Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 89 από 89

Θέμα: Μήπως είχε δίκιο ο Μάο?

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
    απέδειξε ότι αυτός που τα λέει είναι κομπλεξικός!
    Να ξεκαθαρίσω κάτι που παρατηρώ πως έχει διαφύγει από τους περισσότερους.

Το "κομπλεξικός" είναι ένας τελείως κενός χαρακτηρισμός που δεν προσθέτει απολύτως τίποτα στην κουβέντα. Όποιος το χρησιμοποιεί σημαίνει ότι δεν ξέρει τι σημαίνει "κόμπλεξ" και επομένως λέει λόγια μόνο για να δημιουργήσει εντυπώσεις.

Κόμπλεξ θεωρούμε οποιαδήποτε λειτουργία του υποσυνείδητου που καθορίζει τη συμπεριφορά μας. Όλοι οι άνθρωποι, μηδενός εξαιρουμένου, έχουν "κόμπλεξ". Το να πει κάποιος "έχεις κόμπλεξ" είναι όσο αδιάφορο όσο και το "η γη είναι στρογγυλή".

Παλαιό μέλος
    με άλλα λόγια:

"έχεις κόμπλεξ/είσαι κομπλεξικός" := "η συμπεριφορά σου, εν μέρει, καθορίζεται από το υποσυνείδητο."

Παλαιό μέλος
    Σύμφωνοι! Είμαι ο τελευταίος που θα διαφωνήσω σε κάτι που δεν ξέρω! Επειδή όμως έχει καθιερωθεί στην καθομιλουμένη σαν κάτι αρνητικό (εγώ τη γνωρίζω σαν ξένη λέξη που σημαίνει "σύμπλεγμα" και είναι όρος της ψυχολογίας), δε νομίζω ο υποψήφιος σωτήρας μας, να το εννοούσε όπως το ερμηνεύεις εσύ και ελπίζω να δικαιολογείς την ταπηροκρανίωσή μου.

Παλαιό μέλος
    συμφωνούμε.

Τώρα συνεχίζω την κουβέντα ανεξάρτητα με το τι είπαμε μέχρι τώρα... Έχεις ιδέα τι εννοούν όταν λένε "έχεις κόμπλεξ"; Εγώ όχι.

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Φιλαλήθης
    συμφωνούμε.

Τώρα συνεχίζω την κουβέντα ανεξάρτητα με το τι είπαμε μέχρι τώρα... Έχεις ιδέα τι εννοούν όταν λένε "έχεις κόμπλεξ"; Εγώ όχι.

στα παπαρια μας.

εσυ εχεις κομπλεξ

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από soundstorm
    Ακομα κατι,ο σταλιν το εκανε αυτο στην κοκκινη πλατεια.Ο μαο ηταν στην κινα.
    Ωραία γράψε λάθος Κιεν Αν Μεν ήταν η πλατεία...
    Τώρα όσο αναφορά το το πρεζόνι προσωπικά δε θα είχα τίποτα, στην χειρώτερη περίπτωση θα τους λυπόμουν...αλλά δεν θα κατηγορούσα κανέναν άλλο για την αδυναμία τους παρά τους ίδιους και όσο για τοξικομανείς και για περιβάλον η ειρωνεία φίλε είναι οτι τα περισότερα βαποράκια και τα σιναφί στην χώρα μας είναι γόνοι εύπορων οικογενειών γιατί αυτοί εχουν τα λεφτά στην αρχή(και έχω πολλά παιδιά στο μυαλό μου που τα πλησίαζαν γιατί είχαν την οικονομική άνεση να πληρώνουν...)
    Τέλος πάντων το θέμα είναι οτι ο συγκεκριμένος ανθρωπος το είχε ξανά επιχειρήσει, δηλαδή τι έπρεπε να κάνει για να τον κλείσουν μέσα???:hypnotize
    Τέλος πάντων ζητώ συγνώμη για το σχόλιο με τον Μάο αλλά τα παιδία είναι παιδικοί μου φίλοι τους δύο τους γνωρίζω από τότε που θυμάμε τον εαυτό μου και τα παιδία ήταν επαγκελματίες ποδόσφαιριστές με τον ένα να ετιμάζεται για καργιέρα στο εξοτερικό (περιττό να πώ ότι τώρα πιά είναι τελιωμένοι οσο αναφορά το άθλημα)
    Τώρα τι να πώ για τα παιδιά οτι ήταν τυχεροί που δεν κάηκαν ζωντανοί???
    Ας πεί κάποιος από αυτούς που μίλησαν για ελευθερία τέτοιων ατόμων και για την ευθήνη των πράξεών τους στις οικογένειες των παιδιών ή ακόμα ας έρθει κάποιος από όλους αυτούς στο παιδί που δεν νιώθει τα πόδια του να του πεί οτι φταίει το κράτος ή οι οικογένεια του ναρκομανή ή τα βαποράκια ή όποιος άλλος θέλει...
    Αυτά είχα να πώ.
    PS:Δεν ξέρω αν αυτά που είπα με κάνουν ρατσιστή ή και εγώ δεν ξέρω τι άλλο, αλλά θέλω πρίν με κρίνετε να σκεφτήτε έστω για ένα λεπτό ότι είστε στην θέση του 19χρονου που μόλις άνειξε τα φτερά του και βρίσκεται καθηλομένος σε μία καρέκλα...
    παρακαλώ...
    Να θυμάσαι: Η ζωή δεν είναι πόσες ανάσες παίρνεις.
    Είναι οι στιγμές που σου παίρνουν την ανάσα...

