χρήμα φίλε μου.
    Υπάρχει και το μίσος. Μην το υποτιμάς...
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Γεγονος: Οι τουρκικες κυβερνησεις δεν εχουν παραδεχτει τις μαζικες "μετακινησεις" πλυθυσμων (γενοκτονιες με αλλα λογια)ποντιων-αρμενιων και κουρδων και γενικως τις σφαγες που διεπραξαν ειτε μονοι τους ειτε με την βοηθεια αλλων ολοκληρο τον τελευταιο αιωνα.

Γεγονος: Το πολιτικο-στρατιωτικο καθεστως που λαμβανει μερος στις αποφασεις παραβιαζει καθημερινα τα δικαιωματα ελευθεριας του ατομου.

Γεγονος: Σαν λαος το μεγαλυτερο ποσοστο του πλυθυσμου των Τουρκων εχουν μηδενικη Παιδεια και αυτο εξυπηρετει σιγουρα το ανωθεν καθεστως.

Γεγονος: Η Τουρκια σαν χωρα επιδιωκει διακαως να γινει μελος της Ε.Ε. ωστε να βελτιωσει οχι τις συνθηκες διαβιωσης του λαου αλλα την θεση της μεσα στην οικονομικο-πολιτικη σκακιερα για να εχει "πατημα" και απο την ΕΕ και απο την πλευρα της Δυσης.

Γεγονος: Μεγαλα Ελληνικα συμφεροντα βλεπουν με καλο ματι την εισοδο της Τουρκιας στην ΕΕ.Σε καμια δεκαετια (ισως και λιγοτερο) οι εξαγορες εταιρειων και τραπεζων θα δινουν και θα περνουν.

Εγω βλεπω αυτα με τελειως ψυχρη και αναλυτικη ματια.Τους Τουρκους σαν λαο δεν τους ξερω και δεν εχω παει ποτε στην Τουρκια.

Προς srx6
    Aυτό που προσπαθώ να πώ είναι ότι το μίσος είναι υποκινούμενο.
    Γιατί οι μεγάλες εταιρείες ελληνικές και τούρκικες κάνουν τεράστιες οικονομικές συμφωνίες μεταξύ τους και ταυτόχρονα οι ίδιες με τους υπαλληλίσκους πολιτικούς τους συντηρουν αυτό το μίσος μεταξύ των δύο λαών.Και σίγουρα ξέρεις ότι σε έναν υποτιθέμενο πόλεμο, που μεταξύ μας ποτέ δεν πρόκειται να γίνει, δεν θα σκοτωθεί κανένας από αυτους αλλά κάποια παιδαρέλια που ωρύονται, και οι μανάδες τους θα κλαίνε πάλι αναζητώντας το λόγο που σκοτώθηκαν.
    Για την πατρίδα?
    Για την οικογένεια?
    Ή για τον εκάστοτε Λάτση?

Προς catmaster.
    Συμφωνώ με αυτά που διατυπώνεις εκτός από το θέμα της παιδείας που σε πρόσφατη έρευνα της Ε.Ε. οι έλληνες μαθητές είναι στο ίδιο επίπεδο με αυτό της Τουρκίας και της Ινδονησίας.
    Και τελικά όλα είναι θέμα ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ουσιαστικά ανύπαρκτης και στις δύο χώρες.

Προς srx6
    Και σίγουρα ξέρεις ότι σε έναν υποτιθέμενο πόλεμο, που μεταξύ μας ποτέ δεν πρόκειται να γίνει, δεν θα σκοτωθεί κανένας από αυτους αλλά κάποια παιδαρέλια που ωρύονται
    καποια παιδαρελια σιγουρα, αλλα οχι απ αυτα που ωρυονται...

Προς srx6
    Aυτό που προσπαθώ να πώ είναι ότι το μίσος είναι υποκινούμενο.
    Γιατί οι μεγάλες εταιρείες ελληνικές και τούρκικες κάνουν τεράστιες οικονομικές συμφωνίες μεταξύ τους και ταυτόχρονα οι ίδιες με τους υπαλληλίσκους πολιτικούς τους συντηρουν αυτό το μίσος μεταξύ των δύο λαών.Και σίγουρα ξέρεις ότι σε έναν υποτιθέμενο πόλεμο, που μεταξύ μας ποτέ δεν πρόκειται να γίνει, δεν θα σκοτωθεί κανένας από αυτους αλλά κάποια παιδαρέλια που ωρύονται, και οι μανάδες τους θα κλαίνε πάλι αναζητώντας το λόγο που σκοτώθηκαν.
    Για την πατρίδα?
    Για την οικογένεια?
    Ή για τον εκάστοτε Λάτση?
    Το μίσος δημιουργείται και από τις πράξεις των άλλων, αλλά και από συναισθήματα του είδους φθόνος κλπ. Πχ οι Τούρκοι πάντα φθονούσαν τους Έλληνες λόγω της καλύτερης οικονομικής κατάστασης που είχαν, ή π.χ η γενοκτονία των Τούτσι, (με την αποχή του κακού κεφαλαίου).
    Αν αναφέρεσαι στο deal Εθνικής-Finansbank, ΜΠΟΡΕΙ να λειτουργήσει ως ανάχωμα σε μικρή κρίση, το θεωρώ απίθανο να βοηθήσει σε μεγαλύτερη κρίση ( π.χ Ίμια). διότι εκτός των άλλων η Finansbank είναι ιδιωτική τράπεζα.
    Γιατί αποκλείεις έναν πόλεμο; Μακάρι να έχεις δίκιο, αλλά το μόνο σίγουρο στην ζωή είναι ο θάνατος... ( Θ. Βέγγος ως Πολύκαρπος)

SRX6 & Tuono Rulezzz

Συνεχίζω να επιμένω ότι ο φθόνος και το μίσος υποκινούνται ανάλογα τις εκάστοτε οικονομικές συνθήκες.
    Ο πόλεμος έρχεται συνήθως μετά από οικονομικές κρίσεις[2ος παγκόσμιος, 1ος Ιρακ, ο επερχόμενος Ιραν] γιατί τα όπλα κινούν την οικονομία.Ακόμα και μετά το επεισόδιο στα Ίμια ανέκαμψε η Ελληνική οικονομία.Κάποιοι λοιπόν κάνουν πολέμους κατα βούληση, πάντα βέβαια στην δική μας πλάτη εκμεταλευόμενοι την άγνοια και την αμόρφωσιά μας.
    Όσο ότι ο θάνατος είναι το μόνο σίγουρο στη ζωή, το βίωσα πάρα πολύ πρόσφατα........

Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 14/12/2009, 13:45
  2. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 26/02/2009, 02:01
  3. Αλλάζει τα όρια του Fir η κυβέρνηση! ΚΑΙ «ΔΙΝΕΙ» ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ
    από tai στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 06/02/2009, 09:37
  4. Ελλάδα VS Τουρκία - Θέμα: Εξοπλισμοί
    από soundstorm στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί