Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 89 από 89

Θέμα: Arai Vs Shoei

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    το χ-σπιριτ το δοκιμασα προσφατα (σκεφτομουν να το παρω και για δευτερο να κρατησω το χρ-1000)
    και πρεπει να σου πω οτι κοστιζει τα διπλασια χρηματα, αλλα ΔΕΝ ειναι δυο φορες καλλιτερο.
    Ειναι απλα ελαχιστα καλλιτερο, τοσο ωστε να μην δικαιολογει το υψηλο κοστος του.
    Συμφωνώ πάρα πολύ με αυτό αλλά θα ρίξω το μεγάλο μου παράπονο για το XR-1000 που αμαυρώνει την κατά τ'άλλα τέλεια εικόνα του..

Δεν γίνεται ρε παιδιά ένα κράνος που κοστίζει από 400 μέχρι 530 ευρώ να μην έχει πλήρως αφαιρούμενη επένδυση.

Ναι οκ, βγάζεις τα μάγουλα και βουτάς το υπόλοιπο σε μια λεκάνη με νερό αλλά για ένα κράνος των 500 ευρώ το θεωρώ απαράδεκτο !

Συν ότι το X-Spirit έχει πολύ καλύτερης ποιότητας επενδύσεις που προσφέρουν και καλύτερη αντιιδρωτική και αντιαλλεργική προστασία, αλλά προσφέρει και καλύτερη εφαρμογή στο κεφάλι λόγω των μαξιλαριών που όσο βυθίζονται γίνονται και πιο σκληρά κάνοντάς το πιο άνετο και σταθερό στα περισσότερα σχήματα κεφαλιών..

Εκεί υστερεί κατά πολύ το XR-1000 κι όσο κι αν το λάτρεψα όταν το αγόρασα τόσο με χάλασε όταν δοκίμασα το X-Spirit. Τώρα κατά πόσο αυτή η διαφορά αξίζει 300-400 ευρώ είναι στην κρίση του καθενός νομίζω.

Αν και η αγορά του στυλ j-helmet υπερκαλύπτει αυτό το χάσμα κατά τη γνώμη μου..

και γω ειμαι απίστευτα ευχαριστημένος με το κρανάκι μου!

Έχω το x-spirit και μάλιστα στα ίδια χρώματα με του Μάκη 26587457874206!!

Το κράνος απλά ειναι τελειο στο κεφάλι μου!

Νιώθεις τον αερα να ρεει απιστευτα μεσα στο κράνος και να σε δροσίζει!

Το νιώθω σε σχεση με το airoh που εχω πουπουλο και πολυ ανετο ακομα και στα 200!

Το αγορασα απο fc-moto 499? + 10 μεταφορικα + 5 για αντικαταβολη συνολο 514?

Πιστεύω ότι τα αξίζει μέχρι τελευταίο ?

+ 1000 σε όσα έχει πει ο makis μέχρι τώρα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Να σου το πω το μυστικό ;;;;;;;
    ΤΟ XR - 1000 είναι SHOEI ...........
    Απλά ο Trap μάλλον ΔΕΝ έχει δοκιμάσει το X - 11 ή X - Spirit που είναι το ακριβότερο SHOEI και σαφώς ανώτερο ...........

Ακόμα θα σου πω και κάτι ακόμα ............ τα κράνη τα φέρνουμε οι πιο πολλοί από εξωτερικό και στοιχίζουν περίπου 500 Ε και όχι 900 Ε που πουλιούνται στην ελλάδα ...........

Το ότι δεν άρεσε στον Trap δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι, καθώς στους περισσότερους κάθονται άψογα ......

Τέλος θα ήθελα να μιλάς με βάση την ΔΙΚΗ σου εμπειρία και όχι με το ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ, ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ, Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΜΟΥ κ.λ.π.

Είσαι ΜΟΛΙΣ 19 χρονών !!!!!!!!!!! Πόσα κράνη έχεις δοκιμάσει σε μακρόχρονη χρήση ;;;;;;;;;; 3 - 4 ίσως !!!!!!!!!! Πως κρίνεις και επικρίνεις ΟΤΑΝ ΔΕΝ έχεις την απαραίτητη εμπειρία, που στην προκειμένη περίπτωση σημαίνει να ΕΧΕΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ όλες αυτές τις μάρκες κράνη ;;;;;;;;

Και πέρα απ' αυτό ένα κράνος 250 Ε πίστεψέ με ΔΕΝ είναι το ίδιο ασφαλές με ένα των 500 Ε ..........
    Σου εύχομαι απλά να μην το μάθεις με τον άσχημο τρόπο !!!!!!!!

Τα λεφτά που δίνεις για ένα ΚΑΛΟ ΚΡΑΝΟΣ είναι η ΣΟΦΟΤΕΡΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ που μπορείς να κάνεις !!!!!!!!

ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΗΓΕ ΑΛΛΟΥ.ΕΓΩ ΤΟΣΗ ΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΠΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΝΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΣΩΣΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ. ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΣΟ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΜΠΟΡΩ,ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΑΡΧΑΙΕ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ.ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΛΩΝΩ.ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΝΟΥΜΕ.ΑΣΧΕΤΕ ΑΝ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΝΟΙ ΚΑΙ ΠΕΤΑΓΟΝΤΑΙ ΜΠΗΧΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΚ?

ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΤΟ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ''ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΡΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΑΔΕ''
    ΓΙΑ 2 ΛΟΓΟΥΣ
    1 ΟΛΑ ΤΑ ΑΚΡΙΒΑ ΚΡΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΠΤΩΣΗ
    2 ΤΟ ΑΝ ΒΟΛΕΥΕΙ Η ΟΧΙ ΕΝΑ ΚΡΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΦΟΡΑΕΙ

ΜΕ ΠΟΙΑΝΕΤΕ ΤΩΡΑ?
    ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ.

και κατι αλλο βεβαια και ξερω πωσ το χρ1000 ειναι σοεη.απλα μαλλον μπερδευτικα οταν εγραφα.αλιμονο και οποιοσ ειναι εδο μεσα δεν ξερει το χρ1000
    in in in in in in in ....... mpoooou!!!! (ma 50ari me apomonosi???xaxaxa)

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    το χ-σπιριτ το δοκιμασα προσφατα (σκεφτομουν να το παρω και για δευτερο να κρατησω το χρ-1000)
    και πρεπει να σου πω οτι κοστιζει τα διπλασια χρηματα, αλλα ΔΕΝ ειναι δυο φορες καλλιτερο.
    Ειναι απλα ελαχιστα καλλιτερο, τοσο ωστε να μην δικαιολογει το υψηλο κοστος του.
    Σε καθε περιπτωση πολυ καλλιτερο του ρχ7 αλλα με μικρη διαφορα απο το χρ1000.

ΔΕΝ θα το παρω--θα παρω αλλο ενα χρ1000.
    οτι αναφερω ειναι απολυτα προσωπικες κρισεις κ αποψεις.

Συμφωνω με το τελευταιο που εγραψες.
    Η διαφορά τους είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ και κατ' εμέ είναι ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ κράνος μαζικής παραγωγής ........
    Την αξία του την καταλαβαίνεις από τον τρόπο που κυκλοφορεί ο αέρας (πράγμα που δεν το βλέπεις στατικά) και από το πως ΔΕΝ κάθεται η επένδυση μετά από αρκετό χρόνο, σε αντίθεση με το XR - 1000 ........ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ αυτό που είπε ο makis206 ότι η επένδυση ΑΦΑΙΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΠΛΕΝΕΤΑΙ ΟΛΗ .......
    Φυσικά εδώ πρέπει να πούμε ότι η ΕΠΕΝΔΥΣΗ τόσο στα ARAI RX-7 όσο και στο SHOEI X-Spirit αλλάζει και μπορεί να μπει λεπτότερη ή παχύτερη για ακόμα καλλίτερη εφαρμογή ...... (για τα Shoei αυτό το γεγονός ΔΕΝ είναι ευρύτερα γνωστό, δεν ξέρω γιατί)

Ξαναλέω επίσης ότι από το εξωτερικό ΚΑΙ τα δύο κράνη κάνουν περίπου 500 Ε ............

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SUZUKAKIAΣ

1 ΟΛΑ ΤΑ ΑΚΡΙΒΑ ΚΡΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΠΤΩΣΗ
    2 ΤΟ ΑΝ ΒΟΛΕΥΕΙ Η ΟΧΙ ΕΝΑ ΚΡΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΦΟΡΑΕΙ
    Εδώ ακριβώς είναι που είσαι λάθος !!!!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΝΗ ΙΔΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ !!!!!!!
    Το πόσο καλά είναι δεν έχει να κάνει με την τιμή τους αλλά με την κατασκευή τους και το ΠΟΙΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ το κάθε μοντέλο........

ΤΟ ΑΝ ΒΟΛΕΥΕΙ Η ΟΧΙ ΕΝΑ ΚΡΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ !!!!!!!!!! Αν ένα κράνος δεν κάθεται καλά και ΔΕΝ σε βολεύει ΤΟΤΕ ΣΥΝΗΘΩΣ οι πιό πολλοί παίρνουν το αμέσως μεγαλύτερο και αυτό ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ - ΠΤΩΣΗΣ ............... ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ..........
    Γι αυτό η ΚΑΛΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ με ταυτόχρονη ΑΝΕΣΗ είναι βασική !!!!!!!!!!

Επίσης τα καλά κράνη είναι μελετημένα ΚΑΙ ΑΕΡΟΔΥΝΑΜΙΚΑ για να μην κουράζουν στην πολύωρη χρήση .......

Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Εδώ ακριβώς είναι που είσαι λάθος !!!!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΝΗ ΙΔΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ !!!!!!!
    Το πόσο καλά είναι δεν έχει να κάνει με την τιμή τους αλλά με την κατασκευή τους και το ΠΟΙΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ το κάθε μοντέλο........

ΤΟ ΑΝ ΒΟΛΕΥΕΙ Η ΟΧΙ ΕΝΑ ΚΡΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ !!!!!!!!!! Αν ένα κράνος δεν κάθεται καλά και ΔΕΝ σε βολεύει ΤΟΤΕ ΣΥΝΗΘΩΣ οι πιό πολλοί παίρνουν το αμέσως μεγαλύτερο και αυτό ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ - ΠΤΩΣΗΣ ............... ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ..........
    Γι αυτό η ΚΑΛΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ με ταυτόχρονη ΑΝΕΣΗ είναι βασική !!!!!!!!!!

Επίσης τα καλά κράνη είναι μελετημένα ΚΑΙ ΑΕΡΟΔΥΝΑΜΙΚΑ για να μην κουράζουν στην πολύωρη χρήση .......
    ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΚΡΗ.

ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΘΑ ΠΩ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΑ ΜΟΥ.

ΠΑΙΔΙΑ,ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΚΡΙΒΟΥΤΣΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΗΜΕΝΟΙ.ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΡΧ7 ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΑΠΟ ΚΡΟΥΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΧΡ1000 Η ΤΟ AGV STEALTH ΤΩΝ 300 ΕΥΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΣΕΙ...ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ
    in in in in in in in ....... mpoooou!!!! (ma 50ari me apomonosi???xaxaxa)

Είναι μύθος το ακριβό κράνος και ειδικά στην Ελλάδα το έχουνε μαμήσει το θέμα...

Τo XR-1000 που φοράω, φέτος το πήρα όπως έχω ξαναπεί 238.49 ευρώ.

Με τα ρέστα θα μπορούσε πχ ένας νέος αναβάτης με περιορισμένο budget να πάρει κάνα μπουφανάκι της προκοπής ή/και περισσότερο εξοπλισμό.

Στη δικιά μου περίπτωση ξέρω ότι και το καλύτερο κράνος θα το πετάξω όταν "λήξει", άσε που από τις γρατζουνιές (μαδερφάκινγκ μπάμπουρες κλπ έντομα) μπορεί να το πετάξω και νωρίτερα.

Πως είπατε; Δεν έχει αυτά τα φισφιριλέ σχεδιάκια που ανεβάζουν κάνα 100άρι ευρώ τουλάχιστον τη τιμή;

Χ?στηκα... Άμα είχα τέτοια κολλήματα, θα έκανα custom βαφή έτσι κι αλλιώς.

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
    Πως είπατε; Δεν έχει αυτά τα φισφιριλέ σχεδιάκια που ανεβάζουν κάνα 100άρι ευρώ τουλάχιστον τη τιμή;
    Ναι αλλα πως θα το παρω, χωρις το κατιτις του?
    Χωρις το σχεδιακι του ταδε?
    Χωρις δρακους με φτερα? χωρις νεκροκεφαλα? χωρις μια τρελη βαφη?
    Δε γινεται φιλε, αφου τα χουν ολοι.

Κάντο μοναδικό τότε. Υπάρχουν μαγαζιά που αναλαμβάνουν αερογραφίες για κράνη.

Φρόντισε μόνο να είναι αρκετά ορατό μετά.

δεν παλευεστε Το avatar του/της ΜΟΖΑΡΤ
    ειχα και τα δυο οποτε ειμαι αντικειμενικος ας μηλισω λοιπον.
    καταρχην να ξεχωρσηουμε οτι τα ευρωπαικα shoei einai 250+ πιο ελαφρα απο τα γιαπωνεζικα και αμερικανικα μιας και εχουν και carbon μεσα κατι που απουσιαζει απο τα αλλα γι'αυτο ειναι και πιο βαρια και πιο φτηνα.

ας ξεκινησουμε απο τα απαραδεκτα.
    - τα araι: 1)εχουν τοσο πολυ θορυβο που μετα απο καποια χιλιομετρα δεν τον αντεχεις αρα μονο με ωτασπιδες μπορεις να το φορας για πολυ ωρα
    2)εχουν τοσο χαλια θεσεις οι αεραγωγοι που με δυσκολια μπορεις να τους καθαρισεις και ειδικα αυτος που εχει πανω μετα τον διακοπτη. οτι περασει μενει εκει για απανθρακωση δημιουργοντας μια ασχημη εικονα ειδικα αν ειναι διαφανος ο αεραγωγος.
    -τα shoei: ως μεγαλο τους αρνητικο βρηκα οτι η ζελατινα θολωνει απιστευτα ευκολα και φυσικα δεν εχει επιλογη να ανοιξεις αερογωγο πανω της για να ξεθολωσει.υπαρχει η λυση της αντιθαμβωτικης αλλα αν το φερετε απο εξω η ζελατινα ειναι χωρις υποδοχες αρα ή αγοραζεται το κιτακι να κανεται τρυπες ή παιρνετε αλλη ζελατινα

τα θετικα τωρα
    -τα araι : εχουν κορυφαιο φινιρισμα εξωτερικα και θα τα ελεγα αψεγαδιαστα.το εσωτερικο τους ειναι σαν να καθεσαι σε πολυτελειας καθισμα γερμανικου αυτοκινητου.
    εχει κορυφαιο εξαερισμο.ειδικα το καλοκαιρι νομιζεις οτιν ανοιξες το airocodition,καλη αεροδυναμικη και μεγαλο οπτικο πεδιο
    -τα shoei ειναι σχεδον αθορυβα με διαφορα 50 χιλιομετρων απο τα arai.οτι ακους στο δευτερο στα 130 τα ακους στο shoei στα 170+.
    επισης ειναι πολυ πιο αεροδυναμικο απο οτι εχω φορεσει.η αεροτομη πισω κανει φοβερη δουλεια και μειωνει εως εξαφανιζει τους στροβιλισμους.
    η αεραγωγοι δουλευουν αλλα οχι οσο στα arai.
    το φινιρισμα τους ειναι πολυ προσεγμενο οπως και το εσωτερικο αλλα θυμιζει ακριβο ιαπωνικο αυτοκινητο.η ζελατινα κλειδωνει με πολυ πιο ευκολο τροπο και φυσικα βγαινει με πολυ πιο ευκολο τροπο απο οτι στα arai.

αν με ρωτατε πιο προτιμαω θα ελεγα οτι αν ημουν καθε μερα στην πιστα οπου χρειαζεται να ακους τα παντα και να εχει κορυφαιο εξαερισμο θα σας ελεγα araia.
    για καθημερινη χρηση και ταξιδια ομως θα κατεληγα στο shoei.
    πρωτα απο ολα ομως δοκιμαστα τε να δειτε ποιος σας ταιριαζει καλυτερα
    καΛΑ πΛΑκα με κανεις?

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio
    Φυσικα και εγω ειμαι μεταξυ ΑΡΑΙ Κ SHOEI αλλα συναδελφοι χρεαιζομαι μια βοηθεια :smilea:

Το XR-1000 με το Χ-SPIRIT εχει το ιδιο κελυφος εσωτερικα?

Το XR-1000 σε medium ειχε τελεια εφαρμογη στο κεφαλι μου θα ισχυει το ιδιο με το Χ-SPIRIT?

Καπου διαβασα οτι χρειαζεται ενα νουμερο πανω στο Χ-SPIRIT λογω στενοτερου εσωτερικου ισχυει?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
    Καπου διαβασα οτι χρειαζεται ενα νουμερο πανω στο Χ-SPIRIT λογω στενοτερου εσωτερικου ισχυει?
    Tα μεγέθη εσωτερικά είναι τα ίδια απλώς τα μαξιλαράκια του X-Spirit είναι πιο "φουσκωμένα", δεν θα αντιμετωπίσεις όμως πρόβλημα αφού σύντομα θα πάρουν το σχήμα του προσώπου σου.

Το Χ-Spirit διαφέρει στο ότι διατίθονται διαφορετικά εξωτερικά κελύφη για κάθε μέγεθος κράνους

Παρόλα αυτά καλό θα ήταν να δοκιμάσεις πριν αγοράσεις για τον εξής λόγο:

Ας πούμε ότι το κεφάλι σου έχει διάμετρο 56και κάτι ψιλά cm και στο XR-1000 φορούσες οριακά το Small που προορίζεται για κεφάλι διαμέτρου από 55 έως 56cm, τότε το πιθανότερο είναι ότι το X-Spirit σε small θα σου πέσει μικρό.

Αν όμως βρίσκεσαι για παράδειγμα κάπου στη μέση των διαστάσεων που δίνονται για το XR-1000 τότε δεν νομίζω ν'αντιμετωπίσεις κανένα πρόβλημα, η δοκιμή πιστεύω ότι επιβάλλεται όμως.

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Tα μεγέθη εσωτερικά είναι τα ίδια απλώς τα μαξιλαράκια του X-Spirit είναι πιο "φουσκωμένα", δεν θα αντιμετωπίσεις όμως πρόβλημα αφού σύντομα θα πάρουν το σχήμα του προσώπου σου.

Το Χ-Spirit διαφέρει στο ότι διατίθονται διαφορετικά εξωτερικά κελύφη για κάθε μέγεθος κράνους

Παρόλα αυτά καλό θα ήταν να δοκιμάσεις πριν αγοράσεις για τον εξής λόγο:

Ας πούμε ότι το κεφάλι σου έχει διάμετρο 56και κάτι ψιλά cm και στο XR-1000 φορούσες οριακά το Small που προορίζεται για κεφάλι διαμέτρου από 55 έως 56cm, τότε το πιθανότερο είναι ότι το X-Spirit σε small θα σου πέσει μικρό.

Αν όμως βρίσκεσαι για παράδειγμα κάπου στη μέση των διαστάσεων που δίνονται για το XR-1000 τότε δεν νομίζω ν'αντιμετωπίσεις κανένα πρόβλημα, η δοκιμή πιστεύω ότι επιβάλλεται όμως.

Η κεφαλα μου ειναι στα 58cm γιαυτο το XR-1000 που δοκιμσα σε medium ειχε τελεια εφαρμογη.
    Αυτο που με ξενερωσε ηταν οτι δεν αφαιρειται ολο το εσωτερικο για μπουγαδα

Οποτε σε X-Spirit μπορει να χρειαζομαι το L. Οπως ειπες η δοκιμη επιβαλλεται

Η μηπως να παρω το RX7 τελικα

Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
    Η μηπως να παρω το RX7 τελικα
    Δοκίμασε και τα δύο αν έχεις τη δυνατότητα και στο medium αλλά και στο large !

Πιθανόν το X-Spirit (δεν ξέρω τι συμβαίνει με τα μαξιλαράκια του RX-7) να σε στενέψει στην αρχή στο medium αλλά αφιέρωσέ του λίγο χρόνο στην περίπτωση που σε πιέζει ελάχιστα για να το δεις πιο ολοκληρωμένα μέχρι να "κάτσουν" λίγο τα μαξιλαράκια του.

Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456

Παρόμοια θέματα

1. Arai Viper GT vs Shoei XR 1100
    από p@nos στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 13/04/2010, 12:12
  2. ARAI X3 TOUR vs SHOEI HORNET DS
    από GEORGE-26 στο forum KTM
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 15/03/2010, 15:27
  3. Arai tour x3 vs Shoei Hornet- ds
    από ktman710 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη