Η διαφορά είναι ότι η πινακίδα δεν έχει καμμιά δουλειά μές στο μπουφάν ή κάτω απ΄την σέλλα.Αρχικά δημιουργήθηκε από gian_nykt
για μενα ΝΑΙ!!!
δηλαδή μας σταματάει ενας τροχαίος για έλεγχο, και ειμαι εγω με απολύτος νορμάλ μοτο χωρίς όμως πινακίδα (την εχω κατω απο την σέλα) κι εσυ χωρίς λασπωτήρα και την πινακίδα απο κάτω απο το undertray. Κατα τα άλλα είμαστε προβλεπόμενοι!
Εσυ τι λες να γίνει?? Πια η δαφορά!?
Την βάζεις εκεί για να μην υπάρξει καμμιά πιθανότητα να δεί κάποιος ποιος είσαι. (Κάνω λάθος; ) Αυτός που την βάζει στο undertray το βάζει για να είναι πιο όμορφος ο κώλος της μηχανής του και όχι για να κρύψει την ταυτότητα του.
Τι σχέση έχει αυτό που λες για σωστή συμπεριφορά στον δρόμο και προσαρμοστικότητα στις στις συνθήκες κυκλοφορίας; Προσαρμόζω την ταχύτητα μου σημαίνει ότι κινούμαι σύμφωνα με την ταχύτητα των άλλων οχημάτων. Αν είναι υψηλότερη από το όριο, δεν χρειάζεται να ανησυχείς αφού όλοι μαζί θα τσουλάτε.Αρχικά δημιουργήθηκε από gian_nykt
Τελικά, η όλη υπόθεση ειναι να μπωρείς να ΠΡΟΣΑΡΜΣΟΣΤΕΙΣ στις εκάστοτε συνθήκες οδήγησης και να είσαι όσο το δυνατόν σωστότερος γίνετε στην συμπεριφορά σου στον δρόμο...τουλάχιστον απο την μεριά σου.....εγω τουλάχιστον το προσπαθώ αυτό....όσο γίνετε να είμαι σωστός αλλά πάντα προσαρμοζόμενος στην κίνηση που θα υπάρχει!! Και ίσως σιγά σιγά κάτι γίνει, απο την μεριά μας σαν 2κυκλιστές τουλάχιστον.....
Η κρυμμένη ταυτότητα δλδ πιστεύεις ότι συμβάλει στην βελτίωση της κυκλοφοριακής αγωγής;;![]()