προτεινω να φτιαξετε ενα sticky με διαφορες παραθεσεις απο συζητησεις τον τελευταιων βδομαδων (για να μην κουραζεστε ολοι οσοι πλακωνεστε σε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ) οπου θα εχει:
1-για ποιο λογο δεν γουσταρετε τον τσιρο και πρεπει να φυγει απο το φορουμ (για ονομα)
2- το οτι οι μοντς "μας καταπιεζουν" (δεν ειναι δικη μου αποψη αλλα αυτη η γκρινια παιζει πολυ...ολες μαζι αδιαθετησατε?) και "την εχουν δει δικτατορες και γαμαω" (μου πηραν το μπιφτεκι μου ενα πραμα...)
3- τα πραγματα που αναγκαζονται αυτοι οι 5-6-7-8 (δεν ξερω ποσοι ειναι να πω την αληθεια) μοντς να γραφουνε ΞΑΝΑ και ΞΑΝΑ και ΞΑΝΑ για να πουν απλα οι ανθρωποι οτι κανουν οτι καλυτερο μπορουν για αυτο το φορουμ που το εχουμε στειλει ολοι μαζι στο διαολο και αντε μαζευτο ετσι οπως εγινε...
αν ειναι δυνατον να φτανουμε σε σημειο να βλεπουμε ΜΟΝΟ γκρινια και προβατα...δηλαδη δεν βαρεθηκατε να πατατε αυτο το κουμπακι για να δειτε τα νεα μυνηματα και να διαβαζετε ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΟΥ?? "μπιρι μπιρι ο ταδε μοντ μου εκανε αυτο..." "εμεις προσπαθουμε για το φορουμ" "αντε γαμησου...αλλα φιλικα παντα ε?"
καντε το ενα sticky και οποιος γουσταρει τις επαναληψεις να μπαινει να το βλεπει 20 φορες τη μερα και εμεις οι υπολοιποι να διαβαζουμε και τιποτα αλλο...
a-mixani over and out λεμε
υ.γ: και for the fucking record δε συμφωνω με καμια "πλευρα" ολοι εχουν απο ενα δικιο ασχετα ΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΧΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΦΕΡΕΣΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ...απλα κουραστικα, βαρεθηκα, μπουχτισα, εκνευριστικα, σπαστικα...κλπ κλπ κλπ κλπ