Συμφωνώ πάρα πολύ με αυτό αλλά θα ρίξω το μεγάλο μου παράπονο για το XR-1000 που αμαυρώνει την κατά τ'άλλα τέλεια εικόνα του..Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
το χ-σπιριτ το δοκιμασα προσφατα (σκεφτομουν να το παρω και για δευτερο να κρατησω το χρ-1000)
και πρεπει να σου πω οτι κοστιζει τα διπλασια χρηματα, αλλα ΔΕΝ ειναι δυο φορες καλλιτερο.
Ειναι απλα ελαχιστα καλλιτερο, τοσο ωστε να μην δικαιολογει το υψηλο κοστος του.
Δεν γίνεται ρε παιδιά ένα κράνος που κοστίζει από 400 μέχρι 530 ευρώ να μην έχει πλήρως αφαιρούμενη επένδυση.
Ναι οκ, βγάζεις τα μάγουλα και βουτάς το υπόλοιπο σε μια λεκάνη με νερό αλλά για ένα κράνος των 500 ευρώ το θεωρώ απαράδεκτο !
Συν ότι το X-Spirit έχει πολύ καλύτερης ποιότητας επενδύσεις που προσφέρουν και καλύτερη αντιιδρωτική και αντιαλλεργική προστασία, αλλά προσφέρει και καλύτερη εφαρμογή στο κεφάλι λόγω των μαξιλαριών που όσο βυθίζονται γίνονται και πιο σκληρά κάνοντάς το πιο άνετο και σταθερό στα περισσότερα σχήματα κεφαλιών..
Εκεί υστερεί κατά πολύ το XR-1000 κι όσο κι αν το λάτρεψα όταν το αγόρασα τόσο με χάλασε όταν δοκίμασα το X-Spirit. Τώρα κατά πόσο αυτή η διαφορά αξίζει 300-400 ευρώ είναι στην κρίση του καθενός νομίζω.
Αν και η αγορά του στυλ j-helmet υπερκαλύπτει αυτό το χάσμα κατά τη γνώμη μου..
![]()