Παλαιό μέλος
    όοοοχι... είσαι 'μικρος ακομα'... και μάλιστα πρέπει να προσέχεις μην πέσεις σε 'ακρατο(?) φασισμό'

ο ναρκομανής είναι 'μια ανθρωπινη υπαρξη'... στο διάολο ότι έχει προκαλέσει αμέτρητη οδύνη, έχει καταστρέψει ζωές. Πρέπει να τον συμπονούμε. Ξεχνάμε ότι τη συμπόνοιά μας την αξίζει (και δύναται να τη δεχθεί) αυτός που έχει αντιληφθεί τι συμβαίνει και κάνει, έστω μικρά, βήματα προς τη λύση. (να σκοτώσει άλλους στο αντίθετο ρεύμα δεν μετράει.)

οπότε να προσέχεις γιατί αλλιώς θα γίνεις 'φασιστοειδές', σαν εμένα!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Τέλος πάντων ζητώ συγνώμη για το σχόλιο με τον Μάο αλλά τα παιδία είναι παιδικοί μου φίλοι τους δύο τους γνωρίζω από τότε που θυμάμε τον εαυτό μου και τα παιδία ήταν επαγκελματίες ποδόσφαιριστές με τον ένα να ετιμάζεται για καργιέρα στο εξοτερικό (περιττό να πώ ότι τώρα πιά είναι τελιωμένοι οσο αναφορά το άθλημα)
    Τώρα τι να πώ για τα παιδιά οτι ήταν τυχεροί που δεν κάηκαν ζωντανοί???
    Ας πεί κάποιος από αυτούς που μίλησαν για ελευθερία τέτοιων ατόμων και για την ευθήνη των πράξεών τους στις οικογένειες των παιδιών ή ακόμα ας έρθει κάποιος από όλους αυτούς στο παιδί που δεν νιώθει τα πόδια του να του πεί οτι φταίει το κράτος ή οι οικογένεια του ναρκομανή ή τα βαποράκια ή όποιος άλλος θέλει...
    Αυτά είχα να πώ.
    PS:Δεν ξέρω αν αυτά που είπα με κάνουν ρατσιστή ή και εγώ δεν ξέρω τι άλλο, αλλά θέλω πρίν με κρίνετε να σκεφτήτε έστω για ένα λεπτό ότι είστε στην θέση του 19χρονου που μόλις άνειξε τα φτερά του και βρίσκεται καθηλομένος σε μία καρέκλα...
    παρακαλώ... [/B][/QUOTE]

Καταρχάς φίλε μου δεν υπάρχει κανένας λόγος να ζητάς συγνώμη για το σχόλιο σου... είπαμε οι απόψεις υπάρχουν για να διαφωνούμε και να συζητάμε. Γι' αυτό άλλωστε κι έχουμε αυτό το "πάρε-δώσε" σε αυτό το ποστ.
    ΄Κι επίσης είναι απολύτως λογικό να αισθάνεσαι έτσι. Τραγικό συμβάν κι όταν συμβαίνει σε γνωστούς σου δεν μπορεί παρά να αισθανθείς ακριβώς έτσι όπως αισθάνεσαι.
    Ωστόσο νομίζω ότι αν το δούμε για λίγο πιο... απομακρυσμένα θα συμφωνήσεις ότι είναι μία περίπτωση όχι σπάνια βέβαια αλλά σίγουρα δεν συμβαίνει και κάθε μέρα.
    Αντίθετα όλα όσα συμβαίνουν καθημερινά γίνονται από ανθρώπους απολύτως... καθημερινούς!!! Ανθρώπους όπως εγώ εσύ και όλοι μας εδώ...
    αν δηλαδή λέγαμε (υποθετικά μιλάω) ότι οι χρήστες ναρκωτικών δεν θα οδηγούσαν τίποτα ούτε... πατίνι να είσαι σίγουρος ότι δεν θα γλύτωνες και πολλά ατυχήματα και δυστυχήματα.
    Σκέψου τους μεθυσμένους τους απρόσεχτους τους νυσταγμένους κλπ...
    Γι' αυτό πιστεύω ότι οι λύσεις αυτές δεν βοηθούν... αν και κάποιες φορές πρέπει να παραδεχτώ ότι στα νεύρα μου πάνω με πιάνουν και μένα οι κακές μου...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ASTRAKITCAR
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    VanDiemen... μην ασχολείσαι με το παλληκάρι!!! Δεν κάνει χαλάς τη ζαχαρένια σου...
    από την στιγμή που δεν έχει συνειδητοποιήσει δεν θέλει να συνειδητοποιήσει κάποια πράγματα άστο να πάει...

Ο άνθρωπος έχει πει ξανά και ξανά ότι γράφει σε 5 διαφορετικά φόρουμ ότι το κάνει πάνω από 7 χρόνια ότι κατεβαίνει στις εκλογές... το λέει και το ξαναλέει... αυτό μπορεί αυτό γράφει...
    Είπαμε είμαστε τραμπούκοι φασίστες και ιδεολόγοι του καναπέ!!!
    Τι ψάχνεις τώρα...

τι να συνηδειτοποιησω? το οτι δεν καταλαβεινεις οτι τοσα χρονια δεν ασκω κριτικη σε κανενα σε οσα forum συμμετεχω ή το γεγονος οτι συνεχιζεις να ασκεις κριτικη?

ποιος ειναι φασιστας και ποιος ρατσιστης φαινεται απο μερικους εδω μεσα πως αποτρεπουν καποιον να πει την γνωμη και καταλαβαινοντας αυτα που νομιζουν αυτοι ,τον κατηγορουν ως φασιστα και ρατσιτη.
    ειστε τοσο κομπλεξικοι και μιζεροι ορισμενοι....
    αυτο αν δεν το καταλαβαινεις ψαξε για ερμηνευτει να στο εξηγησει,

ΕΔΩ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΠΟΙΟς ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ,ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕ ΑΚΟΜΨΟ ΤΡΟΠΟ.ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΑ ΠΗΡΑ.ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΙΛΑΩ.

ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΙΠΑΝ ΠΡΩΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗ ΜΕΓΑΛΕ,ΔΙΑΒΑΣΕ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙς.
    πωλουνται ΦΡΕΝΑ 288mm κομπλέ από AUDI A3 2.0 tsi για Group VAG (δεν είμαι έμπορος).

Γιατι σε αποκαλεσαν ολα αυτα αραγε.
    Πως το ειπες; μια σφαιρα σε καθε γονατο!

Αμα εισαι τοσο αυστηρος και με τον εαυτο σου ,δεχομαι το δικιο μιας σφαιρας στο καθε γονατο,μιας και το πιθανοτερο ειναι να χρειαστει να πυροβολησης καποτε τα γονατα σου.
    Γιατι το εγκλημα μπορει να το κανεις περνωντας ναρκωτικα,αλλα μπορεις να το κανεις,οντας πληρως καλος πολιτης και οικογενειαρχης και να μην ειναι καν αρμοδιοτητα του ποινικου δικαιου.

Γι αυτο ελεγε ο Χριστιανος εκεινος
    "Ο αναμαρτητος πρωτος τον ληθο βαλετω"
    Κατι θα ξερε.
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Παλαιό μέλος

:smilea:

Παλαιό μέλος
    νομίζω ότι έχουμε ξεφύγει όλοι μας, από το θέμα ανά χείρας.

έχουμε ένα σοβαρότατο πρόβλημα σαν κοινωνία και αυτό είναι πως οι άνθρωποι επιλέγουν να χρησιμοποιούν ναρκωτικά για να ξεφεύγουν.

Το πρόβλημα αυτό είναι πολυ ζόρικο να λυθεί.

Συμφωνούμε ότι : άνθρωπος που είναι κίνδυνος για τη ζωή άλλων είτε επειδή παίρνει ντρόγκες είτε επειδή είναι για άλλους λόγους, δυσλειτουργικός πρέπει να αποτρέπεται από το να βάζει σε κίνδυνο τη ζωή άλλων; (αν νομίζετε ότι έχετε άλλη ονομασία για κάποιον που σκοτώνει άλλους ανθρώπους με τον τρόπο που περιέγραψε ο φίλος μας πριν, να τον παρουσιάσετε, αυτή τη στιγμή εγώ δεν νοιάζομαι και τόσο για τις ονομασίες, νοιάζομαι περισσότερο για το πως θα προσεγγίσουμε το πρόβλημα. )

μη τσαντιζόμαστε, ο ενας με το τι είπε ο άλλος, γιατί πιθανότερο είναι να μην καταλάβαμε τι είπε ο άλλος, έτσι;

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της SF
    Όντως έχετε ξεφύγει λίγο-λίγο, και είναι κρίμα να πηγαίνει το θέμα επί προσωπικού και να καταλήξει στις διαμάχες.
    ---
    Προσέχουμε για να τρέχουμε

Παλαιό μέλος
    Ok, ok.. το παραδέχομαι ότι το παράκανα. Σβήνω το προηγούμενο post και ζητώ συγνώμη.

Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF