Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 86 από 86

Θέμα: O Νέος ΚΟΚ ωχ σε 2 φώτο για ευκολία

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gian_nykt
    για μενα ΝΑΙ!!!
    δηλαδή μας σταματάει ενας τροχαίος για έλεγχο, και ειμαι εγω με απολύτος νορμάλ μοτο χωρίς όμως πινακίδα (την εχω κατω απο την σέλα) κι εσυ χωρίς λασπωτήρα και την πινακίδα απο κάτω απο το undertray. Κατα τα άλλα είμαστε προβλεπόμενοι!
    Εσυ τι λες να γίνει?? Πια η δαφορά!?
    Η διαφορά είναι ότι η πινακίδα δεν έχει καμμιά δουλειά μές στο μπουφάν ή κάτω απ΄την σέλλα.
    Την βάζεις εκεί για να μην υπάρξει καμμιά πιθανότητα να δεί κάποιος ποιος είσαι. (Κάνω λάθος; ) Αυτός που την βάζει στο undertray το βάζει για να είναι πιο όμορφος ο κώλος της μηχανής του και όχι για να κρύψει την ταυτότητα του.

Αρχικά δημιουργήθηκε από gian_nykt
    Τελικά, η όλη υπόθεση ειναι να μπωρείς να ΠΡΟΣΑΡΜΣΟΣΤΕΙΣ στις εκάστοτε συνθήκες οδήγησης και να είσαι όσο το δυνατόν σωστότερος γίνετε στην συμπεριφορά σου στον δρόμο...τουλάχιστον απο την μεριά σου.....εγω τουλάχιστον το προσπαθώ αυτό....όσο γίνετε να είμαι σωστός αλλά πάντα προσαρμοζόμενος στην κίνηση που θα υπάρχει!! Και ίσως σιγά σιγά κάτι γίνει, απο την μεριά μας σαν 2κυκλιστές τουλάχιστον.....
    Τι σχέση έχει αυτό που λες για σωστή συμπεριφορά στον δρόμο και προσαρμοστικότητα στις στις συνθήκες κυκλοφορίας; Προσαρμόζω την ταχύτητα μου σημαίνει ότι κινούμαι σύμφωνα με την ταχύτητα των άλλων οχημάτων. Αν είναι υψηλότερη από το όριο, δεν χρειάζεται να ανησυχείς αφού όλοι μαζί θα τσουλάτε.
    Η κρυμμένη ταυτότητα δλδ πιστεύεις ότι συμβάλει στην βελτίωση της κυκλοφοριακής αγωγής;;

Πάντως στο Παρίσι εμένα μου φάνηκε ότι οι οδηγοί ήταν πολύ πιο αγριεμένοι από τους Έλληνες.Ενώ στο Βέλγιο πήγαν να με γράψουν γιατί ήμουν με το ποδήλατο στο πεζοδρόμιο και τη γλύτωσα επειδή είπα ότι ήμουν Έλληνας...χα...χα..

Admin, the ugly monster Το avatar του/της Alkis
    Να κάνω και γω τις παρατηρήσεις μου, ελπίζω να μην επαναλάβω...

1) Χρήση ραδιοφώνου ή κινητού από δικυκλιστές...

Τι γίνεται με τη χρήση κινητού από αυτοκινητηστές, που είναι σαν να οδηγάνε μεθυσμένοι, και έχω δει το Χριστό φαντάρο σε παραμεθόριο ουκ ολίγες φορές με τα χάλια τους;

2) Κίνηση στο αντίθετο ρεύμα: Από τα χαμηλότερα πρόστιμα. Μα βέβαια, το να οδηγάς στο αντίθετο ρεύμα δεν είναι τίποτα ε; Γι αυτό 350?.

Γιατί δεν ανεβάζουν το πρόστιμο για το αντίθετο ρεύμα στα 2 και 3000 Ευρώ; Και να κατεβάσουν κάτι άλλες αστειότητες; Γιατί μήπως η οδήγηση στο αντίθετο ρεύμα δεν "πουλάει" και πολύ; Αντίθετα σε κάποιες άλλες παραβάσεις, έχει "φραγκάκια" για κάποια "νούμερα" που παίρνουν τέτοιες αποφάσεις.

Μήπως γιατί και καλά το ενδιαφέρον για την "ασφάλειά" μας, που σε πολλά σημεία είναι και αντιδημοκρατικό, είναι μια βιτρίνα, για τα εισπρακτικά μέτρα των λαμόγειων;

Copyright Infinity - All Nights Reserved. The Bastard Administrator from Hell

Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
    Η διαφορά είναι ότι η πινακίδα δεν έχει καμμιά δουλειά μές στο μπουφάν ή κάτω απ΄την σέλλα.
    Την βάζεις εκεί για να μην υπάρξει καμμιά πιθανότητα να δεί κάποιος ποιος είσαι. (Κάνω λάθος; ) Αυτός που την βάζει στο undertray το βάζει για να είναι πιο όμορφος ο κώλος της μηχανής του και όχι για να κρύψει την ταυτότητα του.

Τι σχέση έχει αυτό που λες για σωστή συμπεριφορά στον δρόμο και προσαρμοστικότητα στις στις συνθήκες κυκλοφορίας; Προσαρμόζω την ταχύτητα μου σημαίνει ότι κινούμαι σύμφωνα με την ταχύτητα των άλλων οχημάτων. Αν είναι υψηλότερη από το όριο, δεν χρειάζεται να ανησυχείς αφού όλοι μαζί θα τσουλάτε.
    Η κρυμμένη ταυτότητα δλδ πιστεύεις ότι συμβάλει στην βελτίωση της κυκλοφοριακής αγωγής;;
    πια κρυμμένη ταυτότητα λές τώρα.....δλδ κάτω απο την ουρά δεν ειναι κρυμμένη???Απλά αλλάζουν οι όροι....δεν φέρεις ή ειναι δυσδιάκριτη (και καλά).
    όσο διακρίνεται εν κινήση αυτή διακρίνετε και η δικιά μου που ειναι κατω απο την σέλα....εκεί ειναι το θέμα....και τελος πάντως επειδή το χέσαμε το θέμα...τσάμπα τα γράφουμε όλα αυτά αφού όλα αυτα ειναι θέμα επιλογών...διαλέγεις και πέρνεις...βλέπεις τι γίνετε και τι αντιμετώπιση εχεις σε κάςοια πράγματα και ανάλογα πράτεις!
    Οσο αφορά την προσαρμογή...δεν εννοώ μονο στην ταχύτητα αλλά γενικα στην οδήγηση...να κάνεις την οδήγησή σου το δυνατόν ασφαλέστερη πρός εσένα και τους άλλους χωρίς αυτό να σημαίνει οτι πάς κότα και έλυσες το πρόβλημά σου, ή κάνεις ότι σου καυλ...ση κι οπου πάει, όπως νομίζουν πολλοί!
    Το μονο πάντως που δεν με προβληματίζει είναι αν θα βάλω ή όχι την πινακίδα ή τι θα πούν γι αυτό ή τι θα νομίζουν οι άλλοι!!
    Με προβληματίζει τι θα αντιμετωπίσω οταν θα βγω στον δρόμο με το μηχανάκη μου τι θα αντιμετωπίσω πάλι σήμερα και τι βλακεία θα γίνει ανα πάσα στιγμή απο τον κάθε ανεγκέφαλο και βλάκα που δεν εχει αίσθηση του τι γίνετε γύρω του!
    CALCULATOR ISLAND

Κι μαρσάρω τη χουσβάρνα.. Το avatar του/της loumex
    germania zw paidia. 300-350 eurw einai to kokkino kai stop. sto orio paizoun diafora sistimata, o motosikletistis prepei na foraei kranos KAI prostateutiko mpoufan. A, kai lastixa xioniou apo dekemvri mexri martio. an den exeis, adeia giok mexri na valeis.

gia na min poume gia to TUV...
    akoma to prospathw na ti bgalw.. prepei na valw pisw flashakia akoma, kathreptes, i mixani i einai mama, i oti tou bazeis prepei naxei TUV, alliws klafta xaralampe.
    *The Lesson Of The Day: KILL EACH OTHER*

Χάρτινος Κόσμος!

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Εγώ , να ρωτήσω , πόσο είναι ο βασικός μισθός στην Ελλάδα ;;;

…όταν γεμίσουν οι φυλακές για απλήρωτα πρόστιμα τα ξανάλεμε !!

Το ότι η βεβαιότητα της ποινής μπορεί να λειτουργήσει αποτρεπτικά και όχι η φυσική εξόντωση του παραβάτη , δεν νομίζω να σας ενδιαφέρει !!!! Άλλωστε έχει ειπωθεί πολλές φορές και έχει περάσει στο ντούκου !!

εκει κολλήσανε και οι τροχαίοι με το BONUS που βγήκε φόρα οτι θα πέρνουν απο τις κλίσεις!!!
    Σκέψου να πρεπει να σε γράψει για 700 ευρώ δλδ ενα μηνιάτικο!!!
    Ασε που θα αρχίσουν τα παζάρια όπως γίνετε και τώρα.....έκανες αυτό, είναι τόσο...ΑΛΛΑ θα σε γράψω για το άλλο που ειναι μονο τόσο.....και λες κι ευχαριστώ....καταλάβατε??
    Ασε που κάποιοι θα αποκτούσαν και ιδιαίτερο ζήλο στην δουλειά τους (ενεκα bonus) το οποίο τελικά δεν ξανάκουσα τπτ....εσείς?
    CALCULATOR ISLAND

Κι μαρσάρω τη χουσβάρνα.. Το avatar του/της loumex
    katse na perasoun re auto me ta pososta. tha mazeutoume oloi oi dikiklistes odigoi IX mazi me tous foitites, re tha pesei i kivernisi ama perasei.anarxia leme.
    *The Lesson Of The Day: KILL EACH OTHER*

Χάρτινος Κόσμος!

Τί να λέμε τώρα;

Πρώτη αιτία ατυχημάτων στην Ελλάδα (θανατηφόρων και μή) είναι το αλκοόλ.

Λύση: Αλκοτέστ έξω από ξενυχτάδικα (και παντού), και επιτόπου αφαίρεση διπλώματος για 6 μήνες. Την επόμενη φορά για πάντα. Τόσο απλά.

Διαφημίσεις της προκοπής στη TV μέχρι να ξέρουν και οι πέτρες ότι οι μαλακίες στη κίνηση πληρώνονται πρώτα με αίμα.

Κάπου διάβασα ότι συζητιέται να κόψουν την υψηλή φορολογία τουλάχιστον στα κράνη. Δε κρατάω τη αναπνοή μου, οι περισσότεροι πολιτικοί κυκλοφορούν ξεκράνωτοι...

Κατοχύρωση ελάχιστου ορίου ταχύτητας σε λεωφόρους ή ΕΟ (να πέφτουν κλήσεις όταν πηγαίνεις καί κότα στη μεσαία λωρίδα, ή/και στις άλλες, όχι απλά στα χαρτιά), ώστε να ανεβεί σταδιακά η μέση ωριαία. Το πρόστιμο για το κόκκινο καλό είναι να είναι ένα μηνιάτικο (υπουργού τουλάχιστον)...

Φακέλωμα όσων έχουν βεβαρυμένο ιστορικό πρόκλησης ατυχημάτων και αφαίρεση διπλώματος μετά από κάποιο αριθμό τροχαίων (καί τη ξανθιά που βάφεται, και τον στόκο με το κινητό στο χέρι που έχουν προκαλέσει ατυχήματα μαζί με τον άρρωστο ξυδάκια), και βαριά πρόστιμα στους πεζούς που τη διάβαση την έχουνε για φτύσιμο.

Οι δρόμοι με κίνηση -ακόμα και για τους μοτοσυκλετιστές-, και ειδικά στις μεγαλουπόλεις, είναι ενοχλητικοί, προσωπικά αν και μεγάλωσα σε τέτοιους, μου σπάνε τα α#####α, και επειδή με έχουν κάνει τέρας υπομονής δεν σημαίνει ότι και οι υπόλοιποι είναι το ίδιο τέρατα, και ακόμα υποθέτω τα χειρότερα για τις οδηγικές ικανότητες των άλλων.

Που σημαίνει ότι ναί, δεν υπερβάλλω ούτε ξεχνιέμαι όταν οδηγάω εκεί που κοντά οδηγάνε κι άλλοι, για την ακρίβεια ποντάρω στο ότι θα κάνουν μαλακία, και αν μπορώ, είμαι είτε πολύ πίσω είτε πολύ μπροστά από τη κίνηση.

Έχω πάντα στο πλάνο φοβερά μέρη με μηδενική κίνηση για ξεσκούριασμα όμως. :a29:

Ρόκερ, ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ. Το avatar του/της conkark
    Προσωπικά κύριοι συνάδελφοι, πιστεύω ότι αν διακείμεθα υπέρ σε κάθε νέο χαράτσι της κάθε "προστατευτικής" κυβέρνησης, τότε σε 50-100 χρόνια, να μη παραξενευτούμε αν η ποινή για κάθε παραβάτη θα είναι η ποινή του θανάτου, και για τις ελαφρύτερες παραβάσεις τα ισόβια! Ενώ ποτέ δεν δίδαξαν ΠΑΙΔΕΙΑ σε κανένα τομέα της κοινωνικο-πολιτικής μας ζωής! Ποτέ δεν δίδαξαν την πρόληψη, και στηρίζονται στην καταστολή.
    Μου αρέσει ιδιαίτερα και το ότι οι λαμογιοκυβερνήσεις έχουν καταφέρει να κάνουν τους οδηγούς-πολίτες να αιτιολογούν κιόλας και να συζητούν σοβαρά τα εισπρακτικά τους τερτίπια!
    Τα ταμεία είναι άδεια, πολιτική δεν γίνεται έτσι, πρέπει να καταφέρουν με κάθε τρόπο να εξαντλήσουν τετραετία για το πρεστίζ και το ονόρε τους, κι αν δεν βγάλουν απ'τη μύγα ξίγκι, θ'αναγκαστούν να ανακοινώσουν πρόωρες εκλογές, και θα χαλάσει η μανέστρα.
    Ποιός απ'τους υποστηριχτές των μέτρων θα απαντήσει ΜΕ ΠΕΙΣΤΙΚΌ ΕΠΙΧΕΊΡΗΜΑ, στο "τί νόημα έχει να τιμωρηθεί κάποιος παραβάτης του κόκκινου με 10.000ε, ή 20.000ε, ή 50.000ε;"
    Αγαπητοί συνάνθρωποι και συνοδηγοί, αν δεν είσαστε ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΕΛΕΙΟΙ στην οδήγηση, στο τέλος θα μείνετε άποροι και άστεγοι! Αλλά χαλάλι στους νόμους του κράτους, που σκύβουν με στοργή και μητρικό προστατευτισμό στου καθενός το πρόβλημα.

ΑΘΑΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΑ, ΠΟΤΕ ΔΕ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ, ΔΕ ΣΕ ΣΚΙΑΖΕΙ ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΜΙΑ!!!(Με την ανάλογη μουσική υπόκρουση του εθνικιστικού εμβατηρίου).
    Μικρούς μας μαθαίναν παραμύθια αντί να μας μαθαίνουν πάλη.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Alkis
    Να κάνω και γω τις παρατηρήσεις μου, ελπίζω να μην επαναλάβω...

1) Χρήση ραδιοφώνου ή κινητού από δικυκλιστές...

Τι γίνεται με τη χρήση κινητού από αυτοκινητηστές, που είναι σαν να οδηγάνε μεθυσμένοι, και έχω δει το Χριστό φαντάρο σε παραμεθόριο ουκ ολίγες φορές με τα χάλια τους;

2) Κίνηση στο αντίθετο ρεύμα: Από τα χαμηλότερα πρόστιμα. Μα βέβαια, το να οδηγάς στο αντίθετο ρεύμα δεν είναι τίποτα ε; Γι αυτό 350?.

Γιατί δεν ανεβάζουν το πρόστιμο για το αντίθετο ρεύμα στα 2 και 3000 Ευρώ; Και να κατεβάσουν κάτι άλλες αστειότητες; Γιατί μήπως η οδήγηση στο αντίθετο ρεύμα δεν "πουλάει" και πολύ; Αντίθετα σε κάποιες άλλες παραβάσεις, έχει "φραγκάκια" για κάποια "νούμερα" που παίρνουν τέτοιες αποφάσεις.

Μήπως γιατί και καλά το ενδιαφέρον για την "ασφάλειά" μας, που σε πολλά σημεία είναι και αντιδημοκρατικό, είναι μια βιτρίνα, για τα εισπρακτικά μέτρα των λαμόγειων;

ΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΤΟΠΙΑΣΕ ΤΟ ΚΟΛΠΟ.........

Δέ νοιάζεται κανείς γιά τή ζωούλα μας........ΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ......!!!!!!!

Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456

Παρόμοια θέματα

1. Νέος ΚοΚ!! ΩΧ.............
    από g.papalexis στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 148
    Τελευταίο μήνυμα: 21/03/2007, 08:29
  2. "Νέος ΚΟΚ" ή μια τρύπα στο νερό!
    από Kizoku στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2006, 13:17
  3. που σε bart? Για να σε δω τώρα!!!
    από marine521 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