Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 92

Θέμα: προσοχη!ειδικα αν εχετε μικρα παιδια!!

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
    ορεστη τις μαζεψανε κ φυγανε..εγω τωρα γυρισα απο βολτα πειραια με τον πατερα μου κ θα παω κατα πλατεια μερια να δω τι παιζει..
    ωχχ

φιλε αν αρχισανε τα παρε δωσε δεν τελειωνει ευκολα η ιστορια εχει συνεχεια

κλασικα μαζευεσται τους δερνεται , μετα μαζυονται σας δερνουν και παει λεγοντας

μλκια

KTM ως το κοκκαλο Το avatar του/της OzZzZzY
    θα δουμε..

Μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Bandit-akos
    ωχχ

φιλε αν αρχισανε τα παρε δωσε δεν τελειωνει ευκολα η ιστορια εχει συνεχεια

κλασικα μαζευεσται τους δερνεται , μετα μαζυονται σας δερνουν και παει λεγοντας

μλκια
    αμα τους πανε και σημερα εκει και φανε παλι φαπες τοτε θα τελειωσει και απλως θα ψαχνουν να τους βρουν εναν εναν μπας και κανουν τπτ
    bariemai na kano olo ta idia kai ta idia

Και εγω πιστευω θα μαζευτουν αρκετοι και θα ερθουν αν οχι σημερα μεσα στην εβδομαδα, κρυψτε και τιποτα στη πλατεια να εχουμε.
    Για αυτο οταν περασα χθες με κοιτουσαν παραξενα ολοι, θα νομιζατε οτι ειμαι απο την περιοχη των αλλων,επειδη εχω να πατησω 2 χρονια δε με ξερετε ολοι γιατι αραζα παλια.

κανονισε να μαζεψεις κ εσυ καμια χωρια να φταις :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OrEsTiS82
    Και εγω πιστευω θα μαζευτουν αρκετοι και θα ερθουν αν οχι σημερα μεσα στην εβδομαδα, κρυψτε και τιποτα στη πλατεια να εχουμε.
    Για αυτο οταν περασα χθες με κοιτουσαν παραξενα ολοι, θα νομιζατε οτι ειμαι απο την περιοχη των αλλων,επειδη εχω να πατησω 2 χρονια δε με ξερετε ολοι γιατι αραζα παλια.

καλα τολμισανε να σε κοιταξουνε και δεν εκανες τσαμπουκα

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

γ@μιστερο μελος Το avatar του/της mob rules
    ορεστη τις μαζεψανε κ φυγανε..εγω τωρα γυρισα απο βολτα πειραια με τον πατερα μου κ θα παω κατα πλατεια μερια να δω τι παιζει..

εσυ πας γυρευοντας να τις αρπαξεις...:hypnotize

o prizontas Το avatar του/της orizontas

δεν καταλαβαινω τιποτε πλεον ...

η εχω μεγαλωση η οι τυποι που λεν .....

εχω πλεων 19αρισει λες και ειναι ανω των 40 δεν πανε καθολου καλα και βλεπουν και πολλες ταινιες .... αυτα δεν λεω τιποτε αλλο διοτι δεν θα βγει τιποτε ......

............................

δεν πατε καλα ρε νεοι κηφισιωτες γλυφαδιωτες και χαι κλας τυπακια

και δεν πατε καλα ρε νεοι παγκρατιωτες μενιδιωτες καισαριανιωτες .......

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    οριζοντα παντα ετσι ηταν (ασχετως αν συμφωνω η οχι)

δεν αλλαξε τιποτα και ποτε.

εγω δεν χω καταλαβει ομως τι γραφουν εδω

ιντερνετικο σχεδιο για φασαρια :rotflmao: :rotflmao: γαμω! :rotflmao: εμεις δεν ειχαμε τετοια και ειμαι μολις 25
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

o prizontas Το avatar του/της orizontas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    οριζοντα παντα ετσι ηταν (ασχετως αν συμφωνω η οχι)

δεν αλλαξε τιποτα και ποτε.

εγω δεν χω καταλαβει ομως τι γραφουν εδω

ιντερνετικο σχεδιο για φασαρια :rotflmao: :rotflmao: γαμω! :rotflmao: εμεις δεν ειχαμε τετοια και ειμαι μολις 25

ua m oy epitrecete na meino αφωνος παρατηρητης προς το παρον ......

τα παιρνω στην κασκα ρε γαμωτο και θα αρχισω να βριζω να χτυπω και να κουρευω

τα σημερηνα πιπινομαγκακια ......

το 15 χρονο 5 τα ξημεροματα ηταν τσαρκα και του βαζει χερι το 18 χρονο που αυτο ηταν

εως τις 6 .....

μη μιλας ρε μαλακα σου λεω ..................

τι γλυφαδιωτες και κηφησιωτες και παγκρατιωτες και τζανκια? κ τι σημαινει παντα ετσι ηταν τα πραγματα κλπ?
    μιλατε πολυ ουτοπικα και αοριστολογειτε καργα..εδω μιλαμε για ενα συγκεκριμενο γεγονος και αναφερεται στην παιδικη εγκληματικοτητα..δεν ηξερα οτι στο τελος θα χω κ αδικο που δεχτηκα επιθεση..

