Σελίδα 6 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 124

Θέμα: Donington Park Derby England 24/25-07-2007

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
    Ο Capirex (ο περσινός παγκόσμιος πρωταθλητής για μένα)...έλα ντε? Αυτό αναρωτιέμαι κι εγώ απ'την αρχή της σεζόν...κάτι δεν του ταιριάζει στο 800άρι μάλλον,δεν μπορώ να βρω (εγώ ο άσχετος) άλλη εξήγηση
    Μάλλον ο υιός Capirex του έκοψε τα @@.....
    Είναι τεκμηριωμένο πως η έλευση τέκνου, συνεπάγεται 1sec στον γύρο επιπλέον......

Ο αγώνας :ZZZ: Για λίγους γύρους τον πήρα και εγώ (τον :ZZZ: ) και με ξύπνησαν οι φωνές του Διατσίδη, μόλις έπεσε ο κοτόπουλος. Πολύ βαρεμάρα.

SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stradas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
    ....
    το καλο ειναι οτι δν θα περιμενουμε πολυ για το ασσεν..
    +1

Το Assen ειναι Σαββατο.
    Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
    but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
    "WOW...WHAT A RIDE!!!"

O Stoner στα ελευθερα με βροχη και ελαστικα αγωνα ηταν ταχυτερος ολων, στα χρονομετρημενα ΣΤΕΓΝΑ εγραψε ΠΑΛΙ τον ταχυτερο γυρο με ελαστικα ΑΓΩΝΑ...

τωρα διαβαζω στα φλορουμς οτι ο Ροσσι αμα δεν εβρεχε ΘΑ... ΘΑ... ΘΑ... ΑΜΑ ΘΑ ερθουμε λεει ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ... αμα οι πιστες ειναι στριφτερες ΘΑ...
    αμα τα Michelin δεν γινοντουσαν ξαφνικα λεει μαπα ΘΑ...

καλα εγραψε καποιος ειναι σε αλλο φορουμ... RE: "Οσο έτρεχε αντίπαλος με τις γκρινιάρες κωλόγριες, καλά ήταν. Τώρα που ήρθε το νέο αίμα, τσαμπουκαλεμέν ο κι άγριο, μπαστούνια."

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	tooth.gif 
Προβολές:	188 
Μέγεθος:	1,3 KB 
ID:	94304

Φουλ για πρωτάθλημα ο Stoner

Ο νεαρότερος οδηγός του motoGP, ο Αυστραλός Casey Stoner στα 21 του, πηγαίνει «με όλα» για το Πρωτάθλημα, μετά την 5η φετινή του νίκη, που σημειώθηκε στην πίστα του Donington Park, στον 8ο φετινό αγώνα, το Βρετανικό GP. O Stoner με την Ducati και τα λάστιχα της Bridgestone, έκανε κακή εκκίνηση και βρέθηκε στην 7η θέση, για τους 3 πρώτους γύρους του αγώνα. Στον 5ο γύρο είχε ανέβει 2ος και στον 16ο πέρασε μπροστά και έμεινε εκεί για τους υπόλοιπους 14 μέχρι το πέσιμο της καρό σημαίας. Μάλιστα η διαφορά του από τον 2ο πήγε στα 11.7 δευτερόλεπτα, τεράστια διαφορά για αυτό το επίπεδο αγώνων.

. Χειμώνα θύμιζε ο καιρός στην κεντρική Αγγλία την Παρασκευή στις ελεύθερες δοκιμές με 18ο βαθμούς Κελσίου και δυνατή βροχή. Η βροχή ήταν έντονη και στο πρωινό ζέσταμα, αλλά σιγά σιγά σταμάτησε και στη διάρκεια του αγώνα δημιουργήθηκε στεγνή γραμμή στην πίστα, με τους χρόνους να κατεβαίνουν και ταχύτερο του αγώνα τον Toni Elias που τερμάτισε μόλις 12ος, μετά από έξοδο που είχε! Σε συνδυασμό με την 4η θέση του Valentino Rossi, o Stoner ξέφυγε 26 βαθμούς στην κατάταξη του πρωταθλήματος και έτσι ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του ερχόμενου Σαββάτου στην Ολλανδία, θα είναι πρώτος στα μισά της αγωνιστικής χρονιάς, κάτι σαν πρωταθλητής χειμώνα που λένε στο ποδόσφαιρο
    Στη 2η θέση τερμάτισε ο Colin Edwards με την Yamaha Μ1, που οδήγησε τον αγώνα, αλλά όταν η πίστα άρχισε να στεγνώνει περισσότερο υπέκυψε στην ανωτερότητα του Αυστραλού. Ο «μάγος» της βροχής Chris Vermeulen με την Suzuki, ανέβηκε τελικά στο 3ο σκαλί του βάθρου, αφού ξεκίνησε 12ος, ανέβηκε 3ος μόλις στον δεύτερο γύρο, έπεσε στην 5η θέση λίγο αργότερα και τελικά 4 γύρους πριν το τέλος πέρασε τον Rossi. Στην 5η θέση πίσω από τον super-star των αγώνων, ο John Hopkins που δεν είχε σταθερή απόδοση και λίγο έλειψε να χάσει από τον Randy De Puniet με την Kawasaki που ακολούθησε. Ο Alex Barros με Ducati, κέρδισε τον Dani Pedrosa, που ήταν η πρώτη Honda στην 8η θέση, αφού αρχικά οδήγησε την κούρσα για 4 γύρους. Οι Hofmann, Melandri έκλεισαν τη δεκάδα, ενώ ο Anthony West που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην κορυφαία κατηγορία με την Kawasaki, παρά το ότι τερμάτισε 11ος, έδωσε πολύ καλά δείγματα και μάλιστα ανέβηκε μέχρι την 5η θέση, εκκινώντας 17ος! Το Πρωτάθλημα λοιπόν αναμένεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον στη συνέχεια του, καθώς ο στόχος όλων είναι πια ο ακτύπητος συνδυασμός Stoner – Ducati. Σε 6 μόλις μέρες στο Άσσεν θα δούμε τη συνέχεια.

http://www.motograndprix.gr/newsdetails.asp?ID=1011

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stradas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Runner Ducati
    O Stoner στα ελευθερα με βροχη και ελαστικα αγωνα ηταν ταχυτερος ολων, στα χρονομετρημενα ΣΤΕΓΝΑ εγραψε ΠΑΛΙ τον ταχυτερο γυρο με ελαστικα ΑΓΩΝΑ...

τωρα διαβαζω στα φλορουμς οτι ο Ροσσι αμα δεν εβρεχε ΘΑ... ΘΑ... ΘΑ... ΑΜΑ ΘΑ ερθουμε λεει ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ... αμα οι πιστες ειναι στριφτερες ΘΑ...

...

+26

Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
    but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
    "WOW...WHAT A RIDE!!!"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    +1 μου το μπζιλοπηρε ο :ZZZ: 3 γυρους πριν το τελος.
    Λογω τιμης
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Να σας προσέχετε Το avatar του/της nktR
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Runner Ducati

καλα εγραψε καποιος ειναι σε αλλο φορουμ... RE: "Οσο έτρεχε αντίπαλος με τις γκρινιάρες κωλόγριες, καλά ήταν. Τώρα που ήρθε το νέο αίμα, τσαμπουκαλεμέν ο κι άγριο, μπαστούνια."

αφιερωμένη φωτό στο φίλο μου Πάνο

ρε σεις οτοστόπ κάνει ο παίχτης ....?

...εγώ λέω να μην τον πάρουμε γιατί μάλλον είναι φαντάρος....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	ducatos hp drift.jpg 
Προβολές:	168 
Μέγεθος:	88,7 KB 
ID:	94310

Ναι μωρη αρρωστεια stoner τρελανε μας.......
    Forza Ducati λεμε....

Βαρετο θα γινει το πρωταθλημα οταν ερθει και ο vale στην Ducati....

Εμενα μου αρεσε ο αγωνας παντως.....
    Ειναι απιστευτο ποσο αλανθαστος ειναι ο στονερ βρε παιδι μου.....Αν θυμηθω και το λαστ γιερ....
    τι να πω εχω μεινει μα.....
    Ενω ο βαλε τα κανει τα λαθακια του συνεχεια.....με η χωρις τραγικο λαστιχο.....
    Επισης ποσο πατο εχει πιασει η Honda....Ημαρτον

Τεσπα

CBR600 COROLLA 2.0T WR250 Το avatar του/της marmel.gr
    respect στον... stoner

ο rossi εχει γινει πλεον αρκετα... τρωτος...

ρε παιδια ακομα δεν μπορω να καταλαβω τι επαθε ο dani που ηταν πρωτος κρατησε κατι γυρους και ξαφνικα τον περνουσαν ολοι.... ουτε καν φανηκε να προσπαθει....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
    ...η ΜissElen δεν είναι καμμιά εταιριούλα, είναι πολύ μπροστά και με συνεχή σεμινάρια και πρακτικές
    που την φέρνουν αγώνα με τον αγώνα μπροστά απ΄ όλους....

Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
    αφιερωμένη φωτό στο φίλο μου Πάνο

ρε σεις οτοστόπ κάνει ο παίχτης ....?

...εγώ λέω να μην τον πάρουμε γιατί μάλλον είναι φαντάρος....
    οχι ρε... λεει περιμενετε το επομενο...

:rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    S! For... Venduza!!!

έτσι έτσι να βλέπω τα δάκρυα και τα κλάμματα.
    Βασιλάκη αγόρι μου; Που είναι οι μεγάλες προβλέψεις; Και κάποιοι άλλοι εδώ που και τι δεν έλεγαν.
    Αλλά είπαμε. Φταίει η βροχή τώρα! Πανάθεμα τη τι μας κάνει.
    Λοιπόν, από τώρα ραντεβού! Πάει και τελείωσε.
    Παρασκευή 22.00 όλοι στην εκκλησία της αγίας Κατερίνης δίπλα από το υπουργείο παιδείας. Θα κάνουμε ακάθιστο ύμνο και ευχές ώστε να μην βρέξει στο Άσεν μπας και πάει καλά ο... 7άκις παγκόσμιος πρωταθλητής.
    Επίσης θα τελεστούν ευχέλαια και εξορκισμοί για τα:
    λάστιχα
    κακή ψυχολογία
    λαθάκια στις στροφές

Ξέχασα τίποτα;

Α ναι! Μετά πάλι όλοι στο σπήλαιο του Πάνα στην Πάρνηθα. Βουντού να πέσει ο Στόνερ να βρεθεί σε κακή μέρα ο Πεντρόσα (σιγά μην με χαλάσει) να μην ξυπνήσει καλά ο Βερμιούλεν και ο Ελίας να πάρει δύο-τρεις μαζί του στην πτώση ώστε ΝΑΙ να ανέβει πρώτος ο Ιταλός πρωταθλητής μας που είναι και σούπερ γκόμενος καθότι έχει συνάψει σχέσεις το πιντί.

Ωρέ Βασίλη μια απορία. Στο Ντόνιγκτον τόσα χρόνια που κυριαρχούσε ο δόκτορας πάντα καλό καιρό είχε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    Γιατί απ' ότι θυμάμαι ήταν από τις... πίστες του...

Ε τι θα γίνει πια με αυτά τα λάστιχα.....έλεος......τι κάνει πια κι ο γιατρός, στρατηγική?

Κρίμα για τον Capirex, το ίδιο για τον Melandri, απορώ πως μπόρεσε να κάνει κάτι τέτοιο ο Edwards (τέσπα κι οι αναλαμπές στο πρόγραμμα είναι, βλέπε Elias πέρυσι), o Stonerάκος δίχνει πως όλα γίνονται πανεύκολα....απίστευτη ωριμότητα και μπράβο του.

Εντύπωση μου προκάλεσε ο West.

Πλήρωσε για να φύγει από τα SS600 και την Yamaha και αν πάει στα Motogp, αλλά υπερεκτίμησε εαυτόν. 1ος αγώνας στη μεγάλη κατηγορία και βρεγμένος. Θα δίξει στο μέλλον, πιστεύω θα πάει καλά.

Σε μια εβδομάδα στο Assen δεν ξενερώνουμε ποτέ......
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Έφυγαν τα παρτάλια από το Motogp (βλέπε Μπιατζι και Ζιμπερνάου) και έσκασαν οδηγάρες. Για αυτο και ο Βάλε τα έχει βρει σκούρα.

Παραδέχομαι την Ducati (αν και ειμαι Honda), γιατί έχει την καλύτερη μοτοσυκλέτα εδώ και χρόνια. Τωρα βρήκε και οδηγάρα και τελείωσε το παραμύθι. Ο Καπιρεξ, πολύ συμπαθής, πολύ εντυπωσιακός αλλά κάτι του έλειπε πάντα. Ο Στονερ είναι φονιάς.

Όντος έχω ξενερώσει κι εγώ γιατί πάντα κάτι άλλο φταίει του γιατρού φέτος. Δεν μας είχε συνηθίσει έτσι.

Πάντως επειδή είναι φαινόμενο μην τον ξεγράφετε ακόμα. Βέβαια το θέμα είναι ότι πλέον πρέπει να χάνει και ο Στονερ βαθμούς (πράγμα που δεν το βλέπω) γιατί η διαφορά ανέβηκε επικίνδυνα.
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

____________________ Το avatar του/της G M
    Οπως και οι υπολοιποι τα ιδια και εγω, εβλεπα τον αγωνα ξαπλα με τον κλιματισμο στο full και προς το τελος του αγωνα με ειχε παρει ο υπνος.....ξυπνησα λιγο μετα τον τερματισμο για να τα δω οπως τα ειχα αφησει.....

Ο μονος σταθερος οδηγος που μπορει να τερματιζει μπροστα σε ολους τους αγωνες οπως φανηκε εμεινε παλι απο ελαστικο και εκτος τριαδας.....οταν βλεπεις τα Michelin να μενουν πισω και τα Bridgestone να κερδιζουν εδαφος ο αγωνας κρινεται σε τεχνικες λεπτομερειες και χανει καθε ενδιαφερον.....

Αυτο με τον υπνο μπορει να ειχε σχεση και με τη ζεστη......:ZZZ:

Σελίδα 6 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πορος 24/25 Νοεμβριου 2007
    από blackbusa στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 27/11/2007, 12:26
  2. Λαρισα-Γιαννενα-Λιμνη Παμβωτη 24,25-06-07
    από Hell_Rider στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 48
    Τελευταίο μήνυμα: 28/06/2007, 12:57
  3. Καλημέρες Τρίτης 25-07-06
    από makis206 στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 25/07/2006, 21:53
  4. ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΠΑΩ Donington PARK!!!
    από vaskunito στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 02/07/2006, 00:45
  5. MotoGP Aγγλιας (Donington Park) και νικητης ειναι ο......
    από gmakris στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 27/07/2005, 12:41

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF