ο κακός...![]()
αυτο το σταντ ρε σεις... μόνο σε εμένα θυμίζει πόδι γουρουνιου;
(δεν κάνω πλάκα...)
![]()
ο κακός...![]()
(δεν κάνω πλάκα...)
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Κι ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την αφιέρωση, με τιμάει ιδιαίτερα που μού'δωσες κάτι απ'τις μοναδικές στιγμές που έζησες !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Με συγκίνησες παλιόπαιδο!
![]()
:a5:
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
ο κακός...![]()
(δεν κάνω πλάκα...)
![]()
εμενα απο την αλλη δεν με χαλαει καθολου...
![]()
Φαντάσου λέει να μου κάτσει Τζόκερ και να πάω να πάρω την ίδιαΑρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
![]()
![]()
![]()
Με συγκίνησες παλιόπαιδο!
Αν δεν σου γυρίσω το ριμέϊκ της Λάμψης στο φόρουμ να μου τρυπήσεις τη μύτη![]()
:rotflmao:
Φαντάσου λέει να μου κάτσει Τζόκερ και να πάω να πάρω την ίδια
Αν δεν σου γυρίσω το ριμέϊκ της Λάμψης στο φόρουμ να μου τρυπήσεις τη μύτη![]()
να δω την κουκλα με τριβαλιτσο, ψηλη ζελατινα κ φουξια ριγες κ να σε παω κλωτσωντας μεχρι το αινταχο
![]()
Ρε μανία με τον τίτλο του ταξιδιάρη ! Λοιπόν ξέρεις τι ανακάλυψα ;Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
να δω την κουκλα με τριβαλιτσο, ψηλη ζελατινα κ φουξια ριγες κ να σε παω κλωτσωντας μεχρι το αινταχο
![]()
Σε κάθε νομό σ'αυτό το νησί μπορώ να βρω κι από μια γκαρνταρόμπα, δεν χρειάζεται να κουβαλώ τίποτα μαζί μου πλέον !![]()
Κι απ'την άλλη ο ΤΑΞΙΔΕΥΤΗΣ την πήρε, λες να δούμε τροχόσπιτο από πίσω ;
:rotflmao: :rotflmao:
ο ταξιδευτής μπορεί να την πήρε, η μηχανή δεν ειναι για ταξιδια όμως...Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Κι απ'την άλλη ο ΤΑΞΙΔΕΥΤΗΣ την πήρε, λες να δούμε τροχόσπιτο από πίσω ;
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αυτό λέω κι εγώ ο έρμοςΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
ο ταξιδευτής μπορεί να την πήρε, η μηχανή δεν ειναι για ταξιδια όμως...
![]()
![]()
![]()
Του άλλου του σαλταπήδα απ'την Κύπρο πες τα που λέει οτι εγώ θα της έβαζα βαλίτσες![]()
λες και θα βρω βάσεις για να τις στηρίξω![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
![]()
![]()
ενω ο μακης ειναι για πολλα ταξιδια ε;
![]()
πω πω κακιες σημερα..... :wacko:
Αυτό λέω κι εγώ ο έρμος
Του άλλου του σαλταπήδα απ'την Κύπρο πες τα που λέει οτι εγώ θα της έβαζα βαλίτσες![]()
λες και θα βρω βάσεις για να τις στηρίξω![]()
εγω ειμαι ρε ο σαλταπηδας;![]()
ρε συ, αυτη παιρνει καλαθι;![]()
Δεν ειναι κακίες...Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
πω πω κακιες σημερα..... :wacko:
Αυτές οι μηχανές για μένα κακώς έχουν και δεύτερη σέλα. Μονόσελο και τα μυαλά στα κάγκελα![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Παιδια σας ευχαριστω ολους απο τα βαθη της ψυχης μου, γιατι ξερω πως χαιρεστε κ εσεις οσο χαρηκα κ εγω εκεινη τη στιγμη!
Αδερφε Μακη, θα ερθω κατω φιλε συντομα για παρτη σου, για να γνωριστουν οι κουκλες μας μεταξυ τους και να τα πουμε κ εμεις καλυτερα!![]()
Δεν ειναι ετσι φιλε Ηλια....Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
![]()
![]()
![]()
Σιγουρα δεν ειναι το ΠΛΕΟΝ καταλληλο για ταξιδια, αλλα οχι οτι δεν κανει κιολας.
Καταρχας, οσο παραξενο κ να σου φαινεται ειναι πολυ πιο ανετη σε ανωμαλιες του δρομου απο το Ζ, ενω το μεγαλο μοτερ κραταει μεγαλες ταχυτητες σχεδον με το ρελαντι!
Επισης στα 130-140 που δοκιμασα να παω απλα δεν υπαρχει κανενα θεμα αερα! Με το Ζ ετρωγες το ξυλο της αρκουδας στο ταξιδι.
Α και κατι αλλο. Εμενα τουλαχιστον μου φαινεται ανετη κ βολικη η θεση οδηγησης (τηρουμενων των αναλογιων)... Θες επειδη ειμαι κοντος, θες επειδη ειμαι βολικος; Παντως στο δρομο ειναι μια απολαυση.
![]()
Νίκος
Open Horizons
Μωρε όλα κάνουν... το καλοκαίρι πετυχα γερμανό στην Ακράτα (και αρκετά σωματώδη) που είχε κατέβει απο γερμανία με ένα ΧΤΑρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
Δεν ειναι ετσι φιλε Ηλια....![]()
Σιγουρα δεν ειναι το ΠΛΕΟΝ καταλληλο για ταξιδια, αλλα οχι οτι δεν κανει κιολας.(φορτωμένο καλα κιολας
![]()
)
Το θέμα ειναι ποσους κωλους έχεις να αλλάζεις :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
Παιδια σας ευχαριστω ολους απο τα βαθη της ψυχης μου, γιατι ξερω πως χαιρεστε κ εσεις οσο χαρηκα κ εγω εκεινη τη στιγμη!
Αδερφε Μακη, θα ερθω κατω φιλε συντομα για παρτη σου, για να γνωριστουν οι κουκλες μας μεταξυ τους και να τα πουμε κ εμεις καλυτερα!![]()
Δεν ειναι ετσι φιλε Ηλια....![]()
Σιγουρα δεν ειναι το ΠΛΕΟΝ καταλληλο για ταξιδια, αλλα οχι οτι δεν κανει κιολας.
Καταρχας, οσο παραξενο κ να σου φαινεται ειναι πολυ πιο ανετη σε ανωμαλιες του δρομου απο το Ζ, ενω το μεγαλο μοτερ κραταει μεγαλες ταχυτητες σχεδον με το ρελαντι!
Επισης στα 130-140 που δοκιμασα να παω απλα δεν υπαρχει κανενα θεμα αερα! Με το Ζ ετρωγες το ξυλο της αρκουδας στο ταξιδι.
Α και κατι αλλο. Εμενα τουλαχιστον μου φαινεται ανετη κ βολικη η θεση οδηγησης (τηρουμενων των αναλογιων)... Θες επειδη ειμαι κοντος, θες επειδη ειμαι βολικος; Παντως στο δρομο ειναι μια απολαυση.
![]()
ποτε σου ειπα τελευταια φορα οτι πηρες κουκλαρα κ ζηλευω πολυ;
αλλα εχω παραπονο
δεν εβαλες φωτο κωλαρας να εχουμε μια ολοκληρωμενη οπτικη στις βραδυνες μας ονειρωξεις
![]()
Νομιζω οτι το αδικεις Ηλια μου. Η θεση οδηγησης ειναι πολυ ανετη. Αν φτιαξεις τη σελλα με πιο μαλακο υλικο οπως κανουν πολλοι ιδιοκτητες στο εξωτερικο, http://www.ducatisportingclub.com/sh...ad.php?t=29575Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Μωρε όλα κάνουν... το καλοκαίρι πετυχα γερμανό στην Ακράτα (και αρκετά σωματώδη) που είχε κατέβει απο γερμανία με ένα ΧΤ(φορτωμένο καλα κιολας
![]()
)
Το θέμα ειναι ποσους κωλους έχεις να αλλάζεις :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
τοτε δεν υπαρχει κανενα προβλημα.
Παντως μαζι με αυτη τη μηχανη ελπιζω να γερασω παρεα κ να παμε σε ολα τα μερη που εχω χαραξει ροτα... Αλλα κ βεβαια στο Μεγαλο Ονειρο που ακουει στο ονομα NordKapp.![]()
Και βεβαια τοτε θα μπει το παρακατω...![]()
Μπορει το φυσικο της πεδιο να ειναι οι ορεινες διαδρομες και η πιστα, αλλα γιατι οχι κ τα ταξιδια; Εξαλλου στο manual της Ducati λεει κ αντιγραφω: "Your motorcycle is designed for long-distance riding, carrying the maximum load allowed in full safety."
![]()
![]()
Νίκος
Open Horizons