Τα πάντα ρει Το avatar του/της Sotirios
    τι γλυφαδιωτες και κηφησιωτες και παγκρατιωτες και τζανκια? κ τι σημαινει παντα ετσι ηταν τα πραγματα κλπ?
    μιλατε πολυ ουτοπικα και αοριστολογειτε καργα..εδω μιλαμε για ενα συγκεκριμενο γεγονος και αναφερεται στην παιδικη εγκληματικοτητα..δεν ηξερα οτι στο τελος θα χω κ αδικο που δεχτηκα επιθεση..
    Φίλε Οzzy στην αρχή είχες δίκιο, αλλά όσο ασχολείσαι με το θέμα το χάνεις και παραθέτω τα επιχειρήματά μου.....

όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες
    πήγε για μαλί και βγήκε κουρεμένος

εσύ κοίτα να κάνεις το καλό και το νόμιμο(καταγελία στην αστυνομία) και ρίχτο στο γυαλό το όλο θέμα (όσο γίνεται). Αν δεν πηγαίνεις γενικώς με τον νόμιμο τρόπο και δίκιο να έχεις στην κοινή γνώμη γίνεσαι παράνομος δλδ μην γίνεσαι σαν και αυτούς. Μου έχουν τύχει περιπτώσεις που έχω δίκιο και δεν μπορώ να το βρώ, απλώς καταπίνεις την όλη κατάσταση και την χωνεύεις όπως και εγώ και μετά μόλις χαλαρώσεις θα σκεφτείς και θα φανταστείς πού μπορεί να είχε φτάσει η κατάσταση αν τραβούσες το σκοινί και πίστεψέ με θα είσαι χαρούμενος.
    φύλαγε τα ρούχα σου για να έχεις τα μισά. Όσο αστείες και αν ακούγονται οι ψιλοπαριμιούλες έιναι πολύ σοφές και διαχρονικές.

οι εν λόγω μάγκες θα τον βρούνε τον μάστορά τους και θα έιναι ένας του είδους τους δεν είναι ανάγκη να ασχολείσαι μαζί τους και να λερώνεσαι.
    Ταξίδια με φωτογραφικές μηχανές ή με δίκυκλες μηχανές, όπως και να έχει
    μας χαλαρώνουν και μας χαρίζουν ξεχωριστές στιγμές http://www.lightrap.net

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Διάβασα τα παραπάνω παραληρήματα ανδρείας και ηρωισμού.... και κοτετσιού (Κότες, φευγάτοι κλπ)

Κι εδώ, όπως και σε άλλες περιπτώσεις, ισχύει το σοφό ρητό: "Όταν το πράγμα φτάσει στο απροχώρητο, τι είσαι προετοιμασμένος να κάνεις γι αυτό;"

Συνέλθετε γιατί μπορεί να μεγαλώσατε αλλά στο χώμα (2 μέτρα κάτω απο την γη) έχει σκουλίκια και μέσα στην φυλακή έχει αγγούρια.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

δν εχετε αδικο απλα εγω δεν μπορω να σταματησω κανεναν νταη ο οποιος ψαχνεται για ξυλο..η κατασταση ξεκινησε απο εναν "τσαμπουκα" και εξ αιτιας της μαλακιας καποιων θα παρει διαστασεις βεντετας 2 περιοχων.. απ οτι ειδα ερχεται ο καθε ασχετος τσιλιβιθρας ο οποιος με ενα φου εχει πεσει κατω κ πισω απο την προστασια των μεγαλων εχει τη διαθεση να ριξει κ αυτος καμια να ξεθυμανει..δεν μπορουν να καταλαβουν οτι εμεις εδω ειμαστε παιδια που εχουμε τελειωσει το σχολειο κ εχουμε καποιες προοπτικες στη ζωη μας κ καθομαστε στην φωτισμενη και ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ, απο ναρωκτικα και αλλα τετοια, πλατεια μας ενω εκεινα οπως ειπε κ ο πατερας μου "ειναι καμενα χαρτια..αν δεν μπουν σημερα στη φυλακη για κατοχη λοστων κ επιθεση, θα μπουν σε λιγα χρονια για οπλα, ναρκωτικα κλπ"

τι μαχαιρια,λοστους,κατσαβιδια και γερμανοπολυγωνα λετε ρεεεεε???? :a16:
    και η μπιλια της ABUS μια χαρα δουλεια κανει!!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    συνελθετε και αποφυγετε τετοιες καταστασεις.... στην καλυτερη καμια γρατζουνια
    στη χειροτερη ομως.....
    να θυμαστε οτι παντα υπαρχει καποιος εστω και 1% πιο μαγκας απο το μαγκα.....

ολοι κατι εχουμε να πουμε...
    αν συνεβαινε σε μενα....????
    παντως τη μπιλια την εχω χρησιμοποιησει δυο φορες :smilea: και καταθετω τα θερμα μου συγχαρητηρια στην ABUS
    ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...

Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 127
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2006, 11:51
  2. για όσους έχουν μικρά παιδιά
    από cityfly στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 19/06/2006, 01:11
  3. Μην οδηγειτε αν εχετε πιει ρεεεεεε!!!
    από ledz στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 07/04/2006, 09:12
  4. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 18/01/2006, 13:01
  5. Αν ΕΧετε Προβλημα Φωναξτε Την......
    από kalgeorge στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 01/10/2004, 16:41

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε